Halihó!
Én is megvagyok. Ma megint hajnalban keltem, megfőztem mire elindultam, sőt egy adag ruhát kimosattam, meg a következőt is beraktam. 4 körül értem haza, indultunk a Dávid meccsére.
Ott meg jól felhúztam magam. Dávidot rángatták rendesen és eléggé rosszul ért talajt, gyakorlatilag a gerincér esett, alig tudták levinni a pályáról. Ekkor jött a döbbenet, sehol egy orvos. A kispadon ült sérülten kb. 20 percet. A meccs után összevesztem néhány emberrel. A szakosztály vezetőjével, vagy kivel közöltem, hogy most azonnal nézesse meg a gyereket, aki erre kikérte magának, hogy hogy beszélek vele. De könyörgöm, csak a vállát húzogatta, meg azt mondta, hogy a házigazdáknak kell az orvosról gondoskodniuk, meg egyébként az ifi meccseken nem kötelező orvost biztosítani. Kézdeztem, hogy a felnőttekkel mi van. Ja, ott van egy gyúró, aki fent van az emeleten.
A böszörményi szervező is előttem mondta, hogy milyen csúnyán megsérült egy gyerek, ja igen, én vagyok az édesanyja. Jaj, nagyon sajnálja az esetet, képzeljem, velük is mi történt.

Majd elmondta uazt, hogy nem kötelesek orvost biztosítani az ifik meccsére. Mentőt hívnak, ha kell. De akkor azt miért nem tették? Erre sem tudott válaszolni. Meg egyébként a játékveztők felelőssége, hogy megfogják a meccset. Na, az is megér egy misét.
Jött a következő "versenyző" Kérdeztem, hol van egy elsősegély doboz. Az emeleten.

Gratuláltam és közöltem, hogy a meccs viszont lent a földszinten és úgy gondolom, hogy inkább itt lenne a helye. Szóval kiakadtam.
Rögtön elvitte a Kedves a balesetire, megröntgenezték, szerencsére nincs baj, pihentetni, jegelni kell. De akkor sem értem, hogy lehet elmenni egy meccsre elsősegély doboz nélkül, mert természetesen a mi csapatunknak sincs. Ajánlottam a vezetőségnek, hogy sürgősen pótolják, esetleg ha nem fussa a költségvetésből, majd mi szülők összedobjuk, de ez tarthatatlan. Az edző 8(ő nekem adott igazat) mosolygott az orra alatt, a vezető meg csak lesett.
Könyörgöm, néhány ezresről van szó.

Hú remélem érthető lett, eléggé fel vagyok zaklatva.