Nagyon boldog, békés, vidám karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek!
szirom és Miksa
2004.12.28 08:16
Mondjuk anyukám hiába csinált rengeteg bejglit, a pasik fölették az összeset, pedig hétköznapokon egyik se sütis. Alig jutott
2004.12.31 11:40
Kit érdekelnek a megjegyzések, nem igaz?? tökre bírom az olyan szülőket, mint Ti!
2005.01.01 01:09
Mostanában nagyon sokáig kihúzza esténként, így nem erőltettük a mai elalvást (amúgy sem lehet), így legalább hármasban néztük az ablakból a tűzijátékot
Jó nagy durrogtatás volt itt is
Jó lenne még a nyárra pár kilót leadni
Igazán jó lenne összehozni azt a talit, én is épp ma gondoltam rá
2005.01.02 14:03
Ember ma már dolgozik, én pedig plusz 3 kilóval mérlegeltem a karácsony előtti starthoz képest. Majdnem kéthavi munkám volt
2005.01.03 22:27
De azóta már 2 újra lement (2 nap alatt)
. Én egyébként azt vettem észre, hogy ami ilyen gyorsan jön, azért az elég gyorsan le is megy, mintha a szervezetem még nem állt volna be az új súlyra. Legnehezebben arról a súlyról mozdulok el (lefelé), amin valamikor sokáig "időztem". Ilyen volt pl. a terhesség előtti súlyom. Most viszont karácsony előtt végre azt sikerült leadnom, remélem, most is menni fog. Muszáj tavasz végére még kb. 20 kilót leadnom, hogy újra próbálkozhassunk babával, nem akarom ugyanis megint magas vérnyomással, veszélyeztetve végigcsinálni a terhességet.
Volt nálatok ilyen fej-beverés? Jóformán a fürdőszobába sem engedné ki, ott azért csempe van
. Persze ha jön a kistesó, nem tudom, mikor lesz végre kő a konyhában-előszobában.
Képzeljetek el egy vajszínű linóleumot az előszobába! Mondjuk egy esős őszi napon... Ez még örökség az előző lakóktól. 2005.01.03 22:50
És hát Miksa nagyon stabilan jár, végülis 14 és fél hónapos, és az első 4-5 lépését 10 és fél hónaposan tette meg. Izgága, mint az apja
2005.01.04 08:56
Pont ezért vagyok kénytelen ilyesmikbe belefogni, mert képtelen vagyok pl. egy kocka csokit enni. Ha eszek, akkor már tábla kell, vödrös mogyorókrém vagy ha semmi nincs itthon kakaópor kanállal
2005.01.04 20:38
)Ő is egész életében fogyózott, és azt mondta, ez volt az első eset, hogy nem éhezett. Persze mint kiderült, ő délelőtt sem nagyon evett kenyeret, meg édességet, én meg nem bírom ezt megállni. Csak fogynának végre el a karácsonyi sütik, meg a mikulás-édességek!
Sajnos a férjem nem nagyon segít benne, ha rajta múlna, még októberben is ennénk ezeket a csokikat (a Mikulásokat, nyuszikat kivéve: azokat elhasználom a sütikhez/tortákhoz).
2005.01.06 21:37
Talán 4-5 kg is visszament az esküvő óta! Szirom! Egyébként tényleg baromi jó motiváció volt a lagzi és a ruhapróbák a diétához! 2005.01.06 21:55
. Csak az én fiam már elért odáig, hogy tudja, hogy világít, ha lehet vele valamit kezdeni, úgyhogy visszaadja követelőzve, ha nem világít
. 2005.01.07 15:23
De azt nem kockáztatom meg az emberrel, sok lenne neki. Anyukám jön január végén, kimegyünk a kiállításra, meg ruhát nézni is. De egyébként ezek tetszenek:
Ez az egy baja van a billentyűzárnak, mert különben tök soká elmolyolna vele
De komolyan, mindig ennék valamit
2005.01.07 21:14

2005.01.07 21:35

2005.01.08 00:13
</font>
És gyönyörűek voltatok mindannyian
Annyira csinos vagy, nagyon jó a ruhád is, a konty, a virág... minden! Azt áruld el, hogyan tudtál ilyen lapos hasra szert tenni?
Én már úgy nagyjából elégedett lennék az alakommal, csak a pocakomon van egy helyes kis zsírpárna
Te viszont tényleg annyira csini vagy, mint aki még sosem szült
Akármennyit megnéznék, az egész albumotokat is! De komolyan, imádom nézegetni az esküvői fotókat!
Ha nem haragszotok, majd én is felteszek egyet-kettőt, holnap elő is keresem a cd-t.
Ha szabad kérdeznem, hol van helyileg ez az építkezés? Emeleti vagy földszinti lesz a lakásotok? És hány szoba? Újabb képeket is szívesen látunk ám a vasárnapi állapotokról, és mesélj jó sokat!!!
Kifli
Hát én ma nem éreztem túl jól magam, fejfájás + szédülés, ezért "gyógyszer" gyanánt mindenféle nasit kajáltam. De így estére jobban lettem
Norbit magát én sem kedvelem, valahogy a stílusa nem jön be nekem. A diéta viszont igen
De komolyan, nálunk is volt néhány hete egy nagyobb baleset: az étkezőben a járólapra esett hasra Zsoltika, és felszakadt a szája
Először azt hittem, a foga tört ki, de szerencsére nem... Ez volt az eddigi legnagyobb balesetünk, kisebbek azért előfordulnak olykor, akkor kisebb-nagyobb sírás van, semmi más. Zsoltika nem az a nagyon mászós fajta - legalábbis egyenlőre. A barátnőm kisfia mindenre! felmászik, ma éppen az udvari lépcsőt mászta meg egyedül, de lejönni már nem tudott, hát lezúgott fejjel előre
Jó nagy kopp volt! Veszélyek még sokáig lesznek sajnos.
Viszont a tornát nyomatom, minden második nap callanetics-ezek
És ha minden igaz, a 7végén elkezdünk a párommal szoliba járni
Készülünk a nyárra. Azt ugyan nem tudom, lesz-e nyaralás, de valahová majdcsak eljutunk
2005.01.08 17:39
Tök jók a képek!
Csak azt nem tudtam kivenni, hogy hol készültek a képek? És miért van a párodnak és neked is csokrod?
Benjámint meddig vittétek? Már úgy értem, hogy az anyakönyvvezető előtt már nem volt a férjed karjában, ugyi?
Még nem tudom, Miksabuc mennyire akar majd részt venni a dolgok menetében
2005.01.10 09:34
:
Miksát tök nehéz volt (meg most is az) így lefotózni, mert ő csak a mp töredékéig maradt és marad egy helyben
Mire rázummol a gép, már ott sincs. 2005.01.10 11:44
Azért tök jó 80 alatt lenni....

2005.01.10 14:30
2005.01.10 21:44
2005.01.10 22:52
A Norbi-féle diéta nekem is nagyon bejött, bár én csak 10 kilótól szabadultam meg fél év alatt
De ez is nagyon jó, és hátha még lemenne néhány kiló, csak a végén már iszonyú nehéz... Az én férjem is ilyen, ő is eszik ami belefér, és mégis vékony marad
Milyen magas vagy? Lapos hasra én is vágyom, de még hogy! Sajna ott nekem klassz zsírpárnám van
Az enyém hasonló stílusú, szintén jó nagy abroncsos volt, nagyon élveztem benne járni
És a burkolat is nagyon jó lesz!
Napközben pedig mindössze 1 órára tudtam letenni alukálni. Nagyon rosszul alszik mostanában, mert jönnek a rágófogak, az első már ki is bújt, mint azt ma a dokinéninél megállapítottuk