Sziasztok!
Katicico
köszi!

Tudod, nekem egész gyerekkorom azzal telt el, hogy semmit nem volt szabad. Szeretném, ha ő nem azt hallaná egész nap, hanem megértené, hogy miért nem jó valami. Mert nekem nagyon hiányzott a magyarázat. Ezért törekszem ilyen megoldásokra...
Hát nálunk nem volt csend.

Didri beteg lett, két nap ovi után. Marad a zűrzavar.

Mi lesz velem a suliban? Nem fogom érteni, amit mondanak, már nem fogom a felnőttbeszédet lassan.
Gica
Hiába nem látják nálunk, látják másnál... Ez van...
Vindo
női boxoló

. Hát igen, szép kis izomzata lehet.
Maggie
Bocsi, most nem reggel

.
Én is annak vagyok a híve, hogy menjen később, de én nem vagyok szakember.
Az allergia miatt lehet, most nálam is nagy trutymó van, hazahozott valamit a leányzó szerintem. De az allergiának rossz, ha valami rájön, mert az orrod be van dugulva és nem tud kiürülni, hamar elterjed benned. Én allergodil-el fújtam és ettem a mézes negro-t, már sokkal jobb. Igyál mézes teát és fújjál valamit, mert ha nem lohad le a nyálkahártya, ha duzzadt, nem tud ürülni. Van még egy cuccos, ami sós valami zuhanyszerű, az olyan, hogy átmossa az egészet. Egyik orrlyukadon be, másikon jön ki a trutymó. De állítólag nagyon hatásos. A kütyü kb 2-3 évre való sóval 6.000 ft körül van. Megnézzem a nevét?
Maggie: csak pozitívan a rákszűréssel!!!! Jobb lesz!!!!
Irina
gratula itt is!
Hát jó lenne, ha nem kapnál el semmi vírust... Az első három hónapban főleg.
Vindo
igen, a fórum egy jó kis pszichológussal felér

.
Móni
na ne aggódj, a fonás nálunk is katasztrófa

.
Viranka
de jó az a fonás

Jók a képek

. Istenem, az a husi!

De szép torta, te készítetted? Bár te nagyon ügyes vagy, neked ez megy simán.
Kaqk
Isten éltesse Emmát!

na igen, a bajkeverő majom...

Ismerős.

Ha Didri beteg, akkor nézhet Minimax-ot.

Milyen volt az ünneplés?
Gremese
milyen szemszögből? Jók a képek!

Milyen husi Barnus
Panndi
Van egy csomó helyen supinált cipő, szerintem nézz szét több helyen, mert a Brendonban elég drágák szerintem. Bár a webáruházban szoktak akciók lenni...
Na, most már kifáradtam, jóóó sokat írtam.