A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013 januári babák

Dana!

Szerintem, ha indokolt lenne, akkor biztos nézné. Emiatt ne aggódj!
(nekem jöhet priviben a FB azonosítód :) )

Viki!

Nem javasolta a magnéziumot a dokid? Azt szokták ajánlani első körben. Illetve próbálj minél többet feküdni,mert ülés közben is terhelődik a méhszáj környéke. Elhiszem, hogy szeretnél még dolgozni, a táppénz sajnos elég nagy kiszúrás anyagilag.

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
andi1982

Dana,
a méhszájvizsgálat orvos és terhességfüggő. A dokim az előző terhességnél folyton nézte, mert állandóan keményedtem. Most, az elmúlt 21 hétben csak 1x. De mostantól tudom, hogy mindig nézni fogja. ( ez kb 4-5 hetente lesz)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Andi, de, javasolta, de az a helyzet, hogy nekem nem nagyon használ... De azért szedem, lassan magnézium mérgezést fogok kapni, de ez van...

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs

Én is szedem, van amikor emellett is keményedik, de észrevettem, hogy általában van kiváltó oka, akkor egy kis pihenés segít.
Egyébként Nócinál nekem kb. a 24. héttől feküdnöm kellett és végül a 41. héten úgy kellett kibombázni.

andi1982

Jesszus...én ebbe belehalnék, ha feküdnöm kellene, nahh meg annyi lenne a munkámnak is.... :shock: :shock: :shock: huuh, remélem mindent rendben talál majd a doki. Szept.12-én megyünk hozzá, előtte még meg kell csináljam a cukorterheléses vizsgálatot.

Lekopogom, nekem semmi keményedés nincsen vagy csak nagyon ritkán. Amit viszont érzek - és tudom is - farfekvéses a baba és iszonyatosan tud fájni amikor húgyhólyagon rúg, meg lent rugdos.... :?

Mondtam a férjemnek is, úgy érzem magam, mint egy akvárium :lol:

bdana
Budapest VIII. kerület

Viki és a vörösbor? Vagy egy kis társasjáték Apával? :P

bdana
Budapest VIII. kerület

Baromi uncsi volt, de annak is volt előzménye. Nagyon erős görcseim lettek, mikor megtudtam, hogy meghalt a kutyusom.
Szerencsére sikerült megnyugodnom Nóri miatt és onnan kezdve csak rá koncentráltam.
Azért volt előnye is a dolognak. Pl. egy csomó pénzt spóroltunk azzal, hogy a férjem egyedül járt bevásárolni lista alapján. :)

andi1982

Lányok! Tudom, még nem aktuális, de gondolkodtatok már azon, hogy mennyi hálapénzt adtok a dokinak, szülésznőnek, anesztesnek....stb. Vagy aki már szült, annak hogyan mentek ezek a dolgok. Mivel elég drága a szülés minden magánklinikán, ezért kérdezem az árakat, mert nagyon nem vagyok vele tisztában.

:roll: :roll:

bdana
Budapest VIII. kerület

Az én dokimnak fix tarifája van a szülésre, de úgy tudom, hogy a terhesgondozáson adott összeg tízszeresét szokták adni állami kórházban. Magánklinikán nincs ez benne az árban?

andi1982

Viki,
ó, sajnálom, remélem elmúlik és nem kell feküdnöd! De ha mégis, akkor arra gondolj, hogy Zalánért van. És tényleg spórolós, ha a férj megy bevásárolni - kivéve nálunk :D

Dana,
nálunk is fix a "tarifa", anesztes nem adtam, nem is tervezem, szülésznőnek adtam, neki is fix volt, most nem fogok fogadni. Szóval szerintem rá kell kérdezni nyíltan. Ha valakinek mindegy, úgyis megmondja.
Nekem is a vérnyomásom, de nekem mindig alacsony volt, most terhesség alatt, amiket mértek, az mindig 80-90/50.
Küldheted priviben a neved :D

Annyi de annyi helyről kapjuk a "nem baj, majd a következő fiú lesz" beszólásokat, hogy mostmár valakit meg fogok ütni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Viki pihenj sokat. Étkezéssel nem tudod befolyásolni a dolgot, arra gondolok, hogy lehet, hogy vmi nagyon puffaszt és amiatt keményedik a pocid?
Én ilyet már megfigyeltem magamon, pl. a sok péksüti ezért sem jó.

Ha nem mond konkrét tarifát a doki, akkor tényleg a terhesgondozás 10-szeresét szokás adni. Magánklinikán meg általában nem titkolják, hogy mennyit kell adni a szülésért, ami ugye ott két dologból tevődik ösze, alapdíj + a doki díja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára niksi28 2013.06.04 10:43-kor.
niksi28
Budapest III. kerület

Erre én is kiváncsi leszek a tarifára...ugyan is én havonta járok maga rendelésre és tőlem ugy mint másoktól akik nem terhesek és sima vizsgákra megy ugyan annyit kér el...pedig le a érzés gondozás olcsóbb szokott lenni :roll: Nálam ez 10 ezer 3-4 hetente, és kiváncsi vagyok vajon a szülésért mennyit kér :roll: Igen ezt én is hallottam 10x de kicsit soknak tálalom ha havonta 10 ezret hagyok ott neki akkor még 100 ezer a szülés!?
Na nem mondd tarifát akkor mi van!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Én még nem tudom, hogy a doki mond-e fix tarifát. Én úgy tudom, hogy nem tízszerese, hanem 5-10 szerese a tarifa. Nyilván más a helyzet, ha bekukkant a végén, mindent a szülésznő csinál, és ott van tíz percig, mint ha valami történik és sok minden múlik rajta. Nem mindegy, hogy amúgy pont akkor szülsz, amikor bent van a kórházban és pont ügyel, vagy a magánrendeléséről, esetleg a gyerek szülinapi bulijáról rángatod el, nem? De sok helyen a doki megmondja, hogy mennyi az annyi, amennyiért rendelkezésre áll.

Én szülésznőt is fogok fogadni. Szerintem annak tuti lesz fix tarifája.

A vörösbor segít, ittam is az elmúlt három napban minden este egy pohárral. De azért reggel nem kezdhetem egy pohár borral a napot :) Egyébként igen, puffadtam is, tuti az is közre játszott, hogy odanyomta a pocakom. De én cukorbeteg diétán vagyok, úgyhogy már így is csomó mindent nem ehetek, nem tudom, hogy még mit kéne kiiktatnom, a hüvelyeseket már kerülöm régóta.

viki1983
Budaörs

Tarifára rákérdeztem a dokinál, és meg is mondta, nem kellett gondolkodnom az összegen.

Noémi: nekem a 3. lányra mindenki csak mosolyog. :) Erre már nem lehet mit reagálni. Nem mondják, hogy nem baj, majd a negyedik fiú lesz! Nem gondolják, hogy épeszű ember bevállal egy negyediket.

Kép
Kép
Kép
oui

oui, és te hogy gondolod?:)

Baby Birthday Ticker Ticker
natasa7
Budapest

Nekem a harmadik az utolsó!
És nagyon nem bánom, hogy lány:).

Kép
Kép
Kép
oui

New Born pelusból hány darabra van szükség!?Mennyit darab érdemes belőle beszerezni!?És az 1 méretből!?!
Ki melyik fajtát fogja végül venni??!

Én már egy csomó ruhát kaptam át is néztem össze is irtam :lol: Bezsákoltam :lol: nagyon nem kell ruhát venni szerencsére csak sapka, sál harisnya és overáll ami azt hiszem hogy hiányzik :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hát nem tudom, egy nagy csomaggal? :-) Szerencsére mi olyan helyen lakunk, hogy autóval 5 percen belül van egy tesco, egy auchan, egy rossmann, egy dm, egy brendon, egy yobaby... Úgyhogy ha valami lemarad, hát istenem, majd a férjem leszalad :-)

Én pelenkából először szerintem a babylove márkájút fogom kipróbálni, mert én elég ilyen öko-bio mániás vagyok és ahogy utána olvastam még régebben, az egy nagyon jó márka (dm saját márka) ebből a szempontból, pl a popsitörlőjük tesztgyőztes volt. Aztán vagy bejön, vagy nem. Ha nem, akkor mittomén, pampers? Ti melyiket ajánljátok nem elsőgyerekesek? Később, ha magunkhoz térünk, lehet, hogy megpróbálom a mosható pelusozást, ezt majd meglátom, hogy Zalán mennyi szabadidőt hagy szaros pelust mosni-vasalni :lol:

viki1983
Budaörs

A new born méretű pelusból nem éri meg túl sokat venni, mert elég hirtelen tudják kinőni. Mi a Pampers premium care-t használtuk, nagyon jó (pamutos a belseje), csak sajnos drága. A DM saját márkása (Babylove) is jó minőségű és kisebb kiszerelésben árulják, úgyhogy érdemes kipróbálni. A DM ökopelusát nem próbáltuk még. 3-as mérettől már jó volt nekünk a Libero és a Huggies premium is. A lényeg szerintem, hogy érdemes több fajta pelust kipróbálni, mert minden babának más fajta jó az alkatához, illetve ahogy nő, lehet, hogy a korábbi típus már nem lesz neki megfelelő.
Sajnos drágák a pelenkák, viszont nem érdemes a legolcsóbbat venni belőlük, mert egyrészt sokkal többet használ belőle az ember, másrészt azok általában műanyag belsejűek és befülled alattuk a babák bőre, illetve csúnya pelenkakiütéses is lehet.

Nedves törlőből a DM saját márkás sensitive nagyon jó újszülötteknek, később amikor már nem olyan érzékeny a kis bőrük, akkor már lehet kísérletezni. Mi nagyon szeretjük a Huggies-t és a Pampers kamillás változatát.

A popsikenőcsöknél is nagyon nagy választék van, sokan a gyógyszertárira esküsznek (nekem az nem nagyon volt szimpi). Nekünk ebből is bevált a Dm cinkoxidosa, bár az első hónapokban én szinte nem is használtam, a hozzátáplálás után kellett csak néha. Mi egy pici dobozzal kaptunk a Dm bababónuszos belépéskor ajándékba és azzal nagyon sokáig kihúztuk.

Bocsi, hogy hosszú lett megint, de talán valakinek segíthetek a tapasztalataimmal...

andi1982

sziasztok:

tarifa:
én a dokinak a 10x pénzt adtam, 70.000 Ft-ot. Ha most sima szülés lesz és komlikáció mentes, akkor szintén 70-et adok, ha csaszi akkor 100-at (már 10 ezer a vizsgálat)
Szülésznőnek a sima szülésnél 25-öt adtam ( de szülés után is minden nap bejött), a császárnál ( ua. volt a szülésznőm ) 20 ezret, mert hát ott csak az előskészítés volt a dolga + a műtét után ő jött be segíteni felállni, elmenni fürdeni stb.
Én fgadtam az Imrében csesemős nővért is, ami első gyereknél a világ legkirályabb dolga volt! Neki is 25-öt adtam, 4 napig minden nap több órát csak velünk foglalkozott, én fürdethettem a babát stb.

Pelus:
nekünk a Huggies jött be az elején. A DM öko pelusa kb 10 perc alatt ázott át. Mivel mindkét gyerekem 4 kg-val született, határeset volt a NB pelus.
Én azt a trükköt csináltam, hogy vettem 1 mérettel nagyobbat is és éjszakára azt adtam fel. Amíg szopiznak éjjel szörnyű, hogy milyen vízerőművek. Nyakig pisi volt minden éjjel a gyerek, pelus cseree, átöltöztetés. Pfff tuti éber lett tőle a gyerek... Aztán ez az 1 mérettel nagyobb pelus megoldotta a dolgot.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nekem a pampers jött be első méretben, mert lyukacsos a felülete belül, az anyatejes kakit az tartotta a legjobban.
Aztán átálltunk a Libero-ra,mert a pampers más méretétől kiütéses lett a popsija.
Nagyobb korában már bármilyen más márka jöhetett, még a legolcsóbb rossmannos műanyag vacak is, mert nem volt semmire allergiás, és gyakran cseréltem rajta úgyis.
Nekem nem nagy ivók, így a pisimennyiséget mindegyik fajta bírta.

Kép
Kép
Kép
oui

Mindjárt indulok 18. heti uh-ra.

Remélem mindent rendben találnak és megmutatja magát a kis prücsök. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára niksi28 2013.06.04 10:43-kor.
niksi28
Budapest III. kerület

Niksi, majd írd meg mi volt!

Én újra dolgozom, igyekszem figyelni rá, hogy ülök (vicces, mert majdnem fekszem...).

De nem vagyok itt lélekben, válogatnám a kisruhákat, tervezgetném a baba helyét, mostanában csak ezen jár a fejem.

viki1983
Budaörs

Viki! Ez nálam is így van, annyira fáj a hasam a sok üléstől, hogy én is fekszem már a székben, de legalábbis kitolom a hasam. Az utóbbi napokban nagyon elkezdett nőni, napok óta feszít-nyom-kemény minden irányban....nagyon kellemetlen érzés, de kárpótol amikor Alíz méltatlankodik odabent. Viszont a jó hír, hogy megálltam a hízásban, sőt most fogytam is két kilót, olyan érzésem van, mintha a hasamba híztam volna csak ( meg a fenekemre :oops: )

Csütörtökön megyek a terheléses cukorra, hétfőn 10-én pedig Apával a 4D Genesisbe, remélem a kisasszony nem adja elő amit nekem legutóbb és nem kell másfél órát tornáznom, hogy egyszer láthassunk is belőle valamit 8)

Aztán szept.12-én megyünk be a dokinőmhöz a leletekkel, akkor megkérdezek mindent, amiről beszéltünk itt a napokban - mennyit kellene fizetni, van-e PIC, mi van ha nekem lenne bajom, Apa velünk lehet-e.....stb...stb...

Viki, nagyon halkan megjegyzem - mert félek olvassa a főnököm is esetleg a babenetet - , hogy semmi de semmi kedvem dolgozni :oops: :oops: pedig imádom a munkámat, de egész egyszerűen szézsórt lettem, két óránál tovább nem vagyok képes figyelni, pedig pontosan tudom a feladatiamat, itt várnak sorba az azstalon az elintézetlen, lefűzetlen dolgok, pontosan tudom mit kell(ene) csináljak, de valami hihetetlen nehezn veszem rá magamat...mintha nem is én lennék....mert nem ilyen vagyok. Persze ettől függetlenül megcsinálom a dolgom, csak mint valami lassított film.... nahhh közben Alíz is elkezdett rugdosni....nem fekszem eléggé vízszintesen a székben :roll: :roll: :roll:

bdana
Budapest VIII. kerület

Niksi! Sok sikert! Aztán hozzál képeket - ha kapsz - :)

bdana
Budapest VIII. kerület

Én ma voltam 18. heti uh-n, minden rendben volt, továbbra is lánynak látszik!:)

Kép
Kép
Kép
oui

Oui! Gratula!!! Lánynak látszik :lol: hát azért most már csak látszana ha fiú, nem? :lol:

bdana
Budapest VIII. kerület

Na én is hazaértem, szerencsére kis prücsökkel minden ok, de a köldökzsinórt betette a lába közé, így még egy talánt sem mert mondani a nő.

Én itt a Margitban DVD-t kérhetek, így képem nincs, de megvan az egész vizsgálat.

Most 1 héttel kisebbnek mérték, mint ami a menses alapján számolt lenne. De 2 hét múlva még elmegyünk az Istenhegyire, hogy ne csak a Margitban nézzék meg genetikai uh-n. Nem bánnám, ha ott megtudhatnám a nemét.
niksi28
Budapest III. kerület

Qui gratulálok!

Bdana kitartást a cukorterheléshez, én elég nehezen viseltem.

Munkát ne is említsétek. Mi most költöztünk, így mindenen jár az agyam, ami lakberendezéssel és a babával kapcsolatos, csak a munkán nem. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára niksi28 2013.06.04 10:44-kor.
niksi28
Budapest III. kerület

Oui, lehet, hogy már írtad, hogy fogják hívni?

Niksi, én már tűkön ülnék, jó, hogy ilyen türelmes vagy :) Mondjuk a lényeg, hogy minden rendben van :)

Dana, megértelek! Nekem sincs... És megy a rumli a pocakomban :)

viki1983
Budaörs

Sziasztok,

Hétvégén megjártuk István kórház ügyeletét :(
Sajnálatos módon volt egy kis vérzésem, ezért mentünk ügyeletre.
Kedves és aranyos doktornő volt épp bent, aki nagyon tüzetesen átvizsgált. Megvizsgálta a méhszájat és csinált ultrahanhot is, ahol jó sokáig ellenőrizte babánkat, minden rendben van-e, de Hála Istennek, semmi baj sincsen.
A problémát a felpuhult méhszáj okozhatta, így most kímélnem kellene magam. Este megyek nőgyógyászatra, lehetséges, hogy kiírnak kicsit pihenni.

A vizsgálatoknak azért volt jó része is, nagyon sokáig láthattuk őt a monitoron :) sokkal alaposabban megvizsgált, mint a 18. heti UH-n a doki. Mindent mutogatott nekünk, a lábacskáit, meg a fejecskéjét, a kis pocakját :D és.... hát valószínüleg KISLÁNY :D

Már korábban említettem, hogy Dorina lesz, ha lány, pont tegnap volt Dorina névnap és ha tényleg jól látta a doktornő, akkor épp a névnapján tudtuk meg, hogy kislányunk lesz :D

Persze ez még nem 100 %

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
livike29

Lívi! Sajnálom az ügyeletet, de gratulálok a kislányhoz! :)
Pihenj mindenképp egy pár napot legalább!

Niksi! Reméljük a te babád is megmutatja magát hamarosan! :)

Mi holnap megyünk uh-ra és dokihoz is és már nagyon-nagyon izgulok!

Tegnap gyerekruhákat válogattunk és szerencsére a tesó ruhatára 70%-ban megvan, viszont a Nóci nagyon sokat nőtt a nyáron, így szinte mindent kinőtt, amiről tavaly még úgy tűnt, hogy mostanra belenő...

andi1982

Lívi...huhhh...a lényeg, hogy nem nagy a baj. Nem mondta, hogy mitől lehetett ez a felpuhult méhszáj? :?:

bdana
Budapest VIII. kerület

Konkrét okot nem mondott, hogy mitől lehet.
A védőnő mondta, hogy lehet fertőzés, vagy stressztől, idegeskedéstől....

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
livike29

Viki, lehet, hogy még nem írtam a nevet. Borikának hívjuk már itthon egy ideje:).

Kép
Kép
Kép
oui

Livi, vigyázz magatokra, jó, hogy minden rendben! És gratula a kislányhoz, a Dorina pedig nagyon szép név :)

Jaj már én is úgy válogatnék ruhácskákat. De addig nem nagyon akarok vásárolgatni, amíg nem látom meg, hogy mit kapunk. De azt hiszem nem fogom bírni és elmegyek, hosszúkat úgysem fogunk nagyon kapni.

viki1983
Budaörs

Viki! Abszolút megértelek! De szerintem nyugodtan vegyél neki egy-két darabot, ha kettővel több bodyja vagy rugija lesz az sem baj! :)
Egyébként vaterára is lassan elkezdik feltölteni a téli ruhácskákat. Épp tegnap nyertem egy 16 db-os csomagot 900 Ft-ért, ráadásul nem is kell messzire mennünk érte!

andi1982

Livi, örülök, hogy minden rendben. Gondolom, hogy megijedtél. Próbálj pihenni! És gratulálok a kislányhoz! :D

Én is mentem ma dolgozni... hát fura volt két hét után. De mindenki megjegyezte, hogy mekkorát nőtt a hasam :)

Az elején olyan sok kisfiús ultrahang volt, hogy lemertem volna fogadni, hogy nekünk kislány lesz, aztán ugye nem, legalábbis nem azt mondták a 18 hetes uh-on :), most meg sokan írjátok, hogy kislány :) Úgy tűnik, hogy kiegyenlítődik az arány. :)

Dana, nekem is küldheted a facebookos elérhetőségedet priviben, köszönöm. :)

A vásárlással kapcsolatban: bennem is bennem van, hogy nagyon szeretnék venni dolgokat, de babonából még nem akarok, vagy inkább nem merek.

baboca0104
Balatonalmádi

Livi, remélem hamar megszűnik a probléma.
Szerintem tök különleges jel, hogy pont Dorina napon történt. Biztos tetszik neki a név.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára niksi28 2013.06.04 10:44-kor.
niksi28
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hűhha, jó, hogy ebszélünk a "tisztelet díjakról" ... Mi szülésznőt választottunk, orvost nem.
4 évvel ezelőtt is nála szültem, véletlen, mert nem volt választottam, de mivel nagyon elégedettek voltunk, abban az 50 percben, ezért mellette döntöttünk most.

Akkor 15 ezret adtunk, mert mi a szülőszobáról haza is mentünk.

Most 50 ezer körül gondolkodtunk, de az akkor lehet, hogy "sok".

Mondjuk, mihez képest. Tegnap találkoztunk először, azóta. És október elején lesz a nagy leülős, ki mit szeretne és vár el beszélgetés. Viszont tegnap is ott volt velem a vizsgálatnál, vérnyomást mért, egyebek. Plusz láttam, hogy a kismamáit kíséri a ctg-re és ott marad velük, nyilván ha sülésre kéne mennie, akkor nem tud, de erre is odafigyel. Meg homeopátiával is segíti a várandósságot és a vajúdást és utána. Nekünk ezek mind pozitívak és ezek alapján gondoltunk.

Tegnap volt először hüvelyi vizsgálat, méhszájat néztek (C:3000) teljesen zárt és nincs gyulladás, tehát minden a legnagyobb rendben. Vérnyomásom egészen jó volt 100/70. :) elégedett voltam, a kv segített. :)

Október 13.-án lesz a nagy Hungexpos BabyMarkt. Készül valaki menni rajtam kívül, persze, ha addig megtudom, hogy milyen nemű a bébink. :) :)

Szép napot!
latogato1983
Pomáz

én munkában pörgök, de hazamegyek és kb seképsehang. még szerencse, h az Ember nagyon odaadó. pl a vérképem alapján azt mondta a doki, h szedjek vasat, amin nagyon nem csodálkozom, m alig ettem húst a nyáron. erre elment egy szír henteshez borjúhúst venni (Anyukám mondta, h vörös húst egyek) és kebabot csinált este, miközben kb semmit sem tud főzni:) édes.

elkezdtem kismama masszázsra járni, ajánlom mindenkinek! az a specialitása, h kimarad a talpmasszázs, m mérgeket szabadít fel és a deréktájék, m fokozza a hasi vérbőséget, ami nekünk nem jó.

azt gondoltam, h majd nagyon kívánós leszek, de nem, kivéve, hogy a mignon-nal és sport szelettel elkezdődott retró édesség láz most habrolót követel nálam, de úgy tűnik, hogy az utóbbi 25 évben, amikor nem ettem, kiment a divatból és sehol sem látok. nem láttatok valahol?:)

azért, ahogy nézem a táblázatot, most a kislányok vezetnek!

natasa7
Budapest

Én tervezem, hogy megyek okt 13-án!

viki1983
Budaörs

Olyan rossz dolgozni, nem tud úgy koncentrálni a babára, ahogy az elmúlt két hétben... és halálra izgulom magam, mert nem érzem annyiszor, mint akkor. Mozog persze, de amíg otthon voltam, annyira tudtam befelé figyelni, most meg valahogy nem megy, mert a melóra is figyelni kell, nehogy valami oltári nagy hülyeséget csináljak. :(

baboca0104
Balatonalmádi

nálam is épp így van, pár hete a szabi alatt jobban és többször éreztem, sztem azért is, m fekvő helyzetben -amiben többször vtam szabi alatt:)- eleve jobban érezhető.

natasa7
Budapest

Natasa milyen mázlista vagy, micsoda kiszolgálás. :)

A masszás tuti jó lehet, én is gondolkodom rajta. Főleg, hogy a sok teendő miatt jó lenne kicsit lenyugodni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára niksi28 2013.06.04 10:45-kor.
niksi28
Budapest III. kerület

Tök jó lenne, hogy akik eljönnek börzére, találkozzunk mondjuk a büfénél....

Mit szóltok? Remélem a felhívásra többen is eljöttök... :)
latogato1983
Pomáz

Sziasztok!
Régen írtam, de hát elsős lett a "nagy" fiam, így szinte minden gondolatom az iskola körül zajlik. Annyira izgultam, főleg a cukorja miatt, hogy a suliban ki fogja neki beszúrni. És láss csodát, annyira kedves volt a tanító nénije, hogy ő maga ajánlotta fel ( az anyukája neki is cukorbeteg ). Meg a takarító néni is besegít, ha kell, neki meg szintén a fia. Vannak még jó emberek!!!
Eleinte még bejárok, amíg meg nem tanulja.

Babóca rengeteget mocorog, és néha sajnos elég fájdalmasan. Nem tudom milyen pózban lehet, olyan mintha tolná magát felfelé, teljesen féloldalas a hasam néha. Párom csak mosolyog rajta.

Amúgy tegnap az évnyitón rosszul lettem. Szm leesett a vérnyomásom, mert még délután is csak 100/59 volt. Azóta szinte egyfolytában szédülök, hiába iszok kv-t. Mit csináljak?

Lilypie Kids Birthday tickers

ercsi82
Szlovákia

Sziasztok!

Livike,
sajnálom a kálváriátokat :( De akkor Dorina és kész :) Legalább ennyi pozitívum van benne.

Ercsi,
nem tudom, iszol eleget? Mert attól is lehet rossz a vérnyomásod. Meg nekem még a vas is kell hozzá,, nem tudom, a te vérképed milyen volt.

13-án terveztem menni, tök jó lenne találkozni! Már beírtam a naptárba!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

noemiolah-nagy

nekem a vérnyomásom oké, de tegnap hazamentem és egy falfehér arcot láttam a tükörben, tényleg érdemes a vérképre odafigyelni, m már lehetnek mindenféle hiányaink. pl nekem van egy olyan tünetem, h egyszer-egyszer iszonyú égő érzés, zsibbadásféle van a jobb térdem felett és azt olvastam, h ez is tipikus terhességi dolog és lehet kalcium, magnézium hiány miatt.
Ercsi, mozogsz valamit?

natasa7
Budapest

Viki, Noémi! Oké, akkor már 3-an vagyunk. Majd előtte egyeztetünk pontosan. :)
latogato1983
Pomáz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: