Hát hiába siettem, nem úgy sikerült a dolog, ahogy elterveztem.
Bogi!
Köszi, hogy szorítasz értem. Én is szorítok, hogy a doki minden vizsgálatot megtegyen, amiket szeretnél. Most te végül is ki találtad miket akarsz kérni, vagy rábízod?
Megann!
Már alig várom a csütörtököt, kíváncsi vagyok mit mond a dokid. Írtad, hogy jövő karácsonykor nagy pocakkal nem tudsz sütni, főzni, vásárolni. Akkor nem lesz szerintem nagy pocakod, inkább egy utánfutód
Mini!
Anglia, azt hittem csak Amerikában ilyen pénzközpontú az egész egészségügy. Én is szeptemberben születtem, szerintem jó hónap, szerintem
Wish!
Édi vagy, hogy megszavaztad nekünk ezt a hónapot. Én benne vagyok, és lehet a tiéd egészen nyugodtam a március-április.
Noémi!
14 cn, nem semmi. Én is teszteltem egyszer menzi után, mert rövid volt és halottam, hogy ez lehet terhességtől is. Persze nekem is negatív lett
Nodó!
Akkor a tiéd a február!!
Mohácska!
Vérvételen hcg-t is néztek? Mikor lesz eredmény?
Képzeljétek csajok, ma magvettem az egyik kedvenc hetilapomat, és volt benne egy horoszkópos naptár. Persze az volt az első, hogy elolvastam mit ír nekem erre az évre. Az eleje nagy rizsa volt, hogy milyen jó lesz az évem lesz egy csomó pénzem (ha-ha-ha, majd a kezemben lesz elhiszem), sok munkám (az eddig is volt), érzelmi életem is "forró" lesz (eddig is az volt). De a lényeg az utolsó mondat:
" Ősszel pedig akár a létszám is gyarapodhat!"
Hát azt hittem kiesik a szemem, mindig ezt kerestem az összes horoszkópos előre jelzése, és most, tessék itt van. Olvasom a páromnak, erre azt mondja, hogy az apósnak is az a csillagjegye mint nekem, és hogy, náluk biztos nem lesz gyarapodás

. Tudom, csak azt szeretné, hogy ne éljem bele magam, mert utána nagyon mélyre tudok zuhanni, és neki kell kirángatnia. De tudom, hogy millió ember van Magyarországon ilyen csillagjeggyel, akinek esze ágában sincs gyarapodni, de én ezt most magamra veszem. Bocsi megint hosszú voltam.
Puszi
Nina