Sziasztok!
Rég jelentkeztem, bocsi… Nyaraltunk újra, meg volt minden. Meg az a helyzet, hogy a csoport, a kerületi anyukáknak nagyon kibővült, 250-en vagyunk és annyit írnak, hogy nem győzöm olvasni... Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nálunk egész nap robot van és mégis úszik a lakás. Ha fent vannak, esélytelen bármit csinálnom, mindkettő engem akar, Didri egész nap bújást kér, ha hiszti van, vagy nem bír magával, akkor bújást kér (én mondtam neki, hogy ha feszült, inkább bújjunk). Az a baj, hogy reggeli készítés közben néz rajzfilmet és a rajzfilmnézés alatt általában meggárgyul. De képtelen vagyok egyébként reggelit készíteni. Szerintem össze kell szednem magam, hogy együtt csináljam vele vagy valami… Lehet, hogy ha Mendi nagyobb lesz, akkor jobban fog menni…
Vindo
nem válaszoltam múltkor a kérdésedre, de nem lesz pót-pót lehetőségem, azt írták, hogy nem indokolt és nem jeleztem előre (gondolom, tudnom kellett volna, hogy ez az idő nem lesz elég…) Mindegy, majd még valamit okoskodni fogok, mert ebbe nem nyugszom bele…
Képzeljétek, az anyósom odaadja az autót, nem kéri vissza. Azt mondta, hogy látja, hogy mióta autó van, sokat megyünk, meglátogatjuk nagypapit, meg minden, úgyhogy ezt nem akarja tőlünk elvenni. Mentünk is sokat, az igaz, voltunk a hajógyári szigeten, nagyon tetszett Dirinek a játszi ott.

Szóval most egy kicsit szabadabban mozgunk.

Apának úgy néz ki, hogy a másodállása kezd megszűnni, az havi 170 ezer mínusz, kicsit nehéz most, de kilátásban van egy másodállás (megkérdezték tőle, hogy nem tud egy olyan szakembert, aki tudja ezt, meg azt… Nem vette észre, hogy pont azokat kérték, amit ő tud. Mondom neki, nem vetted észre, hogy téged keresnek? Mire ő? De hát mit csináljak, ajánlkozzak én???? Mondom én, hát persze!

Egyből igent mondtak.

Ez a drága ember olyan szerény

). Na szóval ha az összejön, akkor kell is az autó, mert akkor megy majd vidékre sokat.
Vindo
édesanyád férje színtévesztő vagy csak vicceltél?

Egyébként már nem kellenek színtévesztők, mert témát váltott, nem a színtévesztés a témája, hanem a színlátás. Az közelebb áll a szakmájához is, világítástechnikus, ott a színlátás fontos.
Te Vindo, nálatok mindig történik valami? Mindig szerelsz valamit, most a vizet?
Pók: hát mi nem vagyunk jóba velük, nálunk elektronikus pókriasztó van, mert akkora pókok voltak, hogy már nem bírták a plafonon tartani magukat, leestek.

Nem tudom, valami sarokban meg tudtak húzódni és gondolom, amikor jól felhíztak, akkor előjöttek, mert kevés volt a hely.

Van a konyha sarkában az ajtó mögött egy hely, ahol a csempe kicsit érdekesen van fent, lehet, hogy ott történt az akció, de a pókriasztó óta nem sok van. Tetkóval én nem tudom… én nem tetetnék, de kinek mi tetszik… Nekem fura, de lehet, hogy régi vágású vagyok…
Nálunk a dinnyézés úgy megy, hogy azonnal zacskóba mennek a dinnyehéjak és kifelé azonnal. A dinnyét imádom, nem szeretnék lemondani róla.

Bár idén még igazán finom dinnyét nem ettem, jól voltak, jók voltak, de egyik sem volt az igazi szerintem.
Ez a Kossuth Lajos jó!
Tyúkok: hát azok már csak ilyenek…

Nekem egy kanári madaram volt, de jófej volt, mindig rászállt a kezemre. Amikor tanultam, a csőrével csapkodta a tollam hegyét, azt nem bírta felfogni, hogy ne tegye…
Irina
olyan jó, hogy végre láttam a pici fiadat is! Jaaaj, azok a vashinták!

Jó lehetett Balcsin.

Én egy dolgon akadtam ki, de nagyon, amikor vittem magammal egy marék aprót, kb 250 ft körül, hogy vegyek egy fél literes vizet, mire a csajszi benyögi, hogy 300 ft fél liter ásványvíz. Na, mondom, akkor iszom vizet.

Tiszta ciki volt, de még egyszer vissza nem mentem. Utána már nem vettem ott semmit, felbosszantott, hogy lehetnek ennyire pofátlanok!!! Csak jégkrémet, de azt muszáj Didrikének ugyebár…
Lányok
nálatok is gáz a helyzet? Néha Didri olyan erőszakos, hogy nem bírok vele… Jégkrémet kér, rajzfilm, ez-az, pörög, dilinyós, csúnyán beszél másokkal, osztja az észt. Jaj, néha csak szégyenkezem vele… De csak velem csinálja. Múltkor volt karatén, egyedül volt, nem volt senki más, azt mondta az edző, hogy annyit tanított neki aznap, amennyit három órán szokott, nagyon fegyelmezett volt, nagyon ügyes. Hát nem tudom… Lehet, hogy csak sok neki annyit fegyelmezni magát és emiatt otthon már elereszti magát, mert nem bírja. Bár én a vérmérsékleten is gondolkodom, lehet, hogy csak amiatt van?
Viranka
de jó képek!

Bocsánat, hogy figyelmetlen voltam, de hol volt ez?
Kaqk
valamit én nem csinálok jól, mert nem értem, hogy neked hogy van időd mindenre. Nálam a lakás is úszik, nem is edzem, te mindent csinálsz, hogy csinálod????
Nálunk is Mendi izmosabb, de ő fiú.

Bár a másodiknak mindig küzdeni kell a kokik ellen, hamar megizmosodik

, meg ha belegondolok, a kislányom hypotóniás, persze, hogy nem volt izmos. De már nagyon jól néz ki.

Persze jót tesz neki a sok edzés.
Heni
tényleg jól elvannak a gyerekek.

Lehet, hogy nálunk még kicsi a Mendi, azért van ez a káosz. Bár a játszón a leányzóval olyan jót libikókáztak, hogy Mendi hahotázva nevetett. Lehet, hogy majd még beérik a dolog… Remélem, mert már kezdek kétségbe esni…
Móni
mi a hasmenéses vírusnál a Sodioral-t szoktuk adni, olyan, mint az infúzió, visszapótolja az elveszített ásványi anyagot és megállítja a hasmenést. Nekünk nagyon bevált.
Anitja
rád nem hiszem, hogy veszélyes lenne a toxoplazma, de tényleg nem baj, ha megnézeted magad, mert a magzatra veszélyes lehet. Elég kevés az esélye, ha sokat voltál macskák között, hogy nem kaptad el, de azért jobb tudni… Egyébként szép cica.

Imádkozom érted!
Mi nem nézzük az olimpiát. De múltkor nagyon kiakadtam, amikor az egyik súlyemelő bepisilt, ezt felvették és az keringett a neten. Már nem azért, de ide nem kezdők mennek, aki eljut az olimpiára már tud valamit, a fenének kell megszégyeníteni???? Undorító ez a média!!!!
Laptop: az enyém is van már néhány éves, de még bírja, csak az aksija nem… majd veszünk bele új aksit. Azt mondja a férjem, hogy érdemes lenne kicsit kipucolni, akkor nem melegedne annyira. Lehet, hogy igaza van, odaadom neki, intézze.
Ágica
hosszú lett? Akkor nézd meg ezt.

Egyébként ügyes volt Petra.

Szegénykém! De túl van rajta!

Nem kell semmi utógondozás?
Katicicó
jaj, két hét… az rengeteg a Balcsin, nem untad?
Maggie
hát megjöttetek? Nálatok is hegyekben áll a szennyes?

Nálunk még most sem rendeződött teljesen a helyzet, de már sokkal jobb. Bár a leányzó naponta vigyáz rá, hogy legyen elég szennyes… Na most lesz mit olvasnod, hosszú kv-zás lesz.