A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Itt kicsit lehűlt az idő éjszaka, esett is:-( szeretném, ha a gyerekek tudnának ma kicsit medencézni....

Tegnap anyuéknál voltunk. Fiúk segítkeztek:

Kép

Még holnap bemegyek dolgozni, majd szabiiiiii:-) Már nagyon várom:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, jó pihenést akkor a szabadságra.

Látom, keményen dolgoznak a fiúk:)

És Pókember is menő.

Itt most csend van, a férfiak elmentek horgászni. De szerintem hamar jönnek. Kávét kellene főzni, teregetni. Attól tartok, mire végzek, már itt is vannak :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Ma délelőtt jöttünk haza, jó volt nagyon :D
Igyekszem majd visszarázódni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni :D
Majd várjuk a képeket :D

Rugóék horgásztak vagy három órán keresztül 8)
Nagy nyugi volt itthon.
R. kicsit kitikkadt, itt 35,4 fok van árnyékban.
Most az Aranyhajat nézi.

Szép kagylóhéjakat hoztak. Meg keszeget is a kerti tóba, ők fogták, de elhunyt, mire hazaértek vele :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!
Mi is vagyunk, hoztam képeket is. A Balcsi a régi (szép és vonzó), de a helyi kiszolgálás is tiszta 80-as évek (semmi különös gond nem volt, de azért messze van a mai idők elvárásaitól; azt nem mondom, hogy még mindig messze van, hanem már messze, időben is, meg mindenben).

Heni, nagyon cukik a fiúk, és milyen szorgosak!

Kép Kép Kép Kép
irina

Hahó :D

A postás ébresztett minket negyed 11-kor :shock: :shock: :shock:
Tegnap G. kinti főzést csapott, lecsót csinált bográcsban, Rugónak meg virslit kellett húzni a nyársra. Aztán átjöttek a szomszédok is, és közös vacsorát csaptunk. Én nem, mert nem szeretem a lecsót.
Viszont igyekeztem néha beszökni, és egy pillantást vetni az olimpiára, de Rugó legtöbbször meggátolt ebben :roll:
Éjjel olyan fél egyig voltam fenn, aztán aludni mentem.

Irina, hány éjszakát voltatok?
Hú, biztos jó lehetett.
Fürdésen kívül miket csináltatok?
Ádi kis aranyos. Tényleg barna szeme van vagy kék?

Pénzbedobós autók-motorok Rugónak is nagyon bejönnek. Meg is jegyezte, hogy legközelebb a múltkori nyaralóhelyünkre menjünk, mert most nem volt ilyen a parton.

Na, még békésen kávézgatok :arrow:

Kép
vindolanda

Helyesírási hibák és szóismétlés nélkül mindez :D

Kép
vindolanda

Elszállt, amit írtam. :evil:

Vindo, kék a szeme. :-)
Csak fürödtünk meg kajáltunk, a hajókon nemigen volt árnyék, és nem bírom a nagy hőséget.
Balaton: nosztalgiázni szuper, de ha az ember nem mindent az ábécében vesz meg és/vagy főz magára félig-meddig, akkor méregdrága, és szerintem ilyen árakon Horvátország is simán megvan.
Mi nem vagyunk egyszerű eset, mert S-val se napozni, se parton feküdni nem szeretünk (inkább múzeumozni, olvasni), egy gyereknek meg a pancsolás az igazi. Meg is beszéltük, hogy nekünk ebből elég ennyi.
irina

Vindo, jó lehetett nálatok az esti közös kerti vacsi :-)

Csak 2 éjszakát voltunk.
irina

Ja, Ádi nem szereti, ha ezek a bigyók be vannak kapcsolva, talán egyszer ült fel úgy egyre, azóta sem. :D
irina

Akkor igazi skandináv típus :D

Kezet foghatunk, a parton napozással a világból ki lehet kergetni. Az anyósomékkal való nyaralásban az viszont jó, hogy ők szeretik ezt, és viszik Rugót rendszeresen. Egy hét alatt általában 1-2 alkalommal megyek be a vízbe.

Rugó hív :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, :lol:
Én nem is fürödtem most (amúgy imádok úszni), csak besétáltam a vízbe. Tény, hogy a legjobban azt élvezem, ha uszodában vagyok, vagy ha nagy szép helyen úszkálok a tengerben. 8)
irina

nagy szép helyen = szép helyen
irina

Ja, az uszoda az más dolog.
A medencéket szeretem, a tengert inkább csak nézni.

R. kiválasztott egy Johnny Lee Hooker cd-t, azt hallgatja.

R. élvezi, ha ezek a kocsik be vannak kapcsolva. Az egyik első "szava" a "húsz cent" volt, annyit kellett bepakolni a gépbe.

Kép
vindolanda

Vindo, 20 cent :lol:

Na jó, retroképek jönnek (S. madaras képeit most kihagyom, bár szépek):

Kép Kép Kép Kép
irina

Nálunk a képek fele rákokat mutat be különböző pozíciókban és szituációkban :roll:

A műanyag székek meg a tv előtti fekete-vörös terítő tényleg ott van.

Ádi meg bájos.

Jött Gábor.

Kép
vindolanda

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép
így hirtelen ennyi :) :) :)
érdemben talán csütörtökön leszek,ha hajlandó működni a net...
csók :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Végre szabi:-) el sem hiszem!

Vera csodálatos képek!

Irina nagyon édes Ádi!Spongyabobos úszónadrág:-)

Heni
KépKép
heni81

Hú, Viranka, ez nem semmi 8)

Szia Heni.
Vannak terveitek erre az egy hétre?
Vagy élvezitek, hogy együtt vagytok?

Nálunk semmi érdekes nincsen. Kávézgatok, Rugóra is ránézek lassan, még húzza a lóbőrt.
Holnap talán egyetem, be kell mennem, G, vigyáz majd Rugóra. De még nem biztos, kellene az adatbázis is, az meg csúszik.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem jártam erre vagyis ez így nem igaz mert szoktalak olvasgatni benneteket :D

Mi jól vagyunk kopp kopp kopp holnap lesz Petrusom orrmandula műtétje és nagyon izgulok vagyis jobban mondva iszonyat bevagyok sz..va :( :cry: :cry: :cry:

Anitja Gratulálok!!

Most dióhéjban ennyi :D

Kép

Kép
agica1126

Drukkolunk Petrusnak! Szia Ágica :D

Na, a mai esemény is megvolt.
Kávézgatás közben arra leszek figyelmes, hogy vízcsobogás hangot hallok. Rohanok a fürdőbe, látom, a falból folyik a víz (szétment a csaptelep). Le a vízaknába, elzárom. G. ad telefonon utasításokat, mit kell csavargatni. Most meleg vizünk nincsen, de minden más oké :roll:

Kép
vindolanda

Ellenben jól összekentem magam pókhálókkal és pókokkal, és most vakarom magam. Mindig azt hiszem, rajtam mászik egy példány :x

Kép
vindolanda

De szupi kepek, Irina, latszik Adi milyen kis bildog! Jok a retro kepek!

Vera, szupi kepek, Ti is elveztetek...azt hiszem :-))

Vindo, csaptelep :-( pok :evil:

Agica, Petrusnak +++++++++++++++++++++++

Mi jol, ma volt az utolso cellulitisz kezelesem, jo volt :-) de szept, ben megint lesz ilyen akcio, es akkor meg egy 2x 3 alkalomra benevezek + az edzes.... Olyan fitti csini leszek....azt mondta az edzom, hogy jovo nyarra magamra sem ismerek, jo anyag vagyok, konnyen "gyurhato". De talan mar 3 honap alatt latszani fog vmi. :-))))

Azota suti sem csuszik annyira, tudom mennyit kell dolgozzak, h hatastalanitsam :-),
Tegnap fel orar taposogepeztem es neztem 303 kaloria es 115 emelet. :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, elvezd a szabit! :-)) fiuk nagyon cukik! :-))

Tegnap kimentunk a futo palyara, hat Emmat teljesen elvarazsolta az atletika...de meg vagy 2 evet kell varni hogy mehessen.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Csajok :D

Kaqk: Te tényleg lenyűgöző leszel :D

Vindo: Én rosszul vagyok a pókoktól ,te egy hős vagy :lol:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk, hogy Te mikre nem vagy képes :D

Pókok - kamaszkorom óta gondolkozom egy pók-tetováláson, de sajna megöregszem, aztán már nem lesz az igazi.

Kép
vindolanda

Vindo: És hova szeretnéd? Szerintem egy tetkót bármikor csináltathat az ember . :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Hát, a tarkómról lógna egy pókhálódarabkáról lefelé a nyakamra, vagyis így terveztem kamaszkoromban. De tényleg nem lesz :lol:

Kép
vindolanda

Vera, csodásak a képek, nagyon szépek vagytok rajta (és hogy mikre fel nem ültetek Mírával... anyám!) :-)
Milyen a mhelyed?

Ágica, de jó, hogy jelentkeztél! Petrusnak holnapra a legjobbakat, Neked meg lelki nyugalmat hozzá. Gondolunk Rátok!!!

Vindo, vízdolog és pókok :evil:
Póktetkóról jut eszembe, hogy a Balcsin láttam egy kétgyerekes, szelíd tekintetű, szimpatikus házaspárt, a férfinek a háta, a nőnek meg a karjai voltak teljesen kivarrva. Tök érdekesen néztek ki a rózsaszínruhás kislányaik mellett. ;-)

Heni, éljen a szabi! Mit fogtok csinálni? Pihi?

Kaqk, szupernő vagy és még szuperebb leszel, majd ellesem a trükköket. :D

Nálunk elkezdődött Ádi újabb párnapos nagyizása, úgyhogy S-val nyomjuk a munkát és a közös programokat. Előbbi szörnyen nyögvenyelősen megy minden határidő és para ellenére. Vajh, miért...
irina

Vindo, én lájkolom ezt a pókos tetkót a nyakadra :-D

Mentem dolgozni.
irina

Nagyon lazák valakik gyerek nélkül 8)

Rugó reggel óta pörgött, most szusszanok, leült egy kis Postás Pat-et nézni.
Fagyibácsi két napja nem jön, nem tudom, mi lehet vele.

Ja, majd a 35. születésnapomra kivarratom magamat, úgyis mindjárt itt van :lol:

Közben felhívtak Bösz-ből, Rugó mellett párhuzamosan dokumentumot kellett szerkeszteni, fogalmazni egy pályázat miatt. Szerencsére jól bírta.

Kép
vindolanda

Irina : Kösziiii :D

Vindo: Látod meg is van mit kérsz szülinapodra. :D

És én is lájkolom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

En nagyon nem szeretem a tetkokat, de csak magamon....nem birnam..mert tudom hogy ott marad mindig.....
Vindo, de hatul sosem fogod latni a nyakadon. Az nem zavar? En inkabb dijazom azokat amik picik es csak az latja tudja akie... :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, mondom, hogy nem lesz:)

Ha szerencsésen alakul az életem, és nem töröm ki a nyakam, akkor tényleg nem fogom látni :lol:

Na, komolyan, amúgy nem zavarna, hogy nem látom.

Csak jött fagyibácsi :D Muskotályos szőlőt vettem.

Kép
vindolanda

Irina Ádó csudahelyes, mint mindig. Imádom a gödröcskés mosolyát :lol:

Vindo huh, ügyi vagy, hogy lementél a pókok közé, én nem mernék :oops:
pont emiatt a főelzáró csap a fürdőszobába lett rakatva. Nem igazán értette a szerelő miért, de nekem így jó :D
pókos tetkó.... hát..... :roll: mindenkinek más tetszik :wink: :D

Vera szuperek a képek, ez hol volt?

Ágica hipp-hopp túl lesz rajta Petrus és el is felejtitek :D

Kaqk nagyon fitti leszel :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. hazajött, megszerelte a csapot. Egy összekötő alkatrész ment szét, szerencsére volt is itthon, meg csempét sem kellett bontani.

Kép
vindolanda

Halihó!

Életjelet adok. Hú, mik nem történnek itt.

Irina, olyan magasnak tűnik a hercegetek. Nagyon-nagyon helyes kislegény.

Heni, mondom én, nagyon jól csináltatok valamit, ennyit segíteni... :wink: :lol:

Viranka, :lol: merre jártatok? Nagyon izgi lehetett. Szuper képek.

Kaqk, le a kalappal előtted. Szóval figyeljek esetleg. Tényleg annyira jó ez a kezelés?

Vindo, ilyesmi kalandotok volt már, nem? Olimpiát mi is egyekszünk követni, hú hamarosan úszás lesz.
dmaggie

Hát, nálunk mindig tönkre megy valami a fürdőszobában. Az elmúlt években vagy háromszor áztunk el... vagy négyszer.

Most cseles voltam, mert Rugót az úszás után altattam. Az udvarról fél kilenckor jöttünk be, Vacsorázott másodjára is, én addig néztem az olimpiát, aztán gyorsan elaludt.

Mos viszont igyekszem dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Olimpiát mi is nézzük :D
Csinike mindig kérdezi, hogy kinek kell szurkolni. Mondjuk sokszor meg kell küzdenem velük mert Ők a mesecsatornát szeretnék nézni :roll:

Tegnap egész nap rosszul voltam, hasmenés, hányinger és extrán gyengének éreztem magam. Ma minipasimnak van hasmenése :? valahol összeszedtünk egy hülye vírust :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Mi ma benn jáccunk:-)
Kép

OLyan jól elvannak a gyerekek, sehol egy nyafogás:-) ÉLvezik, hogy nyugi van és itthon lehetnek:-) én is :oops:

Heni
KépKép
heni81

Van valakinek vízforgatós medencéje?

Érdekelnénke trükkök praktikák:-)

Móni sajnálom a hasmenést! Normaflort adják a kicsi pasinak, nálunk az rögtön hat.

Olimpia nálunk nem menő

:roll: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ágica,++++++++++++++++++++ minden rendben lesz :wink:

Hegykőn volt a szállásunk a szokott családtól béreltük a házat :) ez volt a csomagban: Fertő tavi hajókázás(1 órás),bobozás Sopronban,a helyi strandra belépő+Ausztria Familypark belépő 4 főre ( http://www.familypark.at ) élveztük és nagyon jó áron volt,ha jövöre is lesz ilyen csomagjuk megyünk :) :) S szokás szerint kaptunk eljövetelkor 1 üveg saját bort+a gyerekek 1-1 kindertojást B. meg 1 tic-tac-ot mert nem ehet csokit :) :)

Tetkó, kamaszkoromban nagyon szerettem volna,most is tetszenek,de nem lesz.

:arrow: mennem kell Csók :)

KépKép
viranka

Hahó :D

Rákszűrés-nőgyógyász végre kipipálva, majd az egyetemen is voltam elintézni pár dolgot.
G. itthon volt délelőtt, mindjárt váltjuk egymást.

Heni, nem csoda, hogy örülnek, hogy otthon lehetnek és együtt :D

Rugó viszont 2-3 naponta elpityeredik, hogy mikor mehet már óvodába :roll:

Olimpia vs Minimax nálunk is komoly küzdelem :lol:

Móni, gyógyuljatok meg!!!!

Kép
vindolanda

Na nalunk is mese-olimpia vagy egyeb harc van. Aaaaaa nehe erdekli emmat, most folyton olimpiara megy a baratjaval es mindig elsok. :-))))

Maggie, szolok ha erdekel a kezeles, vmikor szeptben lesz. Lehet irtam mar nekem 1,5 2 cm vel lett vekonyabb a combom, meg a hasam..es a tapintasra is selymesebb.....mondjuk van kek foltom meg izomlazam....ezt is okoz. :-))

Ma is voltam edzeni, :-) aztan zenebolcsiztunk du-an vedonenihez mereckedni....:-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni el is hiszem, hogy élvezitek az együttlétet :D
jók a képek, nagyon nagyok már a fiúk

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo rákszűrésre nekem is mennem kéne :roll:

Kaqk ügyi vagy :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, szülés után még elmentem kétszer, de aztán elsodortak az események. Már nagyon érett a dolog :roll:

Emma és az olimpia:)

Kaqk, Rugóval kézilabdázunk, és mondja, hogy "hajrá magyarok".

Hív.

Kép
vindolanda

Vindo,de edes, emma is rakattant a kezilabdara! Majd akkor osszeeresztjuk oket! :-)))

Mereckedtunk. Emma 102 cm, dalma 71 cm :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak kár, hogy nincsen vegyespáros benne :wink:

Amúgy nála abban merül ki a kézilabda, hogy kis labdákat dobálunk egymásnak. Ő néha hátat fordít, és akkor hátba kell dobni őt. Szóval nem túl szabályos :lol:

Most R. 107 cm.

Dalma magasabb, mint Emma ilyen idősen?

Kép
vindolanda

Halihó!

Heni, szépek a srácok, nagyon édesen játszanak egymással!

Kaqk, csak így tovább :-)

Móni, képek a nyaralásról, várjuk! :-)

Maggie, hát nem mértem már jó ideje, szerintem úgy 110 és 115 között lehet, de mindenki, aki rég látta, nagyon magasnak mondja. Nekem ugye nem tűnik úgy fel...

Tegnap este moziztunk (Batman), jó volt, úgyhogy ma munkával kompenzáltunk. Konkrétan kifolyik a szemem, de folytatom úgy 8-ig, ha megy.
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: