Halihó!
Vindo, izgultam, mi lesz a kiütéseidből, de örülök, hogy halványodnak.
Maggie, szerintem felvették az ismerősödet MID-re, mert elég alacsony a ponthatár, most néztem, ő meg igen jól teljesített

az másodtanárszak, mit vett fel mellé (ha már kérdeztem korábban, bocs), szóval elvileg akkor jut be vki, ha mindkét szakjára felvették.
Jó altatást!
Anitja, jobbulást Neked!!! Ügyesek vagytok a babakocsival.
Dettyk, szia!!! Nagyon szépek a balcsis képeitek!
Nem tudom, milyen az élet Skóciában, amikor voltam, azért sütött is bőven a nap, de hát ott is nyár van.
Itt semmi különös, fülledt nap, Ádi kicsit unatkozik, ha nem nonstop játszunk, ami ugye kivitelezhetetlen. Még megy majd mamázni később pár napot, akkor S-val belehúzunk a munkába meg a kettesben való lét örömeinek is adózunk. Este elkezdtem rendesen dolgozni, csak az zavart, hogy félbe kell hagyni. Fú, és mennyi munka van. Az a baj a nyárral ugye, hogy mindig elszalad.
Gyerekek, szörnyen nehezen viselem, hogy milyen dzsuvásak a járművek Bp-en, egy iszonyat. Bárhol máshol járok az országban vagy külföldön, rendben vannak. Itt bármilyen járműre gyakorlatilag nem lehet úgy felszállni, hogy ne legyen valaki büdös, ha nem valaki, akkor az ülés, és már látványra is borzalmas. Ezeket sosem takarítják. Szerintem pár év, és a kombinók is ugyanígy fognak festeni. Komplett átöltözés hazajövetel után mindig. 22 éve tömegközlekedem rendszeresen, és ezt egyszerűen nem lehet megszokni, de ma is annyira felhúztam magam rajta, hogy nem tudok a gyerekkel leülni, vagy ha igen, tuti valami büdös helyre, ma pl. mögöttünk ült egy büdös valaki, átültünk máshova, ott is bűz volt. Sorin a helyi buszjárat még ennek is a hatványozott változata volt. Bocs a kirohanásért, de amikor hazajövök a repülőtérről, már a buszmegállóban elmegy az életkedvem.