A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, szuper kepek! Biztos jol ereztetek magatokat, vegul 3 an vagy anyosekkal voltatok?

Megjartuk pestet. Majd hozok kepeket. Apat sokat nem lattuk, rengeteg melo volt. Szerencsere anyosom jott velunk igy volt segitsegem, elkelt. :-) penteken du-an a szt istvn parkban jatszottunk, :-) A szombati rendezveny szuper volt. Buszke vagyok a paromra! Emma is sirva fakadat annyira elerzekenyult mikor a zinpadon latta beszelni , meg atorta ( a ceg 1 szulinapja ) Majd 800 an voltunk! :-)
Ma reggel jottunk haza. Remelem ma este ki tudom pihenni maham, ja es az ejjel a szallodaba megszolalt a tuzriaszto gondolhatjatok, de azt mondtak aludjunk nyugodtan, na persze...nem tudtam elaludni.... :( reggelre meg vmi allergia jott ki a kezemen ??? Viszket nagyon. :-(
Hat roviden ennyi, holnap edzes...vegre elmult az izomlazam :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Kaqk!

Ja, voltak anyósomék is :wink: :lol:

Ez a tűzriasztó elég kellemetlen lehetett.

Kép
vindolanda

Nekem a cseppkőbarlang óta van izomlázam, de már múlik. A necces, meredek helyeken cipeltem Rugót.

Ezek meg kimaradtak.
Trieszt, Miramare kastély.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Altatás.

Kép
vindolanda

Jaja eleg ijeszto volt, az 5 en voltunk, vegig porgott aza agyam mit is kellen tenni ha menni kell, a gyerekekkel rohani, de fel isoltozni vmemnyire. :-) ...mit vinni nekik..stb....aaaaa rossz belegondolni, mondtam is I nak hogy legkozelebb csak az 1 n vagyok hajlando lakni barmilyen szallodaban. :-))

Jarassegitot keresek, vkinek elado?

KépKép
kaqk
Debrecen

Elzártam magamat :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Én meg pont most érek ide. :wink: :lol:

Sziasztok érkezők! :lol:

Tisztára besárgultam az irigységtől, olyan szép helyeken jártatok. Nagyon jó lehetett Vindo. Hogy élted túl? Vagy nem volt nagyon gáz?

Kaqk, hű, jó nagy buli volt akkor. Mindenki vitte a családját? Nekem csak most esett le, hogy akkor most volt az a buli, amire készültél. :oops:
Tűzriasztó: :twisted: Biztosan engem is kitört volna a frász, szerintem én sem aludtam volna egy percet sem utána.

Emese, egyem meg a kis husis combiját. Tüneményes, mennyi haja van??? :roll: Szerintem is Zsozsira hajaz. :lol:
Anyám, mennyit pörögsz! Hűha!

Heni, jól van küldd a vasalnivalót, de a segítségeket is kérem! Addig legalább kitakarítanak. :lol: Cukkancsok!
dmaggie

Órák óta olvasgatok, már teljesen tele van a fejem. Mikorra tisztul ez le? :roll:
dmaggie

Próbálok reagálni emlékezetből, de nem jegyzeteltem... Bocs, ha valaki kimarad.

Gica, jártatok az ökocentrumban Poroszlón? Vagy hallottatok valamit felőle?
Már szemezgetünk egy ideje vele.
Tényleg, képeket kérünk 8)

Irina, ó, nagyon szép hely lehetett :D
Hány fok volt?
És volt esőkabátod is?
Milyen volt az előadásod?

Maggie, jobban vagy ma már?
Néztem a folyóirattárat, de az sajna most zárva van :x

Kata, voltál már Te is Skóciában?
Mit csináltál arra?

Anitja, nem semmi hely ez sem :shock: 8)
Gratulálunk a szívhanghoz.

MIléna, remélem, hamar sikerül elintézni mindent.
Anyukád hogy van?

Na, most komoly erőfeszítéseket teszek, hogy még másfél órát tudjak dolgozni.
Ennek érdekében bevetek egy túró rudit meg egy joghurtot is.

Képzeljétek, a kismacskák mind eltűntek, mire hazajöttünk... Sok kanmacska van erre, állítólag azok el szokták intézni. Négy volt, mikor elmentünk.

Este még teszkóztunk Rugóval. Kétszer is mentünk, mert először jogosítvány és pénz nélkül vezettem be Db-be.

Maggie, majd letisztul idővel :) Észre sem veszed, és szépen összeállnak a dolgok.

Kép
vindolanda

Tényleg, Barnus maradt ki. Nagyon bájos, és szerintem is Zsozsira hajaz 8)

Heni, csinosak a gyerekek :D
Kandallóval csináltatok valamit azóta?

Kép
vindolanda

Ja, Maggie, túléltem, már elég edzett vagyok.
Még dolgozni is tudtam délutánonként meg éjjel, elég jól haladtam. Bár ilyenkor megkaptam, hogy anya most itthon marad pihengetni :roll:
De ez legyen a legnagyobb bajom.

Nálunk a középiskolai kollégium negyedik emeletén (folyosó legvége) volt a vészkijárat mellett egy cetli, hogy kulcs a portán :roll:

Kaqk, első emelet - az a biztos. Csajok is felébredtek?

Kép
vindolanda

Na, ezeket még most vadásztuk le a telefonokról.

Kép

Utolsó este már annyira fáradt volt, hogy a strandról mikor hazaért este nyolc körül, lefeküdt a mobilház teraszán a lábtörlőre, és közölte, hogy alszik, ne is zavarjuk :lol:

Kép

Közben végeztem a mai feladataimmal, nyugovóra térek.

Kép
vindolanda

juj de cép helyeken jártatok! :D

No akkor hoztam még pár képet. :D

Kép Zsozsi
Kép Gegi
Kép Barnus

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Barnus
Kép Zsozsi

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Hihetetlen, de hn. 8-ig aludtam. Mondjuk elég későn aludtam el, egy filmnek köszönhetően.
Ma éjszaka kivételesen Bercó sem köhögött, taknyolt, igaz adtam neki este allergia elleni gyógyszert.

Vindo, akkor ügyesen alkalmazkodtál már. :lol: Rugó töltődős képe hihetetlen. :lol:
Szegény cicukák. :cry:
Munka: a héten már elkezdem írni is, de lehet, hogy ehhez bemegyek majd a könyvtárba, itthon nem annyira nyugodt a környezet. :wink: :lol:
Köszönöm, hogy megnézted.

Gremese, tényleg egy alomból valók. :lol: :lol: Bár Barnus jólfésült legényke Zsozsihoz képest. Tündériek.
dmaggie

Jó reggelt!

Emese, Zsozsi sérója nem semmi volt :lol: Nagyon hasonlítanak, az biztos.

Maggie, ez a háromnegyed nyolc nem rossz.
Mit néztél?
Milyen allergia elleni gyógyszert kapott Bercó?
A megyei könyvtárba mész?

Ja, a macskák kálváriája még nem ért véget, mert a szomszédok elutaztak, és a hangok alapján Encit bezárták a garázsukba :roll: Nem tudjuk, mikor mentek, és nem tudjuk, mikor jönnek.
Nagy garázsuk van, mert autókat szerel a srác. Enci annak az oldalába fialt le a múltkor.

Mi még kászálódunk. Tudtam volna még aludni.

KV :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt, Vindo!

Először a HP-t, mert ugye azt nem lehet kihagyni, utána meg volt egy Al Pacino film; 88 perc. Nekem tetszett.

Igen, azt tervezem, hogy a megyi könyvtárba megyek, ott legalább kéznél is van néhány dolog, ha kellene. Bár lassan már nem nagyon kellene többet olvasnom.

Bercónak egyrészt Calcimuskot adtam, meg Aerius szirupot. Nyár eleje óta köhög, először a klímára gondoltam, de most már jó ideje nem kapcsoltuk be, a köhögése viszont megmaradt. Most ezzel próbálkozom, de a héten mindenképpen megmutatom majd az orvosnak is.

Oó, Enci. Szegény, gondolom kaját nem zártak be vele. :roll:

Lassan indulok a piacra, muszáj vennem némi zöldségfélét. Du. meg megint megyek a kollégámhoz, folytatjuk a fordítást, pontosabban ő fordít, én meg írom, gépelek. Szerdán meg rákszűrésre megyek Momóval. Szóval azért van programom. Sőt, szerdán még Dávidékat is el kellene vinnem Szoboszlóra, a barátnőjével elutaznak néhány napra.
dmaggie

Hú, akkor ez elég hosszú este lehetett 8)

Kaját tényleg nem zártak be vele. Reménykedünk, hogy hazajönnek lassan...

Jó munkát meg piacozást.

Kép
vindolanda

Jó reggelt, csajok!

Vindo, köszi a képeket, gyönyörűséges helyeken voltatok! Örülök, h jól sikerült (egy hős vagy, hogy anyóst is kibírtad, én nem vállaltam volna, plusz még dolgoztál is...). Rugó annyira cuki a képeken, nekem is ez a pihengetős a kedvencem. Nem is, a medencéből kimosolygós :-)
Encinek drukkolok, kalandos életű egy cica.

Maggie, a Calcimusc szokott segíteni? Milyen a köhögése Bercónak? Csodás nagyfiaid vannak, meglestem őket.

Gremese, ellenállhatatlan Barnus ezzel a csücsörrel!!! :-)
irina

Szia Irina.

Jövök majd, de most könyveket nézegetünk.

Kép
vindolanda

Encinek mi is drukkolunk, mert vize sincsen :roll:

Tényleg, Maggie, leírhatnád, melyik allergia-ellenes cuccról mi a véleményed.

Lányok, a Közlekedési Múzeumban volt mát valaki gyerekkel? Tudtok róla valamit?

Kép
vindolanda

Na, van pár percem. A sütőben sül a kolbász és a hurka, fő a kukorica, összevágtam az uborkát, amiből saláta lesz, mivel Bercó imádja.

A calciumot azért gondoltam, mert a kruppszerű köhögéséhez is használom, plusz akkor Fenistil cseppekkel kezdünk, csak azt nem lehet sokáig használni, ha még szükséges, akkor kapja az Aeriust. Tegnap óta észrevehetően csökkent a köhögés mennyisége, + éjszaka, hajnalban nem rendezett nagy orrfújást. Érdekes, mert inkább olyan felszakadósan, váladékosan köhög, de semmi más jelét nem mutatja annak, hogy a torkában bármiféle baj lenne. Ezért is tippelek az allergiára, meg hát túl régóta tart. :roll: De holnap du. konzultálok majd a dokival is.

Meg jó esélye is van az allergiára, tőlem örökölhette is, Dávidhoz hasonlóan.

Én meg mostanság váltogatom a gyógyszert, mindig olcsóbbat kérek a gyógyszertárban. :wink:
dmaggie

Hú, ezeket memorizálom, ha kellenének a tanácsok.

Szerencsére nekem most már vége az allergia-szezonomnak, és Rugónak sincs semmi baja.

Egy órája az udvaron bóklászunk. Gazt húzogatok, virágokkal pepecselek. Meg Rugó eszik a hintaágyban.

Kép
vindolanda

Maggie, köszi a részletes leírást! Nekünk a régi gy. dokink írt fel ilyeneket és volt is minden otthon (van is részben, pl. Calcimusc is), a mostani viszont azt mondta, hogy Fenistil se kell otthonra, és hosszan fejtegette régebben, miért lehet akár felesleges is Daedalonettát bevetni masszív hányásra. Mondjuk ő a bajaink kb. századrészét érzékelte, mert mindig ügyelet/szakrendelés/kórház lett a vége :roll:

Vindo, hát most már nekem is dógozni kéne nagyon, Ádi úgy tűnik, végérvényesen átállt rá, hogy nem alszik délután (nem bír senkinél sem elaludni, akárhogy próbálkozunk). De ennek sok előnye is van, mert akármit csinálhatunk már egész nap, nem kell mindent az alvásidőhöz igazítani.
irina

Irina, Ádi is allergiás?

Kv :arrow:

Kép
vindolanda

Írtam privit :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo, válaszoltam. :-)
Őszintén szólva nem tudom, allergiás-e, a korábbi fülésze azt mondta, hogy a sok légúti és fülgondjában van bőven allergia is, kapta is az Aeriust egy ideig. De az elmúlt egy évben sokkal jobb volt a helyzet, a taknyolás is, és hónapok óta semmi baja, néha kicsit folyik az orra, de hát néha nekünk is. Elvileg S. allergiás, nekem meg nem tudtak kimutatni a normál vizsgálattal semmit, de sokszor egész évben folyik az orrom. Mondjuk a légúti dolgok a legtipikusabb pszichoszomatikus útvonalak, ez is bőven benne lehet.
irina

Barnus az 1 hónapos státuszon: 6.050 g. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina, lehet, épp most növi ki ezeket :wink:

Emese, nem semmi :shock:

Locsoltunk közösen, tiszta ideggyenge lettem a végére. Meg kellett fürdetni a végén a kádban, úgy nézett ki.

Olyan szárazság van, hogy a bambuszokat is meg kellett locsolni, kókadoztak :roll:

Rugó pucéran rohangál egy méteres fényképezőállvánnyal, és kiabál, hogy csíz :|

Kép
vindolanda

Emese!
De aranyosak! És tényleg mennyire hasonlít a legnagyobb és a legkisebb! :)
Szép nagy gyermek már!

Vindo!
Nagyon szép helyeken voltatok! Rugó annyira helyes gyerkőc! :)
Rugóból még fényképész lesz meglátod. (Lehet, hogy a pucér fényképész :wink: )
Na, szegény Enci...
Közlekedési múzeumban még nem jártunk, de az ökocentrumban igen. Nekem tetszett, nem vettük, komolyan, de tényleg el lehet tölteni ott egy teljes napot. Érdekes volt a tengeri halak után hatalmas édesvízi halakat nézegetni az óriásakváriumban. A tavi tanösvényt szerintem az ökocentrumtól függetlenül is fel lehet fedezni, mert mint kiderült több is van, bár azokat nem néztük már meg. Ja és van néhány játszótér is, ha esetleg a gyerkőcök megunnák az állatok nézegetését.

Irina!
Te sem panaszkodhatsz a helyekre, ahol jártál! Bár úgy látom, nem volt rekkenő hőség...
Nekünk is van calcimuscunk. Egyszer Zsuzsunak volt krupp-szerű köhögése, nem bírta abbahagyni, és a doktornéni ajánlotta. Azóta be-bevetem ezt a csodaszert.

Maggie!
Hát nem unatkozol, az biztos! Követni sem bírlak! Szusszanj már egy kicsit!!

Kaqk!
Oh, ez a tűzriasztó. Elég ijesztő lehetett. Szerencse, hogy a lányok nem foglalkoztak vele.

Hát, igen, a képek. Az új frizuránkról nem készült... Egyébként meg szégyellem bevallani, de a múltkor, amikor próbálkoztam feltöltéssel, nem sikerült, aztán azóta nem foglalkozom vele...

Kép
gica1

Gremese, éljen Barnus, a kis husi! :-)

Gica, oda se neki, néha nekem sincs idegem feltölteni. :-)
Hát Skóciában nekem való idő volt, engem az eső nem zavar, ez amúgy is ilyen szitálóbb jellegű eső és nyáron alapvetően ott is jó idő van (12 fok volt a leghidegebb napi csúcs, de egy felső-egy ballonban nem fáztam). Nagyon nem szeretem a nyarat, fizikailag sem bírom, de ezt már szerintem sokszor leírtam. Én ilyen északi alkat vagyok. Bár a vicc az, hogy a tengerparti meleget jobban bírom, mert ott ugye be lehet rohanni a tengerbe, meg az éghajlat is más, a pusztai perzselő nyár az, amit a leginkább nem szeretek, hogy nincs menekvés előle...

Hát jó hosszú egy nap, hogy Ádi nem alszik, még szoknom kell. Voltunk már 2 parkban, fociztunk kint és bent, dominóztunk, olvastunk, tévéztünk, főztünk, már minden volt és mégis alig értük el az estét.
irina

Ja, rajzolás is volt, hosszan, meg legózás. :lol:
irina

Maggie-m, Vindónak igaza van, minden le fog tisztulni. :D
irina

Irina!
Nyugi, ha napközben nem is alszik Ádi, az esték a Tiétek lesznek: minden valószínű este 8 körül már aludni fog.

Hát, a 35 fok körüli beállt meleget én sem bírom, de a mostani még fogyasztható számomra. :)

Kép
gica1

Irina, nemtudok valaszolni, nem hoz kuldes gombot, nem tudom elkuldeni, de jonak tunik! :-))) igyekszem felirni I nek is! :-)))

Ma is voltam edzeni, juj de jomkimozdulni, mondjuk iszonyat elfaradok..de sebaj...a csajok a babysitterrel volatk, jol birjak egymast. :-) aztan persze rollereztunk apuhoz, ott hintazas, aztan haza, ebed, alvas....en marbnem tudtam mert ebredtek, sebaj, anyum hivott hogy du-an "beadhatom a gyerekekete, apaval mentunk bevasarolni, kaotam egy cuki kis kosarat, aztan

Szalonnasutes! Aztan fott kukorica, juhhejj, meg jo hogy edzettem ma. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica, kösz az infókat.
Jó tudni, hogy érdemes bemenni.
Ha nem autópályán megyünk haza, mindig elsuhanunk előtte. De akkor nem egy gyors program.
Szívesen segítek képek kicsinyítésében és feltöltésében. Akár el is küldheted, és megcsinálom. Vagy priviben leírom.

Kaqk, hogy találtatok babysittert?
Szalonna, nyami.

Irina, a pusztai perzselő nyarat ne is mondd.

Nekem ez a Mátra/Bükk közötti terület után komoly akklimatizációt igényelt... Se árnyék, se eső. Ellenben szélvihar minden mennyiségben és jó pár fokkal melegebb van :roll:

Ma tényleg filmet nézünk, nem csak tervezzük :arrow:

Kép
vindolanda

Emma ov ijaban volt gyakorlaton, most vegzett ovono..emma imadja...mndjuk most sztrajkol az angol ellen, igy csak mikor en edzek akkor vigyaz rajuk, meg pesten mikor a rendezveny volt akkor is jott. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

A tegnap du., este úgy eltelt... Végre készen van a fordítás, még némi formázás, magyarítás van hátra belőle.
Utána elindultunk kicserélni Bercó sapiját, aminek az lett a vége, hogy kapott egy őszi dzseki-szerűséget helyette, mert nem volt a méretében másik sapi. No, meg a nagy fiúk is szárnyra kaptak, de jó dolgokat találtak. Én azt várom majd még, amikor egy ruha áráért több dolgot is el lehet hozni. Sajnos nem tudták megmondani, hogy mikor lesz ez az akció. :lol:

Bercó ekkor már iszonyat türelmetlen volt, mert a hamburgert várta. Meg a többiek is. Akkora mennyiséget pusztítottak el... :shock:
Jó sokára értünk haza, direkt gyalog mentünk, itthon már csak lefeküdtünk. Én is olyan fáradt voltam, hagytam mindent és aludtam inkább. :oops:

Gergő alkudozik velem, hogy kisérjem el Vicuskához, kezelésre megy hozzá. Olyan kis pattanásos a bőre, havonta egyszer elmegy, hogy kitisztítsa szépen. Szerintem van is változás.

Hú, ezt az ökoparkot nem is tudtam.
Gica, tényleg próbáld meg légyszi, bármelyikünk segít.

Kaqk, de ügyeske vagy. Nekem is kellene a mozgás. :oops:
dmaggie

Hahó 8)

Kilenc óra huszonnyolc perckor megriadtam :shock: :shock: :shock: :shock:
Épp netezgetek, Rugó még alszik.

Maggie, én és a kamaszkori pattanásaim történetét átgondolva, amire nagyon kell figyelni, az az étrend.
A mai napig pattanásos vagyok az alkoholtól, minőségi csokiktól, szotyitól, mogyorótól, marcipánkrémtől, tökmagtól stb.
Esetleg próbáljatok ki egy hetet ezek nélkül.

Őszi dzseki - hát, elvégre, mindjárt szeptember :wink:

Na, reggelizek.

Kép
vindolanda

Kaqk, ha Bösz-ben végzett esetleg a sittered idén, akkor lehet, tanítottam is :wink:
Örülök, hogy így bejön Emmának.
Ki sztrájkol az angol ellen?

Na, a fagyiskocsis fiúk rendesek voltak, vagy egy fél percet zenéltek a ház előtt, mire meghallottuk :lol:
Rugó leült mesét nézni, nekem meg a konyhát kéne rendbe raknom.

Kép
vindolanda

Ja, Irina, a Get the gringo király film, mást nem mondhatok 8)

Kép
vindolanda

Tényleg megyek takarítani.

Kép
vindolanda

Elaltattam Bercót, kávét főzök, aztán indulok a könyvtárba.

Vindo, igazad lehet, bár Gergő mostanság ezek egyikével sem nagyon él. Nagyon ügyes, észrevehetően figyel a táplálkozásra. Mióta nőtt, jobban eloszlik rajta minden, sokat csinosodott. Vigyáz magára, engem is meglep a fegyelme.

No, én meg nagylány lettem,így a holnapi rákszűréses mizériát le kellett fújnom. Viszont Momó bejelentett pedikűröshöz péntekre. Már régóta nagy vágyam, hogy egy szakember rendbe tegye a lábamat. :lol:

Indulok, majd benézek a könyvtárból, ha már nagyon zsong a fejem. Már azt is kitaláltam, hogy este meg vasalni fogok.
dmaggie

E. Imola. Iden vegzett boszormenyben! Vekony barna hosszuhaju lany. Csendes, kedves. :-))) tanitottad?

Emma sztrajkol. Hat az ovi utolso hete osszevont csoport volt, a nagyok csufoltak oket,.....szoval lehet ettol besokalt, kisse duhos visszafelesel, kotekedik, harcol.....de talan mar csilapodik, mert lassan egy hete nincs ovi.

Remelem visszakapj a kis tunderunket, mert egyebkent imafnivalo, angyalka.

Dalma nagy huncut! Mint Henieknel a kicsi huncutabb!
Alldogal egyedul kapaszkodas nelkul, neha mar majdnem neki indult, de inkabb legugol es maszik, barhol, felall, megy ahol tud kapaszkodni. :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, nekem nincsenek ilyen ötleteim :lol:

Gergő elég kis tudatos lehet.

Nekem egyetemista koromban esett le, hogy pl. az alkohol nem az igazi a bőrömnek :roll:

Tényleg sokat nőtt a képek alapján Gergő.

Pedikűrös, kávé... Maggie, Te tudsz élni.

Takarítani, nem netezni :arrow:

Kép
vindolanda

Igen, tanítottam, és benn voltam az államvizsgáján is :wink: Rendkívül szimpatikus lány.

A váltások nehezek a gyerekeknek, az biztos.
Kell egy kis idő, amíg belerázódnak az otthonlétbe, óvodába stb.
Biztosan megnyugszik.

Ez a csúfolódás :shock:
Miket mondtak nekik?

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie, jó lehet a pedikűrös, majd mesélj, én még sosem voltam. Képzeld, Skóciában úgy eláztam a kirándulós napomon, hogy a bőröm azóta is fekete a bőrcipőtől és teljesen fel volt ázva a lábam, ahogy egész nap punnyadt a cipőben (ami nem bírta a nagy esőt).

Vindo, köszi a filmtippet, nem a kedvencem Gibson, de az ajánlója tetszett a filmnek, akkor megnézzük. Közben S is látta (velem) a Prometheust, neki is elég vegyesek az élményei. Mondjuk másodjára nekem már több minden leesett. És hát Fassbbenderért bármikor megnézek bármit akárhányszor. ;-)
Pattanások: örök barátaim, rémesen aknés bőröm volt mindig, fogamzásgátlót akart rá írni a bőrgyógyász, de tiltakoztam (sosem szedtem, nem is fogok), aztán szárítókrémet. Majd esküvő előtt derült ki egy jó kozmetikusnál, hogy tök száraz típusú a bőröm, eddig mindenki zsírosnak mondta... de korral sokat javult, és Vindónak igaza van, a kaja nagyon döntő. Ami a legfontosabb (és egyetlen tippem a nagyfiadnak): ne piszkálja!!! A kézzel bevitt kosztól pattan ki és durran be minden a bőrön. Ha nem piszkálja, sokkal szebb lesz. Én ezt betartottam esküvő előtt és tényleg bevált. Bár tudom, irtó nehéz megállni, hogy ne babrálja az ember, de a helyzet csak rosszabb lesz.

Gica, aranyos vagy :-) Hát az este a miénk, de egyelőre holtfáradtan üdvözlöm... :-)

Most értünk haza az ikeából Ádival, jól bírta a túrát. Vettem ugye tipliket, mert nincs mivel rögzíteni a könyvespolcot a falhoz (ezt közvetlenül fúrás előtt realizáltam pár hete). Utána megjutalmaztuk magunkat ebéddel, fagyival meg könyvvel (Ádi boribonokat kapott, én meg találtam olcsón a "Szüléshez társuló pszichiátriai zavarok" c. könyvet, nagyon izgis, ebben a témában úgyis gyűjtögetek anyagokat).
irina

Bocs, a pattanásos részt Maggie-nek szántam.
irina

Hm, valami értelme volt külföldön konferenciázni, most jött egy levél, hogy egy közös EU-s pályázatba nevezzek (a fő kezdeményezők belgák). Jó is lenne, ha összejönne. S. is vmi hasonlóban van benne.
irina

Irina, labad :-((, eu-s palyazat :-)))

Vindo, azt mondta hogy rendes vagy! :-)) ki gondolta volna? :-))
Ja nem tudom pontosan mindig csak Ostvannak mondta, hat gibdolom arra utaztak a nagyok higy kicsik, ezt azt nem tudjak...stb.

Vasalni nekem is kellene, de egyenlore most meg csak gyarton a vasalni valot, rengeteg mosni valo van! Nem gyozom...nincs hely teregetni ennyit :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, tudok élni, csak 42 év kell ahhoz, hogy eljussak pedikűröshöz. :wink: :lol: Irina, neked még van időd akkor. :wink: :lol:
Ez a cipős történet eléggé rosszul hangzik, nem lettél beteg, megúsztad ennyivel?

Ó, szerencsére Gergő annyira besz...i, hogy nem engedi sem másnak, sem magának, hogy hozzányúljanak a pattanásokhoz. Én már meg sem próbálom, a Kedves rendszerint kinéz magának egy szép példányt, de Gergő hajthatatlan. :lol:
Azért a kozmetikai kezelés során is rendesen kinlódik. A tű láttán meg egyszerűen el akart szaladni. :lol: De kibírta. Sőt szerintem most nem is tartott sokáig, azért csak van eredmény. Én olykor ráveszem egy-egy bőrradírozásra, de a számítógép bővköréből nem nagyon lehet kirobbantani, ezért a további kezelés rendszerint elmarad. Pedig eléggé sok csodaszerünk van már otthon.

Jaj, a lényeg. A könyvtárban megtaláltam az ÁNYT-t. Köszönöm a kedvességed, de nem kell rohangálnod utána. MIndjárt neki is kezdek, csak emiatt jelentkeztem be. :wink: :lol:

Na, tényleg dolgozni kezdek. Pusz
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: