Magi: nekünk is tolódik az oltás jövő hétre, mert Ákos köhög még, Bazsi meg náthás, és alapból le sem vittem, gondoltam, hogy nem kapja meg. De most voltunk betegrendelésen, ahol mondta a doki, hogy nem baj, ha csúszik az oltás, addig úgysem kaphatja meg, amig nem egészséges.
Amúgy Bazsinak is volt olyan hete, hogy nem hízott szinte semmit, viszont nőtt 3 centit!!!
Szóval, ilyenkor, mikor úgy érzitek, hogy nem nő a baba kilóra, érdemes megmérni, hány centi, mert lehet, hogy akkor meg centire hízik
Ill. 3 hónapos kor után már nem érdemes heti hízást nézni, hanem havit, és ha egy hónapban megvan a 40 deka, akkor rendben van minden
Védőnő ezt mondta nekünk, mert december 22-ei állapot szerint előző hónaphoz képest 65 deka körül hízott, én keveselltem, de mondta, hogy mivel ez idő alatt nőtt 4,5 centit, gond egy szál sem
Próbálom én tömni, de ha egyszer nem kell utána több, akkor hogy??
Naponta minimum kétszer kakil is, tehát jó gyorsan átmegy rajta a tejcsi, de volt olyan napunk is, amikor csak pisi volt, de az rengeteg
Csirkesz: hu, a mindenit

Bazsi most jár olyan 5.75 kilónál, de már 65 centi, szóval, töpörtyű lesz, mint a szülei
Ne aggódj, szerintem nem kevés a tejed, lehet, hogy csak megfázott Botond, vagy pedig most van egy növekedési ugrás, ezért kér többször enni.
Motiot: azt mondják, hogy van visszaút, csak sok türelem kell hozzá. Esetleg próbáltad cumisüveg helyett pohárból adni a pótlást? Mert azért is meg kell dolgozni, így nem felejt el szopizni. De ha végképp nem megy semmi, szerintem ne keseredj el, eddig is tudtad szoptatni és ez nagyon nagy dolog!!
Képzeljétek, ma történt meg először, hogy Bazsi összpontosított, és két kezével betájolva elmarta a csörgőt
Macsek: jók lettek a képek, mekkora haja van
Andi: nagyon édes a kiscsaj
Lau

Majd márciustól aktívabban is tornázom, ugyanis most kicsit leálltam vele. Kétszer is úgy vettem észre, hogy a tornázás utáni napon nyüglődött Bazsi, lehet, hogy a tejcsi nem volt elég, vagy más íze volt. Szóval, egyelőre maradnak a párnácskák, majd ha már kevesebb ruhát kell felvenni, odafigyelek majd