A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

G. megfűzött, rábólintottam a csillagász-távcsőre.
Lettek most extra bevételei, azokkal a munkákkal nyomul éjszaka.
Így aztán beadtam a derekamat.

Kép
vindolanda

Panndi! Ez nagyon szerencsés összeállítás lesz akkor! A két lány és a két fiú korban közel lesznek, külön tudnak fiúsat és lányosat játszani - ha épp nem megy a négyes játék! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

A fisher price zenelo vonatot nezetm ki allatokkal ..de mar nem gyartjak? Hasznaltan sem igazan talaltam,mcsak nemetet. :-( nevnapjara szerettem volna.. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, kimentünk egy órára locsolni, muskátlikkal foglalkozni (ramatyul néznek ki), söpörni. R. közben szülőházat épített Encinek kartondobozból. A bejárati ajtó mellé tette, és nem lehetett róla lebeszélni. Suttyomban elvittem onnan, amíg nem figyelt :roll:

Kicsit kitikkadtunk.

Kaqk, biztos találsz más jó dolgot Dalmának :!:

Kép
vindolanda

Köszi lányok :)

Gábornak biztos jól fog jönni egy fiútesó :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Debreceni lányok: valakinek az István út esetleg nincs közel?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Itt van mellettem! Miert? Mit segíthetek?

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, annyira joooooooo, irigykedem ...jo ez a sok gyerek! :-)))

Neve? Van mar otlet?

KépKép
kaqk
Debrecen

Név? Hát Zsófinak vannak ötletei, de azok nem feltétlenül egyeznek a miénkkel... :) Kaqk, köszi, írok máshol :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, ha Kaqk-nak valami közbejönne, hétvégén mi is tudunk arra fordulni.

Zsófi kifogyhatatlan az ötletekből a nevet illetően, úgy látszik :lol:

Kép
vindolanda

De aranyosak vagytok lányok, köszi szépen :)

Hát igen, úgy látszik a majdnem öt évesek már ilyen kreatívak. Fruzsit kérdeztük, mi legyen a neve, azt mondta, kisfiú :D

Rugó álma vicces :) Nem szereti a gyerekülést?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hát, az unokatesóknak már magasító van. És ahogy nézegettem a neten, kiszúrt egy mcqueen-eset :roll:

A kisfiúval nem lőhettek mellé 8)

Kép
vindolanda

Rugó rájön a legóemberek újfajta összeszerelésének technikájára:

Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Főzés közben vagyok, lassan elkészül az ebéd.

Panndi, én is szívesen elmegyek akármiért. Debrecenben nincsenek távolságok. :wink: :lol:
Éljen a kis tökös!
Tényleg jó a sok gyerek. Tegnap öröm volt nézné, ahogyan a két nagy közrefogta Bercót. :lol: Lassan közös nyelvük is lesz.

Őrült meleg van, ma nem folytatom a széktisztítós projektet. Elmentünk Bercóval piacra, meg a sparba, szerintem több mint fél liter vizet megivott közben, + evett egy jégkrémet is. Ahogyan hazajöttünk, beindítottam a klímát, csak így leet elviselni a főzést. Du-n csapatostul megyünk a strandra. :lol: De majd csak akkor, amikor enyhül a hőség.

Vindo, csillagvizsgáló 8) . Az öcsémnek is van, de még nem néztem bele. :oops:
Rugónak édesen jár az agya és a szája. :lol:

Kaqk, sajnálom, remélem sikerül valamit kitalálni.

Hív
dmaggie

Én meg közben rájöttem, hogy elfelejtettük a házassági évfordulónkat. :lol: Július 3-án volt. :lol:
dmaggie

Maggie, hogy ezt mond mondod, eszembe jutott, hogy nekünk meg talán tegnap lehetett (sosem tudom megjegyezni) :lol: :lol: :lol:

Szegény Bercó a nagy melegben.

Jó strandolást.

Itt közben megnéztem, árnyékban elérte a 38 fokot.

Az első szobába költöztünk, várjuk fagyibácsit.

Kép
vindolanda

Megébredtem. Hihetetlen, hoy mindig elalszok. Nem tart sokáig, talán 10-20 perc.

Vindo, gratulálok. :lol: Pedig nemrégiben elevenedtek fel az esküvői emlékek. :wink: :lol:

Az a 38 fok valós, voltam kinn a teraszon, ruhákat terítettem ki, alig vártam, hogy bejöjjek. Néztem ma reggel, állítólag jövő csütörtökig eltart ez az irtózat.
Lehet nézni kellene egy repjegyet valamelyik sarkra. :lol:

Remélem nem kell majd ebben a hőségben futni a bácsi után. :wink:
dmaggie

Sziasztok!

Nálunk is dúl a meleg, bár dél körül "csak" 33 fok volt az ablakban, de már biztosan feljebb ment.
Vindo,
a zepteres sztorin jót nevettem. :)
Milyen szerencsétek van, hogy hozzátok naponta megy a fagyibácsi. :) Én tegnap lemaradtam róla. Szerencsére van még egy kis jégkrém a hűtőben. Egy kicsit irigykedem a távcső miatt, én is szeretnék egyet. Mondjuk itthonról nem igazán tudnám használni a nagy fényszennyezés miatt.
Irina,
örülök, hogy megjavult a laptopod! Jó helyeket ajánlottál Kaqknak, nekem is adtál ötleteket. :)
Maggie,
én is majdnem elaludtam most ebéd előtt, míg Domi szopizott, úgy szóltak rám a gyerekek, hogy anya ébredj fel. :) Néha elalszom du. 10 percekre. Általában utána friss vagyok. Csak ezt az ájulásszerű alvást nem szeretem, ami ilyen nagy melegben általában lenni szokott.
Emese,
boldog névnapot!
Panndi!
Örülök, hogy kisfiú lesz a kistesó. Persze a lánynak is örülnék, de így talán még jobb. :) De jó lesz nektek 4 gyerkőccel! Barni mondta ma, hogy milyen jó lenne, ha nekünk is lenne kislányunk, mert akkor lenne csillogós könyvünk. :)

Mennem kéne fürdőszobát takarítani és vasalni, de Domi felébredt és most itt az ölemben alszik.

Kép
Kép
Kép
katicico

Federer a döntőben, erre sört bontottam 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Ettől a sörtől most némileg elszálltam :mrgreen:

Hát, a fényszennyezés G. szerint itt is korlátozó tényező, de ha hazautazunk, korlátlanok a lehetőségeink :P

Maggie, azért alszol el, mert túlhúztad magadat. Akkor kell pár nap pihenő.

Sajna én nagyon ritkán alszok el nappal, kb. két-három éve volt az utolsó alkalom. Mikor R. éjjel mindig ébredt, akkor is alig sikerült :x

Az irkálást most befejezem, mert minden szónak neki kell menni kétszer, össze-vissza gépelek.

Amíg sül R. kajája, megnézem a teniszfórumokat
:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Görcsölés elmúlt. Nem bélgörcs,hanem a baba valószínűleg már nem fért a jobb üregben. Zéti átdugta 17. héten a lábát a bal oldalra. Valószínűleg most is ez történt,mert manó bal oldalon rugdos tegnap óta. A hasamon is megszűnt a jobb oldali kemény púp.
Okos gyerekeim vannak,helyet csinálnak maguknak. :D

Puszilok mindenkit, jövök majd visszaolvasni,de Zétin sajnos kitört a hiszti. :shock:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milena, de jo, ugyeske! :-)

Vindo, sor :-))

Ma du-an szulinapi buliba megyunk. :-))

Holnap meg I utazik Svajcba. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

G. ma utazik, a Balaton mellett lesz valami fellépésük, egy nap alatt járják meg.

Rugó kitalálta, hogy puffasztott riszt csomagol neki, hogy ne legyen éhes az úton.
G. elérzékenyült :roll:

Amúgy G. elég ramatyul van, már vagy öt napja négy-öt órákat alszik, és még két napja van hátra a hülye munkájából.

Rájöttem, hogy két napja lemerült a telefonom, és elfelejtettem töltőre tenni. HIába, nyár van.

Miléna, jaj, de jó, hogy alakulsz!
Mikor jöttök haza?
Amúgy nyaranként mi néha eljutunk Szolnokra, még egy jegeskávét is összehozhatunk valamikor.

Kaqk, akkor hármasban nyomjátok.
Hány napra ment el I.?

Irina, merre vagy??????????????????

Kép
vindolanda

Vasarnap megy, kedd ejjel jon. Csak sokat kell vezetnie. :-( most nem repcsivel megy sajnos.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!
Bocs, h nem jöttem, csak (főleg) tegnap annyi helyen húztak fel (azt leszámítva amúgy jól telt a nap), hogy igen mérges voltam, és nem akartam itt puffogni. De már elmúlt. :D

Panndi, ez szuper, 2 kisfiú, 2 kislány, ideális :-)

Katicico, aranyos vagy, igazából ezek ilyen nyári bejáratott helyek, a Gellértbe évente egyszer szeretek elmenni, tényleg annyira csodásan néz ki.

Vindo, szegény G...., nem vagytok semmi, h ilyen melegben is tudjátok nyomni a munkát...
Rugó nagyon édes ezzel a csomagolással.

Miléna, de ügyes kis babód van, örülök :-)

Maggie, szegény kis Bercó! Tegnap már Ádin is láttam, h kezdi unni a meleget, bár lehet, hogy csak azért morgott miatta, mert tőlünk hallja, hogy sóhajtozunk.

Elfelejtett házassági évfordulók: nálunk is megesik, hogy a két fontos dátum egyikét elfelejtjük, hosszú kapcsolatok :lol: azért be szoktuk pótolni :lol:

Ádi ma nagyon aranyos volt, felkelt, mesét nézett, játszott, alapvetően hagyott minket tovább lustálkodni az ágyban. Csak tudnám, miért kel szinte mindig 7-kor hétvégén (hétközben keltegetnem kell negyed 8-kor). :D
irina

Sziasztok!
Nem sikerült az anatómiám sajnos. :( Adtam be kérelmet, hogy még egyszer elmehessek vizsgázni, majd meglátjuk, hogy mi lesz...
Majd még jövök.
Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, sajnálom! Remélem, mehetsz még vizsgázni (mikor is? nyáron?).
irina

Vindo, ez a legóember-formáció :-D

Hát ha melegem van, mindig az 5 évvel ezelőtti nyárra emlékeztetem magam, amikor 8 és 9 hónapos terhesen a 35 fokos tetőtérben kapkodtam a levegőért. Ahhoz mindez nekem semmi. 8)
irina

Piroska :(
És mikorra kérhető még időpont?

Irina, mi miatt lettél ideges? Ha megkérdezhetem?

A mai hőmérséklet amúgy elég vállalható, ez a 34 most tök komfortos a tegnapi 38 után.

Hát, G.nek már aludnia kell előbb-utóbb. Én a napi 6-7 órát kialszom, így nem vészes. Azért jó lenne egyszer nyomni vagy tízet 8)

KV :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, jó kávézást, most én is azt nyomom, sima tejes, benne 4 jégkockával :lol:
6-7 óra az a határeset ;-) Azért néha kényeztesd magad alvással, filmmel, bambulással!
Hát már tegnapelőtt lényegében dühös lettem, h egy hétig volt a gépem szerelőnél, akinek sok a munkája meg el is utazik, de ahelyett, h azt mondta volna, hogy várjak kicsit, nagyjából csinálta meg, amit kellett, így most várhatok a legfontosabb adataimra. Az ő szemszögéből nézve meg nyilván jó fej volt, mert vállalta, végül is rendbehozta stb., de én nehezen viselem, ha valami ezer körben zajlik és 100 telefonnal, ami 2 telefonnal és határidők közlésével is működik, mert én nem így dolgozom, és ezt mástól is igen nehezen viselem. Nem akarom a nyarat azzal tölteni, hogy a fájljaimat vadásztatom.
Aztán tegnap piszlicsáré dolgokkal bosszantottak, amik különösebben szóra sem érdemesek, csak a kánikulával ötvözve eléggé kiakasztottak (gyerek fürdőnadrágja az oviban maradt, mert mindig máshová teszik, vehettem újat, mert az ovi bezárt, már eleve 2 napszemüvegét elkavarták az oviban, unom ezeket; a kisboltban a pénztáros személyes sértésnek vette, hogy tízezressel fizetek ki egy 1200 forintos tételt, és szabályosan leizélte elém a pénzt és vissza sem köszönt. Tanulság: nem járok oda, ha ez a modor. És még volt egy csomó szokásos "Magyarország, atyaég!" dolog, úgyhogy a gyomrom teljesen kész lett, már tuti, hogy pszichoszomatikus, de ennyire még sose fájt, mint tegnap estefelé. De legalább a kiütéseim elmúltak szinte. Meg foglaltam júli végére 2 éjszakát a Balcsihoz, csak legyen jó idő. Ilyenek mennek. Dolgoznom kéne most nekem is.
irina

Ja, fura, hogy tizenhárom éve láttam először internetet, most meg nem tudok dolgozni nélküle.
Gép nélkül fél emberek vagyunk :wink:

Hol vettél fürdőgatyát?
Rugónak egy csíkos van, nagyon csábos benne.

Pénztáros :x

A Balaton majd helyrehoz.

R. hív, a kádban ül éppen.

Holnap koncertre akar menni, meglátta a központban a színpadot, amit összeraktak. Hát, nem sok kedvem van, de már csokigolyót is vett magának, amit közben eszik.

Ma megkérdezte, hogy hová kakálnak a kisbabák, amíg az anyjuk hasában vannak. Hirtelen el kellett gondolkoznom, hogy hogy is van ez :oops:

tényleg hív

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó kérdései, micsoda kis észjárás :-) Milyen koncertre menne?
Gyerek-fürdőruhák 50%-os leértékelése van a C und A-ban (ma még, azt mondták). Az egyiken egy óriási Spongya bob van, amit vettem, frenetikus szerintem. :-)

Jaja, net és gép nélkül én gyakorlatilag nem is tudok létezni. De mondjuk minden munkám nekem is géphez kötött gyakorlatilag.

Dolgozom közben :arrow:
irina

Szerintem mindegy neki. Meg nem is tudtam, de a neten megnéztem, este héttől már lesz zene, kilenctől meg Csík Zenekar, ami nem az én stílusom, de hát nem is én akarok koncertre menni.

De nem tudom, bírja-e kilencig.

Hát, egy bobos fürdőruha minden pénzt megér.

Ádi alszik?

Rugó gatyában dolgokat pakolgat a szobájában.

Kép
vindolanda

Vindo, nem tudok, kedveled-e a karaktert/színészt, én nagyon (egy kisfiú kedvéért öltözött be Hellboy-nak):
http://filmek.kepregeny.net/wp-content/uploads/2012/07/599963_302834399811705_1389658318_n.jpg
:wink:
irina

Igen, szeressük Red-et :wink:

A király nevében c. Uwe Boll remekműben is egészem tökéletes. Azt láttad már? Annyira sz..., hogy abba sem tudod hagyni a nézését. Mi már kétszer is végigröhögtük.

Kép
vindolanda

:lol:

Kép
vindolanda

El kéne menni zuhanyozni. De ha beállok a víz alá, tuti jön egy fagyiskocsi :roll:
Az év dilemmája.

Kép
vindolanda

hát ez vastag dilemma, tény :-DDD

A király nevében-t akkor beszerzem, köszi a tippet!
Igen, elaludt Ádi, szerintem nemsokára kel. Magától bealudt a nagyszobában, de utána átküldtem az ágyikójába. Méltatlankodott, de ment magától. Haladunk, mostanában nagyon ügyes és rendes sok dologban, nem győzök csodálkozni.
irina

Hát, okosodnak.

Remélem, este Rugó is rendes lesz, és nyolc után bemasírozik az ágyba. G. csak tíz körül érkezik majd.

Kép
vindolanda

Annyi vizet iszok, mint egy szivacs :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, biztos rendi lesz :-)
Ja, akartam még írni, hogy ha szereted stílust (ruhában is, mert amúgy tudom, h szereted), a cunda most tele van afrikai mintás cuccokkal, leértékelve is (vagy főleg úgy).
irina

Köszi,
ha shoppingolunk Rugóval, majd elugrunk egybe 8)

Én nem bízok annyira benne, bármire képes. Pláne, ha lefekvésről van szó :roll:

Kép
vindolanda

Most lesem ki, hogy mondják spanyolul a boldog szülinapot, holnap köszöntjük a sógorjelöltet (talán írtam, costaricai :-)))
irina

Ezen az oldalon olyan példamondatok vannak, hogy folyamatosan röhögök:
http://hu.glosbe.com/hu/es/boldog%20sz%C3%BClet%C3%A9snapot
irina

Skype-on vagy személyesen? Szóval kinn vannak Ausztráliában?

Másfél órája transformerekkel játszunk, közel a mélypont :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nem, az ausztráliai az egy másik pasi volt, annak vége lett elég gyorsan bő egy éve; az előbb a mostani fiúról írtam, már eljegyezték egymást. :D
irina

Ja, azt hittem, hogy ott ismerkedett meg vele, és ott vannak.
Bonyolult dolgok ezek :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ne is mondd, én sem tudtam mindig követni, mi van. :wink: Amúgy itt ismerkedtek össze, mert a srác most itt dolgozik, de el tudják képzelni az életüket másutt is. Mondjuk már én is.
irina

Értem.

Közben megvacsoráztunk.

Rugó tini ninja teknősöset játszik.

De folyamatosan óbégat utánam :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: