Rebelen, le a kalappal előtted is!!!
Tündi, sajnálom, hogy a szülinapozás nehezen indul.
A munkahelyemen (általános iskola) azért kellene elmondanom, hogy a tanévkezdésre tudjanak valakit szerezni helyettem. Csak az igazgatónak mondanám el, de ez itt azt jelenti, hogy akkor azt mindenki tudja. Azt a dolgot, hogy tapintat,na, azt egyáltalán nem ismerik.
Nem múlt el a hasamból a csomó, sőt, már fáj is, úgyhogy felhívtam a Haemophilia Központot, a saját orvosom sajnos nem volt bent, de tudtam beszélni egy másikkal. Azt mondta, hogy a babára nem veszélyes, 2-3 hónap is lehet, mire felszívódik, és figyeljek, hogy 45 fokban szúrjam magam...
Voltam ma vérvételen, szerencsére nem ájultam el, magam is csodálkoztam. Fél 6-tól nem bírtam aludni, 3/4 8-ra értem oda, és kb. egy órát kellett még várnom... Mindez kaja nélkül, nálam ez nagy szó. A vizeletvizsgálatos résznél olyan szagok csapták meg az orromat... hogy hánytam sajnos...

bár nem nagyon jött ki semmi, de nem volt valami jó.
Ezzel az idővel, ami most van, kiegyeznék egész nyárra, süt a nap, de nincs forróság.

A vérnyomásom megint eléggé alacsony, tegnap 100/61 volt, de legalább tudom, hogy miért fáj a fejem.
Rebelen és mindenki! Gyönyörű babáink lesznek decemberben!!!!