Halihó!
Kicsit pihiztem, lehet aludtam is pár percet. Szerencsére nekem nem kellett főznöm, tegnapról maradt elég kaja, még sok is lett.
Irina, a csótányok eléggé undorítóak tudnak lenni. Szerencsére én nem találkozom velük. De szúnyog sincs még sok, a legyeket kergetem. Úgy látszik, mindenkinek kell valamilyen rovarral küzdenie.
A fiúk jól érzik magukat. Dávid tegnap egyedül vezetett, az öcsém engedte neki. Nagyon boldog volt, hogy így megbízott benne. Mondjuk egy kisvárosban a forgalom sem olyan vészes.
Jó, hogy így értitek egymást, én meg itt tudatlankodom.
De most megjegyeztem.
Vindo, azért mostanság neked is jó dolgod van, a fiúk jókat császkálnak.

Melltartók:

Abból is kell jó sok, főleg ebben az izzadós időben. Zokniknoz nem írtam a múltkor, hogy nálunk is ipari mennyiségek fogynak. No meg az alsókból is. Állandóan csak azt hallom: anya, vegyél ezt, anya vegyél azt.
Megyek, most nyelvi agresszió van soron. Olvashatom a sok szitkozódást, káromlást, stb.
Lassan a helyesírási szótárt is elő kellene vennem, lesz egy helyesírási teszt is a szigorlaton, az lesz a beugró.
Irina, csak megkérdezem, nincs valami jó kis anyagod a nyelvhelyességhez? Kicsit belenéztem a Kenesei-könyvbe is, eléggé érdekesen boncolgatja az előíró és a leíró nyelvészet közötti különbséget.