Na még egyszer BUÉK!
Nagggggyon jól telt a tegnap este,vencel mintha érezte volna,hogy van vmi a levegőben, 11-ig játszottunk. majd elaludt,de Őt sajnos felriasztotta a durrogás /a házunk előtt volt tüzijáték/,így a Himnusz első két sora után bevonultunk hozzá. Tudom,önző dolog,de egy kicsit örültem,hogy felébredt és magamhoz szoríthattam. A tüzijátékok /mert a nap folyamán vagy 10-et láttunk/ nagyon tetszettek neki,még így éjfélkor félálomban is lelkesen mutogatott és kommentálta a dolgokat. Majd elaltattuk és még 4-ig dumáltunk. Elég komolyra vettük a figurát,globális felmelegedés meg hasonlók voltak terítéken
. Szilvi!
Annyira egyetértek! nem is tudom elképzelni,hogyan is lehetett volna bármi szebb annál,minthogy már van Vencel! nekem is ez volt az eddigiek közül a legcsodálatosabb év /csak nekem még nincs belőle 31

/,és ha mind hasonlóan fog telni,akkor már biztos nagyon boldog életem lesz
! Ja! Amúgy az Auchan-ban vásárolt fakocka a kép alapján pont azokat tudja,mint a Quelle-s,bár xilofon helyett vmi más van benne,ha gondolod,küldök róla képet.Persze biztos ez szebb,vagy ilyenebb-olyanabb,mert az auchan-os az 4ezer vmennyibe kerül,csak megemlítettem.
Tali: teljesen jó volt,csak szerintem nehéz róla beszámolni,mert nincsenek olyan jópofa pillanatai,mint amikor a gyerekekkel talizunk. Szóval leginkább olyan mindenkit érintő dolgokról volt szó,mint anyós-após,költözés,lakásvásárlás, gyereknevelés,kistesó-nagytesó,férjek.
Zitus!
Remélem tényleg helyrerázódnak és megoldódnak a dolgaitok az éven, évzárásnak egy ilyen Matyi-féle anya felkiáltás máris tökéletes
! Manóka!
nagyon jók a szülinapos képek,nekem a hintában a közeli kép tetszik leginkább. nem semmi csajokkal van körülvéve a fiad! Amúgy amit írtál,hogy az archívban megvan,mit nyilatkoztam a kistesóval kapcsolatban,ahhoz továbbra is tartom magam,de biztos elkerülte a figyelmed,hogy a napokban pont arról nyilatkoztam,hogy ezerrel beindultunk a jó irányba
gyereknélkülsehova: engem tök meglepett,hogy azt írtad Szilvi,hogy biztos kinevetünk ezért,aztán meg Hajni megnyugtatott,hogy a múltkor is jól fogadtuk. Azért a gyerekkel összenőve lenni ebben a korban szerintem teljesen természetes,és pláne pozitív dolog,amit nemhogy megért vagy elfogad bármelyikünk,hanem abszolút átérezzük. Azért így két talival a hátunk mögött nem hinném,hogy mi már a gyereknélkülegyfolytábanbulizósok közé tartozunk
és mi is hasonlóan gondoljuk meg csináljuk. Szerintem
. Nálunk pl. annyi a különbség,hogy kispapi is igényli,meg sikerélmény neki,ha pár órát a fiával van,ezért ha nem taliznék,akkor vmi mást csinálnék,hogy kettesben legyenek néha. Meg nálunk igényként merült fel,hogy néha kettesben menjünk el vhova,és nem azért ,mert Vencellel nem lehetne menni,hanem hogy ez pont kettőnkről szóljon.Ez pl. inkább kispapi részéről merült fel igényként,de aláírom,hogy nagyon jót tett a párkapcsolatunknak. Szóval teljesen megértelek Titeket "gyereknélkülsehova csoportot",emiatt ne legyen kétségetek
. Akik tegnap buliztak /pl Mariann/,azok számoljanak be,hogy telt
! Ja! És Vencel egy hete alszik este 10-től olyan reggel 8-fél 9-ig
. Nagyon örülök,hogy magától eljutott erre a "nagyfiús" szintre,bár egy kicsit izgulok,hogy jövő héten az utazás bezavarja.meg úgy általában izgulok az utazás miatt
. ha vkinek van a nagy utazók közül /Szilvi,Orsi,stb.../ vmi praktikus tanácsa,hogy pl. vmit vinne legközelebb,vagy bármi étkezéssel,vagy az ottléttel kapcsolatban,az lécci-lécci ossza meg velem! Köszi. na puszi!
Buksi