Halihó!
Én túl egy, nemis, két adag vasalnivalón, mostam is. Készítem a fiúkat. Majd valamikor jön a Kedves, megyünk Bercóért, aztán itthon az utolsó simítások és indulnak. Furcsa lesz.
Közben a suliban állandóan változtatások vannak. (mondjuk csak adminisztratívak, mindig újra kell írni dolgokat és nem az én hibámból.) Ma kérdeztem, hogy mi lesz velünk, állítólag kapunk magántanulókat, tehát lesz munka. Nagyon jól esett, mert a munkaközösségvezetőm mondta a főnökünknek, hogy tegyen oda hozzájuk, ami működne is, csak az a bibi, hogy nem vagyok gy.pedagógus. Mondtham, ha fizetik, akkor elmegyek tanulni.

Ilyen képet vágtak.
Nagyon szeretnék gy.pedagógus lenni, de a saját erőmből nem tudom megvalósítani. Nincs hozzá cirka 3 millióm. Ráadásul a bérem nem is változna tőle, tehát még bevételt sem várhatnék, maradna a nagy lelki megnyugvás.
Ami nem mellékes, tudom.
Nálunk most tűrhető az idő, de műxik a klíma.
Emese, szegénykém. Mennnnyyyééééél máááár szüüüüüüln

i

.
Irina, megérdemelted. A H&M-ben láttam, hogy megkezdődött a leárazás. Nekem most egy hosszú ruha tetszik, de azt még nem akciózták le.
De gondolkodóba ejtett egy sima, pamut ruhácska (fekete), spagetti pánttal. 700 Ft-ért szerintem megérné. Majd ha lesz kocsim, akkor még meglátom. A többi helyen is kezdtek? Promodban?
Én meg most nyelvhelyesség tételnél tartok. A görögöket gyűröm. Bár szerintem azt eléggé szelektíven kell majd használni, a Crystal-ból is van egy rész kijelölve, állítólag az olvasmányosabb, használhatóbb.