Sziasztok!
Seri: A Nyirtati jó doki.
Kriszti: Jöhet a mél, majd írok.
Hűtőfüdcsi: a gyerek lázából levonsz két fokot annyi lehet a füdővíz hője, mérd meg lázmérővel az pontosabb, mint a vízhőmérő. Max. 20 percet lehet benne.
Sztem, ne adjál oscit és echin-át egyszerre, tök felesleges. Megelőzésre az osci-t egy héten egyszer kell, de az kifejezetten influenzára jó. Echin-át javaslom immunerősítőnek.
Egyszerre ne add a többfélét, kb. 10 perc különbséggel. Bátor a kisebbeket elszopogatja, csak a tablettát szoktam feloldani. Nem szabad rázogatni és kavarni, sem fém kanál nem érhet hozzá.
Ha Eszti meggyógyul újra fog enni. Flóra is kevesebbet evett, ha jött a foga.
Nóri: Boldog szülinapot Lénának! Kérünk képet a tortás csajsziról! Nálunk is volt ilyen etetőszékben evésközben elalvás korszak.

Gratu a járáshoz! Igen van kertünk, de mivel kertvárosi övezet haszonállatot nem tarthatunk, bár én nem is tartanék. Nem vágnám el a torkát. De van 1350 nm telkünk, amiből a házat és a majdani garázst lejön, így jut elég hely a gyerekeknek játszani és a sok-sok növénynek hely.
Ildi: Gratu a fogacskákhoz, kipróbáltad a chamomillát?
Dancsi: Elgondolkodtattál, mert Bátornak is folyik az orra és nyáladzik ezerrel, persze jön a következő fogacska. Mondjuk elkaphatta Flórától a takonykórt.
Gratu a felüléshez és a sok fogacskához,no meg a jó evőkéhez.
Gratu tesódnak az ikrekhez. Nem semmi lesz.
Autósülés: Olyat vegyél, amit lehet fekvőpozícióba állítani és a menetiránynak ellentétesen is be lehet kötni. Nekünk mindkettőnek olyan van, persze előrenéznek, de Bátor fekszik, míg Fló ül. Az is jó ha az oldaltámlák jó szélesek, védik az oldalütétől.
Angi: Bocs,nem tudtam, hogy szexjáték!

A bútorok tutik!
Fogzás lehet:
ha max 38-ig megy a láza,
kipirosodik a popsija,
nyáladzik, rág,
nyűgös,
hasmenése van, lehet nyálkás is!,
orrfolyás,
nem eszik, étvágytalan, de keményebb ételeket elfogadja, keksz, kenyérhéj,
ennyit szedtem hirtelen ösze.
Ági: Köszi a muffin recepteket!Örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon!
Karmen: Én is fogytam a szoptatás alatt mindkettővel. Most 53 körül vagyok. Azért egyél is néha. Mostanság én sem eszem sok csokit, nincs mikor. Ugye, Flóra előtt nem eszem,mert neki sem adok.
Az éjjelünk jó volt. Bátor felébredt, mert eldugult az orra. A szippantás nagyon fájt, de amint kiszívtuk az orrát, máris lehetett újra szívni, mert megint eldugult. Ez olyan hajnali 2 körül volt. Utána alig bírtam megnyugtatni. Persze köztünk kötött ki. Egyszer visszavittem. Zoli felébredt valamire, én meg azt hittem még Bátor közöttünk van és kerestem. Tök rossz volt, mert már a takaró alatt kerestem. Zoli meg hiába mondta, hogy a helyén alszik. Persze reggel ki lettem nevetve.
Ági,Angi: szerdán jöttök játszóbölibe?
Többiek, pénteken MIkka? Persze csak akkor megyünk, ha kigyógyulunk a náthából.
Eldugulok: Gabi3