Hát lányok, én bevallom, vessenek rám követ, de én nem bírom a sírást. Vettünk egy elektromost hintát, az elhintáztatta, én meg boldog voltam. A gyerek kialudta magát, én meg nem haltam bele. Tényleg őrjítő, ha sír a gyerek, na. Ha lesz harmadik, akkor is ezt fogom tenni, mert éjszaka még el lehet altatni egy gyereket, mert előbb-utóbb kialakul egy ritmusa, de a nappali altatás tényleg nagyon nehéz, főleg úgy, hogy ott tombol egy nagy. Lehet, hogy megvetendő, de én inkább ezt választom, mint azt, hogy teljesen kiboruljunk mindannyian a sírástól.
Irina
köszi!

Tudod, én olyan agyalgatós vagyok.

Ha tanulok valamit, akkor azt kombinálom.

Az a jó, hogy kezdem érezni, hogy hasznosat tanulok.

Ha fiatalabb lennék, orvosnak tanultam volna. Mennyi emberen lehetne segíteni, Istenem!

De biztos nem véletlen, hogy így alakult.

Azért ahogy magamat ismerem, mindig olvasgatni fogok és tanulgatni ezt-azt.

De jóóó, lesz egy kis szabadidőtök?
Maggie
amikor Balcsin vagyunk, mindig szoktunk a kertben csinálni tábortüzet és azon főzünk. Hát nagyon finom ám. Az a füst csak apróság, nem kell vele foglalkozni, kárpótol, amit kapsz érte cserébe.

Istenem, de szerettem!

Bár lehet, hogy még idén is eljutunk valahogy Balcsira... Majd kiderül.

Hogy élveznék a cseppségek.

Bár Mendike nagyon nem akart medencézni tegnap. Didrihez átjött a kis barátja, egy szomszéd kisfiú, olyan jót pancsoltak.

Mendi sírt, ha beletettem a lábát. Lehet, hogy az volt a baja, hogy fedett medence volt, nem tudom...
Vindo
karosszék.

A kertbe lesz?