2005.01.01 13:43
2005.01.01 14:25
Egyébként meg nagyon ölbebaba ma,extra adag nyűgösséggel.
Nektek is BÚÉK!
2005.01.01 14:46
2005.01.01 21:21
De el vagyok havazva, ráadásul Apa nyűgös napjait éli.
Viszont nem sok hiányzik, már iszonyú magasra feltolja a popsiját és közben fordul is, csak még útban van a karja.
Kíváncsi vagyok, hogy fog rájönni a trükkjére! De nagyon elszánt és közben állandóan kiabál.
Őszinte részvétem Nektek!
Nekünk még nehezek, de tegnapelőtt volt egy jó, akkor csak 3-kor ébredt, majd 6-7-ig Velem aludt és akkor szopizott.
De tegnap megint nyugtalan volt, nem tudom, hogy az idő, vagy a durrogtatás odakint? A ma éjszakára nagyon kíváncsi vagyok.
2005.01.01 22:55
, de a nôvére is ezt csinálta anno.
nem semmi a kisasszony
talán nekem is eljön az az idô. 2005.01.02 13:14
Hogy bírjátok, és meddig mehet ez így? Bizti, hogy a csapvíztől ekcémásodik Gergő? Nálunk Lizinek hol kijön, hol elmúlik. Még nem jöttünk rá, mitől.
Nálunk a paprikáskrumplit nézte ki a szánkból a gyermek.
2005.01.02 14:55
Jó lenne két hónap múlva megint talizni, mondjuk március eleje felől mit gondoltok...? Remélem, Zita ráér szervezni

vigyázzatok magatokra. Hogy van Bence?
még egy ok, hogy mihamarabb találkozzunk
Klassz, hogy jók az éjszakáitok
Kéééééérek szépen

és nem zavarta a szénsav? mi is azt ittuk, és ez a márka egészen jól sikerült
jót nevettem rajta, én lefelejtettem Johnny-t...
nagyon örülök, hogy találkoztunk

ez édes
sok puszi nektek
)
2005.01.02 15:23
2005.01.02 17:08
2005.01.02 19:23
A többi idoben rokonokhoz mentunk v jöttek hozzánk, nem sok idonk volt semmire sem. De majd tavasszal, akkor tervezek menni hosszabb idore - Pestre is
2005.01.03 07:53
Kár, hogy nem tudtunk menni, talán majd a legközelebbire!
2005.01.03 09:15
Azért is mentünk el a bőrgyógyászatra, mert először csak a lábán, kezén volt, aztán a hátán, az egyre több lett és a hasán is elkezdődött. Akkor pánikoltam be és mentünk bőrgyógyászhoz. Ez volt csütörtökön, azóta szinte teljesen eltűnt a krémtől, amit kaptunk!
És a víz, amit hozunk szuper! Rendesen érezni lehet, hogy sokkal lágyabb!
2005.01.03 09:36
Most nalunk gyonyoru ido van. nemsokara megyek setalni Lilivel.
Az hogyan nez ki? Nem lattam meg olyat.
Hat nem konnyu. En 26 evesen estem at rajta.
Szornyu volt.
De Dorcirol en nem latok. A banan erdekes modon nem fogja a kakit. Inkabb az alma.
De nagyon imadja.

2005.01.03 16:59
2005.01.04 09:10
Mivel kell kennetek? Milyen fürdetőt használtok?
2005.01.04 09:43
2005.01.04 10:00
2005.01.04 10:15
2005.01.04 10:38
2005.01.04 12:05
2005.01.04 12:56
Tegnap egész nap elvoltunk bent Pesten, ma itthon leszek, úgyhogy ha Mókuskám hajlandó lesz aludni, akkor jövök.
Eddig aludt 40 pecet.
) és elalszik simán.
Viszont Ő az esti alvásában sír fel.
Nappal nem, de nem is alszik hosszan, max. 3/4 órát.
2005.01.04 14:21
2005.01.04 16:10
Lili ugy se tud elaludni, ha melle fekszem. Kiprobaltam ma delutan a delutani alvasnal. Hat nem ment, folyamatosan rammaszott, allandoan cicit keresve. Ha nem talalta fektelenul uvoltott, igy gondolvan, hogy azert nem tud elaludni mert mellette vagyok es allandoan cicit keres, kimentem. Uvoltott. Nagyon sirt. Nem is birtam ezt sokaig hallgatni.
Szerintem ezt fel fogom adni es majd lesz ami lesz. Azert probalkozom mi a jo neki. Az mar nagy lepes, hogy tegnap este is a szopi utan nem cicin aludt el, hanem a vallamon.
En is probaltam, hogy ha nem alszik el cicin, akkor leteszem. De uvoltes lesz a vege.
Hiaba vagyok mellete, hiaba enekelek.
2005.01.04 16:28
2005.01.04 16:40
Szegény Karcsi tegnap éjjel rendesen kivette a részét! Olyan hálás voltam Neki!
Tudjátok ígértem képeket a szekrényekről, amiket Karcsi csinált. Íme:
Nem lehet elég korán elkezdeni. Sajnos 1 kivételével homályosak, mert annyira mocorgott közben úgy tetszett neki az Apja hangszere.
2005.01.04 20:38
2005.01.05 12:03
2005.01.05 16:44
biztos kifenyesitetted a parkettat fotozas elott
. hi-hi-hi
. 2005.01.05 17:28
Lili az ejszakat ataludta, aludt este 9-tol reggel 6-ig egy mukkanas nelkul, majd amikor felkelt, szopi, de nem nagyon akart visszaaludni. Muszaj volt, mert meg koran volt. Igy magam melle tettem a mi agyunkba es simogattam a hatat es enekeltem neki. Visszaaludt, reggel fel kilencig.
Felvittem az agyaba, elmondtam neki, hogy aludnia kell. Eloszor csak mosolygott, de amikor kimentem es behajtottam az ajtot, keztdodott a cirkusz. 5 percig hagytam, visszamentem, megint elmondtam neki, hogy aludni kell, enekeltem neki es simogattam, majd kijottem. Majd 7 perc mulva mentem vissza, termeszetesen addig nyafogott es sirt. Szoval visszamentem, rogton elhallgatott es megint elkezdtem simogatni a hatat es enekeltem neki. 2 perc mulva laposakat pislogott es elaludt!
Magatol!
Meg most is alszik.
Es egyszer se sirt fel almaban!
Kb. 20 perc kellett mindehhez. Azt hiszem, most mar ezt a modszert fogom hasznalni.
Ra fog jonni, hogy igy is el lehet aludni, nem cicin es nem vallon.
Tunderi. Es jatszik is?
A szekrenyetek nagyon jok! Nem dolgozik masnak a Karcsi?
2005.01.05 22:06
.
.Annyira iszonyatos 177 finn hianyzik es 21 gyerek maradt arvan. Itt most mindenki azert mond imat , hogy legalabb a testek hazakeeruljenek. Be is fejezem, nem szomoritok senkit tovabb.
. Bezzeg az en fiam, ugy eldolt mint egy krumplis zsak.
.
2005.01.06 07:57
Hihetetlenul eltuntek egy csomoan.
Kepek nagyon jok es kislanyod gyonyoru.
Reszvetem a finn barataitokert. Eleg sokan eltuntek toletek.
Bar tegnap mutattak be azt a finn kisfiut, akinek megtalaltak az apukajat, de az edesanyjat sajnos nem.
Szegeny kisfiu tiszta kiutes vagy csipes volt.
Esti szopi utan Lili attert a cumi uzemmodba. Na akkor felvittem az agyaba. Lefektettem, beszeltem hozza es simogattam a hatat. Majd enekeltem. Es gondoltam, hogy jo, akkor most kimegyek 5 percre,hiszen nagyon izgett-mozgott, mikor lattam, hogy laposakat pislog.
Es 5 perc mulva elaludt!
Hihetetlen!
Most mar kovetkezetes fogok maradni es minden alvasnal, leteszem az agyaba.
Olyan edes volt.
Mar tudja mi a papa es a kacsa. Ha megkerdezem Hol a Papa, egybol a papara nez fulig ero mosollyal, fuggetlenul attol, hogy hanyan veszik korbe. Ha mondom, neki, hogy a papa meg nincs itt dolgozik, tatott szajjal figyel a bejarati ajto iranyaba, ahol a papa be szokott jonni.
2005.01.06 12:43
Ma még sétálni sem tudtunk, szóval....
Látod? Csak kitartás kell. Én is rendületlenül reménykedek, hogy egyszer rendeződnek az éjszakáink.
Nagyon ügyesek vagytok!
2005.01.06 16:07
Nagyon sajnalom, hogy ennyien eltuntek.
Ma meg jobban sikerult. Az "ebed" utan szopi, majd szepen felhoztam az agyaba es lefektettem. Elmondtam neki megint, hogy aludni kell, mert o pici baba meg.
Majd enekeltem neki egyet es kijottem. Termeszetesen kezdodott a musor. Nyafogott es sirt. De 5 perc mulva visszamentem, ugyanugy mint tegnap es simogattam a hatat, meg enekeltem. Es rogton elaludt! Tegnap 20 percembe telt ez, ma 8.
Meg mindig alszik, mar 2 ora ota.
Es ami lenyeges, hogy amiota nem cicin alszik el, egyszer se sir fel.
Fo a kovetkezetesseg!
2005.01.06 16:29
Nagyon szuperul megy nalatok az elalvas meg alvas dolog, nekunk meg mindig csak a cicis dolog jon be, igaz, nem is probalkozom a nyafizni, sirni hagyassal, mert ugysem birnam ki en.O lehet...
Balazs egy kis lumpen proli mellette, elnyult body+rugdalozok vannak rajta altalaban. Meg harisnya+body, szeretem a husis comjat a harisnyaban, olyan aranyos. Ti hordtok ?
Megkaptatok vegul a Legos Zsirafot? Mi igen, de csak ragjuk meg...
2005.01.06 21:47
Nagyon ügyik vagytok!
De azért látod fel-feltűnik más is néha!
Szerencsénk van.
Mert ha elálmosodik, akkor muszáj letennem. De ha húzom is az időt, akkor is hiába lesz baromi fáradt nem alszik, max 1 órát, de az is ritka, inkább 45 percet.
).
2005.01.07 08:09
Hat ezen nem lepodom meg. Mostanaban en kelek elobb mint a lanyom.
O meg alszik.
Neked is BUEK!
En se birtam ki az elejen, hogy hagyjam nyafizni, sirni, de most mar muszaj volt. 45-60-90 perceket cumizott a cicimen estenkent, hogy elaludjon. Ez nagyon sok volt!
Pedig a cicieimet mar 15 perc alatt leszivta. Neked szerencsed van, ha rogton elalszik Balazs.
De majd meglatod, ha neked is ilyen hosszan fog tartani (ha lesz ilyen), az mar neked se lesz jo.
Esti lefekteteskor teljesen eber volt. Elmondtam neki, hogy aludni fog, meseltem neki, enekeltem egy dalt es jo ejszakat kivantam. 10 percig beszelt, gagyogott es magatol elaludt!
Mindenfele nyafi es siras nelkul.
Igazi nagylany lett a szememben Lili.
Huha! de jo nektek. Lilinek meg sehol semmi.
Szerintem mi leszunk az utolsok a forumban.
Tudom, rad mindig szamithatok itt a forumon.
Mi minden nap harisnyat veszunk fel, es arra zoknit vagy kis cipot. Lili mindig leszedi oket, de en visszarakom.
Altalaban en nyerek, mert o unja meg elobb.
2005.01.07 09:01
Hátha még ide is jön!
Pedig tegnap már azt hittük elmúlt és este csak testápolóztuk. Úgy látszik hosszadalmasabb.
Szerintem nekünk még 1 év, mire ilyen éjszakáink lesznek.
De nem panaszkodom, mert van egy tündér gyermekem, hát ez legyen a legnagyobb bajom a világon!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint