A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ti hogy szoktátok ide a képeket bemásolni? :oops:
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica, nagyon édes a kisnyuszi.
Mellékletként töltjük fel, de nagyon kicsit enged, asszem 600x600-as méretet.

KépKép
momelcsi

Sziasztok

Nyuszicica
Olyan aranyos a kis nyuszika :wink: Kérhetek majd sok sok képet,ha lesz? :oops:

Szabadságról nem mondott semmit,még mindig titkos. :(
Viszont mi kezdünk, vagy hétvége felé jön meg,vagy jövő hét elején.
Azt mondta ki tudjuk addig kezelni,vettem is augmentint,meg canestent.Hú,de nagyon parázok!
:cry:
Nóra
Talán együtt fogunk kezdeni,vagy pár nap különbséggel. :wink:
Cicamica
Akkor tudsz kezdeni,ha meg van minden papírod!Meg jött már hívod,és mehetsz is.Persze ha nincsen valami akadálya amikor az uh-t megcsinálja.

Barikám
Olyan régen voltál. :( Hogy vagytok?Hiányzol :oops:

Jön valaki hétvégén a red bull napra?
:lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nyuszicica,
nagyon szép a kisbabátok! (sajnos én még sosem csatoltam fotót) Jól látom, hogy a fejecskéje is látszik már?

Kagyló,
ez szuper hír! Hogy jutottatok erre az egyezségre Dvel? Én holnapra várom, akkor szerintem pénteken megyek be. Remélem, találkozunk majd és erősítjük egymást! :-)
tttnora001

Nóra
Szerintem te fogsz engem erősíteni! :oops: Nem is tudom,de tudod én a gázos kategóriába tartozom,nem vagyok egy egyszerű eset. :( Velem a kis doki sajnos nem bírna el. :( Most azt mondta apánk,hogy egy picit fogjam vissza,még ne akarjon a héten meg jönni.Igazából kedden látogatna meg a piri,csak nem egyforma a ciklusom,ezért akár 1-2 nappal hamarabb is jöhet. :roll: Azt is mondta nem gátolja a baktérium, mert ki tudja kezelni.Hát ezért is maradtunk a mostani kezdésben.Jó lenne ha együtt lennénk majd,de az is lehet hamarabb lesz neked mint az enyém. :( Találkozni szerintem fogunk,csak lehet nem foglak megismerni,és te sem engem.:oops:

kagyló

Amaryllis,

Nem kell félni, jó fej Szigfrid, és kedves!
Úgy értettem, hogy van egy stílusa, hogy kicsit nyers stílusa van, és szigorú, mindenkit szalonnával tömne tele, de mondom, jó fej, és vicces.
Együtt rendel a fiával, az, hogy kihez kerülsz, az ott dől el, érkezési sorrend van. Én eddig mindig az öreghez kerültem.
plonsk
Budapest

Kagyló,
mitől lennél gázos? :shock:
Ne aggódj, majd én megnyugtatlak! (pedig egy kicsit én is izgulok)
Igen, fogd vissza még egy kicsit, hogy hathasson az augmentin előbb, mondogasd szépen, hogy még nem jöhet meg! Nekem bevált, ha eléggé rákoncentrálok, volt már, hogy sikerült. :P
Pl. a múlt héten már eléggé görcsölt a hasam, de sürgős munkám volt, MUSZÁJ volt elkészülnöm vele, mondtam is folyton, hogy most nem lehet, nem lehet, aztán bejött. :P
Jól emlékszem, hogy Neked még csak inszemed volt korábban?
Dehogynem, majd vizslatjuk egymást és meglátod, egymásra kacsintunk majd!
Nem vagy a fbon, ugye (csak fotó miatt)?
tttnora001

Sziasztok!
Nem tudom, h az a fejecskéje-e, de sztem még nem, mert D. azt mondta, h magzati elemek vannak benne, tehát sztem még csak a petezsák olyan alakú... Kedden megyünk. Már alig várom, h lássuk, h mennyit nőtt. Akkor már lesz szívhang is. Ugye? :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

De kis aranyos. :)
tttnora001

Nyuszicica: Nagyon édes Nyuszókád van. Hányadik hétben vagy?

Era: Te mikor mész AFP, CMV stb. vérvételre? Én valószínűleg hétfőn vagy kedden.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!
Ma megjött, csütörtökön nem is lehet Dt hívni, ugye? Holnap reggel hívjam, hogy mehetek-e be hozzá indítani a lombikot?
tttnora001

Szia Nóra,

Akkor már meg van beszélve hogy indultok meg minden papír rendben ?
Engem első alkalommal felrendelt 9-re, legközelebb én már magamtól mentem a menses megjövetele utáni első munkanapon szintén 9-re. Mondjuk 9-kor kezd el műteni (leszívás) az kb. félóra attól függ mennyien vannak, 9-ig meg lezavarja az aktuális stimu-sokat, kb. 11-kor kezdenek neki a az ET-knek, ez a menetrend. Szólni kellett hogy beállításra jöttem, azért várni kellett így is mire sorra kerültem.
Nem értem mi titkos a szabadságán, nekem is meg egy másik lánynak is elmondta ezt a július 20-augusztus 20 időtartamot, mert mi már ugye erről beszélgettünk mindketten, hogy mikor kezdenénk meginta 90 nap után.
Kagyló, szorítok, szerintem nem véletlen hogy most kell kezdenetek mégiscsak, szerintem ne stresszelj emiatt.

"Aki küzd, veszíthet. Aki nem küzd, már vesztett is." Bertolt Brecht
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy az első konzultációra nem tud velem eljönni a párom mert éppen vidéken lesz. Szerintetek nem gond? Hogy zajlik az első találkozás?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Szia Kisbuddha,

Hát mi mindketten ott voltunk, mert ugye mindkettőnk leleteit átnézte és meghallgatta hogy melyikünknél mi a gond, arra mondta a javaslatait. Szóval nem tudom, más esetben mi a helyzet.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis,
igen, minden oké a papírjaimmal és velem is, indulás van. :-) Hétfőtől indulnak a szurik, gyógyszerek.

Erről jut eszembe, mindenkit a Délibe irányítanak a patikába, de én bementem a gazdagrétibe és van mindenük. Kicsit meg is voltak bántódva, hogy nem reklámozzák őket a Dévainál, mikor még a főorvos is náluk vásárolja a saját gyógyszereit. Szóval, üzenik, hogy fel vannak készülve, van mindenük! Kaptam Gonalt is, ajándék jégakkuval, buborékzacsiba csomagolva. Ott vannak, ahogy jövünk le a hegyről és kettéválik a Gazdagrétet körülölelő két utca, a kettő között látszik, hogy van a mélyben egy ilyen szocreál üzletcsoport, nagy és kényelmes parkolóval, buszfordulóval, ábécével. Na, ott van patika is. Van egy orvosi rendelő és amögött. Nem kell bemenni a városba, nem kell parkolóhelyet vadászni a Délinél.

1re hívott a doki, 3 órát ültem ott, 4kor végeztem. 7en voltak előttem, de volt, amikor 10 nő ücsörgött ott. Rémes volt. Ketten feladták és hazamentek, 4 kismama meg szenvedett, százszor pisiltek és mentek ki sétálni, mert nem bírták már. Azt mondta az egyik várakozó, hogy a Paragi szabin van három hétre a kislánya születése miatt és most annak is minden betege itt van a Dévainál, úgyhogy minden nap 7ig bent van.
Megmondom őszintén, annyira kész voltam már, mire bejutottam, hogy elfelejtettem a szabijára rákérdezni.

Hárman voltak a kórteremben is.

Kisbuddha,
sztem nem gáz, ha egyedül mész. Mi ketten mentünk, de a doki még majdnem csak meg is lepődött, hogy a férjem is itt van. Megbeszélni meg tudja Veled is, aztán a vizsgálatoknál már úgyis kell a párod.
Nálunk így zajlott az első alkalom: készülj fel a hosszú várakozásra; megnézte a papírjainkat, leleteinket, rákérdez egy csomó mindenre, hogy készült-e korábban ilyen-olyan vizsgálat, szóval legyél képbe, milyen laborjaid, papírjaid vannak. Utána engem hüvelyi ultrahanggal megvizsgált, megnyomkodta a melleimet és kész. Elsorolta, mi kell a továbblépéshez, jegyzeteltünk és megbeszéltük, hogy jelentkezem, ha kész a listám. Ja, és 10ezret kért.
tttnora001

Sziasztok
Amaryllis
Lehet benne valami,de nekem nem mondta a szabadságot.
Kisbuddha
Csak akkor viszem a párom ha le kellett adni az anyagot,leszívás előtt a cuccos miatt, és végül amikor beülti után haza kell hozni.Talán ha apánknál 3 alkalommal volt bent. :D Szerintem nem számít,van aki minden alkalommal viszi magával,órákat ott ülnek.A párom egy órát nem bírna ki ezért jobb ha nincs is ott. :roll:
Nóra
Jó pár nap különbség lesz közöttünk. :( Nekem még csak fájdogál a pocim. :roll:
Én is a gazdagréti patikába megyek meg venni a gyógyszereket.Sokan járnak oda, volt akivel erről beszélgettünk a váróban.Előtte a délibe jártam,de az sokkal messzebb van.Hányas gonalt kaptad?Most mennyiért volt?
Gonalon kívül más injekciót is kaptál?Nem gond ha nem kérdeztél rá a szabira úgy is mindig azt mondja titkos. :lol:
Az intézetben mindig tudnak kölcsön adni injekció, ha elfogyott, de a következő alkalommal vissza is kell adni.Mikor mész az első uh-ra?Hétfőn?
Ha van a kis doki, ha nincs apánk akkor is mindig egész nap ott van.Olyan sok betege azért nincs a kis dokinak ott,de az is plusz munka neki.

kagyló

Nóra, szuper, de jó hogy indultok :) köszi a gazdagrétes patika tippet. Remélem reggelente nem lesz ez a hosszú várakozás mindig.
NyusziCica, nagyon aranyos a babóka, várjuk az újabb képeket :D
Kisbuddha, tölünk 15 ezret kért elsőre, de a menete az volt amit Nóra leírt. Tölünk még azt is megkérdezte hogy mikor voltunk utoljára együtt (gondolom ez olyan rutin kérdés, csak nekünk kicsit meglepő volt) :)
Szép hétvégét nektek,
A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Nóra: Gratula a kezdéshez, és kitartást kívánok a rengeteggyógyszer beadásához. Legközelebb pénteken kell menned uh-ra?

Kagyló: Ezek szerint jó volt az összpontosításod, és nem fog már a héten megjönni, ahogy a doki kérte. :) Nem akartam írni a múltkor, mikor kérdezted az antibiotikumos dolgot, mert már döntöttél, hogy bár személyes tapasztalatom nincs róla, csak a fórumon olvastam, hogy valakinek az jött be, és úgy sikerült a beavatkozás, hogy a szervezetét legyengítette valamilyen betegség. Kívánom, hogy nálad is így legyen, és végre beköltözzön egy vagy két baba a Te pocakodba is.

Kisbuddha: Szerintem sincs jelentősége, ha nem viszed a férjed az első konzultációra. Csak kiborulnak a fiúk a várakozás miatt.

Era, Kriszto, Npgy, Kisbagoly, Babola, Rencsi: Nagyon ritkán jöttök, pedig olyan jó lenne olvasni, hogy mivel töltitek a napjaitokat, mikor milyen dokihoz mentek. Kérlek nézetek be ide is egy pirinkót.

Zafir: Én talán még nem is gratulálta a babákhoz. Nagyon örülök neki, hogy kisfiú-kislány lakozik a pocakban. Bár ha nem így lenne, az sem lenne baj. Hogy érzed magad? A hányinger elmúlt már teljesen? Tudsz már enni?

Nálunk nem sok minden történik. Elkezdtem a pakolást, és nagyon rossz érzés. :-( Gyorsan abba is hagytam.
Anyukám mindig azt hangoztatja, hogy mennyire fogok hiányozni, és hogy a nemrégen együtt töltött hétvégére sokáig fog emlékezni. Ehhez képest, amikor elköltözünk, nem lesz itt, mert lemegy a telekre a nővéremmel... Hogy miért írtam le ezt nektek? Nagyon bánt a dolog, ez az egész. Világéletemben én csak a második voltam, de reméltem, hogy talán erre a pár hónapra első helyre kerülök. De most már látom, hogy ez az egész csak színjáték. Nagyon sz@r érzés. Mikor egész életemben azon voltam, hogy mindenkinek mindenben segítsek, hogy anyám figyelmét felkeltsem. Hogy belássa, hogy rám/ránk számíthat, ellenben a nővéremre. De a válasz mindig az, hogy neki van két fia, és ezért kell a segítség. Lehet önző vagyok, sőt biztos, de én ezt már nem értem meg. Ja, és mikor megkérdeztem, hogy "Nem is leszel itthon, mikor elutazunk", a válasz az volt, hogy de előtte segít nekem pakolni. Na köszi. Azóta persze ezt is próbálja lesöpörni magáról, és megmagyarázni nekem, hogy miért is nem lenne jó, ha jönne segíteni.
Bocsi lányok, azt hiszem, ismét hatalmába kerített a depi... A legjobbkor! Ne haragudjatok!

Szép napot kívánok nektek!

Mné
mné

Kagyló, Amaryllis, Mné,
köszönöm az együttérzést! :-)
Holnap kezdem a gyógyszereket (folsav, prednisolon, kálium,), hétfőtől Gonal, Merional és clostylbegit.
Elsőre 900as Gonalt kaptam (29e Ft), 2-2 egység (150/nap) kell egyelőre és 2-2 merional, napi 1 closty.
Szerdán megyek uhra. A múltkor is ugyanez volt az előírás, de elégedett is volt. 11 leszívás, 10 icsi, csak sajnos 3 maradt 2 nappal későbbre.
A páromat kéne tuningolni kicsit, adok neki MacaVIbét, cvitamint, folsavat.

Egyelőre csak a gonalt kellett kiváltanom, mert minden más van maradék és ajándékba is kaptam egy jó ismerősömtől, akik egyelőre feladták.

Örülök, hogy mások is ezt írták a férfiak+konzultáció dologról... az enyém végigülné, ha akarnám, de tudom, hogy a plafonon lenne a várakozástól.
tttnora001

Semmi gond, Kagyló,
találkozunk mi még reggel! :-)

Mné,
én nem ismerem azt az érzést, amikor megkülönböztetve vagyunk nevelve. Anyukám nagyon szereti a nővéremet és engem is. Épp ezért, nehezen képzelem el, hogy egy szülő tud máshogy szeretni két gyereket. A leírásod alapján az első gondolatom az volt, hogy nem lehet, hogy csak azért nem lesz Veled a költözéskor, mert neki is fáj és jobb, ha elmenekül közben?
tttnora001

Sziasztok,

A korábbi lombikomból maradt 2,5 doboz duphaston, 2013 és 2014 közötti lejárattal. Ezenkívül maradt még 18 ampulla progesteron, lejárata: 2013.02.

Bárkinek szívesen odaadnám ingyen aki érte jön a XVI. kerületbe, nekem már nem lesz szükségem rájuk.

Kati
fkati2
Budapest XVI. kerület

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Már kezdtem aggódni, hogy ciki lesz, hogy egyedül megyek baba ügyben konzultációra, amihez elvileg két ember kell.
Párommal minden ok. Tuti nálam van a baj, úgyhogy csak az én leleteim kellenek majd, azokat már kezdem összekészíteni. Még holnap megyek MRI-re, és IR-es vércukorszint vizsgálatra.
Van valaki itt akinek esetleg IR miatt nem jött össze a baba eddig?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbudha: El sem hiszed mennyien vagyunk. :) Van, aki épp kezelés alatt van, és van, aki már pocakos.

ttnora: Lehet, hogy igazad van, és szeretném én is így hinni, de sajnos a tapasztalataim nem ezt igazolják. De majd meglátjuk.

Mné
mné

Nektek Dévai derítette ki ma az oka annak hogy nem jön a baba vagy már kész diagnózissal mentetek hozzá?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Dévai nem foglalkozik az IR-rel. :( Kriszto jóvoltából kezdett neki nagyjából mindenki a kivizsgálásának. A legtöbben Rencz dokinőhöz járunk. Te hogy jöttél rá? Nőgyógyászod küldött el vizsgálatra? Kihez jársz?

Üdv,

Mné
mné

Mné: Csak el ne szóljuk magunkat a vegyespáros kapcsán. :lol: Kíváncsi vagyok, hogy a jövő héten mit mond Elekes doki. Megpróbálok ott is rákérdezni, mit is lát illetve nem lát.
A hányinger a 11. héten elmúlt, azóta csak néhányszor hánytam és ha elindulunk valahová akkor lesz hányingerem. Enni most valami másért nem tudok, vagy legalábbis nem tudtam, mert ma nagyon sokszor ettem, igaz csak piciket.
Nem csodálom hogy depis lettél. :cry: Nagyon rossz érzés lehet. Neked is szükséged van a segítségre, akkor is ha nincsen gyereket. Sőt! Talán nagyobb szükséged lenne most rá mint valaha.
"A barátainkkal Isten kér tőlünk bocsánatot a rokonainkért. ( Hugh Kingsmill angol író )"

Zafír
zafir100

Sziasztok! Üdv az újonnan csatlakozóknak is!

Bocsi az eltűnésért, nem igazán voltam gépközelben.
Nálunk a helyzet:
Múlthéten voltam a dokimnál, rendben van minden.Voltam AFP-n is, annak pénteken lesz eredménye.Megvan az előrehozott cukorterhelés is, a cukrom nem magas (szerencsére), de a 120 perces megint alacsonyabb a 0 percesnél.Elküldtem emailben Rencz doktornőnek, várom az válaszát. Ma voltam genetikai tanácsadáson. :? Borzalmas élmény volt. SOTE I. Időpontom volt 13 órára.Odaértem valamivel előbb, kb.negyven-ötven ember várakozott egy levegőtlen folyosón. A papíromat félkettőkor vették be. Háromkor felhívtam a dokimat, hogy biztos ragaszkodik a tanácsadáshoz?!
Akkor hívtak be.Újabb meglepetés: belül újabb váróterem :shock: 15percen belül szólítottak, összesen kettő és fél percet töltöttem bent az orvosnál. DE, legalább túl vagyok rajta.
Jövőhét szerán megyek az Istenhegyire UH-ra.Már nagyon várom?

Zafírom, Ti mikor mentek Elekeshez?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír, nálunk kérdezte Elekes, hogy tudjuk-e a nemeket. Mondtuk, hogy igen, két fiú. Na, akkor mondta, hogy Ő bizony egy kislányt lát. (D-t sikerült megcáfolnia).
Úgyhogy ne izgulj, tuti fogja mondani. Ebben az időben már elég biztosra látszik, főleg, ahogy Ő átnézi majd a babákat.
Nagyon várlak majd a hírekkel, hogy Márk és Rita lesz-e, esetleg gondolkodhattok még egy kicsit. :lol:

KépKép
momelcsi

Kagyló, rakom fel a képet is, bár nem túl jó minőségű. Majd a jövőheti :D
Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Egy másik ismerősöm is tegnap volt genetikán a SOTE I-n. Pont ugyanazt mesélte mit te. Szörnyű! De tényleg az a lényeg, hogy túl vagy rajta. Imádom látni a kis gerincüket. Számomra ez olyan csodálatos. Mi jövő hét csütörtökön megyünk Elekeshez.

Melcsi: Óóóóóó! Amikor elkezdtünk lombikozni, megegyeztünk a 3 fiú illetve lánynévben. Mindenre felkészültünk, bár a 2. lánynévben vannak még nézeteltérések. :lol:

Nálunk szombaton megkezdődött a buli odabent. Még csak ritkán, de már érzem a piciket. :lol:

Zafír
zafir100

ttnora: Holnap mész vissza Dévai dokihoz ugye? Várunk majd nagyon a hírekkel. :)

Kagyló: Nálatok hogy alakul piri? Még mindig várat magára? Kell még szedned antibiotikumot, vagy már lement a kúra?

Era: Nagyon édes a babátok. :) Lehet, hogy írtad már, így ne haragudj meg érte, nálatok kisfiú vagy kislány lapul a pocakban?

Mné
mné

Dévai nem foglalkozik az IR-rel. :( Kriszto jóvoltából kezdett neki nagyjából mindenki a kivizsgálásának. A legtöbben Rencz dokinőhöz járunk. Te hogy jöttél rá? Nőgyógyászod küldött el vizsgálatra? Kihez jársz?

Üdv,
Szia!
Mit jelent az hogy nem foglalkozik IR-rel? Mint a meddőség okát zárja ki vagy mint okot megkeresi, de nem kezeli?
Nekem tavaly év végén volt egy missed ab 11 hetesen. Itt kezdődtek a kivizsgálások. Bár többnyire én erőltettem, mert a doki nem gondolta, hogy van vmi oka, a természetes szelekcióra fogta. Én meg éreztem, hogy van oka. Elkezdtem keresgélni az okokat, és minden tünetem ráillett az IR-re, ami időközben fokozódott, hiszen nem sikerült újra teherbe esnem.
Tegnap kaptam meg az eredményeimet, amik engem igazolnak, egyeztetek időpontot a mensmentisbe, úgy hallottam ők foglalkoznak ezzel a dologgal.
Most nagyon magam alatt vagyok.
Kinek mennyi idő alatt sikerült ezzel a nyavajával teherbe esni? Nagyon aggódom, mert 38 éves vagyok és egy petevezetékem van, ez valahogy már nem hiányzott.
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha: D nem foglalkozik az IR-rel, ez azt jelenti, hogy nem kéri a terheléses vérvétel eredményét, mi itt mindannyian magunktól mentünk el, vagyis Kriszto hatására, többen is ilyen terheléses vérvételre, és derült ki szinte mindannyiunknál, hogy fennáll az IR! :(
Hát hogy mennyi idő így teherbe esni? Hát Krisztonál kiderült az IR, kapott rá gyógyszert, elkezdte a 160 gr CH diétát, és szerintem kb 4 hét múlva csodababa Lilike ott volt a pociban. :D
Itt mindenkinek ez ad erőt! :)) Nekem legalább is. Mert én ugyan a gyógyót nem kaptam, és még csodababa sincsen, de nagyon remélem, hogy a következő lombik már sikeres lesz! :):)

Nekem Rencz dokinő azt mondta, hogy ez még annyira friss tudomány, hogy az IR összefügg a meddőséggel, hogy lehet D azért nem foglalkozik vele. Ő még ebben nem hisz, ezek szerint! :)

Era: nagyon szép a babócád! :)) Bár én sokat nem látok belőle!
:oops:

mné: nagyon sajnálom, hogy így alakul a költözködés anyukáddal kapcsolatosan. :cry:

Szép napot Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

kvzsuzsi: köszönöm a választ:) szívből kívánom a csodababát neked is.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Voltam ma reggel UHn. 7.20 körül értem oda, már 9en voltak előttem. Ebből egy punkciós. Utánam még 2 lány jött. Gyorsan lezavarta a sort, fél 9kor már mentem a közeli patikába (és mindent kaptam).
Velem minden oké, pénteken folyt.köv. :-)

Kisbuddha,

nálam is felmerült (még az előző intézetben) az IR kérdése, nálam a 120 perces érték volt 52. Hümmögtek egy kicsit, aztán írtak fel merckformint, és utána kerültem a mensmentisbe. Voltam náluk diétás oktatáson, azt nagyon betartottam és szedtem a gyógyszert.
Fél év múlva én kértem, hogy nézzünk új eredményt, bár a dokinő szerint még korai volt, de megcsinálták. Lement 20ra és nagyon örült, hogy ez gyakorlatilag gyógyult eredmény, tartsam a diétát és szedjem a gyógyszert továbbra is. (bár hozzátette, hogy az eredmény 70%ban a diétán múlik és csak 30% a gyógyszer) Meddig szedjem még? "A terhességem 3 hónapjáig." Így búcsúztunk el. Utána vissza a klinikára, "lezavartunk" újabb két, sikertelen inszeminációt, de közben kellett a gyógyszert szednem. Meddig? "Amíg a baba meg nem születik" (volt a válasz).
No jó, de közben eljöttem, mert megegyeztünk a lombikban, de ott 1 év a várólista, a gyógyszert szedtem szépen tovább, ahogy mondták. Dévainál beszéltem erről rögtön, kiakadt a gyógyszerszedésre, mert szte ez a szám egyáltalán nem olyan sok, hogy gyógyit szedjek, pláne ha diétázom is, hagyjam abba, mert sok káros mellékhatása lehet a babára. Jó, abbahagytam. Azóta a vércukorszintem a felső határ alatt megtorpan, de mindig ott van. D szerint hozzászoktam (a közel egy évnyi szedés után) a gyógyszer segítségéhez, de reméli, hogy a szervezetem legyűri.
Na, szóval enyhe IR-em volt, de lement, de terhes nem lettem. Azóta nem nézettem meg újra.
tttnora001

Sziasztok

Era
Jaj,köszönöm szépen!Szép a babuci! :wink: A következőt is kérem. :oops:

Mné
Nekünk nagyon hiányoznák ha nem jönnél.Anyukád is biztosan nagyon szeret,de nem könnyű szerintem neki el engedni.Majd igazából akkor fogja szerintem megérteni,ha majd nem leszel minden nap a közelében,majd sokszor fog keresni telefonon is.Várni fogja mikor jössz haza! :wink:
Nekem a piri már itt van 2. napon vagyok.Az augmentint ma reggel vettem be az utolsó szemet.
Zsuzsi
Mikor indulsz?
Nóra
Ma reggel én is meg jártam apánkat meg is kaptam a gyógyszereket.Kaptam gonalt is. :roll: Hétfőn kell mennem uh-ra.
9 órára értem oda, 3-an voltak előttem.Voltam a gyógyszertárba is, a gonalhoz kaptam kis táskát. :lol:
Barikám
Nem szeretnél egy picit jönni,olyan régen voltál már. :(

Többiek?

kagyló

Mné,

igen, lehet, hogy pont a távolság hozza helyre a kapcsolatotokat.

Kagyló,
akkor hétfőn reggel találkozunk! :-)
Kistáskát??? Én csak jégakkut, meg buborékfóliát kaptam a gonalhoz. :-)
tttnora001

Kagyló: én most vagyok félidőben, szerintem kb 15 nap múlva megjön, és akkor indulás! :)
Már várom nagyon!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Nóra
Az jó lenne! :wink: Igen,piros és fekete a pántja.Van benne egy jégakku. :lol:

kagyló

Zsuzsi
Na végre, már vártam! :wink: Kb akkor fogok én végezni. :( Nagyon-nagyon szorítok !!!! :wink:

kagyló

Kagyló: mire nekem a beülti lesz, neked már csíkos teszted lesz!!!!! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: válaszoltam! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Rég írtam, de zugban olvasok ám. :wink:
Utólag is nagy-nagy gratula minden kismaminak! :lol: :lol: :lol:
Annyira jó látni az uh képeken a babákat. :lol: :lol:

Jó, hogy most hirtelen megint ennyien indulunk. :lol:

Én szombaton vettem be az utolsó fogamzásgátlót, és tegnap reggel szurtuk az első Gonal-t. Hétfőn megyek reggel vérvételre meg uh-ra.
Kagyló!
Teljesen egyszerre haladunk akkor. Igaz? :D
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok

Zsuzsi
Válaszoltam! :lol:
Nóra
Hogy vagy?Megy a szuri? :wink: Nagyon korán nem szoktam apánkhoz menni, olyan 8 körül esek be mindig az ajtón.Te mikor leszel ott?

Almendra
Ma még csak gyógyszert kellett be vennem.Szombattól megy a gonal,merional és costylbegyt.Egy nappal hamarabb kezdted akkor,de attól még mehetünk majd egyszerre.Majd sietek! :wink: :lol: De viszont nem vagyok jól. :( Fogorvos csinálja a fogamat, és van egy amit győkérkezelni kell.Nem tudta betömni, mert még fáj.Kaptam ideglenes gyógyszerest tömést.De annyira fáj, tegnap este már be vettem advil ultrát. Csak nem lesz belőle baj,azért próbálok inkább szenvedni tovább gyógyszer nélkül.Csak hétfőn fogja kiszedni,és akkor meg is nézi lehet-e már tömni.Szóval jókor jött. :( Neked mikor várható a leszívás?
Mné
Készen vagy a pakolással?

Csajok merre vagytok?
:(

kagyló

Kagyló!
Sajnálom, hogy gond van a fogaddal. :cry:
Pont rosszkor, de biztos időben sikerül rendbe hozni!!!
Mivel az előző két lombiknál sok tüszőm lett (15 először, 24 másodszor), így a doki azt mondta, hogy most nem szeretne ennyit, ezért kevesebb adag gyogyit kapok. A 24 tüsző napi 150 Gonal-tól lett, így most csak 112,5-et szúrunk. Kiváncsi leszek, hogy ettől hogyan alakul majd a mennyiség. Eddig a 13-14. napon volt a leszívás, így úgy tippelem, hogy június 26-27-én lesz várhatóan.

Nóra!
Akkor Te vagy a legelőrébb a szurizásban most. Ugye? Az uh-n mit látott a doki? Mondta, hogy hány tüsző növöget?
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra

Mondta is a párom 5 -kor mikor készülődött dolgozni,hogy annyit nyöszörögtem az este. :( Remélem készen lesz a fogam időre,és nem fogok szenvedni vele.Jó sok tüsződ szokott lenni. :shock: Soha nem volt ilyen sok.Nekem 225 kell a gonalból beadnom, ez az indulás.Szerintem ennél többet később nem kell,csak kevesebbet.25.-ig van írva a papírom és most vagyok a 4. napon.Én menet közben érzem meg, kb mikor várható,de ha számolok akkor 26-27.-én várható.Nagyon fiatal lehetsz ha ilyen jól reagálsz a injekciókra. :D Az összes jó is szokott lenni? Általában hány darabot szoktál vissza kapni?

kagyló

Hű, akkor szépen összejövünk hétfőre!

Almendra, szia,

szerdán 11et számoltam gyorsan, ahogy diktálta, ma 9 volt, ha jól gondolom. Nem annyira boldog a doki, mint a múltkorinál, amikor mindegyik tüsző egyforma méretű volt, most meg 11-14 körüliek és egy 16os is van, de van mellettük két 6os is. 9es nyálkahártya.
Hümmögött, aztán szúrjam tovább a napi 150 gonalt és két merionalt, de mától már a cetrot is minden nap. Emiatt nem aggódom, majd vigyázok a nagyokra, és hiába volt a múltkor 11 leszívott, egyforma tüsző, ha egy sem lett baba, nem igaz?
Szerintem én szerdán punkciózok.

Kagyló,

nyugi, biztos nem lesz gond a fogad és a gyógyszerek miatt. De tényleg nem jött jókor. Érdekes, hogy az előző lombiknál nekem is sajgott egy tömött fogam, amivel korábban nem volt gondom.

Én azért igyekszem 7.20 körül odaérni. Nem rohanok utána sehova, rá van szánva a délelőtt, de azért ma jó sokan voltunk.
10en ültek ott már 7.20kor, ebből 3 v. 4 műtétes, és valahogy lassan haladtak az ultrahangokkal. Épp én következtem volna, mikor elkezdték a műtéteket, szóval várhattam 25 percet a dokira. :-)
Utána gazdagréti patika, ott meg a szám.gépes rendszer állt le, ott is álltam még 20 percet. Utána meg át a máv kórházba (ahol szerencsére már senki nem volt) és a városban is jól lehetett haladni.
tttnora001

Sajna 38 éves múltam, így a fiatal jelző már nem igazán illik rám. :wink:
Jó, hogy ilyen jól reagálok a hormonokra, de remélem ezzel nem azt érjük el, hogy egyik napról a másikra elfogynak a petesejtjeim.
Az igaz, hogy sok érik be, mert a 24-ből 17-en osztódásnak is indultak, de az 5. napon csak 6 volt tökéletes, és két beültetés lett összesen ennyi petesejtből.
:?
És nem lett baba. :cry:

De majd most!!! :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Laptető. :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek adok egy-egy szeletkét belőle, na meg magamnak is. :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Csajszik!

csak egy szóra! nagyon-nagyon szorítok a stimusoknak, mindhármótoknak!!!! drukk-hegyek, ahogy régen mindig mondtam :-)

Cicamica! Veled mizu? Hogy vagy??

Kagyló! Fogfájás mondjon le!!! :D Egyébként ugyanilyen történetem volt nekem is, ideiglenes tömést kaptam, gyógyszerest és úgy fájt, hogy az ügyleten kötöttünk ki, ahol felírtak cataflamot :shock: , mondjuk ennél egyszerűbb megoldást nem is alkalmazhattak volna... na gondolhatod mennyit ért. Annyival voltam előrébb, hogy el tudtam aludni és kemény 3-4 órát aludtam is :-) és a történet lényege, szépen rendbe tették a fogaim és nem sokkal később beköltözött Lili a pocakomba, és azóta is minden ok a fogaimmal, pici ínygyulladást kivéve! Szóóóóóóóóóval jól tetted, hogy rendbe teszik a fogad, hiszen ha majd nő a pocid, néhány hét múlva akkor már nem kell ezzel foglalkozni! :-) várunk face-n! :wink: :wink:

Szóval csajok, drukk mindenkinek!!!

Ja és még annyit, nem tudom írtam-e, de múlthéten voltam a dokinőnél és már 1800 g körülire mérték a babócát. nagyon aktív, rengeteget rugizik és imádom. :D :D

Puszi mindenkinek és drukkkkkk

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: