A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, ez igen, gratula a babához :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hajrá, Miléna :D
Ez igen.

Várjuk a történetet a kínai rásegítésről 8)

Terhesgondozás :shock:

Kép
vindolanda

Emese, sajnálom :(

Kimegyek, levagdosom a muskátli elvirágzott részeit, aztán dolgozok valamennyit :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Vindo,
nagyon bájos a kis ünneplőbe öltözött Rugó. :) Végül ügyesen szerepelt ő is, ez a lényeg. Az én fiaim is elég félénkek. :) A Toldis-tesós sztorin jól mosolyogtam.

Mesi,
szép méretei vannak Barnusnak. Tényleg itt az ideje, hogy megszülessen. Jó nagy a buksija, de az a szép, ahogyan anyukám szokta mondani. Az én Barnusomnak 10,5 volt a BPD-je a végén. Az volt a "szerencsém", hogy faros baba volt, így császár lett. Persze így már a köv. kettő is császár lett, amit azért sajnálok.
Azért tényleg felháborító, amit az első doki mondott a kiütéseidről. Nem tudom, ő meddig bírná elviselni.

Kaqk,
nálunk is altatni kell a fiúkat. Barni most ráadásul áthív az éjszaka közepén, aminek nem nagyon örülök. Állítólag, most kezdődik náluk megint valami félős időszak. Én is még azt figyeltem meg, ha valami megzavarja a kis lelkét, akkor jön ez elő nála.

Miléna,
én is köszöntelek. Gratula a tesóhoz. Gyere Te is gyakrabban!

Most mennem kell! Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
katicico

Verus, boldog születésnapot :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vinod! Rugi csucs helyes kis csavó. :-)

Mesi, menj mar szulni! barnus, gyere mar nagyon varunk kint!

Milina, de jo hogy jottel, gyere, gyere, meselj, es a kepeket is hozz!!!!
Gratulalok!!!

Hajat mostam, csomagolni kellene. Jaja annyira fura mennek is meg nem si, vagyom tarsasagba, megyunk gourmet vacsira is, sajnos a rossz ido miatt nem lesz vitorlazas, mondjuk nem is nagyon birom a hajokazast. :-)
Viszont annyira rossznitthon hagyni a gyerekeket... :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajmosó különítmény másik tagja jelentkezik.
Még ki kell vasalni a cuccaimat, aztán öt körül indulok is.

Viranka, boldog születésnapot!

Kaqk, jó utat. Hidd el, jót fog tenni Nektek pár nap együttlét :wink:

Kata, Rugó is szokott félni. Tényleg, ez ilyen félős korszak lehet.

A múltkor pl. a kocsiban ülve jött rá, hogy éhes. Erre elkezdi mondogatni, hogy ő meg fog halni, mert annyira éhes. Bele sem tudok gondolni, mi jár néha a kicsi fejében :roll:

Képzeljétek, hazajött Gábor gyerek nélkül. Elfelejtette felvenni Rugót :shock: Ment is vissza gyorsan :lol:

Köszönjük a Rugó-dicséreteket.

Sajna a teniszmeccset nem tudom követni a pednapi vacsora miatt :x

Kép
vindolanda

Hahó!

Verus, Isten éltessen sokáig itt is!!!

Miléna, de örülök, hogy visszanéztél, maradj is, ha teheted! Gratulálok a második babához!!! Skóciában merrefelé laktok most? Mikor jöttök haza?

Vindo, Rugó csodálatos, mint mindig (mind külsőleg, mind verbálisan)! :D

Kaqk, nyugi, jól fogják érezni magukat a gyerekek és Ti is!

Apukám kórházba került, leesett a létráról, holnap megyek látogatni. Szilánkos bokatörés és a derekánál is az egyik csigolya megrepedt. És örülök, hogy csak ennyi, mert egy ismerősöm apja egy ilyen esésben bénult le, majd rá egy évre meg is halt. Anyu szegény ingázhat a kórházba ki-be, mert nem vezet. Reméljük, max. pár hét bentlét. Műtét is lehet, de Aput nem egyszerű műteni a szívproblémái miatt (igazából elvileg nem is lehetne). Szerencsére a kedve jó.
irina

Sziasztok!

Köszönöm szépen :) :)

Csilla,szegény apukád :( a kedve jó ez legalább jó hír(R. munkatársa is így járt :( csak neki gipszmellényt fognak csinálni és 3 hónap fekvés) s jó tanulást(már ha bírsz most arra figyelni.

Vindo,milyen helyes Rugi :) sztori :) :)

Kaqk,Te jobban aggódsz :) :) mindjárt írom :)

Miléna,mesélj,odaát írd le :) :)

No szóval,hirtelen 3 gyerekes anyuka lettem(nem várunk babát:) ) csak megkaptuk unokaöcsit csüt-vas-ig :) Álmi eddig 1 könnycseppet nem ejtett,nincs hiszti,2* emlegette az Apját :) hihetetlenül jól elvannak Bálinttal :) eszik,iszik,alszik jókedvű :) ma még ovishittanra is beadtam B-tal :) :) (óvónéni megjegyezte,h. oviba nem viszem Balut,csak hittanra? :) kérdeztem a három évest bevállalta volna a a mai napra? :)Húgom nem akarja elhinni,szerinte csak Őt akarom megnyugtatni :) pedig írtam neki,ha hiszti van,higyje el megírom :) :) :) de tény,Nagyi is meglepődött ,h. ennyire jól elvan unokaöcsi :)í

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok:)

Miléna gratulálok :lol: :lol: :lol:
kíváncsian várom a történetet :)

Kaqk nálunk is hasonló néha...
Emmát most már mindig a párod altatja?
Nem lehet, hogy a féltékenység dolgozik benne? Te csak a tesóval Ő meg kirekesztve érzi magát......

Vera tényleg hihetetlen Álmi bébi :D
mondjuk a jó társaság feledteti a bánatot :D
na majd ha meglátja az anyját vasárnap :lol: :lol:

Irina szegény apud, mielőbbi jobbulást neki
ha jó a kedve az elősegíti a gyógyulást :D

Vindo édes Rugó nagyon :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó 8)

Most tudunk szusszanni, Rugót áthívta a szomszéd srác, együtt bandáznak.

Irina, jobbulást apukádnak!
Hogy van? Mit mondanak az orvosok?
És milyen magasról esett le?

Viranka, hát, akkor jól elvannak a gyerekek, ez a lényeg 8)
Tesódék hosszúhétvégéznek?

Móni, veletek mi van?
Gréta hangulata?

Lejött a kv, mindjárt visszajövök.
Hozok négercsókot is. nyami

Kép
vindolanda

Szóval tegnap este fél tízkor értem haza, és Rugó még ébren volt. Miután elaludt, csak megzuhanyoztam, és visszamásztam az ágyba.
Reggel megállapítottuk, hogy itt a nyár. Cipőnk viszont nem volt, Rugónak a tavalyi szandáljából kilógott a lábujja, nekem meg Omisban egy hegymászáskor ment szét. Így aztán kettesben elmentünk vásárolni nyári cipőket, ezt sikeresen teljesítettük is a Deichmannban. Aztán ebédeltünk, R. kívánságára a pavilon alatt, onnan meg átkujtorgott a szomszédba. Röviden ennyi történt velünk. Délután megyünk be Db-be, Gáboréknak fellépése lesz. Nem nagy kedvem van, mert bazi meleg lett :roll:

Piroska, hogy állsz a vizsgákkal?

Kép
vindolanda

Ja, és Rugó felpakoltatta háttérképnek a notebookomra a nyuszi csoport csoportképét :x Le kellett szednem Keith Richards-t :x

Kép
vindolanda

Hát, tényleg nagyon meleg volt.
Rugó evett két fagyit is, játszogatott, utána viszont megtalálta a számára ideális sátrat.

Pacifistább gyerekprogram:
Kép

Aztán a kevésbé pacifistább, aminél leragadtunk egy fél órára. A katona bácsival még a gránátvetőről is meséltetett. Persze mindent meg kellett fogdosnia, még a kalasnyikovot is :roll:
Kép

Kép

Komolyan, pedig olyan kis békésen nevelem, személy szerint a legyeket is kiviszem az udvarra, ha elfogom :roll:

Kép
vindolanda

Helló, lányok!
Köszi az együttérzést, a délelőttöt a kórházban kezdtem, sajnos ez a lepukkantabbak közül valók, bár Apuék kórterme egész tűrhető. Jól van, a lába dagadt, jegelik, a kedve jó (alapból elég optimista típus szerencsére :-)), jól mozog, unatkozni meg nem szokott, vittem neki olvasnivalót. Van egy bácsi a teremben, szegény combnyaktöréses és idegileg is kivan, mindig el akar indulni, éjjelente is kiabál. Tudjátok, Apu falun nőtt fel a pusztán, a 2. vh. végén volt gyerek, sokat látott, úgyhogy őt a változások kevéssé viselik meg. Remélem, az egészsége is gyorsan javul.
Én ma dögmeleg helyeken próbáltam tanulni, a könyvtárak ilyenkor borzasztók, úgyhogy van, hogy parkokba vagy kávézókba ülök ki, hogy kapjak levegőt (milyen jó lenne itthon egy kis sufniszoba v. valami, ahová el lehetne bújni, de nincs). Holnap szerintem a margitszigeten fogok padokon magolni. Muszáj, mert irdatlan mennyiségű az anyag, és alig karcolom a felszínét 2 nap tanulás után is... :shock: Ja, a csüt. vizsgám kettes lett, ez azért érdekes, mert szerintem egész jól sikerült, 3 oldalt írtam tele apró betűkkel, érdekelne, mire adott mégis 3-as, 4-es, 5-öst.
irina

Irina, biztos feldobták a papírokat, aztán a tiéd balra repült :roll:
Jobbulást apukádnak!!!
És jó padkeresést holnapra.

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó nagyon édes azzal a kalasnyikovval.
Á, most ez a korszakuk van, szimbolikus fájtok ezerrel (Ádinál hónapok óta csak fénykard van és úgy gyepálja vele S-t, ahogy kell). Az oviban erre is rácsodálkoztak, gondolom, tiszta fejlődéslélektani újdonság, hogy 4-6 éves kisfiúk harcosat akarnak játszani...

Szegény K. Richards... :lol:

Verus, én is szívesen lennék Nálatok gyerek, úgyhogy Álmoskát nagyon meg tudom érteni! .-)

Móni, hogy vannak a kis szépségek?
irina

Halihó!

Én is elhavazódtam. Amikor megláttam a szigorlati tételsort, azt gondoltam, hogy tanulható lesz. Már látom, hogy rosszul ítéltem meg. Irdatlan mennyiségű anyag. + pénteken a tanszékvezető feltett egy vizsgatesztet. Nagyon humánus egyébként, háromszor lehet próbálkozni vele. A legjobb eredményt veszi majd figyelembe. A tárgy, Irina tetszene neked. :lol:
:wink:
Irina, nagoyn sajnálom apukádat. MIelőbbi gyógyulást kívánok neki. Tündér egy ember lehet. Jó tanulást! Ezt ismerem, nem a sértett diák beszél belőlem, de én sem értem, hogy 40 oldalnyi dolgozat miért hármas, alig 20 meg miért ötös. :roll: Nyilván nem az oldalszám határozza meg, de talán jelzi, hogy mennyire vázlatos valami. Az az érdekes még, hogy uezen a tanszéken a legvéresebb kezű tanárnő viszont kétszer is ötöst adott a beadandóimra. Az egyikre különösen büszke vagyok, tantervelméleti gyakorlatból ritka volt a majdnem max pontszám.

Miléna, szívől gratulálok és nagyon örülök az előkerülésednek.

Viranka, Isten éltessen, Drága! Immár nagylány vagy. :lol:
Volt valami ünneplés?

Vindo,ezek a képek... HIhetetlenül jók.
dmaggie

Ja, még Apuról: semmit nem tudunk, lesz-e műtét a lábán vagy sem. Komplikált eset, nem lehet csak úgy altatni (szív-, vérnyomásgondok és majdnem 70 éves). Még egy csapat orvosnak kell konzultálnia. Én mondjuk remélem, hogy elkerülhető a műtét. Egy bokát összerakni hosszú és nagy műtét (tehát hosszú altatás kell hozzá, és az a gond).
irina

Bercó is harcol állandóan. Üvöltözik, lövöldöz, stb. Olykor nekem is vele kall tartanom, pedig mindig mondom, hogy én PaciPista :wink: vagyok. Én személy szerint örülök, hogy így vezeti le a feszültségét, jobb, mintha a társait gyepálná. Tegnap nagyon és sokáig mérges volt rám, ugyanis nem voltam hajlandó második gömb fagyit venni neki.
dmaggie

Maggie drágám, aranyos vagy, köszi.
Hát én vállalom, ha sértett vagyok, de azt gondolom, hogy a 3. szakomon jó néhány vizsgán túl (tanárként is) meg tudom becsülni, mennyit ér, amit leraktam az asztalra. Ez momentán nem kettest, és azért zavar, mert ez tudománytörténeti témájú, ami ráadásul fekszik nekem (bár a könyv rémes, amiből készülni kellett). A statisztika kettes is bántott, mert annál jobban tudom, csak a hiúságomat nem sértette annyira, mint ez. 8)
Meg őszintén szólva, nem hiszem, hogy úgy fogalmazok, mint 16 évesen, egy csomó mindent beleírtam a definíciókba, amit a saját területemről szedtem össze (nevek, kapcsolódó fogalmak).
Jaj hát majd kiheverem. :lol:
irina

Maggie, milyen tárgyból szigorolsz?
irina

16 évesen = 18 évesen
irina

Zárószigorlat lesz, két félév anyaga.
dmaggie

Érdekes, én nem tudom soha jól megsaccolni, hogy mit csináltam. Általában jobb lesz mint ahogyan várom. :lol:
dmaggie

Maggie, hát az a jó, ha jobb lesz. :-)
Nekem eddig mindig jól ment a sacc, 1-2 tárgy volt csak, ahol igazságtalannak éreztem a dolgot, de itt a pszichón ez már a sokadik élményem. :?

Bocs, akkor nem értem, hogy milyen tárgy tetszene nekem, a szigorlat? 8)
irina

Ezek nem kalasnyikovok :wink:

Ezek a vizsgák... Szerintem nem mindenki javít lelkiismeretesen. Meg ha olyanokat írtok, amiről nem is hallottak, arra reagálhatnak rosszul :roll:
Meg vannak szakok, ahol megy a keménykedés ész nélkül. G. is azért hagyta ott az egész egyetemet, mert Programozás 1-ből kivágták vagy hatszor. Megunta :roll: Azóta is programozóként dolgozik, meg már akkor is nyomta :roll:

Fájt: ja, az óvónők sosem láttak még ilyet, megáll az eszem :roll:

Rugó kiment az udvarra.

Kép
vindolanda

Vindo, hát nem értek a fegyverekhez, az fix. :lol:
Csak arra apelláltam, hogy a pszicho és nyelvészet között elég nagy átfedés van (tud. történetileg is, Wundt, akit kaptunk, ráadásul nyelvész is volt, a nyelvészeti tevékenységéről írtam pár szót, de a zömét nem arról).
Keménykedés ez, én is azt gondolom, szinte mindenki tartja, hogy 50%-tól 2-es, 60%-tól 3-as, de vannak, akiknél még ennél is szigorúbbak a határok.
Gábor csinálta jól. De nekem kell a papírt, h a szakmában lehessek. :lol:

Ádi és S. a változatosság kedvéért SW-osat játszik.
irina

Biztos az volt a feles rész, besokallt az oktató az új információktól :lol: Aláástad az önbizalmát :lol:

Kép
vindolanda

Irina, az nem a szigorlat, szimpla kollokvium, csak éppen neten keresztül kell megcsinálni. Egyébként társalgáselemzés. :lol:

A nevtud-i intézetes tanárnő is csak vissza akart vágni. Az történt, hogy az órája végén, kiment a mosdóba, közben az egyik csoporttársam kitalálta, hogy a behozott mintadolgozatokat le kellene fényképezni. Én ebből csak a nagy csoportosulást láttam, nem is voltam a közelükben. A tanárnő visszajött, vágta, hogy mi történt, de a csajszi nem mondta el, hogy mit csinált. Ráadásul határidő előtt feltöltöttem a dolgozataimat. A. szerint ez volt a baj.
Szerintem meg azt hitte, hogy én volt a hunyó. Mindegy, megszabadultam tőle, ez a lényeg.

A nyelvészeti tanszéken szerencsére pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. Rendkívül humánusak, empatikusak.
dmaggie

Vindo, nem hiszem, de nagyon jót nevettem ;-)

Maggie, egy tanár akkor se álljon bosszút sose, és főleg ne, ha kész helyzetre megy be...
Á, mi is nagyon jó fejek vagyunk itt a nyelvészeti tanszéken...
Amúgy szeretem a szigort, csak mellé a korrektséget is.:-)

Fürdetés. :arrow:
irina

Na, elaludt ez a gyöngyszem :roll:

Dolgozok egy kicsit :arrow:

Kép
vindolanda

Irina! Sajnálom, ami Apuddal történt, kívánok mihamarabbi gyógyulást neki, neked meg hűvös nyugodt körülményeket a tanuláshoz!

Én tegnap voltam a mélyponton, egyedül sírdogáltam is, de utána összeszedtem magam és elhatároztam, hogy optimistán állok a dolgokhoz.

1. Rossz a vérképem, vasat kell szednem, emiatt nyomi vagyok, de ez tényleg a legkevesebb.
2. Annyira vizes a lábfejem, hogy már szinte semmibe nem férek bele.
3. Annyira viszketek folyamatosan (napi 24-ben) és testszerte, hogy az már nehezen (illetve sehogyan sem) viselhető. Emiatt keveset alszom, azt is szakaszosan, és úgy néz ki a hasam, a kezeim és a lábaim, mint egy leprásé - vagy nem is tudom. Sok apró csalán- vagy vízhólyagszerű kiütés, amiből bibi lesz.
Ez azért f.sza, mert lehet, hogy terhességi cholestasis-om van. :?
Holnap reggel a kórházba kell bemennem (beszéltem a szülésznőmmel), vért vesznek, lesz NST és talán UH a májam miatt.
4. A szülésznőm frászt kapott a 100-as BPD miatt. Azt mondta meglátjuk mi lesz. Ha szépen haladunk és átmegy a szülőcsatornán a buksija, akkor nincs gond, ha nem, akkor császár. :shock:

Anyukámnak meg mamáéknak ezt nem is mondom, ne kapjanak szívbajt.
Holnap a babát is megnézik UH-al, mert ugye több szem többet lát, lehet, hogy az a BPD nem is 100...

Apának mondtam, hogy viszem a kórházi cuccomat, mert bármi lehet...

No próbálom a dolgokból a lehető legjobbat kihozni, beszélgetek Barnussal, hogy most már jöjjön, és nagyon ügyesek leszünk mi ketten.

Holnap már indul a 39. hét.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és Streptococcusom is van, amire AB-t szedek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Jaj, Te szegény! Sajnálom, hogy a vége most ilyen nehézkesre sikeredett, de reméljük, hogy Barnus minél hamarabb úgy dönt, hogy előbújik!

Vindo!
Rugó nagyon nagy szakértelemmel vizsgálgatta ám azt a puskát. Tipikus fiú. :)

Irina!
Apukádnak jobbulást! Szerencsés, hogy opimista beállítottságú!
Remélem találsz egy nem vizes padot mára! Elhiszem, hogy bosszant a nem reális értékelés, értelmetlen keménykedés.
Fénykardozó Ádi! :)

Maggie!
Pont téged talált meg a tanárnőd. Elég bosszantó.
És sokáig haragudott Bercó?

Miléna!
Micsoda jó hírek! Gratulálok!

Viranka!
Utólag is sok boldogságot! :)
Milyen a 3 gyermekes lét?

Mi köszönjük jól. Már nagyon várják a gyerekek a szünetet.
Nehezen megy a szétválasztás. Zsuzsu már ha kislányokkal találkozik, el-eljátszik velük, Gergő viszont ezt személyes sértésnek veszi, és bosszantja a lányokat, vagy ordít, ha például egy kislány és Zsuzsu hintázik és ő éppen nem fér oda.

Kép
gica1

Jó reggelt!

Mesikém, őszintén sajnálom, hogy ennyire nehéz lett a várandósságod a végére -- remélem, Barna olyan könnyen születik meg, ahogy csak lehetséges! :-) Hős vagy, tudod!!!

Gica, Ádi is nagyon unja most az ovit, viszont itthon még jobban, mert folyamatos szórakoztatást igényelne.

Tanulás: hát minden vizes, úgyhogy marad a nagy Alexandra áruház kávézója ebéd utántól. Rémesen állok az anyaggal, még hosszú napok kellenének rá szerintem (hacsak nem lesz szerencsém a kérdésekkel). Mindegy, úgy lőttem be, hogy az 1 hétre rá lévő vizsgaidőpontra is ráérjek. Közben a héten doktori védés (tag vagyok, olvasnom kéne a disszertációt), 2 nap felvételiztetés, így elég nehéz tanulni (tanulok én esténként is, de az a pár óra semmire sem elég).
irina

Na még egy és megyek magolni:

Maggie, ez olyan kellemetlen tud lenni, amikor mások miatt kínba kerül(het) az ember, néha nálam is előjön (és ugye én nemcsak diák vagyok az egyetememen, úgyhogy csalás, puskázás stb. szóba sem jönnek nálam).
Mérges vagyok, annyira jó témák (tanulás, emlékezés, tudat) vannak az áltpszichó 2-n, és nincs időm rá!!!
irina

Mesi, kitartás! Fruzsi a 39. héten született, és szülés előtt 5 nappal 100-as BPD-t mértek, mégis ő volt a legkönnyebb és leggyorsabb szülésem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hahó 8)

A szomszédban betonoznak. G. segédmunkáskodik, Rugó pedig támogatásáról biztosítja a dolgozókat, így most elszöktem.

Mesi, sajnálom... 15-re tippeltem, de remélem, nem kapok csokit, és Barnus hipp-hopp előbújik :wink: Olvasni is rossz ezeket.

Gica, nem semmi ez a testvér-önállósító akció. Gergőnek vannak barátai, akikkel összeereszthető? Vagy ő inkább Zsuzsu-párti?

Irina, jó alexandrázást.

10-es bpd - van aki 11-gyel is simán megszületik. Ezen szerintem nem kell aggódni.
Meg néha rosszul is mérik, Rugónak is saccoltak 10 felett, aztán meg nem is annyi volt neki, ha jól emlékszem :roll:

Mai napunk:
le sem merem írni, de az egész család fél tízkor kelt. Hihetetlen kipihentek vagyunk.
Aztán elmentünk az egyetemre, G. beállított egy projektort, meg az akvarisztikába. Fagyott halat vettünk Patrik teknősnek, meg pár aranyhalat (pár koi elhunyt vagy két hete). Azóta a szomszédban dekkolunk, ahol elakadtak a betonozással, és G. beugrott segíteni. Még ott is ebédeltünk a pavilonjukban. Én most hazaszöktem, pár emailt el akartam intézni.
Meg a benti teknősöket rendbe kéne tenni, de előbb rá kell néznem Rugóra.

Kép
vindolanda

Nem értem, miért nem jön a kis fagyiskocsis bácsi :?:

Kép
vindolanda

Maggie, ha ma ünnepled, akkor boldog névnapot!

Kép
vindolanda

Köszönöm :lol: :lol:

Halihó!

Tegnap elmentünk Nánásra, megünnepeltük anyukámat. Ma jöttünk haza. Eléggé fáradt vagyok, egyszerűen nem tudok jól aludni máshol. Levágtam Bercó haját az este. Annyira álmos volt, hogy hat körül megfürdettem, de még mindig randalkáznak Gergővel.

Emese, nagyon sajnálom :cry: Sajnos én is csak annyit tudok tenni, hogy beállok azon emberkék sorába, akik az kívánják, minél hamarabb a kezedben tartsd a fiacskádat.

Irina, hogy haladtál?

Vindo, mikor jársz a btk-n? Már nem emlékszem, hogy náluk megvannak-e a könyvek. Jött a fagyis?
dmaggie

Gyors helyzetjelentés: Apu jól van, köszi a jókívánságokat mindenkinek. Műtét nem lesz, mert nem javítana a lábán. Remélem, pikkpakk hazakerül.

Maggie, boldog névnapot, drága!

Köszi, elég lassan haladtam. Az anyag kb. 2 szigorlatnyi szerintem. Egy nap alatt a 2 könyv egyikének anyagát tudom átnézni, de még kéne vagy 3-4 nap szerintem arra, h alaposan megjegyezzem, hát ennyi nincs. Holnap lesz egy másik vizsgám is, az könnyebb. Kedden egy harmadik, ami nagyvizsga megint, de muszáj kockáztatnom, mert különben nem férek bele rendesen a vizsgaidőszakba. Soha életemben nem volt 10 ilyen nagy vizsgám egy félévben. 1-2 nap tanulásos vizsgából volt anno sok a két szakomon, nagyvizsgából max. 3-4. Mindegy, reménykedem, hogy nem kell ismételni. Merthogy arra se lesz időm tanulni.
Amúgy meg már a fejem zizeg az állandó tanulástól, interferálnak az anyagok ezerrel, szóval a szokásos. Ideges nem vagyok, csak néha felteszem magamnak a kérdést, hogy mégis hogy gondoltam én ezt? :-)

Vindo, éljen a kipihentség! :-)
Nem tudom, felétek mi van, itt fülledt meleg.
irina

Irina, kissé megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül, más is hasonló problémával küzd.
Egyébként megcsináltam a tesztet. :lol:
Az biztos, hogy ebben a témában el lehet merülni. Nagyon izgalmas. (társalgáselemzés)

Na nem olvadozok itt tovább, megyek tanulok még egy kicsikét.

Itt is tisztára trópusi idő van. :roll:
dmaggie

De bimbó vagyok. :oops: :oops:

Nagyon köszönöm, Irina!

Tényleg jöttök a nyáron felénk? Annyira jó lenne!
dmaggie

Idekeveredtem.

Maggie, holnap megyek, mindjárt megyek fel a könyvtár katalógusára.
Nem jött a fagyis kocsi :evil:

Irina, kitartás.
Itt is borzalmas idő volt, mint egy pálmaházban kb.
Kitartás!

Még bújom a katalógust, aztán szerintem aludni fogok :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, sajnos a BTK-n egyik könyv sem kivehető. A Galgóczi-féle csak olvasótermi, a másik meg még feldolgozás alatt van (2010-es). Persze Bösz-ben mind a kettő elérhető lenne, ha nem verték volna szét a könyvtárat egy hete. Sajnálom.

Kép
vindolanda

Szia Mesi!
Én beírtam egy kalkulátorba, hogy utolsó menszeszed szept 15-én volt, és kijött, hogy a 38-dik héten a bpd 96 mm. Egyébként nekünk is olyan 100 körül lehetett, a másik két gyereknél mekkora volt? Simán szülheted szerintem a harmadikat, ha kicsit nagyobb, inkább a streptococcus az, ami nem nagyon jó, meg a cholestasis. Hát kíváncsi vagyok, de ne aggódj, inkább a császár, minthogy baj legyen. Ez nagyon fontos, hogy ebben kell gondolkodni. És nyugodj meg, mert az még nagyon fontos!!!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Irina
nekem most is, az előző sulimban is folyton több vizsgám volt, legalább 10, de volt már 14 is, hozzá lehet szokni. Egy idő után már nem leszel annyira igényes, csak a cél felé haladsz, nem tanulsz annyira alaposan, mert nem megy, egyszerűen nincs rá elég idő. Nem azért, mert komolytalan vagy, hanem azért, mert a nap 24 órából áll, arról nem is beszélve, hogy neked ott van még a család is. Ez van...

Maggie
boldog névnapot! :) Én el tudok bárhol aludni, nekem ez már nem okoz problémát. :)

Gica
miért kell szétválasztani őket?

Vindo
jajj, ennyit aludni!!! :) Én is kialudtam magam, öt órát aludtam. :) Tekintve, hogy már nem is emlékszem, hogy mikor aludtam ilyen sokat, ez most rengeteg. :)
Oviban felejtette a párod a gyereked? :) Szegény, biztos ezer felé jártak a gondolatai...

Viranka
azért van jól el, mert ez neki program, izgalmas. Teljesen normális szerintem. :) Jó gyerekezést! :)

Kaqk
miért, mennyi időre mentek?

Móni
látom, neked sincs sok időd. :) A gyors válaszokból következtettem...

Miléna
gratulálok! :)

Katicicó
addig örüljünk, míg szükségük van ránk. Nemsokára már cikik leszünk... :)

Na megyek tanulni, bocsi, ha kihagytam valakit!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nem is csodálom, hogy el tudsz aludni bárhol, ha az öt óra alvás soknak számít... Szegény Te.
Tudod, G. alapból elég szétszórt. Sok mindent elfelejt, elhagy, szétszór... De én meg az ellentéte vagyok, így még egyben van a háztartásunk, jól kiegészítjük egymást :wink:

Ma aláírós-könyvtárazós napom van, de szerintem délre már itthon vagyok.
Vagy 15-17 könyvet kellene kivennem, nem is tudom, hogy cipelem ki a kocsiig :roll:

Jövök majd :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: