A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dodo
Koszonom.
Mini
minimi

Mini!

Igen igazad van!Egy alapos kivizsgálás sosem árt!
Konzultálj a nőgyógyászoddal, ennélkül egy szem gyógyszert se vegyél be!A chlamydiát egyébként nem mutatja ki a kenet, mert konkrét vírustenyésztést kell kérni!Legalábbis amikor én chlamydia-gyanus voltam(erre a rákszűrésemből 'következtettek'), akkor így volt.A tenyésztés 1 hét alatt készült el!Azóta már többször lekontroláltattam (utoljára 2-3 éve) és negatív lett.Kép
Nagyon sajnálom hogy az örömbe üröm vegyül!De ne add fel!
MINDENKÉPPEN ÉRD EL A NŐGYÓGYÁSZODAT!
Puszi:Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Aranyos vagy.Kép Kitarto anyatigriskent telefonalgattam eddig.Kép Beszeltem 1 nogyogyasszal, aki azt mondta, hogy nyugodtan vegyem be.
Cateye irta a masik topikban, hogy a chlamydia nagyon veszelyes a babora. Ezek alapjan ugy dontottunk a parommal, hogy bevesszuk. Jovo het kedden megyek dokihoz, megprobalok majd kiharcolni egy UH-t.
6 het mulva mennem kell majd egy ujabb chlamydia szuresre, hogy megnezzek eltunt-e.
Mini
minimi

Sziasztok!

Stella!

Nagyon nagyon sajnálom a mi veled történt. Olvasva végig követtelek hogyan zajlanak az események. Szinte én is biztos voltam benne, hogy sikerülni fog.

Ne keseredj el, a következő biztosan menni fog. És ez is jó jel lehet, hogy pozitivakat tudtál tesztelni, ez azt jelenti, hogy elvileg nem lehetetlen, az , hogy egy baba beágyazódjon a pocidban. Valamennyire most is elkezdődhetett a folyamat odabenn. Én is egy vetélés után közvetlen lettem újra terhes. Mikor elment a baba, én is hasonlóakat éreztem. HOgy talán nem érdemlem meg... stb. de ez nem igy van!!!! Aztán azt próbáltam megmagyarázni, hogy ha már egyszer sikerült, egy hajszálnyit megtapadnia, vagy legalább valami kis dolognak elkezdődnie, akkor legközelebb is sikerülnie kell!

Nálatok is igy lesz! A legközelebbi babácskák már egy kissé megkezdett kitaposott ösvényre érkeznek majd, és hátha nekik sikerül tovább taposniuk egészen a célig!

Szivből kivánom, hogy igy legyen!!!

Katie
katie

Sziasztok!

Minimi, nagy nagy gratula. Remélem a tüneteink továbbra is egyezni fognak Kép(HÚÚÚ, de önző vagyokKép). Ha a doki is megerősítette szerintem is vedd be a gyógyszereket.

Mindenkinek BUÉK aki nem lesz ma már.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,ha bármi bánt neki elmondhatod..Meggyógyitja szivedet kivánom tegye szebbé 2005ös évedet.B.U.É.K
Boldog új évet mindenkinek IldikóKépKép
Gratula a babásoknakKép
ildikó_4

Mindenkinek nagyon sok örömben, sikerben, zebrában gazdag újévet kívánok!

Nina
Kép
nina79

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

LányokKép
Köszi szépen a drukkokat és az együttérzést, hát sajnos nekünk sem jött össze az idén. A vérvétel egyértelműen negatív lett, nem is kellett tesztelnem. Azért nem vagyok elkeseredve, nagyon sok lehetőség áll még előttünk, most egy szusszanásnyit pihenünk, aztán februárban folyatjuk a fagyibabákkal. Talán köztük lesznek azok a picúrok, akik kiszemeltek minket!
Kívánok mindenkinek egy sokkal boldogabb új évet 2005-ben váljon valóra az álmunk!!!
Puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Szeretnék Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni és szívemből kívánom, hogy teljesüljön legfőbb vágyatok és 2005-ben eljöjjön az új kis jövevény Mindenki életébe KépKép. BUÉK!

Kép

Puszi
Vanda és Maszat
12+2

Vanda

Kép
vanda

NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Szeretettel: Bogi
bogi1975

Draga Hajnesz!

Hat nagyon sajnalom, hogy nem sikerult, gondolom azert nem tudtalak elerni telefonon, mert eppen nem akarsz senkivel sem beszelni. Megertelek, de tudod azert meg van ut tovabb, es nekunk is sikerulni fog jovore!

Tudod, az a mi evunk lesz!!!!

Boldog uj evet kivanok a leghobb vagyunkkal!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Szilvi
szilvi26

BUEK MINDENKINEK!

Hajnesz!
SajnalomKép
Jo hogy ilyen poitivan allsz hozza!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
megann

DodoKép!
Ne haragudj, ha nem válaszoltam a telefonra, sajnos még mindig nincs meg. Ha meg is lesz, gondolom, csak hétfőn kapom meg. Ennyit a Magyar Posta express ajánlott szolgáltatásáról...
Szörnyű nélküle, nem tudok senkit sem elérni, pont most, mikor tényleg szükség lenne rá!!!
Hál'Isten, legalább a net működik!!!
MegannKép
Hát máshogy nem is megy!Kép
Puszi
Hajni
hajnesz

Hajnesz,
Sajnalom.Kép

Hajni,
Kivanom neked, hogy mindenben egyezzenek a tuneteink es hamarosan neked is legyen egy + -od.Kép

Mini
minimi

Sziasztok!

Köszi Mini, aranyos vagy.

Én ma szomorú szívvel megcsináltam a 2005-ös menzis naptáramat Kép. Remélem ezek lesznek benne az utolsó X-ek Kép.

Puszi
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Jó lenne ha már történne valami....mert ezt az 1-2 napot kivárni a legsz....bb.
Mármint megint rendesen produkálom a terhességi tünetetetKép mint szoktam, ugye mileőtt megjönneKép
Enyhe émelygés, pociszúrogatás, cicifájás, minden ami kellKép
28.cn 37 C'
Már jó előre látom a holnapi pofáraesést amikor csak 36,6 lesz!Kép

Hová tűnt mindenki?
Belemerültetek a lencsefőzibe, mi???
(Olyan útálatos volt ez a mai nap, ti hogy bírtátok ki??)

Kép

Kép
megann

Én az ágyikóban, meg itt a gép előtt Kép.

Ne légy ilyen pesszimista. Tessék bízni. Még akármi lehet.
Különben én ugyan ilyen vagyok. már az első naptól képes vagyok hányingert produkálni minden reggel Kép

Kitartást és bizakodást akarok Kép

Puszi
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Na jó, de csak a Te kedvedért bizakodom egy kicsikétKépKépKép
A teszt már bekészítve a fürdőszobapolcraKépKépKép

Nincs Zituska, te hányadik napon vagy?

Kép

Kép
megann

Én a harmadikon beszélek ilyen bölcsen Kép.

De ilyenkor olyan jó, másoknak mondani hogy bízzanak Kép. Azért lehet hogy nem csak az én kedvemért, ha már a teszt is készenlétben áll Kép. Ne éld bele magad, de bízz benne, úgy mindenkinek jó.

Kép

Kép
vkhajni

Úgy nézek én ki, mint aki beleéli magát bármibe???
Tudod, csak miattadKép reménykedem....hiszen már írtamKépKépKép

Na most lelépek mozizni, aztán még visszajövök!SzerintemKép
(na majd holnap nem lesz ilyen rózsás a kedvem)

Kép

Kép
megann

Honnan tudod, lehet hogy még rózsásabb lesz KépKép. Pihizzél, mozizás közben legalább nem érzi az ember a fáradtságot. Legalább is én alig látok ki a fejemből Kép.

Azért kíváncsi vagyok ám már nagyon a holnapra Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó estét lányok!

Gondoltam még benézek hozzátok így estefelé.

Hajnesz!
Sajnálom, hogy nem jött össze, de örülök, hogy ilyen optimista tudsz maradni. Remélem a 2005-ös év már a tiétek lesz.

Bogi!
Megjöttél a nagy csavargásból? Már nagyon hiányoztál! Mi újság? Mi történt veled? Hőd? El is felejtettem már azt is, hogy hányadik napon vagy, de ha jól emlékszem most lehetsz a ciklus vége felé ugye?

Megann!
Drukkolok ám neked nagyon!!! Remélem ilyen szép magasan marad a hőd legalább 9 hónapigKép Mikor akarsz tesztelni?

Hajni!
Pihizz te is sokat, készülj a HÓNAPODRA!!!

Mi most végeztünk az újévi családlátogatásokkal, mindenhonnan kaptunk francia salit, meg fasirtot. Még jó, hogy én nem csináltam. A szilveszter nagyon tuti volt, egy csomót táncikáltam, de a legjobbak a tűzijátékok voltak. Én nagyon tudom élvezni. Remélem mindenkinek hasonlóan jól telt a szilveszter, és még jobban fog az új év. Azon gondolkoztam, milyen jó lenne, ha jövőre már nem ihatnánk pezsgőt.

Puszi
Nina
nina79

Nina!

Drága vagyKépFeldobKép, hogy ilyen optimista vagy, de a tesztelés olyan félig poénkodás volt Hajnival!
Holnap 29cn, múlt hónapban 29-re jött meg, azelőtt 30-ra, úgyhogy nincs még miről beszélni, csak múlatjuk itt az időt, locsogunk-fecsegünk!Kép
A tesztet meg (biztos ami biztosKép) már vagy 2 hónapja megvettem csak úgy hogy legyen ilyenem is a sok betét meg tampon közöttKép(Bocsi)

Veled mi újság?Hő?

Hajnika!
Rózsásabb akkor lenne a kedvem, ha éjszaka meglátogatnának az ufók, vér és vizeletmintát vennének tőlem álmomban, mindezt megspékelnék egy cuki kis uh felvétellel és a lázmérőm mellé csempésznének egy minden irányból pozitív terhességi tesztet és véletlenül ez akadna reggel a kezembe, miközben félálomban a hőmérőmet kutatom!OKépKépKépKép
Jól kifundáltam, mi?KépKépKép

Sajna elég jól ismerem a testem, meg a mensi előjeleketKép
Igazából mindenki azt mondja, hogy ugyanolyan tünetei vannak a terhességnek, mint mensikor, csak éppen mégsem jön meg, viszont addig amíg ezt át nem éljük úgyse hisszük el, ezért vagyok olyan félénkenoptimistás, féligpesszimistás!SzerintemKép

A szilveszterről meg annyit, hogy köszönhetően, jól bebeszélt telítettségérzésemnek, émelygésemnek, és 'nem esik jól semmi' című képzelgésemnek,este 11 után se egy falatot se egy kortyot nem ettem és nem ittamKépKép
Úgyhogy a virslinek ma reggel érkezett csak el az utolsó órajaKép
Bocsi regényt írtam!

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Stella, Hajnesz!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ennek a 2005-ös évnek jobbnak kell lennie, és sikerülni fog!
Nina!
Igen, megérkeztünk, sajnos gyorsan elteltek az ünnepek.
A ciklusomat illetően sajnos nem jól tudod, ugyanis tegnap újat indítottam. De azért van egy jó hírem is: nem vagyok elkeseredve! Valahogy ismét előjött bennem az optimista Bogi.Még a szilveszterem is tök jól telt. Semmi sírás, semmi önsajnálat, szóval kicsit büszke vagyok magamra.
A lelkem mélyén valószínűleg éreztem, hogy meg fog jönni, ezért még a múlt hét elején bejelentkeztem a dokihoz a jövő hét szerdára. Így nem veszik el még egy hónap, folytatjuk a kivizsgálást.
És Veled mi van? Mármint ciklusilag? Ugye mostanában nem rendetlenkedik a hőd?

Megann!
Nagyon szorítok Neked, remélem, már csak egy zebrával kerülsz fel a táblázatba!
Húú, most látom, az M betűsök jól belehúztak!
Hallod, Megann!?

Mini, Mea!
Nektek meg gratulálok a csíkocskához! Vigyázzatok magatokra!

Dodo!
Holnap akkor tesztelsz? Várjuk az eredményt!
Puszi.
Bogi
bogi1975

Nem vagy te egy picikét telhetetlen Kép Kép

Nem lenne elég egy üres teszt, amire az van írva, hogy csináld meg magad, nekem úgysem hiszel? Kép

Különben, te mennyi idő után csinálsz tesztet ha nem jön meg? Szóval az a kérdés, hogy én akkor csinálom csak meg, ha legalább egy hetet késik, te?

Marha jól tudok fogalmazni mi? KépKép
Azért ezt a terhességi tünetes dolgot nem kellene ennyire komolyan venni, lehet hogy észre sem fogod venni, hogy babát vársz, mert várod a tüneteket, aztán csak akkor jössz rá, hogy neked nem voltak ha már rugdos, vagy elmész dokihoz, hogy hiába fogyózol a hasad csak nől, és ő közli veled. KépKépKép

Szóljatok rám hogy maradjak csendben egy kicsit, ne beszéljek össze vissza hülyeségeket, mert kitekeritek a nyakamat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Dehogy tekerjük ki a nyakad!Bár ha megdumálod az ufóimat, hogy ne jöjjenek el hozzám laborvizsgálatra, akkor minden megeshetKépKépKép
Jól elmulatokzunk, addig is telik az idő, meg tereljük a figyelmünket!

Hát eddig még nem került sor arra, hogy teszteljek, ugyenis szinte mindig óramű pontossággal jön a mensi!
Régebben gyakoribb volt a 30-31 nap, mostanában meg 28-29 volt.Tehát ha mondjuk 2 nap múlva(30cn) nem jönne meg és reggel 37 fok lenne, akkor , tuti csinálnék egyet 31. nap reggelén, mivel a 31 nap már akár 'gyanusnak' is számítana a 28-29 hez képest.Na most ezt jól a szádba rágtam, miKépKép
BocsiKépKép
Sajnos a hasam így is nőKépKép
No de kell a 'meleg takaró' a babámnak, aki most fészkeli be magát hozzámKépKépKép

Bogi!

Isten hozott újra köztünk, BUÉK Neked is mégegyszer!
Hát jó hogy ilyen optimista maradtál, legalább lesz aki kiránt a gödörből, amikor Zituska felró a tollával a tábliba(zebra nélkül)
Azért nem adom ám föl!
Nagyon izgulok, hogy mennyit mérek holnap reggel!KépKép
TÉNYLEG, EZ FEL SEM TŰNT, M BETŰSÖK LETTEK ZEBRÁSAK!HURRÁ,HURRÁ,HURRÁKépKépKép
Volt már egy ilyen széria, emlékeztek???
Judyt, Jura, ők most mint alattunk vannak a babásba...

Zituska!
Nagyon várom már hogy gyere, mert egészen belezavarodtunk már itt a napok nyilvántartásába...

Kép

Kép
megann

Háát, ezzel a két nappal te sem mondhatod magad egy nyugis nőszemélynek Kép. Azért remélem a hőd az egekbe lesz holnap is. Nekem egyszerűen nincs türelmem a hőmérőzéshet. Most a PG/53-at már második napja nézegetem, de szerintem csak azért mert még újdonság. Remélem azért nem szokok le róla. Meg ebbe nincs olyan hogy későn jut eszembe Kép. Általában reggeli közben jut el a tudatomig, hogy ma sem hőmérőztem KépKép. Addig jó volt, míg a párom mielőtt elment, a kezembe nyomta a hőmérőt. Most már ő is elfelejti, úgyhogy én még ahhoz sem tudom igazítani magam. Na mindegy, csak észreveszem ha nem jött meg.

Különben csak a te figyelmedet tereljük, mert az enyémet most még nem ez köti le Kép. Az akciódús hétköznapokat álmodozom meg Kép. Úgy bízom ebben az évben Kép.

Na assszem mi már lassan megyünk szunya, ma még keveset aludtunk KépKép.

Legyél jó, és próbálj másra gondolni. Kicsikét izgulok miattad Kép. Nem szabad azt a tesztet annyira megvárakoztatni, még a végén megsértődik Kép.

Puszi mindenkinek

VKHajni

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt lányok!

Mennyit írtatok, tök jó olvasgatni titeket, így reggeli magányomba.

Megann!
Bocs, ha túl komolyan vettem a poénkodásotokat, de:
1. Ugye ma van a 30. nap, és olvastam, hogy neked 28-29
2. M betűvel kezdődik a neved
3. Hátha az ufók nem csak vizsgálódnak. Lehet, hogy Máriának is velük sikerült, biztos ő is szeretett volna egy babót, és bele teleportálták a pocijába.( a Mária is m betűvel kezdődikKép)
Sajnálom, hogy nem lett túl jó a szilveszter, de majd a következő, akkor majd ringathatod a kis rosszcsontod popsiját!
Hő ügyileg úgy tűnik a hónapban tényleg kihagyom a zuhanást, a görbe a 16-naptól folyamatosan emelkedik, most 37,1. Képzeld tegnap 3 körül aludtunk el és 8 körül keltünk, mértem, hogy hátha ad valami épkézlábat, és 37,1-et mutatott, annyit mint ma, nem is olyan rossz.
Eszembe jutott, hogy n az m után jön közvetlenül, szóval, ha kérhetném fogd a kezem, és ránts jól magad után, hátha még én is beleférek a szórásbaKép

Bogi!
De jó, hogy itt vagy végre! A ciklusoddal kapcs. azért olyan sokat nem tévedtem, ha csak tegnap előtt jött meg. Annyira jó volt olvasni, hogy egyáltalán nem vagy elkeseredve. Legyél magadra nagyon büszke. Én is úgy indulok neki minden hónapban, hogy nem lovalom bele magam, de ahogy közeledik a ciklus vége ez a dolog sose sikerülKép Örülök, hogy folytatjátok a kivizsgálást, remélem csak biztató eredményekkel jössz.
Én ma vagyok a 21. cn-on. Mint már írtam a 16-ik óta folyamatosan emelkedik. Ha a tea nem is állította be 14-re a pét remélem, előre hozta a 16-ikra. Így is az előzőhöz képest 4 napot nyertem. Csak kicsit reménykedek ám, nem nagyon.

Hajni!
Olyan jó olvasni téged, olyan aranyosan írsz. A tünetekkel kacs. nálam szerintem biztos nem lenne meglepetés a dokinál. Én annyira figyelem, hogy mi van a testemmel: hőmérőzés, fájdalom figyelése...stb, hogy a legkisebb rezdülést is tudom. Azt persze nem, hogy az mi miatt van, de azt igen, hogy van. A terhesség pedig azért egy csomó új dolgot produkál. Na és persze az elmaradhatatlan napok számlálása. De, ha jól emlékszem te is időről időre figyeled a pocakod, hogy milyen?

Megint sikerült sokat írnom, bocsika.

Puszi
Nina
nina79

Megann,
3 napja meg en is biztos voltam benne, hogy nekem mindjart meg fog jonni, es pont ugy erzek mint szoktam.Kép
Drukk.Kép
Mini
minimi

Szia Nina!

Ki korán kel, babót lel!Na hogy tetszik az átköltött közmondásKép
Hőjelentés: (sajnos még csak )29 cn 37,1Kép
Viszont sajnos hiába a sok pozitív tünet, ufók meg minden, összehasonlítva az előző hónap görbéjével, ami csak 20-29cn ig van, kísérteties a hasonlóság azügyben, hogy a múlt hónapban zuhanás előtt felment egy tizedet, pont mint most!
Múlt hónapban 36,9 4 napig, aztán 37, aztán zutty, most meg 37,0 4 napig, aztán 37,1, tehát nagykönyv szerint holnap zutty!Aztán megnéztem megint a naptáramat, 29-31 nap volt a tavalyi leggyakoribb ciklus! Tehtá egyértelmű hogy még nincs mit izgulni!(NEM AKAROM!!KépBRÜHÜHÜ!)
Azért ám titokban, nagyon nagyon reménykedem és nem adom fel!
De azért ne fogd erőssen a kezem Ninácska, nehogy bajod essen amikor lepottyanok!Kép
Na ugye mondtam én.....Adrinak sem esett le a hője mégis minden ok volt nála sőt babás is lett!Nagyon bízom benne, hogy mégis minden rendben a hőddel meg a hormonjaiddal!

Hajni!
Fentiek miatt sajnos szerintem nekem is gyorsan be kell szereznem egy új noteszkát a tatyómba...
Bár azt mindenképpen vennem kell, mert jó az másra is, nem csak babótervezésreKép
Viszont ha megjön(de nem fogKép)akkor fel kell(nem fog kelleniKép) hívnom a dokit vérvétel időpont miatt!És hogy megbeszéljük hogy mikor lesznek a vérvételek és az uh felvételek januárban(persze már a babó miattKép)
Ok, megígérem, hogyha holnap(30cn) is 37 a hőm, reggel elpazarolom azt a tesztet, nehogy megromoljon ott a polconKép

Biztos elég az a PG 53?Elég vegyes a megítélés...
Na eleget sopánkodtam megint..bocsi

Kép

Kép
megann

Mini!
Köszönöm, olyan ari vagyKép
Csak ez olyan hihetetlen nem?
Hogy tök azok a tünetek, fáj a cickó, szurkál a poci és mégsem mensi miatt!
Hogy vagy egyébként?Megnyugodtál már egy picit a gyógyszer miatt?Még mindíg vannak mensis tüneteid??
Puszi

Kép

Kép
megann

Megann,
Gondolhatod, hogy majd leestem a szekrol amikor a doki mondta, hogy pozitiv a tesztem. Az itthonit le is fenykepeztem, hogy kesobb is megnezhessem, mert olyan hihetetlen.Kép
Kezdek lenyugodni, koszi. Tegnap szurkalt picit a pocim, de amugy elmultak a gorcsok. Annyi, hogy pufibb a hasam. Na meg mindent elfelejtek, de ez igy van mar 1-2 hete. A parom mondta is,hogy biztos baba van a dologban.Kép
pussz
Mini
minimi

Sziasztok!

Én is, mint M betűs, az utolsó napjaimat élem Kép!
A gáz az, hogy 12-én mennem kell átjárhatóságira. Addíg meg kellene jönnie. Máskor a 10. naptól fájnak a cicijeim, érzem a peteérést, mindent, most meg... Kb. 2-3 napja csak fájdogál az egyik cicim, szinte nem is éreztem peteérést, csak 1 napon, valamikor a 15. környékén. Ha az utolsó két ciklust nézzük, akkor holnap, ha a normálisat nézzük, akkor szerdán, ha azt vesszük, hogy már késett is, akkor csak szombaton kellene megjönnie. De akkor már ne is jöjjön, ha csak szombaton akar Kép!
Tünetem? Az nincs, legalábbis nem nagyon, kívéve, hogy sokat pisilek! Sokat fázom. Sokat ALSZOM! Ez pedig nem jellemző rám.

Én is próbáltam 2-3x PG53-at. Háááááááááááááááát, nem igazodtam ki rajta!

Mini!
Jól befogtad azt a zebrát remélem KépKép!!!!!!!!!!!! Mást nem is írok Kép!

Babás Új Évet Kívánok!

Puszi - Kriszta

mohácska

M-Mohácska!
Mit jelent hogy utolsó napjaidat éled?
Ha valóban utolsó akkor 12-ig biztos kiderül hogy a cecelégy által terjesztett álom kórban szenvedsz, vagy a babó álmosított be ennyireKépKépKép
Sajan én többnyire mormota vagyok!Kép
Egyébként ez a hónap nekem is olyen volt mint neked!Ezzel fárasztottam itt a lányokat, hogy nem érzem a peteérést pedig mindig szoktam, és hogy milyen sz...r a hőgörbém, stb...
Aztán most megint reménykedem, mert biztos volt pé-m, mivel ha nem lett volna, akkor nem tudott volna fölmenni a hőm 37 re!
Mindenesenre a jeleid nagyon bíztatóak!KépKépKép
Tehát te mikor is tesztelsz???

Mini!
Na ezt még nem is hallottam soha, hogy feledékennyé válik az ember lánya ha terhes lesz!
Ez új info!
A hasam nekem már elég régen pufiKép
Bár mostani diétámnak(update) köszönhetően dobtam egy kilótKépKépEzt a tényt pont ma reggel konstatáltam!
Úgy szeretnék én is lejájulni a székről........KépKépKép

Kép

Kép
megann

M-Megann!
Szerintem csak valamikor vasárnap-hétfő magasságában. Mert ugye, ha nem jön meg szombatig, akkor le kell mondanom a 12-i időpontot.

Kriszta

mohácska

MMMMMMMMMMMMMMohácska!
Húúú, akkor Neked is mennek az extra-drukkok!

Nina!
Azt elfelejtettem írni tegnap, hogy az én ciklusom megint 28 napos lett a szinte állandó 26 helyett. Én azt hiszem, hogy az a rémséges ízű cickafark jótékony hatásáról lehet szó.
Iszogassd csak Te is, hátha Neked meg lerövidíti.
Vagyis az lenne a legjobb, ha már nem is kellene elkezdened inni.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMegann!
Nagyon jó a hőd!

Bogi
bogi1975

Bogi!

Köszi, igyekszem fennttartaniKépMármint a hőmetKép
Szaladok, be is veszek egy szem Elevitet, biztos ami biztosKép
De tudjátok, egyáltalán nem reménykedekKépKépKép

Az hogy lehet, hogy neked a cickafark tea meghosszabbítja a ciklusodat???
Nem pont azért isszátok lányok, hogy lerövidítse??

M-Moháncsk!
Akkor még jó sokáig izgulhatunk érted!
Én már csak 1, max 2 napot adok magamnak!

Kép

Kép
megann

Megann
Nem is kicsit. Beszeltem a parommal telefonon, beleneztem a taskamba es majd szivinfarktust kaptam, hogy elloptak a telefonom.KépKép

Remelem hamarosan te is leesel a szekrol.Kép

Mohacska,
A zebram nem megy sehova.Kép
Mini
minimi

Mini!

Hi-hiKépKépKépKép
Azóta is keresed a telcsit, miKépKépKépKépKépKép
Jó sztori!KépKépKép
Azt hiszem én sem fognám föl, ha a kezemben tartanám a pozitív tesztemet!
Gondolom konstatálnám, ráförmednék szegény páromra, hogy 3 hónapig egy szót se merjen szólni senkinekKépKépKép utána meg elindulnék bevásárolni vagy takarítani....tuti meg lennék zavarodva én is!
Egyébként most tényleg megyek vásárolni, kimondhatatlanul szükségét érzem hirtelen egy notesznakKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann!
Azért isszák, hogy beállítsa a ciklust. Ez lehet lerövidítés ill. hosszabbítás is. A lényeg a 28 napon van. Mert elvileg az egészséges ciklus 28 napos, és ha még egészségesebb, akkor a holdfázisokkal együtt esik. Tehát újholdkor kellene megjönnie a nőknek. Valahol olvastam. Csak má' nem tom' hol. KépKépKép.
Én ezer éve feledékeny vagyok Kép, tehát ezer éve terhes lennék? Kép. Elfelejtettem KépKépKép.
Na jó. mára ennyi elég volt. Régen írtam már ennyit egy nap. Mikor isKép?

Kriszta, vagy inkább MMMMMMMMMMMMohácska?

mohácska

Megann,
En sem fogtam meg fel. Hihetetlen, mert erre vartam mar kb. 3 eve.

Volt meg sok ilyen agyament esetem, a legjobb az volt amikor egy plazaban taliztam a baratnommel. Mondtam neki, hogy milyen jo nem kaptam jegyet amikor bejottem = nem is kell majd fizetnem. Kifele lattam, hogy csak jeggyel lehet kimenni. Panikban felhivtam valami segelyvonal asszisztenst, utana meg egyet, hogy nekem nincs jegyem most hogy megyek ki. A masodik meggyozott, hogy kene hogy legyen es tenyleg ott is volt a kocsiban.:D:D:D Ja ez meg a teszt elott volt.

Mi sem mondjuk el senkinek majd egyelore.

Jo notesz vasalast.;)

Mini
minimi

Mohacska
Nekem meg eddig mindig hanyingerem volt, es kivanos voltam. Most meg nem.Kép

Kedves Topiklakok,
Elbucsuzom toletek, el kell terelnem a figyelmem. Minden jot es zebra csordat kivanok nektek.Kép

puszko
Mini
minimi

Sziasztok!

Gratula a zebrásoknak Kép Nagyon ügyesen hajráztatok az év végén. Kép

Megann! Nagyon szorítok Neked, hátha nem lesz semmi szükség a vizsgálatokra. Hátha csak azért lesznek mégis, mert a terhesség során is van egy csomó vizsgálat Kép De ha mégsem, akor is jó kezekben vagy. Mikor tervezed tesztelni, ha továbbra sem jön meg?

Mini, bár ha minden igaz, már szeded az antibiotikuot, én is meg szeretnélek nyugtatni. Noha az nem jó, ha egy babát végig a terhesség során gyógyszerrel tömnek, de a legtöbb gyógyszer azért elég biztonságos. Az például elég sokszor előfordul, hogy a mama még nem tudja, hogy van egy pocaklakója és szed valamilyen gyógyszert meg beteg lesz. És általában semmi baja nem lesz a babóknak. A barátnőm is szedett antibiotikumot amikor még nem tudta, hogy terhes. Amikor kiderült jól megijedt, a doki meg megnézte, mit szedett és azt mondta, hogy attól az antibiotikumtól a babának sárga fogai lennének, ha foggal születne és a terhesség utolsó harmadában szedte volna. Azaz semmi bajt nem okozott. Szóval szerintem is a legfontosabb, hogy minél hamarabb elmúljon az a csúnya chlamydia.

Én azért kívánok csak ma Nektek Boldog Babázós Új Évet (nem felejetettem el Kép), mert nagyon elustálkodtuk a tegnapi napot. Annyira kipukkadtunk a szilveszterezéseben, hogy kettőkor keltünk tegnap, aztán ebéd, kis tárasjáték, kivittük az öcsémet a buszpályaudvarra, majd hirtelen felindulásból elmentünk moziba. Aztán este is volt. Jót vitatkoztunk a párommal, mert ő nem akart még kettőkor sem lefeküdni, mondván, hogy nem álmos. Én meg erősködtem, hogy csak azért nem, mert későn keltünk, és ha ma is sokáig fenn vagyunk, akkor ma is nagyon későn kelünk és akkor hétfőn mosott rongyként megyünk munkába. Meggyőztem, de háromkor sem aludt el még szegény. Azért ma gonosz módon kivertem 10-kor az ágyból, bár én is nagyon álmos voltam Kép
Közben egyre jobban tudatosul bennem, hogy hétfőn munka Kép, és az is, hogy ami hajtást nagy boldogan otthagytan másfél hete, az most ugyanúgy vár rám, részben meghatványozódva Kép De azért várom is. Az idén megkezdjük végre a lombikos vizsgálatokat Kép.

Ja, én karácsony óta nem mérem a hőmet. Annyira összevissza keltünk, amikor meg nem itthon aludtunk mindig elfelejtettem hőmérőt vinni. Majd a következő ciklusban megint mérem, ez már ugrott. Viszont hál istennek elfogytak a bogyók, remélem el is tünt a bacink Kép

Puszi mindenkinek.

wish

Sziasztok lanyok!

Nahat nekem sajnos atom negativ a tesztem, ugyhogy holnap nem is megyek vervetelre, mert felesleges, semmit nem is erzek, ugyhogy ez most nem jott ossze. Nahat ugy latszik a Joisten meg mindig probal bennunket!

Na, azert annyira nem vagyok szomoru, azt hiszem azt nem tudnam nagyon elhinni, hogy sikerult, ugyhogy ez igy most a szokasos erzes, amit erzek mar 3 eveKép

Wish!

Jo mozgalmas napjaitok vannak! Nem is kell homerozni, en mar abbahagytam joideje, mert csak ideges lettem tole mindigKép

Megann!
Eleg jo tuneteket produkalsz! Remelem van valaki a dologban!
En egyezeruen semmi tunetet nem produkalok, de a hasam se faj, mint mensi elott szokott, se cici, se rossz kedv, szep dolog!

na, pusz nektek, es azert hajra mindenkinek nem csak az M betusoknek, persze nekik is!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lányok!

Bogi!
Hát a tea tényleg borzasztó ízű, de ha használ, márpedig, ha minden igaz használ, akkor a köv. ciklust is ezzel kezdem. Most már hál. Istennek nem kell inni! De már nem kéne innom azt se bánnám. Holnaptól te is mész tanítani ugye?

Megann!
Segítek neked fenntartani a hődet jó? Szerintem "meg fog romlani" az a teszt, ha holnap vagy legkésőbb holnap után nem használod felKép Egyébként van olyan is, hogy minden tünet nélkül terhes az ember lánya, nincs se poci fájás, se mellfeszülés, se semmi. Ja mellfeszülés, nekem olyan nem igazán szokott lenni, de 16. naptól tök érzékeny a mellbimbóm, szegény párom állandóan kérdezget, hogy most mitől érzékeny, én se tudom. Azt hiszem vagy két hónapja szintén ilyen érzékeny volt végig, és akkor sem volt semmi. Nekem, ha minden igaz még legalább 10 napig fenn lesz a hőm, megfogom a kezed, és tartalak én, nehogy lezuhanj. Jó lenne, ha tényleg nem lenne semmi a hormonokkal.

Mini!
Gondolom, hogy milyen jó lehetett, amikor megjelent az a fránya második csík. Én biztos hoznék egy nagyítót, és azzal kémlelném, hogy biztosan jól látom-e.

Mohácska!
Szurkolok neked, hogy akkor már tényleg ne jöjjön meg legalább 9 hónapig!!!

Wish!
Mikor kezditek pontosan a lombikos vizsgálatokat, és mik lesznek azok?

Puszi
Nina
nina79

Dodo!

Sajnálom, hogy negatív lett, de ne add fel, lehet, hogy korai volt a teszt, és ahogy az előbb írtam, van, hogy semmi, de semmi jelet nem produkál a terhesség. Esetleg egy reggeli hőmérséklet megmutathatja, hogy mi újság.

Nina
nina79

Dodo! Ne szomorkodj, lehet, ha most nem is sikerült, (ami még nem biztos, a tesztek is tévedhetnek), majd sikerül legközelebb. Sajnos sokunknak úgy tűnik nem megy olyan gyorsan a babásodás. De egyszer mindannyian célba érünk Kép

Nina, nem tudom még milyen vizsgálatok lesznek, majd jövő héten megyek a dokihoz és akkor elmondja. Legutóbb csak annyit mondott, hogy kell egy pár vizsgálat. Én meg nem kérdezősködtem, mert eléggé siettem. Igaziból nem is érdekel, bármire hajlandó vagyok, csak legyen már kisbabám Kép
De ha már kiokosodtam elmondom Kép

wish

Sziasztok!

Annyit írtatok tegnap este óta, nem is todom kinek mit akartam válaszolni. Leírom ömlesztve és mindenki válogassa ki magának Kép.

Szóval szerintem a PG/53 nekem ugyan úgy kevés lesz, mint a hőmérőzés. A hőmérővel az a probléma, hogy elég össze vissza kelek, és hülyeségek jönnek ki. A mikroszkóp ebből a szempontból jobbnak tűnik, de tegnap is kétszer kellett nyálazni, mert az első nekem nem volt egyértelmű. Bár páfrányok nem voltak, de pöttyök sem igazán. Szóval valami átmenet volt. A második már egyértelműen pöttyös Kép.

Izgulok a két tesztgyanusunkért, remélem minden M-betűs eltűnik, mert még nagyon messze van a V Kép.

Dodo, én is szomorú vagyok a negatívod miatt, de te egész jól viseled. Én ebben a hónapban nagyon kiborultam, bár szerintem nem bíztam benne jobban, mint az előzőekben. És én még a tesztig sem jutottam el Kép.

Lányok, ez az év tényleg a mienk lesz, én nagyon érzem Kép. Szegény újak, már nem lesznek itt a régi sokat tudó babakészítők hogy segítsenek nekik Kép.

Ja, Nina, még annyit akartam hogy nagyon édes vagy hozzám. Szerintem mások arra szoktak gondolni, miközben beszélek, hogy hagyjam már abba.

Na abba is hagyom, mert még a végén nem az aranyos jelzőt kapom Kép.

Puszi nektek

VKHajni

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: