A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013ban babat szeretnenk

nagyon szorítok györgyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D juj, de izgi!!!!!

hányadik napon kapod vissza őket?
itthon úgy van, hogy ha 5 napos blasztó babát fagyasztottak le, akkor a 19-20. napon kapjuk vissza őket. nálam is így lesz.
de úgy tudom, hogy kinn, a mindenféle magzati törvények miatt máshogy van a fagyasztás és beültetés.

pamka
Budapest XI. kerület

jaaaaaaaaaaaaj, nekem még sosem volt laptetőőőőőőőőőőőőm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka,akkor hajrá!!!!

De izgis!Már alig várom,hogy valakinek sikerüljön és bebabásodjon a topik!!!!
sipike83
Kalocsa

Koszi csajok!

Mehnyalkahartyam 7millis ami nagyon jo, holnaptol ugyanigy megy a gyogyszer reggel este, amit eddig szedtem, es reggel8.00 delutan 16.00 es este 22.00kor kell kettessevel raknom fel az utrogestan kupot, ami segit a megtapadasban :D :D :!:
Essssssssssssss majus 25 pentek 2 embriot visszakapok :D :!:
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!: :!:
Lapteto szupiiiiiiiiii!! Hozzon szerencset+++++++++++++++++++++!!
Puszi!!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok csajok!

Ki hogy van?

Györgyi, megy a drukk a babókhoz! Felkészültél az esetleges ikrekre? :D

Pamka, laptetű!! :wink:

Mindenkinek megy még a drukk, aki mostanában "nem várja"..

Nálunk semmi újdonság, ezért nem is írtam, de olvastalak Titeket. Hónap végén mensi és utána kezdjük a projektet élesben. Már nagyon várom!! Addig megpróbálok leadni még 1-2 kilót, meg sportolni. Kb ennyi. Folsavat szedem, meg néha egy szem elevitet, ha elfogy, majd váltok a femibionra. Dokit még keresek. Hát ennyi.
Vendég

Drudy

Hajra En is gondolok rad :D :D :!:
Ikrek is johetnek, masnak is vannak ikrei, es megbirkoznak a dolgokkal :D :D :!:
Fogyokura?
Huuu!
Kepzeljetek, itt az IVF elott, mindig le kell adni 5 kilot mikor eloszor megmernek, persze csak annak aki husosabb, mint en is :D :oops: szoval aki 50kilo arra nem vonatkozik.
Na az elsonel 8 kilot fogytam, most meg majdnem 11 kilot ma mertek pont :D :D :!:
Es azt 5 het alatt :D :D :!:
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi, 1000 millió drukk péntekre:)
Szuper ez a 11 kg fogyás. Nálunk nem nagyon van ez így, hogy 5 kilót fogynia kell a leendő kismamáknak, pedig szoktam túlsúlyos nőket látni az intézetben. Én szerencsére talán pont jó vagyok (158 cm/53-54 kg). De az IR és PCOS-em miatt amúgy is diétáznom kell. Semmi cukor és fehér liszt. És sok sport.

Persze a többieknek is nagyon drukkolok!!!!!!! Olyan jó lenne, ha mindenkinek sikerülne az elkövetkező hónapokban.

Én 29-n megyek az első ultrahangra....és szerintem 2-án vagy 4-én kapom vissza a kis lurkókat:)

puszi mindenkinek

pamka
Budapest XI. kerület

Panka

Koszi a drukkot :D :D :!:
Neked is megy a drukk++++++++++++++++++++++ :D :!:

Puszi!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Ha már ilyen ügyesen fogytatok (amihez minden elismerésem) elárulnátok,hogy hogyan?!

Nekem is le kellene adnom pár kilót,de nagyon nehezen indulok meg az úton!!!Mozogni mozgok rendszeresen.Csak az ülő munka és az hogy abbahagytam a dohányzást, dobott rám néhány plusz kilót!

Segítsetek légyszí!!!!! :oops:

Köszi és szép napot mindenkinek!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sipoke, én az IR-eseknek való inzulin diétát követem. De ez tulképpen nem is diéta, csak egészséges táplálkozás. A lényege, hogy semmi cukor és fehér liszt, és napi 5x eszem.
Tudok neked anyagot küldeni, ha megadod az email-címed :wink:

pamka
Budapest XI. kerület

Sipike

en az elso 2 hetben csinaltam kemeny dietat, amivel rogton 6kilo lement, es azota nem eszek kenyeret, se tesztat, se lisztes dolgokat.
3 liter viz egy nap, es mellette reggelire iszok 1 csesze zold teat, muzliszelettel, ami cukormentes, ha meg ehezek egy doboz eper siman cukor nelkul, az se hizlal, delben vagy grill csirke, vagy hust sutunk a kertben vagy hal es ezekhez eszek savanyut. delutan megint muzliszelet, vagy egy doboz eper, vagy hus savanyuval, este ha megehezek 6 utan, meg eszek egy aktiviat vizet iszok es alszok.
Ezt csinalom most az elso 2 het az nagyon kemeny.

Hetfo:

R: Kave cukor tej nelkul

E:2 kemenytojas

V:Nagy marhasztek, savanyu

egesznap 3 liter viz/ ha nagyon ehes vagy koztesen, ehetsz epret az nemhizlal :D /

Kedd:

R:Kave tejjel, 1 szelet ketszersult

E:Nagy marhasztek zoldsalata/rukkola izesites nelkul/ gyumolcs

V:Fottsonka barmennyi

Szerda:

R:Kave tejjel ketszersult

E:2 db fott tojas zoldsalata

V:20deka fottsonka

Csutortok:

E:2 fott tojas 15deka sovany sajt

V: Sima kefir, vagy joghurt eperrel

Pentek:

R:Kave tejjel reszelt repa citrommal /igazi citrommal nem level/

E; Dinsztelt hal paradicsommal

V: Marhasztek zoldsalataval

Szombat:

E:Fel grillcsirke zoldsalataval

V:2db fott tojas sargarepaval

Vasarnap:

R:Citromos tea minden nelkul /se izesito, se cukor/

E:Gyumolcs

V:Amit eddig ettel ebben a fogyokuraban barmit

Ezt 2 hetig csinaldd!!

Gyumolcs TILOS /bana, szollo/

Remelem tudtam segiteni., az elozo terhessegem elott en is letettem a cigit, es elsore sikerult az IVFem abbol van a kislanyom, es nekem is a terhessegel egyutt, es ugye a cigit leraktam ugy 18ev cigizes utan :D es nekem is jottek fel kilok.
De szerintem csak akarat kerdese.
A cigit is egyik naprol a masikra tettem le, mondtam nekem kell beby, IVFel es inkabb nem cigizek, es sikerult.
Most megint mondtam nekem kell beby, lefogyom azt az 5kilot, es lefogytam :D nem 5 kilot, hanem 11 kilot :D :D :!:
Remelem a baby is sikerul!!
Sok sikert a fogyokurazhoz!!

Puszi!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi,köszönöm!

Azt hiszem a jövő héttől nekileselkedem!!! Formába kell hoznom magam!
sipike83
Kalocsa

Pamka, küldenél nekem is IR diétát?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sipike

Megy a drukk jovohetre :D :D :!:
Hajra fogyokura :D :D :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Pamka!

Nagyon megköszönném,ha küldenél,az emailcímem: sipimoni@freemail.hu

Előre is köszönöm!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

sipike, elküldtem a diétát:)
csuppancs, neked is elküldöm, ha megadod az email címed:)

györgyi
, már csak két naaaaaaaaaaaap:))))))))))

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka

Jaj ne is mondd :D :D :!:
Mar varom :D :D :!:
Kozben 2 napja megfajdult a torkom es nathas lettem, es kohogok /szaraz kohoges/
Azt mondjak az nem problema a tapadasban, es a terhessegben, csak nekem kellemetlen.,
Szereztem gyogyszert, ami kohoges csillapito, es nem art majd a babaknak :D :D :!:
Ja es a legfontosabb, nem vagyok lazas :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Kicsit nagyon rég jártam erre! Volt egy költözés, meg az ezzel járó elintézni valók!

Drukkolók mindenkinek, hogy sikeres legyen ez a hónap babásodás szempontjából!!!!!!
bobojszka
Szigetszentmiklós

bobojszka és a pocaklakód? ;)

Pamka, csillapontlehoczkikukacgmailpontcom
A pontok természetesen a címben csak írásjelek. Előre is köszi!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bobojszka

Van mar pocaklakod?
Es nem is mondod itt nekunk :D :D :!:
Puszi!

Ui Csajok mar csak 1 NAP :D :D :!:

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Pamka köszi!!!

Bobojszka mesélj!!!!!Mindent tudni akarunk!!!!

Györgyi hajrá!!!!!Izgulok érted,értetek nagyon!!!

Szép napot mindenkinek!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!

Ismételten piszok nagy mázlistáknak mondhatjuk magunkat a férjemmel, mert elsőre sikerült babásodnom.
Még emésztgetjük a dolgot.
Hétfőn voltam már dokinál, de még nem látott semmit, csak annyit mondott, hogy a méhem már meg van egy kicsit nagyobbodva. Majd csütörtökön kell mennem legközelebb. Addigra már 6+2 leszek ha minden igaz. Remélem szívhang is lesz már, nem csak petezsák.
Viszont a tünetek rettentő hamar jöttek.
Már a teszt előtt sejtettem hogy baba van a dologban, mert a lányom abbahagyta a szopizást. Ez a teszt előtt 5 nappal volt. Konkrétan a ciklusom 20. napján. Aztán amikor nem jött meg a 25. napon már biztos voltam a dologban. Na aznap délben teszteltem is egy olyan pozitívat, hogy csak na. Pont mint a lányomnál. Előbb volt pozitív a teszt, mint ahogy a kontroll csík megjelent volna. Mindezt nem reggel első vizeletből, hanem majdnem már délután. :shock:
Azt a 4. héten már kezdődtek is a tünetek. Émelygés-hányinger reggeltől estig.
Az evés gondolatára megfordul a gyomrom, és ha csak arra gondolok, hogy le kell nyelnem egy falat ételt már öklendezem. A fogmosás szintén ilyen nagyon kellemes élmény.
És ma sikeresen betársult már a brutálisan kemény álomkór is.
Persze mindezek a tünetek a lányomnál csak a 6. hét második felében jelentkeztek.
Ja és az már csak hab a tortán, hogy már most akkora a hasam, mint a lányommal a 4-5. hónapban volt. :shock:

Bobojszka

Kép

Kép
bobojszka
Szigetszentmiklós

Bobojszka

SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj de jo neked!!!!!!!
Ugy orulok!!!!!!!!!
Holnap mar En is terhes kiasmama leszek, es remelem maradok is az 9 honapig :D :D :!:
Holnap delutan gondoljatok ram :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi1

Úgy legyen!!! Drukkolok, hogy minden simán menjen, és hamarosan egy baba rendetlenkedjen a pocakodban!

Bobojszka

Kép

Kép
bobojszka
Szigetszentmiklós

Bobojszka

Koszi :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi, mennek a drukkok mára! Aztán gyere ahogy tudsz. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

györgyi, gondolok rád ma:) de jó nekeeeeeed!!!!!!

bobojszka, hatalmas gratula! mindig is csodáltam azokat a nőket, akik így hip-hop teherbe tudnak esni...jó nektek :wink:

úgy izgulok én is...már csak kb. 1 hét és én is kismami leszek :D

csuppancs, sipike, hogy megy a diéta? :)

puszi mindenkinek, ja és szép hétvégét :wink:

pamka
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

PENTEK VAN :D :D :!:
Delutan 15.00kor megyek a korhazba, a Ferjem itthon marad a Lanyunkkal :D :D :!:
Huuuuu mar nagyon izgulok :D :D :evil: :!:
A szarazkohogesembol mar jon fel a slejm a torkombol, ugyhogy ha kohogok, akkor ki is kopom, azt a slejmet, de legalabb mar nem olyan rossz.........
Nalunk gyonyoru ido van........

Koszonom a drukkokat, jol esik :D :D :!:

Csuppancs

Este irok midenkepp :D :D :!:

Pamka

Nemsokara Te is kismami leszel :D :D :!:
De jooooooooooooooooo :D :D :!:

Dietazoknak kitartast :D :D :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Huu mar nagyon izgulok :D :D :!:
/ :evil: ez a fej veletlen kerult az elozo uzenetembe/

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi,
miattad jöttem, megy a drukk!!!
:D :!: :D :!: :D Majd mesélj!!

Bobojszka,
gratula!! :D :D :D

hú, most eléggé elvetted a kedvem, hogy a tünetek is előbb jönnek a másodiknál? bleeee! Én is reggeltől estig hányni tudtam volna az elsővel a 8. héttől a 12.-ig - és napjában kb 3-4 szer hánytam is.. a végén már nagyon kivoltam, sírdogáltam is. De étvágyam is volt.. :? És a hasad már most ekkora? Anyám, mi lesz velem..:roll: :cry: :roll: :cry:

Na még van 3-4 hetem az indulásig, ráállok a hasizmozásra.. Pont az hiányzik nekem, hogy mindenki tudja még mielőtt én elmondom!

Pamka,
mennek a drukkok jövő hétre!! :D de addig még úgyis jövök. Melyik nap mész?

Sipike,
kitartás neked is a fogyihoz!! Együtt szenvedünk :lol:
Vendég

Sziasztok!

Györgyi gondolok rád ezerrel,megy a drukk!Várunk a hírekkel!

Bobojszka,nagyon örülök a jó hírnek!!!!Végre beindultak a babák!!!!! :wink:

Drury,éljenek a diétázok!

Igazából hétfőtől kezdem az új étrendet,de már néhány elemet beépítettem a napomba!A héten kétszer kondi,egy futás és ma egy 2 órás néptáncpróba!!!A közérzetem sokkal jobb a sok mozgástól,mint eddig volt,csak ez a szomorkás idő nem tetszik!!!

Pamka,neked is nagyon szorítok,hajrá!!!!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!

Ha nem gond, én is csatlakoznék. Megpróbáltam visszaolvasni. Röviden magamról... Én is lombikoztam, s szerencsére az első sikerült :). Múlt héten csak egy petezsák látszódott, azonban ezen a héten (6 hetes ultrahangon) már két élő embrió volt, mind a kettőnek pulzált a kicsi szíve. Tele vagyunk izgalommal, hihetetlen érzés.
Sajnos a közérzetem pocsék. A babák rendesen megdolgoztatnak :). Hányás, egész napos hányinger, de legalább tudom, hogy minden rendben odabennt.

Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Afonya

Udv itt nalunk :D :D :!:
Gratulalok az ikrekhez jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :!:

Drury

Koszi a drukkot!
A lenyeg mindeggy mit erzel ha terhes vagy ha vanak tunetek annal jobb :D :D :!:

Sipike

Hajra dieta :D :D :!:

Rolunk :D :D

!5.30ra akorhazban voltam, be is hivtak egybol, es kozoltek reggel az elso 2 embrio mikor kiolvadt, /szarra is mentek/
Aztan kivettek megint 2 embriot, es azok jok voltak azt kaptam vissza.
En a nagy okos agyammal, elfelejtettem, hogy teli hugyholyaggal kell menem, aztan kerestek, hova szurjak fel az embriokat, de az IVFes Doktorno nagyon profi volt, nezte huvelyi ultrahanggal, az apolo, meg a hasi ultrahangot fogta, es megmutattak a monitoron kinagyitva a 2 embriot, es azran felnyomtak, es megint megmutattak a monitorba, hogy nem maradt se a tun, se a csoben a 2 embrio :D :D :!:
junius 8an tesztelhetek, de ha 6an akarok akkor is lehet, ha pozitiv a teszt, akkor ra 2 het ultrahang.
Egyenlore pozitiv vagyok
Kedden koltozunk, aztan En nem pakolok, csak dirigalok :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

györgyi:)))))))))) mostantól még több drukk neked!!!!!

sajnos beleültetted a bogarat a fülembe....a felolvasztással:(
nagyon bízom benne, hogy nálunk nem lesz ilyen, mert csak 2 sejtecsként van a fagyiban :?

áfonya üdv neked és nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek

:) [/b]

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka

Nekunk azert volt gondd az elso 2vel mert 6volt :D :D :!:
Nektek 2 van, azert lessz minden oke veluk :D :D :!:
Ne aggodj :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Igazad van :lol:

egyébként nem is aggódom.....ennek a beültinek most sikerülnie kell és kész, nem is gondolok másra. :)

pamka
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a gartulációkat, jól esik :) Györgyi izgalmas napod volt, tudom mit érzel most. Bizony-bizony telt hólyaggal kell menni, én is alig bírtam ki.
Nekünk is kivetítették az embriókat, s titiokban lefényképeztük őket :).
Amúgy én az ET+8 napon teszteltem, s ugyan halványan, de pozitív volt. Rá két napra határozottan erősebb. Azonban ez biztos annak is köszönhető, hogy mind a kettő megtapadt.
Nekünk is maradt még három fagyibabánk.

Drukkolok!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Györgyi,örülök,hogy minden jól sikerült!
Pamka,hidd el,hogy nálatok is minden rendben lesz!
Ne felejtsétek ez egy babaesős év lesz!:-)

Afonya,üdv a csapatban!Gratulálok az ikrekhez!

További szép estét mindenkinek!
sipike83
Kalocsa

:wink:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!

Azert aggodtam amikor bemondtak hogy miert nem ittam eleget.
Mikor a Lanyunkat kaptuk igy vissza 2010ben akkor mar emlekeztem hogy sokat kellett innom, de mostanra kiment a fejembol :( :oops: :!:
De allitolag az IVFes Doktorno azt mondta, hogy megtalalta hova kell az embriokat felszurni.
Es igazan nem fajt :D :D :!:

Remelem em emiatt lessz gondd :oops: :!:

Puszi midenkinek!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Györgyi,nyugi,minden rendben lesz!!!
Most már elkezdődött a babeső a topikban,úgyhogy beindult a pozitív hullám.
Örülök,hogy ilyen kedves emberek jöttek itt össze.Így legalább erősítjük egymásban a jó gondolatokat és a pozitív hozzáállást!

Szép napot mindenkinek!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sipike

En is igy gondolom :D :D :!:
Orulok hogy ilyen kedves emberek jottek ossze :D :D :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Én is megerősítem a fentieket :)!

Remélem mindenkinek kellemes telt a napja!

Györgyi, Hollandiában milyen idő van?

Szép estét!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Afonya

Itt kb 1 hete 40fok mindenki megvan........ a melegtol.
Ezt itt mnemszoktak meg.
Nagyon ritkan van ekkora meleg :D :D :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Egesznap intezkedtunk, ugye midjart itt a kedd, es koltozunk.............
De azert neha agyalok az uj pocaklakoimaon, remelem velem marad/nak/
Remelem mindenki jol van!!
Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

sziasztok!

Kicsit agyaltam az ejszaka, mert mikor a Lanyommal voltam terhes, miutan megkaptam a 2 friss embriot, 1 honapon keresztul menstruacios gorcseim voltak a melleim feszultek ezerrel, azt nemtudom pont mikortol ereztem a feszulest :oops: :D akkor......
Most is nagyo neha erzek gorcsot , de eleg gyenge, es a mellem nem feszul....
Lehet majd par nap mulva, vagy az is lehet most em azok lesznek a tunetek, mint az elso terhessegnel...
Mar alig varom hogy juni 6 legyen :oops: :D :D :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Szia Györgyi!

Szerintem egyénenként, illetve esetenként más-más tüneteket jelentkeznek. Én pédául a beülti után semmit, de semmit nem éreztem, míg mások az általad említett mellfeszülésről, menstruációs görcsökről számolnak be.

Amúgy én is agyaltam kicsit :oops: . Szóval ezen a héten kb keddtől csütörtökig elég ramatyul voltam (hányás, hányinger, álomkórság). Tudom jó jel, hisz dolgoznak a babák. Azonban péntek óta, főleg szombattól mintha elvágták volna. Kis hányinger azért van, de közel sem olyan intenzív. Szóval remélem minden rendben odabenn. Én június 5-én megyek legközelebb, addig megy az izgulás :).

Szép napot Mindenkinek!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Afonya

Akkor Te sem ereztel semmit az elso 2 het alatt?
Neked mar tuti novogetnek!!
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi,

Tényleg nem éreztem semmit az első 2 hétben, sőt az utána lévőben sem.

Hova költöztök?
afonya83
Budapest XVI. kerület

Afonya

En ma mikor ettem, utana hanyingerem volt,vagy kitudja.
Itt maradunk Hollandiaban ugye 18 eve elunk itt, csak kertes hazat vettunk tavaly februarba, es teljesen felujitottuk, es fel ev alatt, tiszta peesz lett a haz, es vizes a kertben all a viz , ha esik.
Ittpedig suru esik.....
Aztan ez a ceg aki eladta, mi bepereltuk, es a polgarmesternel is jartam panaszra, es megnyertuk, es atkoltozuk egy elso emeleti lakasba.
Ebben volt egy nagy nappali eloszoba wc mosokonyha az emeleten 4 haloszoba/2 nagy es 2 kicsi/ es a furdoszoba, es volt padlasunk, es kertunk.
Az uj lakasban van nagy nappali abbol nyiki a mi haloszobank ami nagy, van egy agy eloszoba onnan nyilik bal oldalrol a wc konyha a konyhabol a furdoszoba es az erkely jobbra az eloszobabaol pedig meg 2 nagy haloszoba, es az egyiknek van erkelye.
Alulmeg 2 pince, ami egy szintben van a bejarattal, eshatalmas a pince.
Kaputelefon, minden klakasban kameras telefon., igy latjuk ki csonget, mert be van kamerazva a haz, a haz mogott hatalmas jatszoter, haz elott ingyenparkolo.
De itt is festeni kell laminat, plussz padloszonyeg, meg a butorokat lekellett cserelni, mert az uj nappali kicsit kissebb igy asztal ulogarniturat eladtuk es vettunk kissebbet.
Ebben a hazban volt 2 beepitett ruhaszekreny, az ujban nincs, igy vettunk uj ruhas szekrenyt.
Ennyi :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: