Ez nem semmi...óvszer mellett terhes lett hogy ki sem szakadt a gumi?????
Nekünk is első hóban összejött a kiscsajszi...de mi nem álltunk meg pé előtt(tudjátok meséltem)...Viola előtti 3 vetélésnél megálltunk és akkor is azonnal terhes lettem...szal Angie,sztem érdemes próbálkozni....az hogy eddig nem sikerült sztem semmit nem jelent...itt van Laura példája is...te ne "írd"így le apa kiskatonáit...nem biztos h nem bírják ki...lehet tényleg csak épp nem találkozik a petesejet azzal a kiskatonával amelyikkel ő akar
Igen,tényleg el kell dönteni hogy vagy baba vagy csak lány...Violánál mi is már babát akartunk...és így lett a sluszpoén
Nagyon sűrűk nálunk a napok...itt van ugye a nagyfiam alkar törése...szombat óta beteg a kislány...öklendezik,hány mert annyira piros a torka...antibiotikumot szed...annyira kis elesett szegény...szinte egész nap csak alszik,bágyadt,nem nagyon eszik csak iszik.......holnap a Márk névnapja,még most fogok nekiállni muffnt sütni h vigyen a suliba....este már felköszöntöttük....végre kaptam neki focis kártyagyűjtő albumot...hát csajok,azt a kitörő örömet
Most is épp a meccset nézik az apjával...rem reggel fel tud majd kelni
Panni