A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Most van itt a szerelő. :lol:

Megjártuk az orvost, a nagyoknak valami nyári vírus jutott, Bercónak meg ugye a birka + a nagyok vírusa. Így jó ez, igaz Gica?

Közben anyukám is megjött. Ha végez a szerelő, akkor megyünk a Kedvessel vásárolni, veszünk patronokat is. Utána el tudom intézni a nyomtatásokat. Alakul ez a lista. :lol:
dmaggie

Éljen az orrcseppet tűrő Rugó! :lol:
dmaggie

A végén mindent sikerül elintézni 8)

Várhatóan meddig marad otthon Bercó?

Éljen a szerelő :D

Voltunk kinn az udvaron, vártuk a fagyiskocsit, de most nem jött. Kis székeket is vittünk ki, mint az öregasszonyok:)

Kakaót kér, meg teregetnem is kell egy adagot :arrow:

Kép
vindolanda

Vagy húsz perce tologatja a kis Matukákat és McQueeneket (amiket a tojásokban lehet kapni). Már megérte a kollekció 8)

Teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Még mindig nyomja a kocsikkal.
Csináltam egy almás-cserebogaras vegyestálat a tekinek 8)

Kép
vindolanda

Akkor helyzetjelentek.

Mosógép meggyógyult, bár van benne még egy-két alkatrész, amit ki kell cserélni, de addig is tud működni. Valami csoda, hogy milyen keze van ennek a szerelőnek. A. is pont hazaért, mire átjött (egyébként a szomszédunkban lakik), ő is el van halva tőle. Egy adagot ki is sikerült mosni. 8)

Aztán elmentünk vásárolni, ekkor akartuk az ominózus patront is megvenni, a coraban akcióban kellett volna lennie, de nem volt. Vettünk egy feketét, itthon meg ittuk a fekete levest, mert nem működik vele a gép. Szóval átrobogtam Vicuskáékhoz, ott az üzletben sikerült kinyomtatnom azt, ami készen van, amit meg vagy most vagy a vonaton fejezek majd be, azt kinyomtattatom a tanszéken, meg megkérem, hogy a fénymásolást is csinálják meg.

Már csak a pakolás és a hangelemzés befejezése hiányzik. Huhhhhh.

Köszönöm a drukkokat! :lol:

Bercó közben elaludt, de megint kezdett felmenni a hője. De du-n, este evett melegszendvicset is, ráadásul jó étvággyal. Ennek örültem.

Úgy számolom, hogy két hétig lesz itthon. De majd látjuk, legfeljebb megszakértetem a gy.orvossal.

Rugó hogy van?

Ez a teki-kaja :roll: De, ha ezt szereti.
dmaggie

Maggie!
Azta, de jó szerelőtök van!
Ügyes vagy, hogy mondhatni mindent be is fejeztél!
Hát, bárányhimlő mellé még egy kis vírus - szegény Bercó. De erős kis szervezete hamar kidolgozza!

Vindo!
9000 Ft volt darabja.
Jó kis teknőskaja - a kis ínyenc! :)
Ebben a melegben hova lett a fagyiskocsi???

Az oviban ma volt anyák napja. A tavalyihoz hasonló egyéni köszöntés volt. Anyuka leül kisszékre gyermeke(i) szépen elmondják neki a versikét, eléneklik a éneket. Én szeretem ezt, Gergő rögtön az ölembe ugrott, Zsuzsuka mint egy nagylány szépen elénekelte Gergő halk kíséretével a dalocskát és a versikét. Olyan kis meghitt az egész....

Kép
gica1

Sziasztok!
Lányok, gyógyulást a betegeknek, sajnálom, hogy ilyen sokan betegek... most nem tudok írni, mi megvagyok, kezdődik az őrület... Ma menedzsment ZH, de jövő héttől csomó ZH-m lesz, majd vizsgaidőszak.
Szép napot mindenkinek, majd még jövök, ha lesz kicsit több időm...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Este R. elég sokára aludt el. Aztán megnéztük a heti House-t, dolgoztam olyan egyig, aztán meg nem tudtam aludni. Rugó meg felkelt hat után :?

Piroska, kitartást!
Várunk majd vissza, ha javul a helyzet.

Gica, ez a 9000 nem tűnik rossz árnak.
Hát, kíváncsi vagyok, mit produkálna Rugó, ha ilyen lenne az anyák napja. Nálunk csak 18-án lesz. Szerencsére el is tudok menni majd.

Maggie, nálatok mi újság?
Patronnal mit csináltok?

Rugónak semmi baja, úgy tűnik. Azért szépen adagolom neki a gyógyszereket :P
Lehet, hétfőn el is visszük az orvoshoz újra, mert akkor már öt napja lesz láztalan.

Kv :arrow:

Kép
vindolanda

Irina, merre jársz? :shock:

Kép
vindolanda

Helló, drágáim!
Már tegnap jönni akartam (á, előbb is), csak nem jött össze.
Olvastam a kis betegekről, nagyon sajnálom, de örülök, h jobban vannak! Mielőbbi felépülést Bercónak és Rugónak!!!

Gica, hát sírt Ádikám, azt mondta a bácsinak a saját idézése szerint, hogy "elvesztettem az anyukámat". Jaj, a szívem szakadt meg majdnem. Mondjuk azóta sem tértünk magunkhoz S-val, mert úgy voltunk vele, hogy mi ultrapara szülők vagyunk, és ha tőlünk is elveszik egy gyerek, hát....
Szállodás oldal (ezzel még adós voltam Neked): http://www.eurobookings.com
Hogy vagytok amúgy?

Szóval azért nem tudtam jönni, mert mindenféle leadások, órák, közben egésznapos pályaszoc (ma sziklát másztunk ennek keretében, még én is egy kicsit, pedig nem hittem volna, és még jó is volt, igazi sziklamászók biztosítottak minket). Egész nap egy erdőben voltunk, hát ilyet sem csináltam mostanában.
Nemsokára indulok az osztálytalira, csak várom S-t és Ádit.
Ha még van időm, töltök fel állatkertes képeket.
Puszi!
irina

Vindo, ezt Neked
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

E KÉPEN ÁLLÍTÓLAG OTP-SET JÁTSZIK EGY FAKALYIBÁBAN:

Kép

Kép Kép
irina

Atyaég, Ádi de nagyot nőtt :shock:
És Irina, egyre jobban hasonlít Rád (szerintem).
A bobos sapka meg nagy királyság 8)

Na, Rugó éppen pár hónapja törte el az egyik kis bennszülött szobromat :roll:

Megpróbálok dolgozni, de olyan, minta csörlővel vagy mivel húznák le a szemhéjamat. Holnap munkanap.
A jövő hetem lesz még durva, utána egy kicsit jobb lesz majd 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Csak kiszenvedtem magamból egy konferencia-ppt-t. De most már megyek aludni, holnap korán kelek :? :arrow:

Kép
vindolanda

Irina!
Szuperek a képek!
Köszönöm kérdésed, amúgy rendben vagyunk, az 1 hónapos kényszerszabi után visszazökkentünk a megszokott ovizásba.
Köszi az oldalt! Majd nézelődöm rajta, bár egyenlőre azt hiszem csak álmodozás szintje lesz, sajnos anyagi helyzetünk elég labilis...

Vindo!
Rugó akkor túl van a nehezén?
Remélem jól aludtál a nagy munka után! :)

Az enyémek meg 8 kor felkeltek, kikukkantottak, majd visszavonultak a szobájukba játszani, bezárták az ajtót is. Egész jól elvannak. Se reggeli, se pisi. Már bekukknatottam, hogy nem éhesek-e, de közölték, hogy most játszanak. Odatettem az ebédet, beraktam a mosnivalót és várom, hogy előbujjanak...

Kép
gica1

Halihó!

Megjöttem. Szerencsére javulgatnak a fiúk. Azt tudtam meg, hogy ma már alig pár új pötty jött ki Bercón, szerintem ő lett a legkevésbé pöttyös a fiúk közül. Nagyon jól tűri a betegséget.

Örülök, hogy Rugó is jobban van! :lol:

Én meg sikeresen leadtam mindent, amit terveztem. Kicsit bosszús vagyok, mert volt egy gyakorlati feladatunk is, egy előadás vázlatát kellett meírnunk, annak egy részletét előadnunk. Egyszerűen nem is gondoltam, hogy ennyire fog zavarni a kamera. Rendesen remegett a hangom. Bár ennek ellenére igen nagy dicséretet kaptam a tanárnőtől. Azt mondta, hogy nagyon természetesen adtam elő, most hangosabb is voltam, igen rendezett, átgondolt volt (pedig rendesen improvizáltam), ott magyaráztam, ahol kellett... stb. Nem fényezem magam tovább. :oops: :oops: Azt is láttam, hogy a többiek is nagyon figyelnek. :lol: :lol: De ez a kamerás történet azért bosszant, ha nem lett volna ott, akkor még jobb is lehetett volna.

A mai óra is igen érdekes volt. Kár, hogy nem tudtunk igazán belemelegedni. Irina, most volt a társalgáselemzés. :lol:
Jaj, igen, jut eszembe: igen kérem szépen a Bender elemzést, ha még áll az ajánlatod. Köszönöm előre is. Nagyon szép képeket csináltatok. Ádi-királyfit meg meg kell zabálni. Jó nagy legény lett. Tutik a sapik tényleg.
Falmászás: 8)

Vindo, mit dolgoztál ma?

Gica, így könnyű :wink: :lol:

Piroska, drukkolok nagyon!!!!
dmaggie

Jó reggelt!

Gica, kijöttek végül a szobából a gyerekek? :lol:
Visszaszoktak az óvodába hamar?

Maggie, szerintem ügyes voltál. Az ember hangja meg felvételről hallva egyáltalán nem olyan, mint ahogy mi gondoljuk :wink:
Szerencsére túl lesztek akkor a himlőn hamar.

Tegnap levelezős vizsgák voltak, de nem voltak olyan sokan.

Este kidőltem nyolc után, most próbálok haladni egy kicsikét :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi is ébren, pontosabban a család 3/5-e. :lol:
Nem aludtam valami jól, de azért össze sem lehet hasonlítani a szegedivel. Ma el kell majd ugranunk virágért a maminak, meg a temetőbe is kufutunk majd, aztán főzés, sütés. A Kedves holnap kétnapos kirándulásra indul. Már beindítottam a mosógépet, a mosogatógépet.
Dávid viszont itthon maradt, annyira még nincs jól, hogy el merjen indulni.

Vindo, jó fáradt lehettél akkor. :lol: Háááát igen, a felvétel eléggé sokkoló tud lenni. De közben rájöttem, hogy ráadásul a lámpaláz miatt zártabban is beszélek olyankor. Jó tisztában lenni ilyenekkel. (mondjuk ilyen kifogása nem volt a tanárnőnek)

Még nem leltároztam, hogy vannak-e új pöttyök, de nem nagyon hiszem. Innentől már csak jobb lesz. :lol: :lol: Este azért kellett vele hadakozni, hogy ne vakaródzon.
dmaggie

Hová utazik életed párja?

Ja, eldőltem, mint egy zsák... Most pótolom, ami kimaradt, amíg alszanak a többiek.

Ezt a kaparózást elég nehéz lehet megállítani :roll:

Tényleg, közben leesett, hogy ma van anyák napja. Kiment a fejemből. Azt hiszem, nagy anyák napi fapakolást rendezünk talicskákkal, mert G. tegnap felhasogatta a maradék téli tüzelőt :roll:

Tegnap volt itt a kisebbik bátyám az egyik lányával, Rugó sokat nyomult velük kinn 8)

Kép
vindolanda

Rugó felkelt, én meg pont kész lettem az éjszakai munkáimmal :P :arrow:

Kép
vindolanda

Kaptam egy szép orchideát. :lol: Mondjuk én választottam, de azért nagyon örülök neki. :lol: Meg vettünk anyukámnak is, meg Vicuskának. Legutóbb a Gergő kezeléséért nem fogadott el semmit, hamarosan megy ismét Gergő, majd viszi magával a szépséges virágot köszönetként. :lol:

Vindo, jó kis programotok lesz. :lol:
Az én programom: mosás, főzés, vasalás, fejlesztési terv írása... lesz. Meg erőteljesen locsolni kell majd az udvaron. Kedd óta senki nem locsolt, akkor is én követtem el.
Végül kiderült, hogy rosszul tudom, majd csak kedden megy A. kirándulni. Valahova Eger környékére.
dmaggie

Hát, közben megfordultunk az aldiban, mert Rugó kenyeret akart sütni, és nem volt lisztkeverék. Már haza is értünk, odatettük a kenyeret.

G. viszont már pakol, Rugó egyelőre ropit eszik.

Eger környéke az jó :wink:

A locsolás nálunk is aktuális. Annyit mondták az esőt, de itt egy csepp sem esett már egy ideje. Kisül a gyep :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok, drága Anyák, mindenkinek boldog Anyák Napját!!! (Bár én ezt átnevezném: Végre Kíméljük (meg egy kicsit) az Anyákat Napra.)
(Én ennek tiszteletére lustálkodtam még az ágyban, aztán mentem virágot vadászni Anyunak.)

Maggie-m, még ma elküldöm a fájlokat a Benderhez, több minden is van, ami nem kell, csak töröld.
Az nem baj, ha az ember kritikus magával, csak ne vigye túlzásba :-)
Szerintem is nagyon hasznos látni, hogyan beszélünk (én egyszer rádiós nyilatkozatomat hallgattam viszont, sikító magas hanggal kezdtem, hadartam, aztán normalizálódott, tanulságos volt).

Vindo, nagyon ügyes vagy, ez a fapakolás Anyák Napjára stílusosan hangzik 8)

Gica, irtó cuki gyerekeid vannak, hogy még el is vonulnak
:lol:

Az osztálytalálkozó nagyon jó volt, gyakorlatilag alig változtunk, mindenki üde és friss (de tényleg!), persze azért igyekezett is mindenki a jó formáját hozni. Nagy élmény volt, sok röhögéssel, meglepő sztorikkal.

A pályaszocot meg nagyon bírom, 2 nap az erdőben, lett egy kis színem (a kullancsokat megúsztam), sátorépítéstől kezdve nagy lelkizésig minden volt (mert ugye utóbbi a lényeg, és általában elő is jön valami nagyon felkavaró dolog egy-két emberben).

Aztán tegnap este végignéztem, mi vár rám a következő másfél hónapban, kaptam egy kis infarktust ettől, de majd lesz valahogy. Nagyon nem hiányzott, hogy beraktam a lengyel konferenciát a közepére, de szakmailag meg muszáj volt, majd ott is tanulgatok azért.
irina

Boldog Anyák napját :)

Weöres Sándor: Buba éneke

Ó, ha cinke volnék,
útra kelnék,
hömpölygő sugárban
énekelnék –
minden este
morzsára, buzára
visszaszállnék
anyám ablakára.

Ó, ha szellő volnék,
mindig fújnék,
minden bő kabátba
belebújnék –
nyári éjen,
fehér holdsütésben
elcsitulnék
jó anyám ölében.

Ó, ha csillag volnék
kerek égen,
csorogna a földre
sárga fényem –
jaj, de onnan
vissza sose járnék,
anyám nélkül
mindig sírdogálnék.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csilla, Ádó gyönyörűséges :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csilla,jók a képek :) :) elhiszem,h. jó volt az osztálytali és a pályaszoc :) :)

Boldog Anyák napját magunknak :)

Bár Én kicsit szomorú,gyerekek reggel szerepeltek a templomban és a fényképezőgép kameráját Apa elállította régebben (Ő nem jött) :( s így a felvétel sem sikerült,pedig olyan ügyes volt Míra :) Balu meg nem énekelt,mert nem volt kedve :)

:arrow:

KépKép
viranka

Viranka, majd felveszed legközelebb a gyerekeket :D Lesznek még ügyesek máskor is :P

Irina, akkor jól sikerültek a programok 8)
Nekünk még sosem volt osztálytalálkozónk, nagyon szétszéledtünk. Gyanítom, már nem is lesz.

Fapakolás végül is elmaradt, mert megint jöttek a kisebbik bátyámék, és egészen este fél hétig partiztunk a teraszon. Én vendégláttam, szegény G. meg elpakolta egyedül :roll:

Most R. fürdik, aztán megyünk majd az orvoshoz. Remélem, holnap már mehet óvodába :roll:

Tegnap este lefeküdtem, és hajnalban keltem fel megont dolgozni. Most öt munkanap következik egyfolytában :evil: :evil: :evil: :arrow:

Kép
vindolanda

Csak tízig volt rendelés. Visszacaplattunk, délután újra próbálkozunk :x

Kép
vindolanda

Halihó!

Bepunnyadás ellen jelentkezem. :lol:
Vindo, Drága vártam ám, hogy jelezz valamit. Gyógyultnak van-e nyilvánítva Rugó?

Szerencsére Bercó is egyre jobban van, Gergő még marad csütörtökig.
Én meg ma kezdem a felvételeket csinálni.

Itt szakadt az eső egész éjszaka. Legalább nem kell megint órákig locsolnom. :lol:

Szép napot Mindenkinek!
dmaggie

Csak hogy ne legyen olyan csend....innen Debrecenből tartjuk életben a topikot? :-))

Mi jól tegnap Emmáék óvja an anyák napi műsor volt. Annyira cukik voltak. :-) Dalma is élvezte a nyüzsit. :-)

Betegek? Rugó? Bercó?

KépKép
kaqk
Debrecen

Debreceni különítmény harmadik tagja jelentkezik 8)

Igen, gyógyultnak nyilvánították, de nem volt itt senki, aztán magamban nem sok kedvem van beszélgetni :lol:
Ma óvodában van, én meg itt nyomulok Bösz-ben.

Éljen a gyógyuló Bercó!!!

Az esőt ne is mondd, annyira jó, már éppen locsolnunk kellett volna.
Viszont este, lehet, dobunk pár darab fát a kályhába. Hiába, semmi sem tökéletes.

Kaqk, biztos jó lehetett a műsor :D

Na, amíg ezt beírtam, épp most telefonáltak az óvodából, hogy Rugón pöttyöket észleltek :shock:
De nem tudják, hogy ekcéma-e vagy himlő :roll:
Semmi baja sincsen amúgy. Na, majd este megnézem. Remélem, ekcéma.

Kép
vindolanda

Pöttyök? Oh akkor xxxxxxxxxxx hogy ekcéma legyen, ne himlő.

Utálom az esőt.....ha éjjel esik ok, de nap közben :-(,

Meg így vizes udvaron nem tudnak kint játszani.....és nem hasznosul a sok energia.

Emma már nem jár korizni, a kis érzékenyen, a vezető edző volt egyszer velük, és hát kiabált, edzést tartott, holott ők ezt inkább játéknak veszik, egyébként fiatalok vannak velük, és akkor jókedv van, az edzősködött eset óta hallani sem akar a korizásról. :-(

De a görkorizás jól egy neki :-)

Jár és tegnap csókolóztak Dáviddal. :shock: És megbeszélték hogy össze fognak házasodni. :shock: :D :shock:

Dalma elkezdett mászni....ügyesen felül bármikor, de négykézlábról ma indult meg előszőr 2 lépést. :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Megjöttem én is. Munka után elfutottam a tescoba, aztán a könyvtárba, most ebédeltem. Bercó is kedvet kapott, buktázik. Tegnap kínomban már azt sütöttem, mondta egyszer, hogy azt nagyon szereti az oviban. :lol: De természetesen nem alszik, majd még próbálkozom vele, ha nem megy, akkor elsétálunk a gyogyitárba. Akkor majd este hamarabb kidől.

Kaqk, ez így van emberfüggőek nagyon. Azért sajnálom. De az biztos, hogy Emma ügyes nagyon, no meg a kis mászós Dalma is.

Vindo, jaj!!! Akkor szurkolok, hogy ne himlő legyen.

Mennem kell.
dmaggie

Kaqk, hát igen, a mozgás meg a jókedv lenne a lényeg :roll:
Dalma nagyon ügyeske.
Dávid az a fiú, akivel néha verekednek?

Rugó is várja már, hogy gyereke legyen, mert már megismerkedett Petrával :lol: Én hülye, azt mondtam neki egyszer, hogy ha egy fiú meg egy lány megismerkednek, akkor lesz gyerekük - próbáltam neki virágnyelven elmagyarázni, hogy hogyan történnek az események.

Maggie, volt séta?

Na, hát inkább himlő ez :lol: :lol: :lol: :shock:
Egy hólyagos van a háta közepén, meg van rajta vagy három piros pukli. Láza nincs és semmi tünete, egyelőre több puklija sem. Kiváltottuk a kencét, van lázcsillapítónk, szóval felkészültünk. Anyáék érkeznek holnap. G. tud vele maradni, de aztán mind a kettőnknek menni kell.

Kép
vindolanda

Vindo, azért kell nektek is logisztikázni.

Ha az, akkor reggelre kijön majd néhány még szerintem. Nagyon felkészültek vagytok. Bercónak még Fenistil cseppeket írt fel az orvos és ennyi.
Én azon gondolkodom, hogy majd a szigorlatom előtt átpasszolom a gyerekeket anyukámnak. Aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakul a dolog, meg még messze is van, mert majd csak június végén lesz a szigorlatom.
dmaggie

Jelentem, várjuk az új pöttyöket, de sehol sincs egy sem. Láza sincs, eszik rendesen.

Maggie, ez bizony jó ötlet 8)

Kép
vindolanda

Vindo, majd az ágymeleg megteszi a magáét.

Ugye? Éppen most mondtam el anyukámnak. Benne van.
dmaggie

Nem válaszoltam. :oops: Igen elsétáltunk a víztoronyhoz a gyógyszertárba. Jó sokáig tartott. :lol: De olyan jó volt, közben beszélgettünk, énekeltünk. :lol:
Most nem tudom, hogy alszik-e már. Bezárkóztak a fiúk a Gergő szobájába és valami filmet néznek. :lol:
dmaggie

EZ MEG LEGYEN CSAK ILYEN. :wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Amikor ott laktunk, abban a gyógyszertárban dolgozott az egyik lakótömbtársunk :wink: Szerintem most is ott dolgozik, ők a földszinten laktak, mi a harmadikon. Mi is oda jártunk, vagy a Kassai útra, mert az hétig volt nyitva minden nap.

Ó, egy boldog 3000. hozzászólás :D

Akkor semmi akadálya a lepasszolásnak.

Rugó már alszik is 8)

Kép
vindolanda

Vindo, micsoda emlékek. :lol: :lol:

Azt gyanítom, hogy Bercó is hasonló állapotban van. Megpróbálok még valami értelmeset csinálni. :lol:
dmaggie

Nekem nincsenek ilyen terveim... Irány az ágy. Olyan vagyok, mint akin átment az úthenger :arrow:

De neked kitartást és jó munkát.

Írj még valamit, mert reggel hat körül jövök netezni a kávé mellett :wink:

Kép
vindolanda

Himlő: c vitamint nyomassátok, meg a szobahőmérseklet, jó otthon tartani legalább egy hétig.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is k.o. Egyhuzamban szeretnek min.7 órát aludni!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Kaqk, ezt jól elfelejtettem, pedig én ipari mennyiségben adtam. :lol:
Amikor itthon voltunk együtt, akkor is erőteljesen próbálkoztam. Aztán egyszer megjegyezte Bercó, hogy ő bizony a párna alá tette. :lol: Meg is mutatta. Mondtam neki, hogy így kevésbé hatékony.

Eddig azt keresgettem, hogy a szigorlati tételekhez mit hol találok meg. Majd úgy látom, kell futnom egy-két kört. Vindo, majd kérek megint segítséget tőled. :lol:

Ma kihoztam a könyvtárból néhány izgalmasnak tűnő könyvet, amik meg majd a szakdolimhoz segíthetnek, lehet, hogy belnézek valamelyikbe. :lol:

Holnapra őrületes terveim vannak. Felveszek két órát, aztán munka, utána meg megyek Momóért és kirúgunk a hámból. Elautózunk Polgárra, az outletbe. Bár Bogi ma azt mondta, hogy a napokban volt ott, semmi nem volt. Mindegy. Momónak mostanság volt a szülinapja, névnapja. Az ünneplés része lesz ez is. Csajos délutánt csapunk. :lol:

Hajnalban meg, ahogyan kelek, valószínűleg tejes pitét sütök. Legalábbis elkezdem, aztán majd anyukám befejezi.

Nagy meglepetés ért bennünket, befutottak Bogi szülei. Nagyon jóban vagyunk velük is, így most örül a csapat.

Vindo, hirtelen ennyire futotta. :lol:
dmaggie

Kaqk, az nekem is jól jönne.
dmaggie

Köszi csajok, máris jobban indul a nap, hogy van mit olvasni :wink:

A jó tanácsokat köszönjük, de egyelőre semmi nem változik 8) 8) 8) 8) Rugó alszik békésen nyolc óta, kiütések sehol, egy hólyagos, 4-5 sima, és kész.
Van egy sanda gyanúm, hogy a fülgyulladás vége, amikor hirtelen 39 felé ment a láza, az már a himlő volt, mert láttam is Rugó könyökén egy-két kiütést, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert már egy hete volt kész... De legalább jól visszaküldtük az óvodába, mikor még fertőzött :roll: :roll:

Maggie, a vásárlás mindig jót tesz 8)
Tényleg felkeltél sütni hajnalban???????

Szegény Kaqk. Ez az alváshiány szörnyű, de majd javulni fog a dolog :wink:

Ma hatra érkeznek anyáék.
Megyek, mert elkések :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Na, akkor Rugó is elérte a bárányhimlő. Hátha nem sok pötty lesz rajta és jól viseli majd! A fenistil cseppet szerintem is érdemes beszerezni... Akkor anyukád fog rá vigyázni?

Maggie!
Hajnali sütögetés? Nem semmi nő vagy!
Bercó a javulás útján?

Kaqk!
Oh, nem is tudtam, hogy Emmácska már nem korizik. Érdekes az edző hozzáállása a kicsikhez...
De ügyes Dalma!
És az első szerelem Emmánál! :)
Remélem összejön a nagy alvás!

Az oviban úgy tűnik most kezd vadulni a bárányhimlő, ma 5 pöttyös gyereket fedeztek fel az óvónénik...

Kép
gica1

Halihó!

Alig látok ki a fejemből, csak pislogok itt.

Vindo, szerintem nem lehet ez a mostani annak a réginek a folytatása, vagy akkor volt, vagy most, ahhoz túl messzire vannak időben. Lett folytatása a dolognak? Jaj, annyira jó tud lenni, amikor az anyukák jönnek és segítenek.

Igen, sütöttem. :lol: Na azért nem kell nagyon magasztalni, a világ legegyszerűbb receptje ez. Tulajdonképpen olyan palacsinta-féle, csak a sütőben kell megsütni. A tészta kikavarása van vagy öt perc, a sütés hosszabb.
Nem egy bonyolult történet, de ezeket szeretem a legjobban.

Gica, képzeld én is azt olvastam, hogy az oviban azért lett még beteg gyerek. Érdekes, én úgy tudtam, Bercó az utolsó a csoportban, aki elkapta, erre most két gyerek anyukája is jelzett. Meg gondolom másik csoportban is alakul majd a helyzet, mert az orvosnál találkoztunk másik csoportból való pöttyöskével is.
dmaggie

Voltunk Polgáron, de nem vettünk semmit, de legalább megjárattam a kocsimat, egy kicsit városon kívül is. Le sem merem írni, hogy mennyivel mentem. :oops:
Mondjuk a nézelődés, a csajos dumálás sokkal fontosabb. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: