A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Hát, a helyesírást ne is mondjátok. Kaptam idén egy olyan szakdolgozatot, amiben minden sorban volt legalább egy vesszőhiba, és a tartami-hivatkozási dolgokról még nem is beszéltem :wink:

Állatkertben elveszni :?
Én kilenc évesen vesztem el ott egy osztálykiránduláson, pedig a nagy és okos nagyobbik bátyám is velem volt, de ez sem akadályozott meg minket abban, hogy fél óráig egyedül bolyongjunk.

Osztálytalálkozó nagyon érdekes lesz majd 8)

Maggie, milyen az a tányérhinta?
Van kedvetek egy játszóházazáshoz valamikor?

Viranka, mindent bele :wink:
Jó lett a sapka?

Képzeljétek, sikerült a következő legofigurát beszereznem:
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://cache.lego.com/upload/contentTemplating/MinifiguresBios/images/picEF69BC82D54FF3765C85935EE0191C47.jpg&imgrefurl=http://minifigures.lego.com/en-us/Bios/Punk%2520Rocker.aspx&h=393&w=342&sz=50&tbnid=NKvzmJpPc_0vgM:&tbnh=100&tbnw=87&prev=/search%3Fq%3Dlego%2Bpunk%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=lego+punk&docid=e6fvjN137vGmrM&sa=X&ei=rdKcT8i2IIWc-wbrhoXsDg&ved=0CD8Q9QEwAQ&dur=558

Tudjátok, a csak-figurás-szériákban volt 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Tegnap igencsak gyorsan elintéztem mindent, de megint kinlódott a felület. Alig tudtam beírni azt a keveset is.

Vindo, mindjárt megmutatotm, aztán tudni fogod.
http://www.gyereksportszer.hu/spd/SSHK0 ... erhinta_fa
Csak mi a Régióban vettük. :lol:
Bercó egyszerűen imádja, én meg tudom, hogy jótékony hatása van. :wink: :lol:

Játszóház, nem tudom, hogy mikorra gondoltál. Ma biztosan nem jó, megyünk majd meccsre, aztán meg szalonnasütésre. Holnap meg mi szeretnénk valamit főzőcskézni v. sütni a kertben.

Én meg most pogácsát sütök. Csak mirelit, tegnap vettem az aldiban. :lol:
dmaggie

Tuti ez a lego-figura. :lol:
dmaggie

Értem :wink:
Nem gondoltam semmi konkrétumra.

Tudom már, hogy melyik hinta ez.

Jó sütést!

Lassan el kellene kezdeni az öltözködést, még pizsamában nyomulunk. Ma porszívózni kellene, meg elpakolni egy akkora kupac vasalatlan ruhát, mint Gábor :roll:

Kép
vindolanda

Naposat :) :)

Csilla,igen by the way :) :) már gyorsan megy :) :) Emma sapiját sokszor bontottam :) :)
május 10-én,de mintha semmit nem tudnék :evil: :roll:
nekem is ez a félelmem elvesznek :S már kellő képen parázom attól,h. Apjukkal mennek kirándulni :)

Vindo,de jó ez a figura :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Cica nélkül maradtunk... Azaz már csak Enci van meg :(
Ez az első alom sajnos nem jött össze.

Viranka, május 10 még odébb van.

Galériát porszívózni, aztán Rugót etetni, mert szétcsúszott :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, kiscicák nélkül vagyunk, ellenben találtam egy 30 cm-es teknőst a kertben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Betettem egy vödör vízbe, ki kell találni, mi legyen vele. Ha a tóba tesszük, félek nekiesik a pontyoknak...

Kép
vindolanda

Egy lába elég csálé. Megetettük, de nem tűnt éhesnek különösebben.

Rugó kicsit beteg, katasztrofális éjszakánk volt.

Kép
vindolanda

Nem tudom, hogy a mi tavalyi teknősünk-e. De vajon hogy bírta ki idáig? :roll:

Kép
vindolanda

Cicák. :-( sajnálom.

Mi jól. Lassan meggyógyulunk..remélem tartósan.

Dalma tegnap egyedül felület. :-)

Tegnap esélyes keresztszülők jártak nálunk.... Ma meg kerti partira megyünk délután.

Voltam fodrásznál.... De jó
Voltam kozmetikusnál...hát ezer éve nem voltam. Olyan jó volt hogy havi rendszerességgel menni szeretnék. Maggie köszi Vicuska szuper, olyan finom keze van, és hát egy tündér. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dalma nagyon ügyes 8)
POnt most hét hónapos???

Hát, én az esküvőm előtt voltam kozmetikusnál utoljára... Fodrásznál viszont egy hónapja.

Gyógyulgassatok tovább!

Kép
vindolanda

Rugó nem mozdul a teknőstől.
Lehet, ásunk neki egy másik, sokkal kisebb tavat délután :roll:

Kép
vindolanda

:)

Most beszéltünk le egy holnapi találkozót Virankáéknál, már alig várom! :)

Én dagulok és vizesedek, várom már a végét...
Hoztam nektek egy 33 hetes pocakfotót:
Kép

Persze 2 héttel nagyobbnak mondják a méretei alapján, de ez nálunk nem újdonság. Fejvégű szerencsére, nem úgy, mint Gegi volt.

Szeretnélek megkérni Benneteket (és az olvasókat), meg az ismerőseiteket, hogy szavazzatok rám, mert a 2012-es év Anyavállalata versenyben bejutottam a legjobb 10-be 80akárhány versenyzőből. :)
Ezt persze nektek is köszönöm!!! :)

Most nevet és mélcímet kér a szavazáshoz, így lehet mindenkit izzítani.

Nagyon fontos lenne nekem, ha megnyerhetném.... :D

Szóval ha van egy picuri ráérő időtök, itt tudtok szavazni.
http://www.mei-tai.hu/anyavallalat-2012/

Május 11-ig tart, ekkor hirdetik ki a győztest.

Köszönöm előre is!

Ui.: A nyulaink nemileg fiú és lány. Szombat reggel meg kufircoltak... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Jelentem, zajlik az élet. Úgy repülnek a napok, hogy csak kapkodom a fejem. Kétnapja egyfolytában szalonnát sütünk, ma meg grillezni fogunk, jönnek hozzánk barátok. + elveszek a sok mosni- és vasalnivalóban. Közben csinálnám a munkámat is.
Bercó is betaknyosodott, köhög, de nem vészes a dolog szerintem. Igen eleven, nem alszik napközben.

Vindo, sajnálom a cicákat. Lassan állatfarmot nyittok. :lol: Rugó hogy van?

Kaqk, szívesen. :lol: Egy biztos, nagyon ügyes. Csak én is ritkán jutok el hozzá. Most Gergőt veszi kezelésbe, szegénykém nagyon pubi. Gratulálok Dalmának!!!! Ügyes kiscsajszi.

Viranka, egyem azt az aranykezed. Hihetetlen vagy. :lol:

Emese, azta, szupi vagy. Szavaztam. :lol: Nagyon csini a pocid. Jó szórakozást Nektek mára. Kérünk képeket!!!!

Panndi, mi van Veletek? Ez is olyan, mint a többi? Hogy bírod a három manó mellett?
dmaggie

Csak gyorsan.
Szegény Rugó kifeküdt az éjjel, 39,2-t mértek neki. Most vitte G. orvoshoz, én Böszben vagyok. Jövő hétre izzítottam anyumat, hozzánk költözik.

Emese, nem semmi pocak:)

Kép
vindolanda

Hello Lányok!

Hoztam képeket :D

Piroska, a te lányod már élőben is látta a kisasszonyt. Összefutottunk a posta előtt.

Gremese, hajrá-hajrá, már nincs sok hátra neked sem. Kitartás a nagy melegben.
Olyan érdekes én szülés óta sokkal durvábban vizesedek, mint az utsó hetekben. Bár ugye most jött be a dögmeleg. Azért remélem előbb-utóbb távozik belőlem minden. Most már ideje lenne 8)
silka

Én is próbáltam szavazni, de még nem jött át a link. Mennyi idő kell neki? :roll:
silka

Mesi micsoda pici. :-), a parti jó lehetett. Láttam fb-n képeket.

Rugós sajnálom, mitől lett lázas? Más tünet?

Mi jól. Élvezik a gyerekek a jó időt, meg hogy kint lehetnek....én kevésbé, mert nem bírok a melegen, napon lenni. :-(

4 nap jó volt. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na végre átjött a link, így én is dobtam egy szavazatot. 8) Drukkolok, h sikerüljön! Mi a díj?
silka

Halihó!

Nagyon sajnálom Rugót, gyors gyógyulást kívánunk neki.

Közben úgy néz ki, Bercó is divatos pöttyösbe öltözik. Eléggé köhög is, állítólag így kezdődött a gyerekeknél az oviban. Holnap maradunk itthon, du-n megmutatom az orvosnak, aztán meg jön anyukám, muszáj elmennem Szegedre pénteken, mert vizsga is lesz.
dmaggie

Mesi!
Szép a pocak! Remélem valóra válik a vágyad!

Vindo!
Sajnálom Rugót. Már a múlt héten is kerülgette valami, nem?
Akkor csak Enci maradt?

Maggie!
Na, akkor Bercó is bégetni fog? A nagyok túl vannak rajta?
Már kezdődik a vizsgaidőszak?
Nálunk Gergőn pont Zsuzsu első pöttye után 2 hétre jöttek ki a pöttyök sokkal durvább módon. Ma azonban már gyógyultan újra oviban mindketten. Pont 1 hónapig voltunk itthon. Előnyáriszüneteltünk...

Kép
gica1

Hahó :D

Jelentem, 12 órát aludtam éjjel :shock:

Köszönjük a jókívánságokat, és úgy tűnik, tényleg hatnak. Hazajöttem tegnap, Rugó még elég ramatyul volt, a láza pár óránként elég magasra felment. Elkezdtük az antibiotikum-kúrát is, a fülével van a gond megint. Most viszont annyira ügyes, hogy hagyja az orrcseppet beadni magának, és az AB-t is beveszi :shock:
Eddig vért izzadtunk, de mindent kiköpött.
Este a lázcsillapító nem húzta le a lázát olyan hat körül. Nyolckor bedugtam az ágyba, és akkor kezdett el izzadni magától. Így aztán éjjel csak inni kelt fel, igaz, azt háromszor. És még most is alszik, tegnap este nyolc óta nyomja. Teljesen ki volt már szegény...
Ma zh-t írattam volna, de a barátnőm megíratta helyettem. Holnap szünnapom van, szombaton G. vigyáz rá. Jövő héten meg jön anyum, ha úgy alakul a helyzet.

Maggie, mi újság Bercóval????
Gyógyulást kívánunk neki is!

Silka, meglestem a képeket, nagyon bájosak 8)
És Te hogy vagy?

Gica, ez az egy hónap azért nem semmi...

Emese, mindjárt megnézem a linket, és ha Rugó még alszik öt percet, akkor szavazok is
:wink: :arrow:

Tegnap volt G. 33 éves, de a nagy rohanásban (meg pénz sem volt nálam) csak egy előre hűtött jegeskávét hoztam neki :lol: :oops:

Kép
vindolanda

Hú, Emese, Te átvetted a vezetést :shock: 8)

Nyulakról is mesélhetnél, meg hozhatnál képeket :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, szóval, egyre több pöttye van Bercónak, közben köhög, fáj a füle, meg láza is lett. A nap fénypontja még, hogy a nagyok is itthon vannak, ők is taknyosak, köhögősek, + bedöglött a mosógépem. :twisted: Várom a szerelőt, első hallásra azt mondta, hogy komoly probléma van.

Gica, jó sok volt akkor a pihenés. Bercó is hazaköltözik egy időre. Vizsgaidőszakik tulajdonképpen még két hét van, de ez gyakorlati jegyes tárgy, tulajdonképpen egy kiselőadást kell tartanunk, az előadásra kapunk valamilyen jegyet.

Vindo, hú jó kis immunrendszere van Rugónak.
Isten éltesse G-t! :lol:
dmaggie

Maggie, nagyon sajnálom...

Ébredezik, de mindjárt visszajövök :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval nálunk is bárányhimlősek az óvodában sokan. Így aztán nem is bánom igazán, hogy most itthon van R.

Mosógép mennyibe fog majd kerülni? Meg lehet javítani?

Kép
vindolanda

Délelőtt megmosdik végre R. Egy ideje már nem tettük vízbe, mert mindig láza volt. Ha nem az én gyerekem lenne, talán már nem is ölelgetném :wink: :roll:

Kéri a notebookomat, játszani akar valami játékkal, meg csinálok neki kakaót. :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie: sajnálom... Hátha nem lesz drága. :-(
G nek boldogat!

Rugónak jobbulást!

1 hónap....:-(

Nálunk I elment svájci csokiért. :-)
Emma meg Dalma tegnap együtt fürödtek....végre tudtam venni olyan karikát. Imádták. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Ti mindig svájci csokikat esztek 8)

Fürdés:)

Köszönjük, már szerintem alakul. Fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Naposabbat :)

Bercónak,Rugónak jobbulást :) s a többieknek is :)
tali jól sikerült :) szeretem mikor előző nap du. valamit kitalálnak a csajok :) Fleur-ék érkeztek először aztán Mesiék,majd beestek Móniék is :) még szerencse h. időben ideértek,mert különben elégettem volna pizzát :) Gyerekek kellőképp kidőltek(az enyémek persze nem :lol: :roll: , jó volt másnap reggel M.-t kelteni :roll: )
Pöti,mint felfedező majdnem 2 éves ,még a szappant is megkóstolta :) :) hú de el vagyok ettől szokva már :lol: :lol: :lol:
S persze voltak konfliktusok is :( M. valamiért Grétivel nem jött ki(azaz M. volt nagyon elutasító :( ) s olyan rossz/kellemetlen volt Nekem :(
Képeket csinált R. majd ha 1* átkonvertálja őket akkor teszek fel :)

Vindo,G.nek boldog szülinapot :)

Gica,pöttyök nálunk is mindig 2 héttel később jöttek ki :) s hogy viselted/tétek az otthonlétet?

Silka,gyönyörűek :)

Panndi,hogy vagytok? Most is sokat hánysz? Babóval minden rendben?

megyek,élvezem a csendet s tanulok egy kicsit :)

KépKép
viranka

Én meg közben főzök. A palacsintát kisütöttem, most a leves van soron. :lol:

Szegény Bercókám egyre lázasabb. Eléggé elesett. A pöttyei szaporodnak. Nyomom bele a c-vitamint.
Szerintem hamarosan én is szagról megismerem majd. :wink: :lol:

Kaqk, jól állhattok csokiból. :lol: Fürdetőkarika: 8)

Vindo, jól ment a fürdetés projekt?

Viranka, az soha nem jön össze, hogy ne legyen valami. Én is az ilyen ad hoc talikat szeretem a legjobban. :lol:
Jó tanulást! Ez már a vége lesz?
dmaggie

Szegény elesett Bercó :(
Hány napig tart a lázas része az egésznek?
A fiúk mind voltak már bárányhimlősek?

Igen, már túl vagyunk rajta. És enni is kért, ami nagy szó most 8)

Viranka, várjuk a képeket.
Fleur hogy van?
Ezer éve nem hallottunk felőle.
Ezeket a szimpátia-dolgokat nem lehet befolyásolni. Felnőtteknél is így van :wink:

Kép
vindolanda

Nekem meg ezer meg egy dolgom lenne. Be kell adni egy csomó könyvet fénymásolni, a beadandóhoz a szakértői véleményeket is le kellene másoltatni, ki kellene nyomtatni valahogyan a dolgozataimat, vonatjegyet kellene venni, vásárolni kellene hétvégére, gyerekorvoshoz kell vinni a gyerekeket, mosni kellene, mert egy kazal ruha vár rám, de a szerelő még nem jött. Még nem tudom, hogy mennyibe fog fájni.
Ja és még be kellene fejeznem egy beadandót holnapra.
dmaggie

Fogalmam sincs, hogy meddig tart majd, de most is kérte az eperízű gyógyszerét. :lol: A nagyok már voltak, azt nem tudjuk, hogy apa átesett-e rajta. :roll:
dmaggie

Maggie :shock:

Hátha elalszik Bercó, lázasan R. is kidőlt egyik nap. Akkor hátha jobban tudsz haladni. MIndenesetre elég reménytelennek látszik ez a lista :roll:

Kép
vindolanda

Ugye? Nem lenne baj, ha itthon a nyomtatóban lenne tinta. :roll: Akkor meg tudnám oldani a nagy részét. De lehet, hogy megkérem a Kedvest, hozzon haza, akkor kevesebbet kell majd rohangálnom. Közben le is beszéltem vele, ez a része legalább megoldódik. :lol:

Én is reménykedem abban, hogy alszik, az a gyógyulásban is segítene, de a tapasztalat az, hogy ilyenkor alig alszik valamit.
dmaggie

Hab a tortán, hogy vasárnap Dávid menne kirándulni, majd a hét elején a Kedves is elvonul.

Szerintem lejjebb ment a hője, élénkebb lett. :lol: Galuskát kér szafttal.
dmaggie

Egyem a kis éhes lelkét :P

Rugó fasírtgolyókat rágcsál, ezt kért most.

A mi nyomtatónkban sincs tinta kb. egy éve. Mindig variálunk, hol is nyomtassunk :lol:

Megjöttek az antikváriumba az általam megrendelt könyvek. Olyan nagy szükségem volt rá, mint egy falat kenyérre :lol:

R. 39 fölött bemászik az ágyba, és néha elszundít. 38 körül még az udvaron rohangálna szíve szerint.

Kép
vindolanda

Nem evett sokat, de most meg palacsintát nyammog. :lol: Próbálom altatni, nekem már majdnem sikerült. :lol: :wink: :wink:

Könyvek, ne is mondd. Én is megint vateráztam egyet.

Bercó is hasonlóan van.
dmaggie

Szerintem teljesen mindegy, mit eszik ilyenkor, a lényeg, hogy egyen. A palacsinta meg nem rossz 8)

Amúgy Gáborról sem tudjuk, hogy volt-e bárányhimlős, az anyja sem tudja. Azt tudják, hogy az egyik himlő megvolt neki, de hogy melyik :roll:

Rugó most elfáradt, leült tévét nézni. Csak fekszik, de láza nincsen.

Kép
vindolanda

Én is hasonlóan gondolkodom. Egyébként benyomott két palacsintát. :lol: Most egészen jó a kedve, aludni egyáltalán nem akar. Én is feladom, mert én már tényleg majdnem elaludtam. Most elmegyek és veszek vonatjegyet, addig a nagyok vigyáznak rá. Meg beadom a fénymásolnivalót is.
dmaggie

Jó vonatjegyvásárlást :P

Majd alszik este. Tuti hamar kidől.

Kv :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie:)
jegyet így vedd meg :)
http://www.elvira.hu/ajanlatok/utazasi_ ... 26fc4e9d6e
a többiben nem tudok segíteni :) vagyis nyomtatni tudok,de hogy jut el hozzád ?

Vindo,Fleurék megvannak,jól vannak,dolgozik, sajna ideje nem sok :(
Lilla és Dani is nagyok már :)

KépKép
viranka

Svájci csoki :-), hát igen, kihasználjuk, ha már megy.....akkor legalább eszünk egy kis különlegességet....olyan finiket hoz mindig.

De jó h Rugi jobban van. :-) ha már eszik is

Bercó drága jól elkapta. Nálunk nem voltak lázasak, és köhögés se nagyon.
Maggie jössz a gyógyszerért? Du- an anyunál leszünk. Vigyem magammal?

KépKép
kaqk
Debrecen

Most esett le hogy Dani volt a kis helyes pasi akit nem ismertem fel a képeken, ismerősek voltak a vonások, de mivel ritkán látom...akár képeken.... :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Milyen képeken???
FB?

Viranka, az a lényeg, hogy jól vannak :wink:

Kaqk, rátok is fér egy kis csoki 8)
MOndjuk, olyan sokat azért nem evett Rugó, de lenyomott három fasírtgolyót meg egy fél almát, szerintem ennyi kezdetnek nem rossz. Majd visszahízza, ami lement róla.

Az előző húsz percben meghirdettem a vizsgáimat. Rugó még mindig bambul. Ki kellene osonni a virágokat meglocsolni, ez a meleg odatesz nekik :roll:

Kép
vindolanda

Viranka!
Igen, kellemetlen tud lenni, ha a gyerkőcök nem jönnek ki egymással, de majd legközelebb! :)
Hát már egyikőnk sem nagyon bírta itthon, egymás agyára mentünk,de mára már a múlté:)
Mit tanulsz?

Maggie!
Szegény Bercó. Nálunk nagyon bejött a Fenistil csepp. Egész jól tűrték, még Gergő is, pedig rajta brutális mennyiségű pötty volt. NÁlunk nem volt köhögés, csak előtte hányás, meg magas láz, de az valószínű, egy másik vírus volt, ami együtt jött a himlővel...
Nem aprózod el a dolgaidat, még végivolvasni is sok volt, mit kell megcsinálnod...

Vindo!
Sok boldogságot Gábornak!
Örülök, hogy Rugó jobban! Majd megjön az étvágya, de szerintem ez sem volt rossz...

Kaqk!
Akkor István megint utazik?
Jó is az, amikor együtt tudnak fürcsizni a gyerkőcök! :) Jó nagy pancsit csaptak, ugye?

Irina!
Neked a múltkor boldog névnapot szerettem volna kívánni, de valamiért fel kellett ugranom a gép mellől és elmaradt. Ezennel pótolnám: sok boldogságot! :)
És Ádi nem ijedt meg, amikor nem lelt benneteket az állatkertben?

Nálunk most a rollerezés a menő. Múlt hét végén a dechatlonban jártunkban beruháztunk a gyerkőcöknek egy-egy rollerben és imádják. Csak úgy száguldanak rajta. Nekem is be kell szereznem egyet, hogy utolérjem őket...

Kép
gica1

Megjártam. Két pipa is van a listámból. :lol: Most majd jöhet az orvosozás.

Kaqk, nem tudom még, szerintem nem sok esély van rá ma. De nagyon köszönöm.

Szerintem is korán el fog aludni. Azután legalább tudok majd dolgozni, pakolni.
dmaggie

Maggie, odaért már a szerelő??? :P

Gica, a gyerekek a rollerrel 8)
Mennyiben voltak a decatlonos rollerek?

Ettől a bárányhimlőtől előre parázok :roll:

Rugó nem engedett ki virágot locsolni, ellenben hagyta, hogy az orrába cseppentsek. Közben ment volna felfelé a láza, de leizzadt magától :P

Kép
vindolanda

Azt nézem, hogy Rugót megfogta a nap, olyan kis barna lett a keze.
Mert persze neki lázasan is kinn kellett rohangálnia két napig.

Tényleg, a szolárium-barnáról jutott eszembe ez a cikk. Ez a nő...
http://velvet.hu/sztori/2012/05/02/5_evesen_fektette_be_a_szoliba_lanyat_a_szepsegfuggo_mama/

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: