Maggie
ne is mondd az allergiával... Amikor vártam Mendit köhögős, igen durva asztmás allergiám volt. Hiába mondtam a munkahelyen, hogy ezzel nem fertőzöm meg őket, sem az allergia, sem az asztma nem fertőz... Ez van...
Te tudsz olyat, hogy gyermekrajz elemzés? Én megvettem a könyvet, de azért annyira nem értek az elemzéshez. Mit kell tudni egy négy és fél éves gyermeknek? Didri szokott rajzolni embereket (az a központ mindig), aztán felhők, ház, kerítés (na, az azért elég összecsapott

), virágok, sok-sok virág, ő és tesó táncolnak, mi meg vagyunk a nézőközönség

, meg ilyenek. Ebben a korban már számítanak a színek vagy csak később érdekes, hogy milyen színnel rajzol? Azt észrevettem, hogy tesót kisebbre rajzolja, mint magát, minket nagyobbra, tehát arányokat már nagyjából kezdi rendezgetni a fejében, de azon kívül nem tudom, hogy mit kellene néznem?
Vindo
hát igen... A férjemet nagyon szeretik a hallgatók, így szerencsére ezren mennek hozzá konzultációs időben a szakdolgozatukkal még akkor is, ha nem ő a konzulensük, áááá.... Én meg alig látom...
Irina
Ha kell segítség élettanból, szívesen segítek, szólj, ok?

Hát ezt a nyáron bepótoljuk dolgot ismerem...
Emese
nagyon édi babóckáid vannak.

De jóóóó neked!

Én már félek egy harmadiktól, de lehet, hogy egyszer azért még rászánom magam.
Tényleg, feltehetnénk több gyermekrajzot, hogy tudjuk, kb mit kell tudni egy korabeli gyermeknek, mit gondoltok?
Képzeljétek, csináltam egy facebook-os csoportot a weboldalhoz, hogy az anyukáknak megmutassam, hogy milyen a weboldal, meg felmérjem, milyen igények vannak, erre csatlakozni kezdtek anyukák. Képzeljétek el, hogy most már 204-en vagyunk.

És napi aktivitás van, annyit írnak, hogy alig bírom elolvasni.

Olyan édesek!

Úgy örülök!
Na tanulom az élettant, mert nem lesz meg...