Halihó!
Végre ideérek, bár éppen főzés közben vagyok. Ma tavaszi klubdélutánt tartottunk a gyerekekkel, igen jól sikerült.

Aztán elrohantam Bercóért, vettünk kenyeret, meg felvágottat a holnapi szendvicsekhez, hazajöttünk, gyakorlatilag azóta pörgök. Ez a hetem eléggé rohangálós lesz. Holnap fodrász, aztán szülői értekezlet, stb.
Köszönöm a kérdéseket, megmaradok, bár egyáltalán nem vagyok még százas, de tegnap éjszaka legalább jól aludtam. Már ideje volt. Viszont tegnap du-n majdnem 37 fok volt a hőm, ami azért durva, mert 35,3-del élek alapból.
Na jó, lehet, hogy 35,5.
De aztán nem lett magasabb. Most viszont megint érzem az arcüregemet. Bár ezt az allergiám miatt is szoktam.
Ja, igen, Piroska, allegrát szedek most. Egyszerűen nem volt időm elmenni egy allergia vizsgálatra.

Most meg már mindegy, meg nem is lehet megcsinálni.
Na, ebből ennyi elég.
Piroska, igazán jó hírek, örülök nagyon. Szerencsére az angyalkák tudják a dolgukat.
Mónikám, meséld már el, ennyire komoly dolgok voltak.

Már ahhoz is orvosi engedély kell, hogy anyukádékhoz mehessetek? Csak megrémültem, elgondolkodtam. Varrógép:

Milyen, régi v. modernebb? Nekem is van egy traktorom. Olyan a hangja, de jó erős, orosz varrógép. Nem vagyok egy varrónő, de a nadrágok alját fel tudom vele varrni. Pedig anno, gyakorlati órán még tanultunk varrni, olyan lábbal hajtóssal.
Silka, de izgi. Nagyon jó lesz Nektek. Gyönyörűek vagytok!!!!!
Emese, jaj, emlékszem erre az időre. Nekem is mindenem feszült, fájt, alig bírtam a pocakomat. De már kevés van hátra.
Na megnézem a kaját, hogy csinálhatom-e tovább.