A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

II. Paccs már háztartásunk része 8)

Annyit ültem a gép előtt, gyakorlatilag fél kilenctől fél ötig, hogy elgémberedtem :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, Te munka hőse. :lol: Én nem tudom, hogy meddig bírom majd, belekapok valamibe, de eléggé ramatyul vagyok. Már megint ráz a hideg. Az éjszaka alig aludtam, tele vagyok takonnyal, fájt a fejem, az arcüregem, mostanra már a torkom is. Gyanítom, hogy az allergia mellé benyaltam valamit. Az éjszaka meg csak forgolódtam, egykor még megnéztem az órát, majd utána valamikor elaludtam, de ugye ötkor meg kelek. Szóval kipihent vagyok, akár egy zombi.

Szegény teknős. Mi lehetett vele? Rugó mit szól a leendő kiscicákhoz?
Ez a reggeli romantika édes lehetett. :lol:
dmaggie

Maggie
szedsz az allergiára valamit?

Köhög valamelyik gyerek... Megyek megnézem.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vindo
ezek szerint hamar megvigasztalták a pici fiad. :)
Szegény teknős... Azóta sem vette észre a kisfiad?
Mi most adtuk oda a cicánkat vidékre. Szegény cicus, alig várom, hogy meglátogassam. De olyan helyre került, ahol nagyon király dolga van. :)

Irina
ja, hogy a pszichológia miatt pszinapszis. :) Most már leesett, bocsi. :) Szellemes. :)

Maggie
milyen lett a kakaós csiga? :)

Kaqk
hogy vagytok?
piroska.103

Sziasztok!

Vindo Rugó és a romantikázás :D édesek lehettek nagyon.
A teknőscserét nem vette észre?

Maggie hogy vagy?

Mi jobban. Cicus már oviban, a tenyésztés eredménye negatív lett :)
Hétvégén voltunk anyuméknál orvosi engedéllyel :D Jó volt nagyon :D

Végre megjavult a varrógépem, megjött hozzá az utolsó alkatrész is, most már varrhatok vele, csak pötikém kell elaltatni mielőtt kipróbálom.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok!

Megvan az időpontom!!!! :D Részletek :arrow:

Gremese, nagyon szépek vagytok, csak úgy sugárzik rólatok a boldogság. Majd szerintem keresni foglak mei-tai ügyben, mert egyre jobban foglalkoztat a dolog és elég tanácstalan vagyok.

Panndi, nagy gratula nektek! :lol: Azta, 4 kicsit menedzselni! Minden elismerésem a tiétek, ügyesek vagytok! Én még azt sem tudom a 2-t hogyan lehet összehangolni :lol:

Betegeknek jobbulást!
silka

Silka
szerintem jól jársz a mei-tai-al. Tudod, hogy engem sokáig nem lehetett meggyőzni, hogy miért jó a hordozó, de most már tudom, hogy nagyon jó. Csak ne főzés közben használd... :oops:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jövök 8)

Éppen ebédszünetem van.

Maggie, szerintem tuti, hogy összeszedtél valamit :roll:
Kezelgesd magad, és igyekezz aludni egy jót!

Rugó nem vette észre a teknőscserét... Ügyesen csináltuk 8) Nagyjából akkora, mint a másik, szóval nem okozott gondot.

Piroska, eddig a lakásban volt a cica?

Várja amúgy R. a kiscicákat, de nem tudom, hogy megmaradnak-e. Állítólag az első alom nem mindig marad meg, Enci meg még egy éves sincs. Este már kiscicás estimesét is kellett neki mondani.

Móni, milyen a varrógép????

Silka, mindjárt megyek, és megnézem 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo még nem tudtam kipróbálni, nem akar aludni :?
pedig már annyira szeretném......

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ezt az érzést ismerem :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Kipróbáltam és szuper :D megérte várni az alkatrészre, van egy szuper singer varrógépem :lol:
Már csak varrni kell megtanulnom :oops: :roll: :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó! :)

Silka! Itt is szurkolok majd, olyan furi és egyben jó is tudni, mikor születik a pici. :) A mei tai egy rettentő jó dolog, Lizi mellett különösen az lesz. Majd keress nyugodtan, segítek.

Móni! Örülök, hogy a gyerekek jobban vannak, nem lehetett egyszerű így a Húsvét (sem).

Én a 31. hétben vagyok, már kezd fájni mindenem. Az éjjel 3-4x-i felkelés a pisilés miatt kész tortúra. A gyerekek nézegetik a hasamat, hatalmas mosoly ül ki az arcukra, ha Kistesó rúg egyet. :)
Aki már nevet is kapott: Barna.

Korábban említettem, hogy indultam egy versenyen, és nagyon kellene még a segítségetek.
Ezen a linken lehet rám szavazni:
http://www.mei-tai.hu/anyavallalat-2012/

Nem kell oldalt lájkolni, csak szavazni. Pár napja a 8. helyen álltam, ma feljöttem a 4.-re, de még kb. 360 szavazat kell az első hely megdöntéséig, ami persze így nem teljesen igaz, mert azért rá is szavaznak.

Minden segítségre szükségem van, mert ez előrébb vinné a vállalkozásomat. Aki még nem szavazott és megtenné, azt nagyon megköszönném!!!! :))

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Végre ideérek, bár éppen főzés közben vagyok. Ma tavaszi klubdélutánt tartottunk a gyerekekkel, igen jól sikerült. :lol: Aztán elrohantam Bercóért, vettünk kenyeret, meg felvágottat a holnapi szendvicsekhez, hazajöttünk, gyakorlatilag azóta pörgök. Ez a hetem eléggé rohangálós lesz. Holnap fodrász, aztán szülői értekezlet, stb.
Köszönöm a kérdéseket, megmaradok, bár egyáltalán nem vagyok még százas, de tegnap éjszaka legalább jól aludtam. Már ideje volt. Viszont tegnap du-n majdnem 37 fok volt a hőm, ami azért durva, mert 35,3-del élek alapból.
Na jó, lehet, hogy 35,5. :lol:
De aztán nem lett magasabb. Most viszont megint érzem az arcüregemet. Bár ezt az allergiám miatt is szoktam.
Ja, igen, Piroska, allegrát szedek most. Egyszerűen nem volt időm elmenni egy allergia vizsgálatra. :oops: Most meg már mindegy, meg nem is lehet megcsinálni.
Na, ebből ennyi elég.

Piroska, igazán jó hírek, örülök nagyon. Szerencsére az angyalkák tudják a dolgukat.

Mónikám, meséld már el, ennyire komoly dolgok voltak. :roll: Már ahhoz is orvosi engedély kell, hogy anyukádékhoz mehessetek? Csak megrémültem, elgondolkodtam. Varrógép: 8) Milyen, régi v. modernebb? Nekem is van egy traktorom. Olyan a hangja, de jó erős, orosz varrógép. Nem vagyok egy varrónő, de a nadrágok alját fel tudom vele varrni. Pedig anno, gyakorlati órán még tanultunk varrni, olyan lábbal hajtóssal.

Silka, de izgi. Nagyon jó lesz Nektek. Gyönyörűek vagytok!!!!!

Emese, jaj, emlékszem erre az időre. Nekem is mindenem feszült, fájt, alig bírtam a pocakomat. De már kevés van hátra.

Na megnézem a kaját, hogy csinálhatom-e tovább.
dmaggie

Benyakaltam valami sz...t, fáj a torkom :x :x :x

Altatás :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie
azért kérdeztem, mert nekem attól szokott fájni a torkom, ha nem szedem a gyógyszert. Nekem az allergia pont olyan tünetekkel jár, mint egy csúnya influenza. Iszonyatosan fáj a torkom, köhögök, trutymó meg minden. De ha nem veszem be rendszeresen a gyógyszert akkor is fáj a torkom. És ha az allergia eluralkodik rajtam, akkor könnyen lesz arcüreggyulladásom (persze lehet, hogy közben valamit elkapok, mert gyenge lesz az immunrendszerem, de az is lehet, hogy csak egyszerűen a sok trutymótól van, ami bennem marad attól, hogy össze van dagadva a fejem és folyna a cucc, de nem tud hol kijönni). Szóval szemét dolog ez az allergia...

Móni
azért kellett az orvosi engedély, hogy megmondja, hogy már van-e olyan állapotban, hogy találkozzon a "kinti" világgal?

Vindo
félig kint, félig bent. Nappal bent aludt, éjjel kint dorbézolt. :) De volt, hogy egész nap kint volt, ez változó volt. De akkor is ott volt a párnája, meg a szőre elhullott itt-ott, nem tudtam letenni szőnyeget, szóval nem volt egyszerű. Ez a sérülés után meg főleg úgy gondoltam, hogy nem szabad itt tartani szegénykémet. Állítólag már nagy a szerelem az új gazdival, imádják egymást, úgyhogy remélem, hogy minden rendben lesz vele.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Rugó éjjel leesett az ágyról :shock:

Piroska, biztosan jó helyen van a cica 8)

Tegnap R. olyan aranyos volt. Amíg fürödtem meg a hajamat szárítottam, cetliket íratott Gáborral, és mindig behozta nekem a fürdőbe. Ilyen szövegekkel: Rugó szereti anyát. Rugó szereti apát. Rugó szereti Encit, Paccsot, Poccsot és a házikót :P

Minden allergiásnak jobbulást!

Pocakosoknak kitartást!

Aludtam egy jót, de a torkom fáj. Remélem, kibír három duplaórát ma a hangom :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Piroska igen, jól gondoltad :) Maggie amiatt kellett az orvosi engedély mert nem mehetett egyáltalán közösségbe (még boltba sem) nehogy Ő fertőzzön vagy Őt fertőzzék vissza. A betegsége vírusos torokgyulladás volt, de a doktornő ránézésre nem tudta eldönteni, hogy tüszős mandulagyulladás-e vagy az előbbi ezért vett mintát és küldte laborba. Ha az utóbbi akkor az nagyon fertőző és mindenkit kiütött volna akivel találkozik. De szerencsére nagyon alapos és szuper doktornénik van :D

Vindo jobbulást+++
az éjjel nekem is fájt egy kicsit a torkom :roll:

Maggie nekem van egy majdnem teljes doboz allergodilem vagy mi a neve, amit Te szedsz.
Küldj egy címet és postázom neked, én szabályosan rosszul lettem attól a gyógyszertől, Z az ügyeletre akart vinni....

KépKép
Kép Kép
l.móni

:shock: :shock: :shock:
:?: :?: :?: :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyok, Móni :wink:

Tavaly volt olyan, hogy G. bevette az allergia-gyógyszeremet, és teljesen kifeküdt tőle, nekem meg semmi bajom nincs vele.

Én éppen rohanásban.

Hajnalban indultam Bösz-be, aztán fél 12-re kellett az egyetemre menni Db-be, ott munkaebéd a menzán, aztán posta itthon (harisnyadiszkont 8) ), most begyújtom a tüzet, aztán rohanok gyalog angolra, onnan Rugóért az óvodába, aztán R. hazabiciklizik. Este egyedül, G. citerázik.

Ma talán már sikerült Dr. House-t is nézni. Vehetnék hozzá egy sört is :wink:

Móni, már jobban vagyok, csak köhécselek, meg olyan kis fáradtka vagyok.

Indulok is :arrow:

Kép
vindolanda

Oh. Nem hiszem el. Emma megint csupa ta....ny. Mikor lesz már egy hét mikor senki nem beteg?

KépKép
kaqk
Debrecen

Tegnap készítettünk reform kókusz golyókat amit ma bevitt Emma a névnapi ünneplésre. Délután mi is megköszöntöttük. Kapott görkorit, amit ki is próbáltunk. 10 perc után egyedül ment. :oops: Olyan ügyes egyem a szívét.

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog Névnapot Emmának :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog névnapot Emmának! :)

Még nem próbáltam más allergiagyógyszert, kezdettől az aeriust szedtem (meg a Symbicort-ot, amikor asztmás tüneteim voltak, az mindig kéznél kell legyen, ha szükségem van rá).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Boldog névnapot Emmának!!!
És persze gyógyuljon meg hamar 8)

Végre szabadnapom van, a férfiak már elmentek. A tervek: kb. két óra munka, utána lakástakarítás. porolás, és ebéd után talán elkezdem az ablakokat pucolni.
Ha minden jól megy, vasárnap jönnek anyáék, és hozzák a 85 éves nagymamámat is. Még sohasem tudott eljönni hozzánk (amíg papa élt, nem lehetett neki) :P

Éppen most virágoznak a meggyfák. Ma reggel lefotóztam a kertet, mindjárt be is rakom. Tiszta relaxáció kinn lenni 8)

Kép

Kép

És a kis tavunk, a kupit meg a fát ne nézzétek. Most már nem lesznek fagyok, lassan hozunk bele növényeket is.
Kép

Kép
vindolanda

Köszi. :-)

Vindo de szépek a fák!

Ma van a föld napja. Emmáék virágot ültetnek ma az oviban. :-).

KépKép
kaqk
Debrecen

Lassan takarítanom kell :x :? :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó, csajok,
hát, nem értem ide előbb... este későn már nem tudok semmi érdemlegeset írni (lehet, hogy most se fog menni :-))

Vindo, gyönyörű a kertetek :-)
Megértem a nagy takarítási hajrát így látogatás előtt, én is akkor szoktam felpörgetni (bár már akkor sem mindig) ;-)

Maggie-m, szegénykém, sajnálom az allergiádat. Utálatos egy nyavalya, remélem, ha a gyógyszered.

Piroska, Neked szintúgy. Aeriust Ádi is kapott, a 2-vel korábbi fülésznéni szerint félig allergiás volt az állandó náthája, mondjuk ez azóta is van, de mérsékelten. Egyelőre nem szed semmit.

Kaqk, jobbulást Nektek? Azért nagyjából jól vagytok már?

folytköv
irina

Gyorsan a folyt.:

Móni, torkod hogy van?

Micsoda jó idő lett, kicsit sétálgattam is rohangálás közben ma. :-)
Itt amúgy minden rendben, Ádi pörög, kicsit náthás, merugye az oviban beszárad az egész trutyi, nem fújja ki, más meg nem fújatja ki vele... aztán este próbáljuk rendbeszedni a nóziját.

Veszett hetem volt, de jól haladtam (csak azon drukkolok mindig, nehogy vmi történjen, mert komplettül felborul minden és most senki nem ér rá segíteni). Holnap Könyvesztivál, remélem, kijutok.
irina

Ui: sikerült lefoglalnom Lengyelo-ba egy helyre és Skóciába a szállást, már csak Varsóban kéne találnom (nem oda megyek, csak a gépem megy oda és onnan Bp-re, ezért, gondoltam, ha már ott vagyok, megnézem, nem túl valószínű, hogy egyhamar visszajutnék :-)). (És teljesen odavagyok, mert Edinburghben sikerült egy aranyos -- és csodák csodájára -- olcsó szállást találnom -- kicsit Vaczak Szálló hangulat, csak épp nem omlik össze az egész ;-)), van egy szuper netes foglalóoldal, minden jó szállást összeszednek rajta).
irina

Piroska, bocsánat, de hülyén írtam: szóval, remélem, a Te allergiád is minél kevésbé gyötör, akárcsak Maggie-t. :D
irina

Szia Irina 8)

majd jövök később, most csak ennyit:

Összevesztünk Rugóval a teregetés alatt, teljesen zizzent volt. Minden ruhát egy videokazettás dobozba akart belepakolni, és csak azután teregetni.
Kicsit lenyugszik, távolabb megy. Megszólal.
- Anya, szomjas vagyok, azért vagyok hülye.
- MIndjárt adok vizet, csak befejezem a teregetést.
- Nem jó ötlet, még nagyobb hülye leszek.
:lol:

Kapott egy pohárral, aztán lenyugodott. Amúgy G-vel ezt felnőtt korában is rendszeresen eljátsszuk, hazajön kitikkadva, vizet nem hajlandó inni, erre kikészül idegileg 8)

Apja fia :x

Fürdeni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak bekukkantok, aztán kezdek olvasgatni. Neki kellene állnom kicsikét a szakdolimnak. Bár ma már összehoztam az alanyaimat, a jövő héten kezdenek hospitálni, hamarosan fel tudom venni az órákat, csak valahogyan digitális kamerát kellene szereznem. :roll: A múltkori felvételek majdnem használhatatlanok lettek, nem nagyon lehetett átkonvertálni a fájlokat.

Köszönöm az aggódást, az érdeklődést, az allergiám jól érzi magát, olykor fáj az arcüregem, orrhangom van, esetleg ez keveredik jó kis rekedtséggel, stb.
Ma meg a változatosság kedvéért fejfájással ébredtem. Szerencsére mostanra elmúlt, így talán képes leszek valamennyi munkára.
De holnap is korán kel kelnem, dolgozunk, szerencsére csak n.12-ig lesz órám, aztán rohanok Bercóért az oviba, egyre meg szerelők jönnek, négytől Dávid játszik. Szegénykém, biztosan fáradt lesz, holnap nyelvvizsgázik is.

Körülbelül ilyen napjaink vannak.

Kaqk, remélem alakul valami majd ebben a napsütésben.

Vindo, nekem nagyon tetszett a kertetek, olyan kis nyugalom szigetének tűnik, amúgy meg nekem a rendezettsége tűnt fel, kupit nem láttam. Rugó édes. Nagyon korrektül megfogalmazta a problémáját. :lol:

Irina, Te sem unatkozol, hallod-e. Ne vonzd be a bajt! Érdekes, amit írsz, Bercónak is akkora rondaságok jönnek ki az orrából esténként, csak lesek.
Ádinak ne legyen semmi baja!

Most ennyi, lejárt a mosógép, ki kell teríteni a ruhákat, be kell indítani a szárítót...
dmaggie

Drukkolunk a nyelvvizsgához Dávidnak!
Sajnos nekünk nincs videokameránk, pedig kölcsönadnám...

Irina, de belejött valaki az utazgatásba :wink:

Tegnap engem is elöntött a takony, és be is vettem az idei első allergiagyógyszeremet. Reggelre rendbe is tett 8)

Ma lenne a nagy ablakpucoló nap, erre esik az eső :roll:

Este elaludtam megint :P :arrow:

Kép
vindolanda

Köszönjük a kert-dicséreteket.

Imádjuk mi is, az egészen biztos.

Ettől már csak akkor lenne jobb, ha egy tanyán lenne ugyanez :roll: Persze kizárólag internettel felszerelt tanyán :lol:

A koi-pontyok élnek, már kitisztult a tó, szépen látszanak.

Kép
vindolanda

Elkezdtem az ablakok megpucolását. Rugó egyelőre kooperál, kivitte a függönyöket a mosógépbe :roll:

Kép
vindolanda

Hahó!

Emmának utólag is ngyon boldog névnapot!

Maggie, annyira ügyes vagy a szakdogáddal (egyedül felhajtani mindenkit -- le a kalappal, ez a legnehezebb!)
Dávidnak hajrá, nagy kalappal!

Vindo, na ennek a nagy utazgatósdinak hamar vége szakad (a Bolyai + habil. miatt nyomom most ennyire, meg amíg el tudok az ösztöndíjamból különíteni rá -- a többi kell a pszichóra), ha évi egy külföldi marad, már az is óriási lenne.

S. dolgozik, de kora délután jön, addig Ádival elmegyünk sétálni. Bár ahogy az idő kinéz...
És jáj, vár rám egy rakás zárthelyi, amit ki kell javítanom.
irina

Itt vagyok megint :)
Gigászi küzdelemben megpucoltam mind a hét nagy ablakot, a kicsiket meg majd egyszer. Függönyök fenn, a vádlimat viszont alig érzem :roll: :x

Rugó is túlélte a dolgot, majd rakok képeket, hogy hogyan. De most ő nézi az én notebookomat, és a telefonom azzal van összeillesztve.

Irina, hát, akkor is jó sok hely ez 8)

Most mi is nézegetjük a megváltozott habilitációs követelményeket. Nekem még az angol nyelvű folyóiratokkal van egy kis hiányom, meg ki kell adni egy monográfiát... a többi oké. Doktori témavezetői nyilatkozat, 10 isbn-issn számos cikk - ezek megvannak. De még van időm, amíg letelik az öt évem (két évem van majdnem).
Na, képzeld, angol nyelvű kurzust is kell tartanom szeptembertől, de szerencsére hárman vállaltuk el, így csak négy-négy előadás lesz. Szerintem az is elég lesz. Jönnek erasmusosok Bösz-be... Komolyan, mi visz rá finn diákokat, hogy ide jöjjenek :lol:

G. kiment füvet nyírni.

Rugó totál kész van. Hat óta fenn van, és a nagy játékba kitikkadt.

Kép
vindolanda

Halihó,
Köszi Emma nevében is. :-).
Ma tartjuk a bulit..szóval van mit csinálni. 3-4 gyerekkel egy ilyet összehozni hogy tudtok? .??.?. Nekem úgy ment h nagyi elvitte Emmát kicsit. :-), Dalma aludt.... :-)

Mennem kell folytatni.

KépKép
kaqk
Debrecen

El kéne menni a Müllerbe. Sem mosószer, sem tusfürdő, sem folyékony szappan nincs itthon, meg a macskakaja is elfogyott.

Kép
vindolanda

Halihó!

Még nincs itthon Dávid, már erősen izgulok. Biztosan segítettek neki a drukkok. :wink: :lol:

Irina, tudtatok sétálni? Jó lesz Neked. :lol:
Szerintem a szakdolgozat alanyaiva szerencsém volt, akiket megkérdeztem, egyből igent mondtak. (Bár a vizsgálat igazi célját nem ismerik. :wink: Azt majd csak utólag közlöm velük, remélem akkor sem mondanak majd nemet!) Kb. még két hét és meglesznek a felvételek. Meg nem is kellett sok embert összevadásznom, összesen három párra van szükségem.

Vindo, szegénykém. Jó kis segítséged van.

Már majdnem készen van az ebéd, még almát kell grilleznem, pontosabban sütnöm.
dmaggie

Képek:

1. fázis az ablakpucolás alatt: eddig azt hittem, hogy Rugónak kb. két és fél éve már nem okoz élvezetet, amikor a cédéimet és a kazettáimat nyitogatja és összekeveri :x De legalább csendben volt addig is.
Kép

2. fázis: nekem segít. Itt még reggel van, ezért van rajta sapka és sál. Amúgy a már tiszta ablakot tapizza a kis kezeivel :roll:
Kép

3. fázis: a férfiaknak az eső sem szegi kedvét, keményen melóznak.
Kép

Maggie, majd írd meg, mi újság a nyelvvizsgával.

Kaqk, jó partizást :D

Kép
vindolanda

Úgy látom, itt nem sok minden történt, akkor én jelentek. Időközben jöttek és vegeztek a szerelők, Dávidot hazahozta a Kedves, azt mondta, hogy szerinte rendben lesz. :roll: Várni kell néhány hetet az eredményre. Ha tudok valamit, akkor majd megírom.

Na, nagyon bimbó vagyok. :oops:

Emmát Isten éltesse utólag is!

Hogy sikerült a party?

Valamelyik nap Bercó is sorolta, hogy kiket szeretne majd meghívni a születésnapjára. Csak nyitogatta az ujjacskáit, én meg hüledeztem. Csak fiúkat akar elhívni. :lol: Majd megkérdezte, hogy tudom-e, melyik ujja Levente, melyik Zolika... :lol:

Vindo, szépek a muskátlik. :lol: Jó nagy munkában voltatok. Rugó tünemény. :lol:

Dávidék győztek, most majdnem elégedett voltam a játékával is. :oops: Dobott 11 gólt, volt némi izgalom, maga alá gyűrte egy esésnél a bokáját, szerencsére nem lett baja. Eközben Bercó együtt élt a meccsel, rohangált, ahogyan a pályán a fiúk, ha időkérés volt, ő is ivott... A felnőttek melegítésénél utánozta a játékosokat. :lol:Csurom vizes lett a végére.

Mire hazajöttünk, kiderült, hogy Gergőnek meg megy a hasa. Hőemelkedése is van.

Én meg elfáradtam, nincs kedvem semmit sem csinálni, pedig lenne mit.
Sőt, megint fáj a lábam. Beszéltem a gyógytesisünkkel, azt mondja, szerinte nem biztos, hogy a visszerem, szerinte inkább valamilyen gerinc probléma okozza a fájdalmat. Ma már a derekam is fájt, onnan húzódott végig a lábfejemig a fájdalom.
dmaggie

Hahó Lányok!

Gyorsan átfutottam az oldalt...

Emmának sok boldogságot!!!!!!!!!!

Maggie!
Hű, Dávid de ügyes! Mi az, hogy csak majdnem voltál elégedett? 11 gól után?
Szerencse, hogy a bokájával minden rendben!
Bercó aranyos lehetett! :) És milyen sok kis barátja van már! :)
Gergőnek jobbulást!
És persze neked is!

Vindo!
Hű, csodaszép a kert és a muskátlijaid is! Rugó pedig nagyon szorgalmasan mosta az ablakot! :)

Irina!
De jó kis utad lesz majd! Azt az oldalt belinkeled?

Móni!
Örülök, hogy Gréti jobban!
És mit fogsz varrni?

Silka!
De izgi! Mindjárt itt a tesó!

Nálunk most Gergő a soros bárányhimlőügyileg. Szegénynek nagyon durván kezdődött. Hányás, hasmenés, láz, majd jöttek a pöttyök. Aztán tegnapelőtt Zsuzsu éjjel kezdett hányni, majd nála is hasmenés,láz. Ma már jobban szerencsére, de nagyon legyengült szegényke. Gergő ügyes, egész jól bírja a pötty részét. Már csak néhány új van rajta, a többi száradófélben...

Kép
gica1

Gica, Drága nem lehet egyszerű most. Jól összejött ez a két vírus. :roll: Hogy bírod? Most nem nagyon számoltam utána, de igencsak eltelt az a két hét. Jobbulást kívánok mindkét gyereknek! Egyedül oldasz meg mindent vagy van ilyenkor valamilyen segítséged? Két beteg gyerek egyszerre azért eléggé horror tud lenni.

No, én meg közben nekikezdtem egy fejlesztési tervnek. Rájöttem, hogy kell még kérdezősködnöm, hogy teljesen meg tudjam csinálni. :roll: Mindegy, már nem lesz nagyon sok munka vele. Előkészültem. :lol:

Holnap meg majd megalkotok egy óratervezetet. Meg van egy izgalmas feladatom. Elsőként egy hanganyagot kellett felvennem, majd azt kell elemeznem. A felvételt már megcsináltam, az elemzős része lesz majd inkább nyűgösebb.
dmaggie

Gica, jobbulást a gyerekeknek!!!
Hát, kíváncsi vagyok, Rugó mit fakít a bárányhimlő alatt... MInket eddig még elkerült :roll:

Maggie, hát, nem vagy semmi, hogy volt energiád még éjjel dolgozgatni...
Mi aludtunk:)

Rugó közben felkelt, G. is ébredezik :arrow:

A muskátlik idén tényleg szebbek, de tavaly tök bénák voltak, valamint elrontottunk :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok,most csak ennyi :) :) B. itthon "betegen" majd ha megy oviba,jövök :) (Maggie,eltaláltad+tanulok és egyebek )
Kép Kép Kép Kép

UI:jobbulást mindenkinek :)

KépKép
viranka

Viranka, nem vagy semmi :shock: 8)

Mai nap csúcspontja:
Kisebbik bátyáméknál vagyunk, kicsik elmentek a játszótérre, páran ott maradtunk nagymamámmal. Bekapcsolódunk a Forma 1-be. Kérdezem, ki vezet. Anya férje mondja, hogy Vettel. Nagymamám: Az jó, én neki drukkolok. Erre elsorolta, hogy az előző futamokon hol végzett :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Azt hittem, ledőlök székről.

Most dolgozgatok egy órát, aztán megnézzük a heti House-t :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog névnapot kívánunk a Csillánknak!!! 8)

Kép
vindolanda

Boldog névnapot Csilla :D :D

Vindo nagymamád 8)
csúcs a segítséged :D

Maggie kell a gyógyszer?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt! :D

Kép
vindolanda