Bocs,hogy így "berontok" közétek, de én tavaszi és téli anyuka is lehetek, ez csak a babától függ, mert febr. 26 a célidöpontunk.
Szóval mindíg olvaslak benneteket, de ami most a megszólalásra készetett az nem más,mint a Bagzer története.
Tegnap elött nekem is volt ilyen élményem,de én még csak most fogom tölteni a 31. hete, így én is beparáztam kicsit. Remélem tényleg csak valami fronthatás lehet. Mondjuk engem az utcán ért és olyan érzés volt, hogy az alant lévö csontjaim mindjár szétszakadnak és közben a hasam allja is fájt kicsit. Most nem sokára jön a fönököm aki gyermekorvos és hát azért van fogalma ezekröl a dolgokról is , majd megkérdezem én is töle,mert az én dokimat nem igazán tudnám felhívni, ugyani egyelöre még nem tudom az otthoni számát!!!
Jó mi!! Egyébként Debreceni vagyok 22 éves, fiúcskánk lesz, János lesz a neve
apa után .Amint látjátok ettöl nem vagyok elragadtatva,de legyen, nem bánom megszokom lassan. Minden kedves kismamainak jó babásodást kívánok, aki pegid már " babásodott" annak sok szeretettel gratulálok!!! Levikének én is jó egészséget kívánok. És rakjatok fel minél több képet a babaákról,mert imádom nézegetni Qket!!!
Timi 30+5

35 2004.11.13.
2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika 
!