A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Rita!
Gyönyörűek a fiúk.Kép

Erika!
Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Rita,
Gratula a fiúkhoz! Jó egészséget nektek!
Nagyon szépen vigyáztál rájuk és egyenletesen hízlaltad Őket. Ügyi vagy, csak így tovább.
Üdv
Zsobu
zsobu

Sziasztok!

Judyt! Mi nem bérházban lakunk, hanem sorház, de első emelet. Nekünk Bergon egymás melletti van, 79 cm széles. Lift van a házban? Van lent tároló vagy garázs? Mert én pl hordozóban viszem le őket a babakocsihoz. Milyen környéken laktok, csak azért, hogy sétafikálni akarsz vagy dolgot intézni is? Mert, ha az utóbbi, akkor Budapesten inkább mögötti. Én itt Szolnokon elég sok helyre beférek, DM, Rossmann, westel, megatoys..., de az utcán itt nem szokás autóval elfoglalni a járdát, Pesten meg sok helyen teszik. Sztem jó megoldás még a 2 kocsi+ikerkapocs, főleg, ha nem egyedül viszed őket és akkor kapocs nem is kell! Kép

Krisztina+ 2 *9és fél hós eleven gyerek

Krisztina
k78

Sziasztok!
Ha már szóbajött az ikerkapocs! Bármilyen kocsihoz jó? Hol és mennyiért lehet beszerezni? Mennyire macerás rátenni-levenni?
Csináltam végre egy albumot, kezdetnek elmegy, sajnos néhány kép elég gyengén lett bescannelve. 3+1 néven fut, de addig bénáztam, míg csináltam egy üreset is , bocs, nem megtévesztésnek szántam!
Üdv: Claire
claire

Rita!
Gratulálok! Sok boldogságot, egészséget és persze tejecskét nektek.Kép

Judyt! Nekem Roan Symbaba van egymás melletti, nagyon szeretem. A bevásárlóban befér a liftbe.KépItthon meg kifér a bejárati ajtón.

Voltunk 3 hónapos oltáson. Ruben 5240gramm, Lorena 5800gramm. Nagyon mosolygósak, de persze ha éhesek ordítanak.

linato + 2*3hó és 9 nap
linato

Krisztina!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalataidat.Kép
Nálunk nincs lift, a földszinti tárolóba lesz a babakocsi.Nyíregyházán lakunk, de nem csak sétafikálni, hanem vásárolni és ügyetintézni is akarok majd.Ezért gondolkozom rajta, hogy az egymás mellettivel hova fogok beférni.

Linato!
Köszönöm a válaszod.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Köszönöm szépen a segítségeteket.Kép
Remélem majd még írhatok nektek.Kép
Addig is mindenkinek

Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

SOS kérés Marcsi, vagy akinek Marcsi elküldte a naptárkészítő programot! Nagyon fontos lenne ha valaki elküldené nekem az ipacs@enternet.hu-ra! Nagyon megköszönném!Kép Azért szólok az utolsó pillanatban mert nekem volt ilyen, de most nem találom a cd-t és a rokonság már megrendelte a karácsonyi naptárt a gyerekekről.
Mégegyszer köszi aki elküldi!

http://www.irlmeier.de/bird.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

És mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldgog Új Évet kívánok!

Yabu
yabu

Yabu Kép
mail mwent

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Nem ment át rosszul írtam a címet: ipacs@enternet.hu

(Hozzáirta a -rat is és így nincs értelmeKép

Elküldenéd mégegyszer?
Köszi
Yabu
yabu

Sziasztok!

Claire!
Nekünk két esernyőkocsink van ikerkapoccsal ellátva KépSzerintem nem macerás,hacsak nem kell minden ajtónál szétszedni ,mert túl keskeny az ajtó Kép
Az eladók nagyon nem szeretik ezt a megoldást,mert szerintük nem kivitelezhető...
Köralakú vázra lehet ezeket a kapcsokat feltenni.A mienk elég vékony,így egy szilikon gyűrűt is tettünk a kapcsok alá,így a vázat sem karcolja össze.A biztonság kedvéért,kettőt vettünk,egy kicsit,ami hátul fogja össze a kocsit,és egy közepest,ami elől köti össze.
A mi kocsink (Graco-kyte) első kerekeit nem lehet fixálni,ezért kellett ezt a "széttartós" megoldást választani.
Én nagyon szeretem ezt a megoldást,könnyű így egyszerre menni akár járdáról le-fel,kanyarodni,stb..
Három féle méretben lehet kapni,7-800Ft/db.Mi a volt Madrinában vettük.
Ha biztosra akarsz menni,akkor szerintem érdemes elvinni a babakocsikat,és a boltban kipróbálni Kép Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!!Kép
kirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Gyönyörű a kismanó!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Márti! Köszi az infót! Egyelőre csak egy olyan kocsink van, peg perego plico, de azt nagyon szeretem, esetleg vennék hozzá még egyet!
Annak fixálható az első kereke, de fordulékonyabb annélkül. Úgy is használható?
claire

Kirri!
Csodaszép a bébid! Kép

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! Kép

Weöres Sándor: Szép a fenyő

Szép a fenyő télen-nyáron,
sose lepi dermedt álom:
míg az ágán jég szikrázik,
üde zöldje csak pompázik.

Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az újesztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.

Vadvirág
Vendég

Na, most jól elküldtem félkészen! Szóval a mienknek kerek átmérőjű a váza. Jó, hogy mondod, nem gondoltam, hogy különböző méretűek vannak !
Mi az a volt Madrina? Hol van?
Lehet, hogy megnézem a "használt piacot" is.
Nekem ugyan van egy egymáselőttis testvérkocsim, az széltében bárhová befér, de BKV-zni elég macerás, még ha van vki velem, akkor is. ezzel az ikerkapoccsal nagyobb lenne a variációs lehetőség!
Mindenkinek köszi a jó kívánságokat, és viszont, de remélem ez utóbbit még ma részletesebben kifejtem Kép !
Claire
claire

Sziasztok!

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Yabu!
Nagyon jók a karácsonyi linkek! A lányom állandóan ezt akarja hallgatni...

Kirri!
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép baba!

Rita!
Remélem hamarosan otthon karácsonyozhattok, sok tejcsit és örömet kívánok a babákhoz!

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kirri!Kép CatKép
Nagyon aranyosak a gyerekek! KépKépKép

Szilvi! Kép
Vikinek Boldog Névnapot Kívánunk! KépKépKép

Eriék
2*26 hó KépKép
simones

Kirri!
Nagyon cuki!Kép

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák: felmelegedsz és szívedet öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik és megnyugszik a szív: valóra váltak és elvarázsolnak legszebb álmaid.
De ez is egy jó tanács lehet: Ha a szívedben elég a szeretet, egész évben karácsony lehet!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Kép

Linato
linato

Sziasztok,
köszi Eri. Kép

Kirri,
nagyon helyes a kisfiad!KépKép

Én is boldog ünnepeket kivánok mindenkinek!!

Szilvi
manoca

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Krisztina
k78

Rita!
Gratulálok a fiúkhoz, sok boldogságot hozzájuk!

Kirri!
Annyira helyes a kisfiad!

Bocs, most ennyi telt tölem, végezetül még szeretnék én is mindenkinek örömteli karácsonyt kívánni!

Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Édesek az új képek!KépKép

Most díszítem a fát, mert délelőtt kimegyünk a temetőbe Apuhoz...
A skacok továbbra is betegek ezerrel, sőt - most már a kukijuk is nagyon fáj...
Nem hiszem el, hogy így telik el a karácsony...Kép

Mindenkinek
Boldog, meghitt ünnepet kívánunk!Kép

Erika és a "férfiak"

KépKép
herika

Mi is minden jót kívánunk!
Marcsi
Kép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!Kép
A naptárnak nagyon nagy sikere van. KépKép
Mégegyszer köszönöm szépen. KépKép
Helyesek a fiúk. Kép A csillaggombolás saját készítés?

Eri
simones

Boldog, békés karácsonyt kívánunk Nektek:

Eszter, Peti és FercsiKép
eszter28

SziasztokKép

Mindenkinek nagyon Boldog Karit kívánunkKépKép itthonról a fiúkkal, ugyanis ma hazajöhettünk!!

Nagyon rendes tündéri babák - bár sok időt nem hagynak majd netezni - és tejcsi van bővenKép

Köszönöm a sok drukkot és gratulát Kép

Rita
trus

Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Megjött a jézuska tegnap este.Legnagyobb sikere a karácsonyfának volt,amit este fél 10-re szépen lebontottak 1.20 magasságig!Tehát a fánk alul tök kopasz,a szaloncukrokat megették,a diszeket pedig labdának nézték.Még jo,hogy elörelátó voltam,és vettem a kínaiba olcso hungarocel díszt!Kép

Remélem mások is élvezték a szentestét/fabontást/!

Jó pihenést mindenkinek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Szerettem volna vmi pofásabbal kirukkolni, de nem sikerült, viszont sokat gondoltam rátok, remélem jól telnek az ünnepnapok! Kívánok mindenkinek igazi ünnepet, és egy kis jól megérdemelt pihenést!
Szeretettel: Claire
claire

Sziasztok!

Rita! Kép
De jó, hogy hazaengetek karácsonyra titeket. Kép
Majd, ha lesz egy kis időd, tegyél fel még képeket a fiúkról. Kép

Bea! Kép
Mi még eddig megúsztuk a fabontást. Szaloncukrot a fa alá tettem, a fára már nem tudtam. Kép

Mindenkinek szép napot! Kép

Eri
simones

Sziasztok!
Erika -jobban vagytok, vagy a szilveszter is előre programozva elfekvős nővérkének??
Bea-ez rémesen hangzik-de legalább nem sok maradt neked ebből a melóból.
Nálunk is rájártak a fára,estére eldugtam e afel nem akasztott cukrokat-mézeseket, mert senki nem akart rendes ételt még látni sem a gyerekek közül...
Mától meg anyósom gondja, hogy ki mit és mennyit eszik, ugyanis egy hétig ott van az egész csapat.
Tudom, hogy ilyenkor alig állnak fel a tv elől,falnak mindent, ami ragacsos és édes...egy hétig kibírják, addig én is regenerálódom kicsit és tudom majd korrigálni a felcsípett rossz szokásokat.
Majd szívesen olvasom a karácsonyi beszámolókat, ne hagyjatok ki semmi fontosat!
Rita!-hogy teltek az első éjjelek?
Milyenek a kispasik?
Boldogulsz a szoptatással?
Kitartást, lesz ez még így se!
mindenkinek folytatódjon a karácsonyi hangulat a szürke hétfőkön-keddeken...
kinga
pkinga

Kép
cvali

Sziasztok!

Dévény Anna:
http://www.nlc.hu/cikk.php?id=54&cid=16392

Mindenkinek szép napot! Kép
Bár esik az eső.

Eri
simones

Sziasztok!

Segítsen valaki,hogy kell a képszerkesztő programokat használni(photomix,photoshop) Kép
Sikerült egyszer letöltenem,a magyarosítás is ment,de valahogy a beillesztés nem,foggalmam sincs mit kell csinálni Kép Kép Kép
Azt hiszem Vikics készített egy kafa montázst,a Marcsi féle naptár is ott áll üresen,pedig többen is írtátok,hogy milyen klassz lett,de hogyan!!!
Utána ,hogy lesz belőle kézzel fogható eredmény???
Ennyit az én bénázásomról Kép

Rita!
Látod, Nektek is sikerült a "fa alá" kerülnötök Kép Kép
Ha lesz egy kis időd jelentkezz,és mesélj,hogy telnek a napok Kép Kép

Nálunk,Tomi a legnagyobb fiam,szentestére belázasodott (39 fokos),és ettől egy kicsit felborult a menet,de legalább nem az volt a fontos,hogy ki van e porszívózva Kép Kép Kép
Miután lement a láza ,a kedve is jobb lett és jöhetett az ajándékbontás!!!
A csajok sikongattak a sok érdekes dobozok láttán, a fiúk pedig ezerrel bontották a csomagokat Kép Kép
Olyan jó volt Őket látni!!!
Szóval,szép volt a karácsony Kép Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok Kép

Túl vagyunk az első napokon és nem akarom elkiabálni de azért úgy érzem minden nap egy kicsit jobb Kép
Na persze ez nem csak az én érdemem, szegény OrsitKép hivogattam mindennel, aki rengeteg okossággal látott el...ennek köszönhetően tegnap éjszaka már aludtam is néhány órát Kép ez előtte nem nagyon jött össze...
A fiúk szerintem egyébként nagyon jó gyerekek - bár a dokinő ma megnyugtatott, hogy ez csak most kezdetben van így. Szerintetek is törvény szerű, hogy romlani fog még a helyzet??

Amúgy esznek szépen - bár sajna sokat bealszanak etetés közben, így "3-4 körös" a dolog ... ügyesen szopiznak, szerencsére van is mit Kép

Imádom őket KépKép és ha naponta tudnék aludni legalább öt órát összesen nem is lenne semmi baj ... ha nem, akkor sajna nagyon ki vagyok, de remélem az éjszakák javulni fognak ...
Amúgy most jó dolgom van mert a párom irtó sokat segít és még egy hétig itthon lesz ... Na utána nem tudom még hogyan tovább KépKép

Van egy csomó kép a megpróbálok felrakni belőle

Rita

Kép
Kép
trus

Bocs ha kicsit nagyok lettek Kép nem tudtam átméretezni a képet ...
felső Balázs alsó Bence
trus

Rita! Nagyon cukik! tudom, hogy nehéz minden, de azért élvezd, amíg ilyen kicsik, olyan hamar nőnek!
Claire
claire

Nagyon szép kis legények! Hajrá Rita, ügyes vagy!
ikeranya

Rita!
Gyönyörűek a fiúk.Kép
Mégegyszer gratula.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Rita!
Ez szuper, hogy karira már otthon is lehettetek!Kép
Édesek a manók!KépKép

Mi változatlanul betegek, igaz a szőke hercegem már jobban, de a Ricsi kis fáziskéséssel követi - most pl. a hörghurutban...Kép Csütörtökön kell visszavinnem, szegénykém a 3. antibiotikumnál tart... Az orvos bizakodik, hogy jövő héten már mehet bölibe. Én nem támogatom annyira az ötletet, ez a 3 hét (középfülgyull, kötőhártya, tüszős mandulagyull, most meg a hörghurut - persze ez is asztmatikus hörghurutKép) kicsit elég volt a betegségekből...

Itt nevettem a falebontós történeteken a minap, amíg az imént meg nem láttam a mienket...
mosogatásom közben hátulról megkopasztották a fát...
a díszek negyede kimúlt - de sajnos pont a nagyok...
ott röhögtek a függöny mögött és csapkodták egymáshoz a díszeket - kész vagyok...
megyek takarítani..................

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Rita! Kép

Nagyon édesek a manóid! Kép
Kitartás, pár hónap és sokkal könnyebb lesz.
Pihenj amikor csak tudsz, és igyál sok folyadékot!

Ildikó
ildikó

SzisztokKép

Köszönöm a sok kedves gratulát, nagyon jól esett KépKép
Szerintem is édesek - bár azért az eleje, vagyis most kutya nehéz!!!

ClaireKép
megmondom őszintén most nehéz élvezni a helyzetet, de valószínűleg jó lesz majd visszagondolni rá ...

Ildikó Kép
ha jól emlékszem az elején eléggé ki voltál te is, kb. mikor "enyhült" a helyzet?

ErikaKép

jobbulást a fiúknak!!!
- azért a rosszcsontság megy ilyenkor is Kép -

Rita
trus

Sziasztok LányokKépKép
Itt vagyunk újra, tegnap este érkeztünk és most még a bőröndök között bóklászunk... Sajna a gyerekek végig betegeskedték az elmúlt hónapot és Gergő még most sincs jól. Remélem hamarosan rendbejön Ő is.

RitaKép
Szivből gratulálok és kitartást kivánok az első hetekhezKép Nagyon szépek a BabákKép

Sajna még nem volt időm visszaolvasni de megpróbálomKépA talira nem tudtunk menni, mert bárányhimlős gyerekekkel érintkeztünk családon belül és kérdéses volt, vajon elkaptuk-e? Szerencsére nem...

Kiről mi hir?

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Doris!
Már hiányoztál Kép! Mesélj, milyen volt a karácsony itthon? Persze a betegségtől eltekintveKép

Rita!
Nekem az első két hónap volt nagyon nehéz. Alig vártam már hogy a fiúk legalább hat órát aludjanak éjszaka... Nagyon keveset ettek egyszerre, inkább cuminak használták a cicit, egyet-kettőt kortyoltak és már aludtak is. Én meg már teljesen kivoltam az első hetekben, nem ettem, nem aludtam, nagyon fáradt voltam. Nem is tudtam szoptatni, mert egyik napról a másikra még az a kevéske tejem is elapadt. Úgyhogy ők tápszeres babák lettek.
Na de nálad ez biztosan nem fordul elő!
Talán ami segíthet: ha az egyik baba felkel enni éjszaka, ha evett, utána ébreszd fel a másikat is, így több időd marad alvásra. Nekem ez nagyon bejöttKép
Most, négy hónaposan már kialakult egy rendszer / felkelés , lefekvés, levegőzés stb./, persze nem óramű pontossággal, és már csak ötször esznek egy nap. Ja, és már 8-9 órát tudok én is felkelés nélkül aludniKép Kép Kép
Úgyhogy csak KITARTÁS!

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Rita!
Tündéri babáid vannak!KépKép
A legfontosabb, hogy mindig próbálj meg akkor aludni, amikor a fiúk. Minden mást felejts el, csak az a fontos, hogy te kipihent legyél! Persze az ivásról se feledkezz meg, no és az evésről se. Ha tudsz, rendelj készen kaját, egyszerüsítsd az életed, amennyire csak lehet. Igaza van Clairenek, próbáld meg élvezni, hogy ilyen kis édes manók, mert pikk-pakk elmúlik! Én is most élvezkedem a negyedikkel!Kép

Erika!
Szörnyű, hogy ennyi betegségen estetek át, úgy látszik a fiúk nem nagyon lelkesednek a böliért.Kép Jobbulást kívánok nektek!

Doris!
Nektek is mielőbbi gyógyulást kívánok, majd a tavaszi talin biztos ott lesztek!Kép

Sikerült feltennem végre új képeket az albumomba.Kép
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=105&page=3

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Hát én akármennyire is fárasztó volt az eleje, visszasírom!!! Szerintem sokkal-sokkal nehezebb most, vagyis nemcsak most, hanem mióta másznak... Nincs egy perc nyugalom! Mindent pakolnak, mindent szétszednek, mindig a nem szabad helyekre mennek, mindenhol felállnak... Olyan jó volt, mikor még csak ettek és aludtak! Persze akkor én is úgy gondoltam, hogy annál az időszaknál nincs rosszabb, de van! Most még egy pelenkázás is tortúra! Kép

Szia Doris! Kép Kép Kép

Krisztina és két 9 és fél hós

Krisztina
k78

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és a tali is jól sikerült.
Nálunk elég zsúfoltak voltak a napok, ezért jönni sem tudtam, már elég régóta.

Doris! Remélem jó volt itthon!

Rita!

Gratulálok a babáidhoz! Csuda szépek. Sajnos a dokinőnek igaza van szerintem, de kitartás mert megéri, az 5. hónap után én is sírtam visszafelé az elmúlt heteket, olyan gyorsan nőnek, észre sem veszi az ember és már nagyok.
Mi most a mászni tanulunk időszakunkat éljük. Minden érdekli őket, lehúzni, megrágni, csapkodni, stb., persze mostmár sokkal kevesebbet sírnak, de ezerszer jobban rájuk kell figyelni.

Most mennem kell!

Sziasztok! Vali
cvali

Sziasztok!
RitaKép
Nagyon szépek a kisbabáid!!!!

DorisKép
Ma hozhattuk haza Jocikát, múlt héten tettem fel képet róla,de a fotóalbumba is van fent.
2700 gr a súlya,jól vagyunk, tejcsi is van.
Nagyon köszönjük, hogy végigaggódtad velünk ezt az elmúlt pár hónapot.
Képek ha lesznek újak,úgyis teszek fel!

Puszz mindenkinek!kirriék

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Herika!
Ilyet,remélem egy jó darabig letudjátok a betegségeket,szedtek valami robolálót?
Nálunk a nagyobbik volt ilyen beteges egy időben,aztán szeptemberenkét elkezdett bérescseppet szedni,és azóta ritkán beteg,akkor is csak megfázás.
Gyógyúljatok,és lehet,hogy télllleg jobb lenne még a bölcsit mellőzni,mert most ilyen lázas,hasmenéses vírus van Kép

Doris!
Üdv,újra itt KépHogy teltek az ünnepek?

Gabi!
Tündériek a képek! a napszemüveges nagyon vagesz Kép

Kriszta!
Ne is mondd a pakolást mászkálást...nálunk most próbálnak felmászni a kanapéra,és néha sikerül!!!! életveszélyesek rajta!!Kép KépMert ha mégcsak ülnének,de nem ,vetődnek,meg a karfára másznak Kép Kép
Aztán persze ott van a lépcső....
és már tudják,hogy nem szabad,olyankor előtte rám néznek,hogy mit szólok hozzá,és csak utána csinálják Kép
Azért alapjába véve még kordába lehet tartani Őket Kép Kép

Szép délutánt Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: