Még este megírom, mert holnap később jövök be dolgozni, mert megyek a védőnénihez.
Akivel már nem találkozonék

2004.12.22 10:24
Köszönöm, hogy visszaküldted! 
). 3-4 óra körül megterítjük az asztalt (ünnepi abrosz, étkészlet és az elmaradhatatlan gyertya) és kisétálunk a temetőbe gyertyát gyújtani azokért, akik már nem lehetnek velünk a szeretet ünnepén. Ez kb. 1/2 óra
Hazaérve megmelegítjük a levest, kitálaljuk a többi kaját és asztalhoz ülünk. Na innét kezdődik az, ami nálunk szokás
Meggyújtjuk a gyertyát és lekapcsoljuk a villanyokat (így sokkal bensőségesebb az egész. Kiskoromban mindig féltem ilyenkor, de most már nem
) Először imádkozunk (máskor nem szoktunk, csak a karácsonyi vacsoránál
), utána mindenki megtör egy szem diót. Egy-egy diót dobunk minden szobában a sarokba (hogy legyen mit enni az egereknek). Ezután mindenki ketté vág egy almát (ha nem ér magot a vágás, akkor egészséges lesz az emberke) és persze megeszi
Végül az ostyát (nálunk odaát lehet venni karácsonyi ostyát, ami nagyon vékony, kb. 15cm átmérőjű és nagyon-nagyon fincsi
) megkenjük fokhagymával és mézzel (ez kiűzi a férgeket
). Apu mindig meg szokta kenni a fokhagymával (mikor már senki sem kér belőle) a bejárati ajtófélfát, hogy távol tartsuk a boszorkányokat
Ez volt a bevezető
Ezután jön a lencseleves (azért, hogy sok pénzünk legyen), mákos guba amit a férjem csak simán plumpapinak hív (hogy ne legyünk tetvesek
), rántott hal+majonézes vagy sima krumplisalival. Végül egy pohár bor. És ezután beoson halkan a Jézuska és berakja az ajándékokat a fa alá
Amikor végeztünk a kajával, mindenki bevonul a nappaliba és énekelni kell egy karácsonyi dalt. Ez nálunk általában a Mennyből az angyal, de a végét mindig elröhögjük, mert apu átkölti
Az ének után mindenki megkeresi az ajándékát.
Nem egy sima vasárnapi ebédnek tűnő kajálás volt. És ő is szeretné, ha ezt a hagyományt tovább vinnénk majd a mi kis családunkba is
Köszönöm, hogy érdekelt benneteket!
2004.12.22 10:25
Azért pihenj is ám
2004.12.22 10:31
A hőm is olyan jól alakult,persze a végén leesett. Hála Nektek,hamar kiszomorkodtam magam és úgy éreztem már elég erős vagyok. Aztán kaptam egy "szuper" hírt és most megint padlón vagyok. A főnököm felesége babát vár!Már van egy pici fiúk és most jön mellé egy kistesó!Úgy irígylem Őket,milyen boldog karácsonyuk lesz!Örülök Nekik nagyon,mert nagyon aranyosak,csak most olyan rosszkor jött,hogy nekünk megint nem sikerült.Szóval csak ennyi!Ne haragudjatok,hogy így kifakadtam!Olyan furcsa érzés,mert szívem mélyén nagyon örülök Nekik,ugyanakkor elkeseredtem,előjött belőlem,hogy akkor Nekünk miért nem sikerülhet?!
Nem értem!!! 2004.12.22 10:32
Nagyon édesek lehettek, ahogy mindezt végigcsináljátok
Ennyi szertartást még életemben nem hallottam egy rakáson karácsonykor
Nekem a fokhagymás rész tetszik a legjobban, hogy távol tartsátok a boszikat, hát ez nagyon jó 

Persze kicsit muris a számomra, de értem a lényegét
Nektek még ajándék nélkül is igen szép és tartalmas a karácsonyotok
2004.12.22 10:42
2004.12.22 10:44
2004.12.22 10:46
Fájdalmat, szomorúságot és tehetelen vagy a sors keze ellen
Sajnos nem tudunk semmit sem tenni, csak bízni a jövőben. Sikerülni fog, biztos vagyok benne! 2004.12.22 11:01
Inkább ott sírj mint otthon amikor a pároddal vagy
A boldog perceket neki tartogasd!
Mert azok a könnyek úgyis ki fognak jönni
2004.12.22 11:02
Annyira aranyos vagy, hogy így tudsz vigasztalni másokat, amikor a te lelked is tele van szomorúsággal! Nagyon megérdemelnéd már te is, hogy pocilakód legyen!!!!! De tudod, a 2005-ös év a mi évünk lesz!
Judyt nem is fogja győzni javítgatni a táblázatot januártól!
Tényleg nagyon jó családom van és szeretném illetve akarom, hogy a mi családunk is ilyen legyen majd.
Szívesen elküldöm aki kéri
2004.12.22 11:09
2004.12.22 11:22
2004.12.22 12:08
! 2004.12.22 12:38
2004.12.22 12:44
2004.12.22 13:51
Viszont hoyg ne legyen problémamentes a dolog, sajnos ismét vérzik, ráadásul erősen, mintha menzije lenne
Úgyhogy továbbra is elkel mindannyiunk extra drukkja Stellának. A doki csinált UH-t is, nem tudni mitől van a vérzés, mert rendben van a nyálkahártyája is és a hormonok is. Remélhetőleg csak az okozza, hogy ma nem vette be az utrot (vérvétel miatt is és mert elfogyott). Stella most pihenni fog még otthon pár napot, és jövő héten már valószínüleg megy dolgozni. Jövő héten újra megy a dokihoz szerdán
2004.12.22 14:01
2004.12.22 14:08
Illetve 9-et meg egy jó nagyot bulizni
Ezen kívül anyukám biztos nem tudja megálnni még további 2 süti sütését (az egyik biztosan zserbó lesz). A nővérem gesztenyés keksztekercset készít, anyósom pedig isteni mézes szeletet tud a beigli mellett
Szóval nekem már nem is kell sütnöm
2004.12.22 14:14
Nem igaz hogy szegénynek mennyit kell még most is szenvednie a babákért
2004.12.22 14:28
Előttünk van egy újabb reményteljes év és tudom, hogy most már tényleg kezdődik az igazi babásodás. 2005 a MI ÉVÜNK babásodni vágyóké!!

2004.12.22 14:45
2004.12.22 14:49
Gratulálok!!!
Biztos nem lesz semmi gond!!!!
, az egész szoba teli lesz dekopázsolt képekkel
, aztán beszéltem telefonon az unokatesóm feleségével, aki örömmel újságolta, hogy készít valami meglepit Kristófnak, én meg persze rögtön dicsekedtem, hogy már másoktól is kapott milyen édi kis képecskét, ott magyaráztam neki a szalvétatechnikát, mire ő szomorúan megszólalt, hogy ő is pont ilyen meglepit készít Kristófnak. Alig győztem vigasztalni, hogy ez nem baj, sőt, pont ez benne a jó, hogy csupa hasonló technikával készült kép lesz a szobában
Hát, csodaszép lesz már a babaszoba fala
Csak addig még nem merjük fölrakosgatni őket a falra, amíg mind meg nem lesz, hogy majd akkor szépen el tudjuk rendezgetni őket
, macikák vannak rajta végig a függöny alsó részén.
), így a nőci elintézte, hogy január közepéig mindenképp legyen kész
És csak valamikor késő este 11-éjfél körül jön haza
Úgyhogy valószínűleg ennyi volt a Babanet mára
2004.12.22 16:40

! Vigyázz magadra! És pihenjél! Hagyd a dagadt melót másra...! J.A. után szabadon... 

Duplán is! Következő héten HSG! Azt is megúsznám.... 2004.12.22 16:40
És ráadásul két képet készített. Már a képeslapot is megvettük hozzá. Micimackós
2004.12.22 17:01
Na de majd elütöm az időt valahogy a párommal
2004.12.22 17:04
Remélem, nem előre ittunk a medve bőrére, én egy kicsit aggódom. NA de huss negatív gondolatok!!!
2004.12.22 20:37
, bár ettől nem lesz több időm netezni
Jó sokat írtatok ennyi idő alatt, de a párom ma céges vacsin van, úgyhogy nekiálltam visszaolvasni
Persze most a buta fertőzés miatt nem startolhatunk rá, hogy a természetnek adjunk egy kis esélyt.
Én is ilyet akarok nyárra
Nagyon szép mennyasszony voltál
De hát szép babához szép szoba jár!
Én nagyon szorítok.
Ugye!? 2004.12.22 21:10
2004.12.22 21:34
Annyira édesek voltak ahogy mozogtak.Képzeljétek egyszer olyan volt, mintha integetett volna az egyik babánk.Még a dokim is szólt, hogy nini integet.
2004.12.23 07:23
2004.12.23 08:03
Kívánom, hogy siker koronázza ezt a hónapunkat, és januárban egymás utána sorra hozzuk a pozitív teszteket!