A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hahó, hazaértünk.

Na, nagy lendülettel elkezdtük a hétvégét meg a programokat, de szombat hajnalra R. belázasodott. Ma már nem volt baja, csak az orra folyt :roll: Így aztán Heniéket sem tudtuk meglátogatni.

MIndenkinek jobbulás!

Azért csütörtökön-pénteken zajlottak az események, majd rakok képeket később.

:arrow:

Kép
vindolanda

Csillám,jobbulást :( csak nem 2ke miatt émelyegsz? :) :)
pedig titokban reménykedtem,h. beállítasz :(
S igen Mónival hirtelen felindulásból szerveztünk egy gyerekmentes dumapartit :) :) Olyan jó volt :)

Maggie, B. ma csak 1/2 7kor kelt :) :) tegnap meg 1/2 8kor :) :) kipihentem magam nagyon :)

:arrow: sálat kötni,aztán horgolni :)

KépKép
viranka

Azok a traccspartik de jók tudnak lenni. 8) Jól csináltátok Lányok. Viranka, Te tudod, hogy miről szoktam beszélni a korai kelésekkel kapcsolatban, hiszen Te is tapasztalt vagy e téren. :lol:

Vindo, szegény Rugó. Kíváncsivá tettél. :wink: Jobbulást a legénykének!

Én meg iszonyat fáradt vagyok, szerintem ma inkább lefekszem időben, ráadásul iszonyat módon fáj a torkom, meg már a fél fejem is. Du-n belekaptam a következő anyagba. Ezt a hetet erre fogom szánni, a mennyiséget elnézve kell is rá az idő. Ráadásul a dolgozat mennyisége sem lesz piskóta. Lassan szakdolgozhatnék is, olyan terjedelemben kérik. Mindezt egyetlen kreditért. :twisted: :roll:
Holnap meg elő kell készítenem a hospitálásomat, el kell mennem egy középiskolába. Az mondjuk nem kérdés, hogy hova. Többen is szívesen fogadnak az órájukon.

Jaj, de-t meg újra elküldtem az anyagomat a tanárnőnek, válaszolt is, tulajdonképpen rendben is van a dolog, küldött egy szép hosszú szakirodalmi listát is segítségképpen, meg április végére már kéri az elméleti bevezetőt is. :roll: Szóval lassan zombiban nyomulok majd minden áldott nap.
dmaggie

Sziasztok!

Véget ért a hosszú hvge:-(

Tegnap vendégek voltak, ma mi voltunk vendégségben, sőt az új vadasparkot is sikerült ma meglátogatnunk :-)

Vindo sajnálom:-( Pedig pénteken este észre vettem en nem fogadott hívást egy ismrertlen számról , de gondoltam te hívtál volna még.. egész nap takarítottam, egy nagy ládányi játékot selejteztem le a fiúknál :roll:

Heni
KépKép
heni81

hali
bizony vege a hv -nek

vindo sajnalom, puszi a fiatsl ur kobakjara.
irina oh sajnalom h te is elkaptad

mi jol. tegnap szulinapi buli turheto, emma jot jatszott uncsival, dalms jo csaj volt,
ma de -t elmenyfurdoztunk. emma elvezte a csuszdazast.:-) dal
a nagyival volt. du -an forumban csavarogtunk. I nek neztunk cipot...de nem talaltunk. :-(.

dalma jol van, emma is javul, a para segitett a furdoben. :-)

I jovoheten megint svajcba megy de csak egy napra :-)

maggie ugyes vagy. kitartas

KépKép
kaqk
Debrecen

Képek:

Itt az első napunk. Kimentünk a bocátori forráshoz, amelynek a közelében vannak halastavak is. Ott Rugó vadakat etetett, de nagyon félt, hogy közben esetleg vaddisznókkal találkozik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A második napon az egri várban voltunk. Itt a legjobb az volt, hogy Rugó a panoptikumban beosont a lezárt területre, amíg nem figyeltünk, megbökdöste az ágyúgolyókat, és mikor rájött, hogy gumiból vannak, elkezdett kiabálni, hogy "Játékágyúgolyó, játékágyúgolyó!". Nagyon érdekelte az ostrom története, de hogy pártatlan legyen, elmondtam neki, hogy apai ágon Egerben maradt török családból származik, így vsz. a nagypapájának a nagypapájának stb. az apja ott rohant a fal felé nagy lendülettel.

Kép

Harmadik napon beteg lett. A negyedik napon viszont újra jobban lett, és ekkor kertészkedett. Túri Dani 8)

Kép

Kép

Amúgy otthon most minden a tűzesetekről szól. Pl. anyáék falujában a tizenötödikei ünnepség után az emberek átmentek a hegyoldalba, és megnézték, ahogy négy kocsi oltja a tüzet. Egyik este a szomszéd településen égett el egy villanyoszlop :shock: Este 11-ig nem volt áram. Ma meg Eger mellett keveredtünk bele egy olyan tűzbe, hogy az úton semmit nem lehetett látni a füsttől, hívtuk is a tűzoltókat.

Holnap mozgásterápia, de vissza is fogok majd olvasni.

Kép
vindolanda

Heni, nem én voltam. Legközelebb majd egyeztetünk is telefonszámot, mert én küldtem sms-t neked, hogy elrobbant R., de szerintem az a számod már nem jó :roll:

Traccsparti 8) 8) 8)

Maggie, szegény Te. De legalább a hospitálás megszervezésével nincs gondod.

Kaqk, hogy utazik a párod?
Na, az élményfürdőzés jó lehetett 8)
R. még sosem mert lecsúszni egyedül.

Dolgozni :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: jó képek! Török felmenők :shock: :shock:

Repcsivel megy bécsből..oda meg egy kollégája viszi hajnal 2 kor indulnak és kb hajnal 2 körül fog haza érni. :shock: :?

Emma sem egyedül csúszott, csak a piroson és I várta..de ez az a rövid nyitott "családi" csúszda.

ma Emma már ment oviba. :-) ma már bicóval megyek érte. :-) legalább mozgok..mondjuk reggel picit tornáztam..míg Dalma aludt.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Zizi elaludt végre,olyan zabos volt már,nem bírtam vele mit kezdeni.

Vinó!Szuper képek,olyan édes Rugó,ahogy érdeklődve nézelődik!
Török felmenők,nahát.

Maggie!Jobbulást Neked!Lesz dolgod ahogy olvasom :)

Vera!De jó nektek!!Olyan irigy vagyok,ezer éve nem voltam sehol gyerekek nélkül(kivéve orvosnál)mióta Berta megszületett egyszer mentem el egyedül fodrászhoz,azóta oda is jönnek velem :lol:

Erről jut eszembe el ne felejtsem Bertust beíratni az oviba,26.-án mert szeptembertől kötelező lesz a kisasszonynak is,előre félek mi lesz édesemmel...

28.-ára kaptam időpontot a nőgyógyászhoz és a röntgenre,nem kis erőfeszítésembe került,h egy napon eltudjam majd intézni a kettőt.

Kaqk!Élményfürdőőő,nagyon szeretném de megfogadtam,h soha többet,szeptemberben voltam,azóta is azt nyögöm,mindig elkapok valamit... :cry:
De a gyerekek imádták :D

juba0

Boldog születésnapot kívánunk Irinának!

Szegény István, akkor nem sokat alszik mostanában :roll:
Hát, Emma akkor is bátor.
Legközelebb majd Rugót is noszogatom, ha arra járunk :wink:

Juba, akkor Rád férne egy shoppingolás kávézással egybekötve :wink:
Szerintem Berta ügyes lesz. Semmi gond nem lesz vele.

Mi is voltunk mindenhol, pl. vettünk a terápia után mosószert, meg nagy gimnasztikai labdát (azon kell Rugót gyakorlatoztatni). A Decathlonban találtunk 3500 ft körül.
Ja, és közös ebéd Rugóval a mekiben. Elköltöttünk egy csomó pénzt :?

Gáboron amúgy nagyon látszik, hogy nem egy északi típus... A vezetékneve is olyan törökös (tele van ö-vel). Aztán egyszer találkoztunk egy távolabbi családtagjukkal, akik családfakutatásba kezdtek, és Egerbe került törökökig jutottak :roll:

Most R. már nagyon fáradt. Én viszont megpróbálom kicsalni az udvarra, mert a tuják nagyon szárazak. Aztán meg terrárium, akvárium takarítás, teregetés stb.

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre itthon. Most majd a Kedves hozza haza B-t. :lol: Mindjárt kezdek dolgozni. Ma sikeresen megbeszéltem a hospitálást, sőt, még abba is belementek a lányok, hogy felvegyem az óráikat. Az meg a szakdolimhoz jön majd jól. :lol: Sütök is majd nekik valami finomat. Az egyikőjük még át is szervezi majd az óráit, hogy nekem jobb legyen. Hát nem tündérek?

Én meg attól féltem, hogy nem nagyon akarják majd, hogy ott videozzam v. diktafonozzam őket. De még ebben is segítenek. Azért majd megpróbálok még keresni általános iskolát is.

Vindo, annyira jók a képek. Bár ez eléggé megszokott. :wink: :lol: Hihetetlen, hogy miket nem produkáltok. Ez a török felmenő látom mindenkinek szemet szúrt. Én is azon morfondíroztam, hogy honnan tudjátok vajon. :roll: Hajrá mozgás!!!! Mármint Rugónak. Holnap megyek az egyetemre, visszaviszem a könyveket. :wink:

Juba, akkor szorítok Neked is. Tényleg nagyon hasonló cipőben járunk. Én sem mehetek egyetlen nyílvános strandra sem, meg semmilyenre sem, csak a természetes vízek jöhetnek szóba. Nyugi, nem lesz semmi baja Bertusnak az oviban. :lol:

Kaqk, de irígy vagyok. Bár most én is elterveztem, hogy tornázok majd. Azt a félórát csak nem kellene lespórolni. Meg az étkezésre is oda kellene figyleni, mert bálnásodok. :oops: Holnap, ha elindulok, vigyem el a sütőt?
dmaggie

Irina, Isten éltessen, Drága!!!!
Hogya vagy? Zh?
dmaggie

Irina!
Boldog szülinapot!
Hogy vagytok?

Vindo!
De jók ezek a képek! Rugó nagyon vagány fiúcskának tűnik! :) Egyébkén az enyémek is félnek az erdőben a farkastól és a vaddisznótól...
Török ősök! :) És Te felvetted ezt a törökös nevet?

Maggie!
Hihetetlen, hogy mennyit pörögsz! Én feleennyitől kidőlnék! Hogy bírod???

Kaqk!
Örülök, hogy Emmácska jobban!
Jó lehetett a pancsi!

Juba!
Szerintem is minden rendben lesz Bertussal. Szerintem már lehet, hogy várja is! Ügyes voltál, hogy el tudtad rendezni, hogy 1 nap letudj mindent!
Hát rádférne már egy kis magány!

Viranka!
Köszi a tudósítást a többiekről! :)

Heni!
Akkor ma már munka?

Kép
gica1

Én ma dolgoztam, gyerekek oviztak:-)

Vindo szuper képek!
Valószinű te a régi számomat tudod:-(hát ezt jól megszerveztük :roll:

Irina boldog szülinapot!!!!!

Én is híztam 2 kg :evil: nekem is elkell kezdeni oda figyelni megint :evil: meg hát jön a jó idő, csinosnak kell lenni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Ja, Heni, született logisztikusok vagyunk :lol:
Majd legközelebb összehozzuk.

Fogyózóknak sok sikert :!:

Gica, nem, én maradtam a saját nevemen.
Mikor, még az email előtti korban, leveleztünk egymással olyan 1998 körül, mindig bajom volt a nevével. Gyorsan írok, nagy hurkokkal, és az ö betűktől a frász kerülgetett. A Gábor neve is béna, az enyém is eléggé, de legalább az utóbbit már megszoktam. Így aztán maradtam az, ami voltam 8)

Strandolókat sajnálom :?

Rugó már el is aludt, így dolgozni kezdek. Holnap kezdődnek a hajnalozások :x :arrow:

Kép
vindolanda

Drága lányok, köszi szépen!

Jövök majd a héten bővebben is, csak nagyon sok meló összegyűlt a betegeskedések miatt... amúgy most minden rendben.

Mindenkinek a legjobbakat!
Puszi!
irina

Hahó :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Akkor megtöröm ezt a nagy csendet. :lol:
Hú, az éjszakánk valami borzalmas volt, hajnali háromkor megszólalt a riasztó. Megint semmi, de azóta nem nagyon aludtunk.
Tisztára feszült vagyok, ma megyek rákszűrésre, közben meg eléggé fáj a hasam is. Remélem nem leszek nagylány!

Ezeket leszámítva jól vagyunk, dolgozok szorgalmasan. :lol:
dmaggie

huh tényleg nagy a csend.

Maggie: riasztó.. :evil: :?

sütő: bocsi de nem igazán jutottam géphez, De nem is voltunk itthon csak este, Istvánnal voltunk intézni ezt azt, ..mert ma Svájcban van.

Majd gyere mesélj mi volt a dokinál!!! ++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, rendben. Itt van, vihető, amikor jó. :lol:

Jaj, izgulok nagyon. Majd megírom, ha hazajöttem, mondjuk fogalmam sincs, hogy mikor végzek majd. kb. hn6-ra megyek, de, hogy mekkora lesz a csúszás.

Rendes kislány leszek, megiszom a kávémat, aztán tornázok egyet. Utána Bercó, majd a doki. Közben ki kellene találnom, hogy mit főzzek a Kedvesnek. :roll: :lol:
dmaggie

Hajrá, Maggie :!:

Itt semmi újdonság, még Bösz-ben vagyok. Könyvtár, forró csoki, és irány haza. Holnap el kellne intéznem a hallásvizsgálatot, nem tudom, sikerül-e.

Kép
vindolanda

Ok Maggie, köszi..akkor majd jelzem mikor van "kimenőm" és elmegyek érte. :-) köszönöm

KépKép
kaqk
Debrecen

Az idei év bókja:

Hazaérünk, segítek Rugónak vetkőzni. Látom, hogy közben vizslat. Megsimogatja a fejemet, majd megszólal nagy komolyan:
Anya, Te szép vagy :shock: 8)

Rugónak nagyon tetszik a nagy gimnasztikai labda, sokat játszik vele, és a gyakorlatokat is szívesen csinálja (főleg az apjával, amíg én fürdök). De együtt is kipróbáltuk a rugózást rajta, tök jó 8)

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie!!Ne izgulj minden rendben lesz!!!Drukkolok Neked nagyon!!!
Nekem is nagyon fáj a hasam,nemrész szálltam ki a kádból,cickafarkfürdőt vettem hátha kevésbé fáj majd...

Rugó nagyon cuki!!Micsoda bókot kaptál tőle Vindó :lol:

juba0

Maggie??????

Vindo: de édes ez a Rugó!!!!!

Már letöltöttem a képeket holnap megpróbálom kicsinyíteni, és feltenni ide.. :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már itthon vagyok, szerencsére nem volt nagy csúszás. Csak ettem, meg fürdővizet csináltam Bercónak. :lol:
Az orvos szerint rendben vagyok, bár van egy pici gyulladás, de azt csak rózsamézezni kell. Végül még arra döntöttünk, hogy csináltat egy hormonvizsgálatot, abból majd kiderül, hogy tényleg korai klimaxom van-e. Most az uh-ot látva ez sem zárható ki. Pénteken lesz eredménye a citológiának.

Vindo, lehet ennél szebb vallomás? :lol: Elkényeztetnek téged ezek a férfiak. :lol: :lol: De jól is teszik. Hintázást nem ajánlották?

Juba, hátha segít! Egy időben nekem sós forró fürdőket kellett vennem. Sokat javultam.

Ma még olvasgatok, aztán holnaptól vad iramban írom a dolgozatomat. Meg közben beszerzek néhány szakértői véleményt, hátha még egy dolgozatot letudhatok. Jó is lenne!

Kaqk, esetleg tegyem be a kocsimba és délben forduljak arra?
dmaggie

Maggie, holnap délben nálam a kocsi, szabad is leszek, tudunk találkozni valahol a könyv miatt.
Milyen jó, hogy semmi rosszat nem mondtak. Azért drukkolunk péntekre is.

Szegény Juba. Segített a fürdő?

Várjuk a képeket, Kaqk
:wink:

Rugó elaludt nyolckor 8) 8)
Mostanában megint jobban alszik, ezt kb. egy hete figyeltem meg.
Magától mászik az ágyba, nincs tiltakozás.

Ja, komoly bókot kaptam.

Szerintem megyek csokilikőrért, mert elfogyott a kakaópor :lol: :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie! Szuper!Péntekre is megy a drukk!!!
Sós forróvíz?Az gyulladásra jó? És ez a rózsaméz micsoda?Még soha sem hallottam :oops:

Vindó!Miért kellett ez a labda Rugónak?
Milyen rendes gyerek,ilyen korán alszik! :wink: Zizi fél hétkor kelt fel,előre félek mikor alszik majd el?!

Mindjárt rakok pár képet ha sikerül lekicsinyítenem.

juba0

Vindo, O.K. Majd csörögj rám. Nekem is délig van órám.

Rugó alvása 8) . Szerintem eléggé lefáradhat az oviban. Egyre többet vannak kint is, biztosan erről van szó. :lol:

Csokilikőr: tudsz élni. Most, hogy így írod, én meg lehet lenyomok egy citromos sört. :lol: Jól bekajáltam, mondjuk a görög saláta, a csirkemell nem gáz, csak a steak burgonya. :oops: :oops: Ezt indítottam el, mielőtt elmentem az orvoshoz, a fiúk meg befejezték. Szóval kooperáció volt, finom lett. Sajnos.
dmaggie

Juba, R. nem alszik napközben (nem tudom, Zizi alszik-e), és reggelente hat óra tíz perckor keltem.
Néha húzza 3/4 kilencig is, de ma elég fáradt volt.

Várjuk a képeket!

A labdán is gyakorlatozik. Ugrálok vele, hasal rajta, feszít a tetején, és mozgatom. A mozgásterápia része. A gördeszkázás meg a labdázás.

Maggie, van egy hinta a garázsban, azon nyomul, meg játszótérre járunk.

Dolgozok
:arrow:

Kép
vindolanda

Rózsaméz a glicerin borax lánykori neve. Ezzel szokták a kisbabák szájpenészét is kenegetni. :lol:
Igen, egyszerű tengeri sót tettem a forró vízbe, aztán ücsörögtem benne. Mondjuk az alacsony vérnyomásom miatt volt bennem némi érdekesség is. Volt már rá példa, hogy a jó forró zuhany hatására elájultam. :lol:
dmaggie

Én is megyek a dolgomra. Jaj, most látom, tölteni kell a gépemet.
dmaggie

Nem is tudtam, hogy a borax a rózsaméz :roll:

Dolgozni, de fél szemmel itt vagyok :arrow:

Kép
vindolanda

Igyál, Maggie, csokilikőrt. Most nyomtam le egy decit, szerintem jót tett :lol:

Kép
vindolanda

Mozgásterápia?Miért kell??

Maggie!Elájulni a zuhany alatt te jó ég!!! :shock:

juba0

Zizi alszik napközben,teljesen változó időpontokban.
Berta egy éves kora óta nem alszik egy percet sem,vannak nagyon ritkán olyan esetek,hogy ha kéri,hogy simizzük a hátát akkor beájul rajta de ez nagyon elenyésző!Na meg ha lázas,akkor elnyomja az álom.
De majd ha jön az ovi szerintem ő is tuti elpilled majd időben.

juba0

Juba, gyönyörűek 8)

Berta is Kubu-fan?

A beszédfejlődését támogatjuk vele.

Kép
vindolanda

Hát, Rugó már az oviban sem alszik :roll: De így legalább este eldől :lol:

De az elején tuti kifárad majd Berta, és jókat alszik.

R. két éves kora előtt kicsivel szokott le a délutáni alvásról :?

Kép
vindolanda

Köszi Vindó!
Bertus szereti a kubut,most az ízesített ásványvizes változatot kéri,egyébként szinte teljesen mindegy neki mint iszik,szöpikét vagy a teát is szereti,szerencsére inni nagyon tud! Bárcsak az evéssel is ilyen jól menne minden :)

Egyébként tuti Berti sem fog ott aludni az oviban,itthon sem alszik,ott sem fog(szerintem).
Ezért délben megyek is majd érte.

juba0

Juba, szerintem egy-két napig próbálkozhattok az egész nappal, és ha délelőtt jól kifárad, akár ott is alhat. Neked meg könnyebb lesz Zizivel.

Nem is tudtam, hogy a kubus vizek ízesítettek :idea:

R. kakaópárti, ahogy én is.

Kép
vindolanda

Persze ha szeretne ott maradni,esetleg aludni,akkor én nem vagyok semmi jónak az elrontója :)
Még arra is kíváncsi leszek majd Zizu mit szól hozzá,mert két percre szem elől veszti Bertus már üvölt neki,összenőttek...

Bizony,a vizek,alma,citrom és eper ízben vannak,meg van a hagyományos sárgarépás és multis verzió.

Kakaót szorulás miatt nem ittunk,Bertussal hosszú évekig kínlódtunk.

juba0

Elmentem egy kicsit olvasni, aztán mire jövök vissza. :wink: :lol: Be nem áll a szátok. 8) :lol: Ez inkább dicséret ám.

Juba, egyem meg őket, tényleg gyönyörűek. Milyen érdekes, hogy különböző a hajszínük. :lol:
Ezek szerint megoldódott a székrekedéses probléma? Ha az én lányom lenne, akkor lenne kire fogni. :oops: :lol:

Vindo, én elsőre nem szúrtam ki a kubus palackot. :lol: Jó szemed van. Nem is tudom, hogy van-e itthon csokilikőr, tojáslikőr biztosan van. Egy doboz citromos sört iszogatok. :lol:

Ez az ájulás még főiskolás koromban volt. Nagyon hideg volt a koliban, aztán hosszasan zuhanyoztam, melegítettem magam. Ennek köszönhetően elájultam. Még mentőt is hívtak hozzám. Ők mondták, hogy még jó, hogy elájultam, meg sem tudták mérni a vérnyomásomat. Szerintem nem is kaptam semmit, csak lefeküdtem és aludtam egy jót. :lol:
dmaggie

Maggie :shock: :shock: :shock:
Akkor neked tényleg kell a kávé.
meg a citromos sör:)

Juba, lehet, hogy nagyon fog tetszeni neki, hogy kettesben lesz veled :D

A citromos víz nem lehet rossz :idea:

Kép
vindolanda

Köszi MAggie!!
És nem csak a hajuk színe különböző,a természetük is teljesen más!
Bertus a "türelmes",nyugodt,ő elül,nézi a mesét,elhintázik magában,viszont ezek ellenére szereti produkálni magát,szeret a középpontban lenni.
Zizi jön,megy,pattog,pörög,egy percre nem áll meg,nagyszájú,makacs,önfejű,viszont egy cukiság,minden második szava a szeretlek:)Sokkal önállóbb mint Bertus volt ennyi idősen,bátor,bevállalós.

Elég ijesztő ez a zuhanyos történet!Nem ütötted meg nagyon magad?

juba0

Ja még azt elfelejtettem:
Maggie!Szerencsére a szorulást elnőtte,nemsokkal négy éves kora előtt egyszer csak magától megoldódott!!
Néha azért van mikor kicsit rásegítek egy kis levolakkal de ritkán kell.

Vindó!A citromos tényleg finom!!

juba0

:lol: :lol: Akkor még fitti és fiatal voltam, semmi bajom nem lett. :lol: :lol: Mondjuk jó vagyok ájulásban, az epilepsziám miatt (kinőttem) gyerekkoromban sokszor elájultam. Legutoljára terhesen. Bercóval voltam terhes, júniusban is már borzasztó meleg volt, akkor volt talán az első hőségriadós nap. Én meg dinnyét kívántam a nagy melegben. A szomszédommal mentem, hogy vigyázzon rám. Ettem is ittam is reggel rendesen, aztán elindultunk. Csak azt nem vettük számításba, hogy a piac akkor egy pléh akármiben üzemelt. A levegő megállt benne és ehhez jött még a hőség. Szóltam én, hogy nem vagyok jól és inkább visszamegyek a kocsihoz, a zárt részről kiérve az első kukáig jutottam. Abban kapaszkodtam meg állítólag, aztán se kép, se hang. Ja, akkor is hívták a mentőket, be is vittek a kórházba, aztán ott kellett töltenem három éjszakát. A kórházakban szerintem megáll az idő. Azóta nem ájultam el. :lol:
Jaja, éljen a kávé és a citromos sör. :lol: :lol:

Juba, ez szerintem természetes, mármint a személyiségbeli különbség. A második gyerekek sokkal inkább Zizira hajaznak. :wink: :lol:
dmaggie

Juba, a sör vagy a kubu???? :wink: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: