Este jövök és leírom a receptet, csak most megyek Parndorfba és máris meg vagyok késve, ezt meg nagyon utálom, mert téphetek 120-szal.
Vizsga rendkívüli szívatás volt, azokat a szerencsétlen fejeket látni kellett volna

Puszi mindenkinek, Kinga
2004.12.20 14:15
Ugy folyik az orrom, hogy alig kapok levegot. Szerencsere laz, torokfajas nincsen. Mar szombat ota tart, bar egy kicsit jobb most. Lilivel semmi gond.
Huha! De hat ez oriasi.
Mennyi idosen kezdte el? Kivancsi vagyok Lili mikor kezdi el.
Bar lehet, hogy azt kell kiprobalni, amit jerry irt, hogy hatara fektetem lefekteteskor. Mi minden nap azonos idopontban furdunk es fekszunk. Azert is kene mar, hogy magatol elaludjon, mert 2 napja masfel orat! van a cicimen mig elalszik. Szerintem ez nem normalis. Tegnap 1 ora utan meg mindig cicizett, de csak cumizott, igy mondom magamban, hogy ebbol eleg. Ez nekem is faraszto. Letettem az agyaba, joejt kivantam es kijottem. A kis ejjeli lampat azert meg nem kapcsoltam le. Egy daravbig fent volt csendben, aztan jott az uvoltes. De hihetetlenul. Azert birtam 5 percig, de utana mar nem.
Bementem hozza, megprobaltam ugy, hogy simogatom es enekelek neki, de semmi. Uvoltes. Idegeim mar nem birtak.
Igy felvettem cicire tettem es elaludt 5 perc alatt. Szerintitek mit rontok el? Mert ez nem normalis igy. Talan ma este megprobalom a hatara tenni.
Miota csinalja igy Botond? 2004.12.20 14:37
2004.12.20 15:25
Próbáld meg nem hagyni elaludni a cicin,1O-15 percnél ne hagyd tovább,Lili már nagy baba valszeg ennyi idő alatt meg is eszi a kellő mennyiséget.Amikor beteszed az ágyba,énekelj neki ,meséld el mi volt aznap,én azt is mindig elmondtam neki-ilyen kicsinek is-hogy ki mindenki alszik már-névszerint(apa,mama,papa...stb..)Kemény 1 hetembe telt,de bejött.Az első napokban még sírt,azután már aludt magától.A kisbabáknak mindent tanulniuk kell,az elalvást is ,és ezt úgy tanulják meg ahogy mi segítünk nekik.
2004.12.20 15:35
Tenyleg nem vettem ki az agybol, enekeltem is neki, de akkopr is orditott. Szerintem meg se hallotta a hangomat.
De lehet, hogy tenyleg az a baj, hogy hason volt fektetve. 2004.12.20 16:04
2004.12.20 17:32
2004.12.20 18:46
Nem én szoktattam így, de nem tudtam mit csinálni, mert állandóan elaludt a második cicin, átvittem és hason aludt rendesen. Viszont mostanában, ha nem alszik el cicin, mert még nem elég álmos, akkor büfi után beteszem a kiságyba, de hason nem hajlandó megmaradni, mert nem akar elaludni.
Így marad háton és otthagyom. Egy darabig elmagyaráz magában, meg hívogat, aztán kezdődik a majdnem sírok és ha hagyom, akkor képes egész komolyan behergelni magát. De nem hagyom, mert tudom Nála ez nem működik, annyira elkezdene sírni, hogy alig kap levegőt és azt nem akarom, szerintem nem jó Neki! Szóval mikor már elég álmos, akkor sem akar elaludni hasra fordítva, hanem ki kell venni és ringatni. Szóval nálunk a helyzet romlott és szerintem nem az én hibámból, mert én tényleg próbálkoztam Vele, de üvölteni nem hagyom, sajnos nagyon kitartó emberke, nem egykönnyen adja fel.
Így marad a várakozás, hogy majd megint jön egy következő fázis és hátha leszokik róla.
Kaki viszont volt rendesen, így azt kell hinnem, hogy kakimanónk elüldözte álommanónkat!
2004.12.20 19:06
Kicsit még nagy, azért van felhajtva.
Persze ezt a farmerrucit is Anyu túrta, és mivel nyári csak harisnyával tudom ráadni, de muszáj, mert annyira cuki benne!
2004.12.20 19:48
Iszonyatosan nyugos volt ma. Nagyon sokat sirt.
Mar en is szinte bogtem.
Van ennek koze a hosszu esti ciczesekhez? Foga? Vagy szerintitek megerzi, hogy anya beteg? Egesz nap nem aludt semmit. Delutan mikor bealudt a szopiba, letettem, de ra 15 percre uvoltve ebredt. Majd vallamra tettem, visszaaludt, de ujbol 15 percre uvoltve ebredt. Utana mar csak a vallamon aludt meg fel orat.
2004.12.20 20:28
Ne idegeskedj,az alvás miatt,Lili is megérzi ezt,neki sem jó.Hallgass az ösztöneidre,és azt csináld ami neked jó. 
2004.12.20 21:08
Addig nálunk is úgy volt, hogy elaludt szopi közben, viszont sokszor felriadt, ha vittem át a szobájába, vagy ha betettem a kiságyba. S én akkor rögtön újra visszavittem s cicire raktam, s kezdődött minden előről.
Ja és Botond mindig háton alszik. Egyébként meg szerintem egyáltalán nincs elkésve Lili az egyedüli elalvással. Végül is szerintem ráér addigra megtanulni, amikor már megszűnik az esti szopi. Nappal egyébként hogy alszik el? Abból a gyakorlatból nem tudnál valamit átcsempészni estére? Gyógyulj meg mielőbb! 2004.12.20 21:16
Gergő nagyon sokat változott már,nagyon aranyos!
2004.12.20 21:20

2004.12.21 11:42
Mamam kerdezte, hogy nem akarom-e ujbol megprobalni a cumit. Hat en nem szivesen teszem, ha mar egyszer kikopte. Akkor inkabb en szenvedek.
2004.12.21 16:22
Akkor már nektek is sikerült lekapni mosolyogva, ahogy nekünk is.
Hát olyan cuki a Mókuskám, hogy ezeken a képeken csak azt lehet.
Csak kitartás!
Anyu és a Hugim is odáig voltak!
2004.12.21 20:59
), aztán hozzákeverek (már kanállal és óvatosan)1-2 kanál kakaóport. 

2004.12.22 08:03
De gondolom, ezzel mindenki így van!
Nem tudom, hogy el tudok-e menni, mert nem tudom, mikor jönnek a rokonok-barátok. De szeretnék! nagyon!
Kis édes vasgyúró!
Gyönyörűek a képek! És én is imádok túrni Ádámnak! Ilyen pici cuccokból állati édeseket lehet kifogni!
Gratulálok!
Egyébként nagyon szép kislány! Tündéri a fotó a kutyával!
Persze mindenki azt mondja, nem lesz semmi gond, de én már csak ilyen félős anyuka vagyok.

2004.12.22 09:34
2004.12.22 13:31
), csak az a kép még nincs a gépben. Beteszem és lekicsinyítem, mert az is nagyon cuki-muki.
Mit csinált, amitől kiakadtál?
Muszáj leszek majd beszélni vele, mielőtt ott hagyom Vele a gyereket.
2004.12.22 14:59
Orsival meg azert vagyunk, hogy eletben tartsuk.
Ne is mondd tovabb. Hihetetlenul, gyorsan gyarapszik. Szerintem Gergo a legnagyobb es legnagyobb sulyu baba a topikban.
2004.12.22 18:22
Sajna ma még nem tudtam megmérni, de megpróbálom nem elfelejteni fürdés előtt és majd beszámolok.
2004.12.22 19:56
A lábait meg keresztbe rakta.
Nyújtva jó sokáig kitartja a lábait.
2004.12.22 22:06
Ha levonul az ár,ígérem jövök többet
2004.12.22 22:48
Nem igaz lányok?
2004.12.23 07:27
Este 9 ora ota alszik. Nem volt meg olyan, hogy jomagam keltem elobb.
Ezt a mozgast Lili is csinalta. Most jon az a korszak, hogy orulten jarni fog keze-laba. Mindent elsopor maga mellol, ha fogni tud dobalni fog. Es vagd a kormet. Lili allandoan eltalalta a fejet es mindig tele volt karmolasokkal.
2004.12.23 09:44
Először Apucija visszaaltatta, másodszor szopizott, harmadszor Karcsi megint felkelt Vele, mert én nem tudtam visszaaltatni és onnantól a karjaiban aludt 3/4 9-ig. Ha letette sírás volt. Így szegény 1/4 7 óta nem aludt.
Én viszont kicsit kipihentem magam. Ez már a 3. éjszaka, ami ilyen gáz, mire jön a karácsony csak kókadozni fogunk Karcsival a fa alatt.
Mert mindenkinek szól!

2004.12.23 15:25
2004.12.23 15:46
És a képek! Nagyon helyes kis fickó! Mászás: nálunk már beindult, Lizi tegnap volt 5 hónapos, és már fel is ül, ezt celebrálandó. Mi büszkék vagyunk, csak kicsit korainak tartjuk a produkciókat.
mégha karácsony is van! 2004.12.23 18:20
). Nem részletezem. Restellem a dolgot, nagyon szeretnék újra képbe kerülni, de nem tudom mikor lesz lehetséges, mert Ádink jövőhéten is dolgozik. Amúgy megvagyunk, sajnálom, hogy a taliról lemaradunk, dehát így jár aki mafla és nem tanult meg vezetni. A fiúk jól vannak, Dani a régi,helyi rambó maradt, Gergő 8.70 kg és 64 cm, 2 kis foggal alul... Belehúzott a szentem.
2004.12.23 20:49
2004.12.23 23:44
Viszont este viszonylag simán ment az elalvás, reménykedem az éjszakában, mert már eléggé kivagyok és holnap karácsony!
Sajnos nincs Mikulás-sapkánk, kíváncsi lennék Gergőre!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint