A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina, az édesanyja Budapesten volt, árut szerzett be, vele volt a nagyobb tesó is. Az apukája meg vak. Nem egyszerű a dolguk. Éppen most mondta Gergő, hogy ma voltak a balesetin. Még nem tudjuk, hogy mi lett vele, de gyanítom, hogy nem lehet nagy baj, mert tegnap bőszen beszélgettek, játszottak a szg-en.
Ja, és az édesapja iráni, neki aztán tényleg nincs itt rokona.

Ma én is azt terveztem, hogy dolgozok a vonaton, de nem nagyon tudtam, bár hajnalban elolvastam néhány dolgot, ennyi volt. :oops:
dmaggie

Konferencia: majd megnézem, hogy mit kell róla tudnom. Állítólag nekünk nem nagyon kellene fizetnünk, mivel Szeged rendezi, mi meg hallgatók vagyunk. Nekem az időponttal van némi bajom. Akkor pont nem lesz órám, amúgy meg a munkahelyemről eléggé sokat hiányzok, tehát meggondolandó.
Téged nagyon meghallgatnálak. :lol: :lol:
dmaggie

Megnéztem, nekem nem kellene fizetnem. :lol:
dmaggie

Maggie, az más, nem tudtam, ne haragudj, hogy ilyenek Wagdika családi körülményei.
Én is borzasztó paranoid vagyok, ha bármi van, irány a kórház....
Hát én nem vagyok nagy élmény, úgyhogy csak ezért ne menj a MANYE-re. Milyen amúgy ez a féléved?

Vindo, ez a kedvenc jelenetem a szegedi taliból, ahogy Rugó és Emma kézenfogva marcipánfigurákért ácsingózik.
:lol:
irina

Irinám, az a helyzet, hogy nagyon szívesen elvittem volna a gyereket, de most nem tudtam ott ülni egy napot. Meg szerintem a kártyája nélkül tényleg nem álltak volna szóba velünk.

Ez a félév. Egyelőre úgy néz ki, hogy húzósabb, mint az előző, pedig az sem volt piskóta. Szóval, lesz vagy tíz beadandóm, (eddig), egy szigorlatom és mellé 10 v. 11 vizsgám. Ja, és közben kezdjem írni a szakdolgozatomat, vizsgálódjak, stb.
dmaggie

Irina, a Ba, Ma képzésben lévőknek ingyenes a konfi.
dmaggie

lebuktatok :) szóval nem is Db-ben taliztatok,hanem Szegeden :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sapit B. boldogan hordja,tegnap egész nap rajta volt :) ma meg sokan megcsodálták 8)

:arrow: ma nagyon hisztis vok van :evil: :evil:

KépKép
viranka

Csak gyorsan jövök.

Na, én is megyek majd Szegedre, már el is fogadták a regisztrációmat, de az később lesz két héttel (talán). A pedagógiai mérésre megyünk majd csapatostól Db-ből.

Most ennyi :arrow:

Maggie, tényleg szörnyű körülmények és lehetőségek között élnek családok :(
Most nézem, hogy egy másik Nagy József-könyvet hoztam el... Kedden majd cserélem. Nem látszott a címe, a száma meg ugyanaz volt.

Rugó ma du. tünemény volt, de tényleg, végig házimunkáztunk, játszottunk, most együtt fürödtünk. Se mesenézés, se notebook, se hiszti... nem is értem, de tényleg.

Kép
vindolanda

Maggie, hát csak azt remélem, hogy ennyi rengeteg feladatot ellensúlyoznak a színvonalas órák :-)
BA diákság: ha előadó vagyok, sajnos nem mentethetem fel magam (mert BA-hallgatóként meg előadó nem lehetnék szerintem, bár ez így nincs kimondva). Résztvevő az igen.
Szóval így nekem ez a MANYE-buli olyan 35 ezer forintba fájna, és az sok a többi kiadás mellett. De még töprengek rajta.

Verus, hát majd Szegeden is talizunk egyet talán... Te vagy hisztis vagy a gyerekek? Miért, történt valami?

Vindo, hát néha vannak ilyen csodás napok is, adjon sokáig erőt. :-)
irina

Irina, értem én, csak próbáltam humorizálni. De úgy látszik, tényleg fáradt vagyok. :oops:

Vindo, tényleg szuper. :lol:

Na, fogat mosok, aztán megyek aludni, mert alig látok ki a fejemből.
dmaggie

Halihó!

Mi már ébren, nem aludtam valami jól, kissé nyomottnak érzem magam.

Bercókám azt mesélte, hogy manókkal álmodott és kérte, töltsem le neki. :lol:
dmaggie

Maggie, sikerült letölteni? :lol:

Nálunk az éjszaka igen jó volt, vagy tíz órát nyomtam egyhuzamban, nem is tudom, mikor aludtam ilyen jól utoljára 8)

Irina, bíráltál már OTKÁ-kat?

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok :) !
Utólag is köszönöm a szüli- és névnapos köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok, én meg... :oops: . Szóval nagy puszi Nektek érte :D!
Mi jól vagyunk, Panka kicsit köhög, de eddig szerencsére megúsztuk ennyivel.

Maggie, aranyos vagy, hogy kérdezted: az én félévem is húzósabb lesz jóval, de remélhetőleg a 4 közül ez lesz a legdurvább, és az utolsó félévre szinte csak a szakdoga marad. Az egyetlen bajom az, hogy bevállaltam egy kutatást (a kötelezőn kívül), és lesz konferencia is, amivel kapcsolatban sem tapasztalatom, sem időm, sem erőm...Hát majd meglátjuk...

Puszi Nektek! Próbálok többet jönni, bár ezt mindig csak ígérem :oops: .
dettyk

Vindo, kiderült, hogy tegnap reggel ugyanezt próbálta meg a Kedvessel is, de ő is azt válaszolta, amit én. :wink: :lol:
Anyósodék mikor érkeznek?

Dettyk, hiányzol ám, gyere gyakrabban! Na, látom, Te sem fogsz unatkozni. Jobbulást Pankának!
dmaggie

Sziasztok!

Vindo, OTKA-bírálás: nem bíráltam. Te csináltad már?

Maggie, ezek a Letöltött Manók nagyon jópofák lehetnek.

Dettyk, azért amikről írsz, nagyon izgalmasnak hangzanak! ;-) Hogy bírod a sok dolgot? Szépséges lányod-fiad jól van?

Megjártuk ma Halász Jutka nénit, szerencsére nem kellett messzire menni érte (10 perc gyalog), hát én le voltam nyűgözve, idén lesz 70 éves, de évről évre aktívabban ugrál a színpadon. Tavaly határozottan fásultabbnak tűnt, mint most. :shock:
Realizáltam, hogy 8-9 nap múlva zéhá fejlődéspszichóból, amiből kb. 10 oldalt olvastam el a 400-ból, úgyhogy a hét ezzel fog telni egyebek mellett, valszeg nem nagyon fogok tudni ide is jönni.
Mára meg a teljes lakás felnyalása (portörlés, porszívó, felmosás) van csak hátra. :roll:
irina

Halihó!

Délelőtt, amíg sült a husi, huzzákezdtem a következő dolgozatomhoz, mindjárt folytatom is.
Délben aludtam, majd felvittem a sok-sok mosott ruhát a szárítóba, kiterítettem. Ébresztettük Bercót és elmentünk a fórumba. Szerdán láttam, hogy a Cundaban jó pólókat lehet venni, egészen jó áron, a fiúk megnézték és vettek is maguknak. Kicsit izgultam, hogy tetszik-e majd nekik, de tetszett.

Jó kis nyomott vagyok, de muszáj lesz dolgoznom, vasalnom is kellene.

Irina, ügyes kislány vagy, meglesz az! Szorítok nagyon. Mi tavaly voltunk H.J. nénin. Akkor is jó volt, Bercó azóta is emlegeti. :lol:
dmaggie

Hát, még Halász Juditnak is lehetnek rosszabb napjai :wink:
Ádinak tetszett?
Hát képzeld, fogok bírálni :shock: :shock: Jobb személyt nem is kérhettek volna fel, de komolyan :roll:

Dettyk, gyere, ahogy tudsz!!!
Ügyes leszel a konfin, meglásd :wink:

G. szülei elmentek. G. éppen alszik a galériában. Rugónak továbbra is tartanak a jó napjai :shock: 8)

Este jövök majd.

Kép
vindolanda

Maggie, hát reméljük, igazad lesz a zéhámmal kapcsolatban. :-)
Neked is jó munkát a továbbiakhoz -- nagyon jól haladsz!

Vindo, szerintem ez nagy dolog (OTKA-bírálás), remélem, jó anyagot kapsz hozzá.
Ezek szerint anyósék most nem zavartak sok vizet? Hátha fejlődésképesek :-D

Ádi droidikákat alakít (ezeket miért fordítják haláldroidnak a szinkronban, nem értem...), azok ezek (http://www.roblox.com/droidica-item?id=14180322), még a pózt is felveszi :lol:
Tetszett neki a HJ-koncert, csak azt sajnáltuk, hogy az új albumról kevés dal volt, de a kedvence (Tatok-tatok) igen. Én meg voltam elégedve, mert volt a Hegyi tolvaj meg az Almaszósz, nekem ezek a kedvenceim. 8)

Lakás 3/4 fázisban kész, már csak a felmosás lenne, de azt el fogom tolni. Este melózni kell, matstatházit írni, meg ami még jön. Pedig micsoda pozitív pszichó könyvek várnak rám, de hát nem jutok hozzájuk, annyi a kötelező olvasnivaló mindig....
irina

Éljen Rugó! :lol: G-t kifárasztották a szülei? :lol:
Én nagyon buta vagyok, de mi a csoda az az OTKA??? :oops:

Irina, köszi. Nagyon utálom csinálni, csak és kizárólag a muszáj visz rá. :oops: :oops: De legalább a harmadik dolgozat felénél tartok. Még gyorsan meg kell néznem az apáék házirendjét, aztán abból is írok valamit. A következő nagy falathoz kell a könyv, amit Vindo hoz majd ki. Pontosabban a következő a szakdolgozat vázlata lesz. :roll:
Bennem is kezd tudatosulni, hogy harmincadikán már vizsgázni is fogok. Jáááájjjjjjjj! De addig rengeteg a dolgom.
dmaggie

Maggie-m, mit utálsz csinálni? A házi dogákat? Megértem, ha nem tetszik a téma, nagyon nehéz lehet csinálni.
OTKA: (főleg) e címszó alatt osztogatnak pénzt hivatalosan kutatásra, rémesen hosszú pályázatokat kell írnia annak, aki emberre-műszerre-papírra stb. pénzt szeretne. Egyre kevesebb jut, egyre nagyobb a harc, és a szokásos magyar dolgokkal van tele. Itt a honlapja: http://www.otka.hu/index.php?akt_menu=65

Rugó a hét hőse, ez már egyértelmű. 8)
irina

Maggie, kedden ki is cserélem a könyvedet... Szóval tudod majd csinálni. Jó munkát!

Irina, én az almaszószostól féltem gyerekkoromban, mert bele lehet esni egy nagy bödönbe :wink:
Tegnap hívtak fel, hogy egy téma kapcsán ajánlottak be ismerősük, és az illetékesek rábólintottak. Remélem, tisztességesen meg tudom majd csinálni. Angol nyelvűek a pályázatok, persze :x

Rugó megfürdött velem, ivott egy kakaót. Megnézett három diafilmet, bebújt az ágyba a végén :shock: :shock: :shock: , villanyoltás után még meséltem neki egyet fejből, és el is aludt :shock:

G. szülei most teljesen konfliktusmentesek voltak. Nem tudom, mi van most ezzel a családdal:)

Dolgozgatni kezdek 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Rugó vidám napjai tovább folynak - reggeli készülődés közben megmutatja az új frizuráját.
Kép

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo, szerintem szakmailag nagyon menő OTKA-t bírálni :-) hajrá! Angolul van: ez igen érdekes, mert még külföldi bírálók esetében érteném, de itthon minek ez?
Gratulálok a tágabb családhoz, tartsanak ezek a jó napok örökké, de komolyan!
Rugó nagyon cukker a képen. :-)

Mennem kell dolgozni + tanulni, délután bizottságozok.
Jók legyetek, lányok! :wink:
irina

Hát, szakmailag nagyon menő leszek :lol:
Közben elkezdtem írni a Bolyait is :wink:

Jó munkát, tanulást Neked!

Szerintem is jól sikerült a haja. Néha jól elkapom, néha meg napokig szaladgálok utána ollóval :roll:

Kép
vindolanda

Haliho,
Epp a fodrasznal ulok, festenek, csikoznak :-) vegre.
A hetvegenk suru volt. Penteken de-tfoztem, du-an takaritas, szombat de-anyosomnal, du-an nalunk vendegek, vasarnap aposnal, es vege is lett a hv-nek.
Ma meg unneplunk. 14 ev. Jon anyu, vigyani a gyerekekre, mi megyunk vacsizni.

Na megyek mert mosnak

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, hová mentek vacsorázni???
Jó ünneplést!

Képzeld, Rugó egyszer még sírva fakadt tegnap, hogy Emmát nem látja most egy ideig :wink:

Vissza dolgozni :P :arrow:

Kép
vindolanda

Sztem a bistro no1 vagy mi a neve. Ott voltunk a szulinapomon is.
Egyem a kis szivet, hat mostmar jobb ido lesz a foteren ovi utan talizhatunk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, azt nem ismerem.

Mi tavaly voltunk kétszer étteremben, de mindig hármasban. Rugónak tetszik a dolog. Szerintem idén nyáron is elugrunk majd egybe csak úgy :)

Majd nyomulnak a gyerekek megint a főtéren, mi meg fagyizunk 8) 8)

Kép
vindolanda

Jo lesz, csak lenne mar jo ido.
Na lassan kesz leszek, mar a buraban szaradok.... :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Lányok, én meg jól kiütöttem magam. Tegnapelőtt belázasodtam, tegnap este szintén, nem tudok menni suliba. Az a baj, hogy előtte sokat hiányoztam a kislányom miatt. Mindegy, ez van...
Ráadásul nem menekülök a hörgőtágítótól, már fél órája próbálom magam rávenni, hogy felszívjak egy adagot. Na, bevettem. Utálom! Mindig hányingerem van tőle.

Nekünk is nemsokára ZH hét és le vagyok maradva...

Megyek is tanulni.
Bocsánat, hogy nem írtam senkinek semmit, fáradt vagyok.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Lányok, én meg jól kiütöttem magam. Tegnapelőtt belázasodtam, tegnap este szintén, nem tudok menni suliba. Az a baj, hogy előtte sokat hiányoztam a kislányom miatt. Mindegy, ez van...
Ráadásul nem menekülök a hörgőtágítótól, már fél órája próbálom magam rávenni, hogy felszívjak egy adagot. Na, bevettem. Utálom! Mindig hányingerem van tőle.

Nekünk is nemsokára ZH hét és le vagyok maradva...

Megyek is tanulni.
Bocsánat, hogy nem írtam senkinek semmit, majd még jövök, csak most nem megy...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na, ezt kétszer elküldte. Mi történt veletek? Felváltva írunk???

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szia, Piroska!

Én is elhavazódtam egy kicsit. Nagyon sajnálom, hogy elért ez a fránya betegség. Gyógyulj meg gyorsan! Gyerekek rendben?

Kaqk, hogy sikerült a vacsi?

Irina, jó tanulást, jó munkát!

Vindo, arany kezed van. Nagyon jó lett Rugó frizurája. Lassan nekem is el kell kapnom a Bercó grabancát.
Bercó ma az egyik ovis társától kapott egy tetkós matricát. Azt a sírást, amikor a karjára tette... :roll: :lol: Azóta viszont büszkén mutogatja. Most aggódik, hogy ne történjen vele semmi a fürdéskor. :lol: Pedig hamarosan indulunk.

Én meg tegnap befejeztem a harmadik dolgozatomat. Azóta meg bőszen anyagot gyűjtök a szakdolimhoz. Lassan begolyózok.
dmaggie

Sziasztok!

Ma már csak Áron volt oviban, Péterkét elkapta az influenza, de holnap már Áron sem megy, itthon maradok velük ...pihizünk kicsit:-)

Kakq hogy sikerült a vacsi? HAjad jó lett?

Irina jó tanulást! Most én is annyi oktatáson veszek részt, csak kapkodom a fejem:-)

Vindo Rugó frizura 8)

Heni
KépKép
heni81

Elhavazódott Vindo jelentkezik :roll:

Piroska, jobbulást kívánunk!!!

Maggie, mi lett a tetkóval?

Heni, boldog otthon töltött napokat, és Áronnak jobbulást!

Kaqk, milyen volt a parti :?:

Velünk szerencsére semmi baj nincs. Emailezek, keltem a többieket :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Reggeli kávé mellől. :lol:

Henikém, jobbulást a Péterkének! Neked meg jó szusszanást! Milyen okosításokra jársz?

Tegnap nem írtam, de a nagyok itthon vannak táppénzen. A múltkori folytatása következett. Bercó egyelőre még állja a sarat.

Pusszantás.
dmaggie

Sziasztok!

Én is itthon vagyok mind 2 gyermekkel...

Péter antibiotikumot kapott, Áron is kissé náthás , köhécsel, holnap anyuék jönnek hozzájuk.

Maggie SAP oktatás.

Vindo boldog napok ezek:-) Legalább az ágyneműket már mossa a gép.

Heni
KépKép
heni81

Szép napokat! :D

No, én is jól elvesztem, mert a múlt héten suli volt, ráadásul a gyerekek közben lázasan voltak itthon. Csillapíthatatlan lázuk volt napokig, és 40 fokra is felszökött... Szóval elég félelmetes volt 3 gyerekkel így... Folyton az tartott félelemben, hogy mi van, ha vmelyikükkel kh-ba kellene menni... :S De túléltük, mostmár csak köhögs és orrfolyás hegyek maradtak... :D

Piroska, jobbulást!!

Sziasztok, remélem, majd jövök! Picit olvastam, írni nem tudok, várnak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jobbulást mindenkinek!!!

Maggie, kivettem a könyvedet. Mikor adjam majd oda? Pénteken lesz nálam kocsi.

Mi még húzzuk betegség nélkül. Rugónak folyt az orra kicsit, de nem vészes :roll:

Kép
vindolanda

hali

Dalma fogas..:-) tegnap kibújt az első foga..ma már látom a 2. at is..sztem holnap kibújik az is.

oviba sok a beteg..remélem megússzuk...

I és én is taknyolunk. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kedves Kismamák!

Vállalom mindenféle SZJA bevallás elkészítését igen kedvező áron, rövid határidővel! Bevallások beküldésének határideje: 2012.05.20.
Ne hagyd az utolsó pillanatra…
ha visszaigénylésed van, mert a hivatal a beérkezést követő 30 napon belül visszautalja a pénzét!

Mérlegképes könyvelői végzettséggel és 14 éves tapasztalattal rendelkezem.
Az elkészített bevallást 2 példányban kinyomtatva a postacímére ajánlott levélként vagy pdf formátumban e-mailben küldöm.
A bevalláshoz szükséges iratokat levélben vagy e-mailben is lehetőség van elküldeni (Munkáltatói igazolás másolatát (11M30), és az adókedvezményre jogosító igazolások fénymásolatát: Önkéntes Egészségpénztári, Önkéntes Nyugdíjpénztár )
Adatokat bizalmasan kezelem!

SZJA bevallást kell készíteni az alábbi jövedelmekről:
1. munkabér, szabadságmegváltás, végkielégítés, prémium, jutalom,
2. bérnek minősülő kártérítés,
3. táppénz, tgyás, gyed, adóköteles baleseti járadék,
4. álláskeresési járadék, segély, keresetpótló kiegészítés és keresetpótló juttatás,
5. alkalmi munkavállalásból szerzett jövedelem, egyszerűsített foglalkoztatásból szerzett jövedelem után, ha az meghalad bizonyos összeget

Edina
Kép
Kép
csszedina

Most megint itt vagyok, de csak azzal jöttem, hogy KIAKADTAM...: neeeem éééérteeeeeeemmmmm!!! Ellopták az autónk mindkét rendszámtábláját!! De MIÉRT??? Kinek kell 1 2000-ben gyártott Toyota RENDSZÁMTÁBLÁja???????? Kiváló: most lehet rohangálni a rendőrségre - ez már megtörtént, az okmányirodába új rendszámért, új forgalmiért (mert a régi rendszámot, mivel mindkettőt elvették, nem lehet újracsináltatni), a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz környezetvédelmi matricát csináltatni... Grrrrrrrrr... Elegem van...

Bocs... Majd jövök vmi értelmesebbel is...

Kép
Kép
Kép
zdori

:x :x :x :x :x :x

Dóri, nekünk egyszer a Daciánkról lopták le a márkajelet. Mert ha még Jaguar lenne, komolyan...

Remélem, hamar megoldódik.

Rólunk: Bösz.ben kezdtem, így reggel Rugót hat után keltettem is. Szegény, majd eldőlt. Nyolctól órám volt, délre viszont visszajöttem, és elintéztem helyben a postát, foniátriai beutalót (hallásvizsgálat), illetve most volt az utolsó alkalom, hogy az óvodai térítési díjat be lehetett fizetni. Aztán két órát leveleztem meg dolgoztam, most meg indulok Rugóért lassan. Holnap is munkanap, de csak tízre megyek, szóval akár House is jöhet este :lol: :lol: :lol:

Rugónak azóta is folyik az orra, de tényleg csak kicsit. Délben az óvoda környékén kellett sétálgatnom. Nagyon lapítottam, hogy Rugó meg ne lásson, ahogy az udvaron rohangál. Gondolom, nem hagyott volna elmenni onnan :roll:

Jövök este :arrow:

Betegek?

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, én is jövök kicsit pihenni. Annyi a dolgom, hogy na. Holnap hajnalban ugye utazok, így most főzök, sütök, majd még vasalok, pakolok, szendvicseket gyártok, bekészítem a kávémat, stb.

Vindo, drága vagy. Csak a jövő héten tudom átvenni. A hosszú hétvégén meg is akarom írni a dolgozatot, pontosabban dolgozatokat. Utána meg tanulnom kell, mert a hónap végén már vizsgázok is. :roll:
Tegnap nagyon sikeresen vateráztam egy könyvet (Babbie), holnap át is tudom venni Szegeden. Szerencsére nem is kell sokat kolbászolnom érte, bár még nem néztem meg a térképet, de a fickó szerint ötperces séta lesz. Biztatóan hangzik, mert a mekivel szemben lakik. Csak ne csábuljak el, mármint mekizni. :oops:
Rugónak jobbulást! Szerintem egyébként egy kis orrfolyásra mindig kell számítani, mivel csak most kezdett ovizni. Az első év arról szól, hogy meg kell szoknia azt a baktériumflórát és alkalmazkodnia kell hozzá.
Jó Hause-ozást Nektek! Én tegnap néztem volna, de elaludtam. :oops:

Zdori, hihetetlen. :twisted: :twisted: :shock: :shock:
Nem értem én ezt a világot. Gyerekek?

Piroska, hogy vagy?

Betegek: a nagyok köhögnek rendületlenül. :cry:

Éljen Dalma első fogacskája! :lol: :lol:
dmaggie

Kedves ismerősöm kérése, hogy like-oljon, akinek megy. :) Megosztani lehet, sőt örömet jelent. :) Köszi mindenkinek!
Alább a linkek. :) Hírfolyamban isjól jönnek a like-ok. :)
http://www.facebook.com/#!/pages/Csodac ... 7315904425
http://www.facebook.com/#!/pages/Csodac ... 0010807166
http://www.facebook.com/#!/pages/C%C3%A ... 8741632203

Kép
Kép
Kép
zdori

hali
zdori : sajnalom. remelem hamar megoldodik

maggie: jo utat, tanulast. betegeknek jobbulast.

dalma ma kinovesztette a 2. fogat is. remekem azert lelassit. :-). de olyan ugyi, ha nem dumalna, kacagna annyit lehet nem is vertem volna eszre. kis vigyorim. :-)
teszves, szupi, en tegnap uj szakalkakat vettem olcson..:-) bar lehet esokabatot is kellene nezzek magamra :-) amit ossze bürrög, fujkal eves közben...minden csupa ksjcsi..:-) ja neg mikor tusszent. :-)
maggie: kenyersuton gondolkodtam jo lenne. :-)

na pihizek picit

KépKép
kaqk
Debrecen

Éljen a fogakkal rendelkező Dalma :D

Maggie, majd megoldjuk.
Hát, a House-szal megjártuk, mert most szünet van az USÁ-ban április elejéig, így egy darabig nem nézzük :roll:
Egy kis meki még senkinek nem ártott meg :wink:

Tegnap az óvoda után Rugóval el kellett menni a játszótérre. Van egy haverja, Dani a neve. Lányok, vagy két fejjel magasabb Rugótól és vagy tizenvalahány kilóval. Erre felültek a libikókára, hogy ők majd hintáznak :lol: Röhögtünk egyet az anyjával.

Kaptam virágokat is, Rugóék az óvodában csináltak papírvirágot, G. meg egy tüskés-érdekes-virágot hozott, aminek a fajtája számomra ismeretlen.

Kaqk, mi volt a menü a vacsorán???

Kép
vindolanda

Vindo: jaj bocsi..a FB-ra feltettem a képet is....huh
Csirke supreme mascarponés lazacmártással, garnélával, ezt én ettem, Vörös tonhalfilé wasabis zöldborsókéregben sütve, ezt meg I.
nagyon tuti fini volt...volt még hozzá rukkola( vagy hogy írják ) saláta, sushi...

telefonnal csináltuk a képeket..de majd akkor most letöltöm és hozom a tali képeket is!

én is kapta, egy szép orchidea családjába tartozó virágot..annyira cuki, a csajok is kaptak, Emma nárciszt, Dalma jácintot..majd kiültetjük Őket! ..A virágokat!! :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

Heni, remélem, Petike már jobban van!

Maggie, nagyfiaid? Meggyógyultak? Remélem!

Dóri, nagyon sajnálom :-(

Kaqk, gratu Dalmababa 2. fogához! Szép tempó! :D

Nálunk semmi különös, taknyolás van, de nem orron jön ki, úgyhogy próbáljuk a fülsapkázást.
Meg a tennivalók egyensúlyozását, átpakolgatását. Ma spec tanulni akartam, hozzá sem jutottam az ügyintézéstől...
Nőnap örömére kaptam virágot, bonbont, utóbbit Ádi elkérte, és mint kihangsúlyozta, a "fiúnap" kedvéért neki is kell virág.
Mostanában, bármit kérdezek, hogy mi volt az oviban, azt feleli, hogy "erre bonyolult a válasz". :lol:
irina

Kaqk, tényleg, milyen volt a 14. évünneplésetek! biztos jó 8)
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: