A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, elhoznál nekem egy könyvet? Böszörményben megvan.
Nagy József (1985): A tudástechnológia elméleti alapjai. Ez kellene. Köszi.
dmaggie

Vindo, Románia milyen volt????
irina

Akkor is irigykedem…

Viranka
de édi! Nem sűrűn van olyan, hogy dokihoz akarnak menni. :)

Kaqk
Dalma hogy bírja?

Maggie
telefonos kép is jó szerintem. De Irinának van valami jó kis kütyüje, úgy látom. :)
Veszel futóbiciklit a legénykének?

Irina
húúú, nagyon jóóók a képek! De jóóó! :) Tényleg jó időd volt. :) A herceged egyszerűen elragadó! :) Igazi szőke herceg!
Bécsben miért voltak ijesztőek a házigazdák?
Egyébként meg legyen csak tele veled a babanet, jó az nekünk. :)

Nikolett
Irina nagyon aranyos, úgy mondta ezt, mintha én orvos lennék. :) Hát igen, egy vérkép jót tehet, mert abból sokminden kiderül. De most megviselheti az idő is (egyszer ilyen, egyszer olyan, az meg szokta őket viselni. Ha hidegfront jön, először nyűgösebbek, aztán aluszékonyabbak, mindig van valami...). Antibiotikum után könnyen felülfertőződhet, az tény. Hátha csak annyi van, hogy valami kerülgeti, de ő alszik egy nagyot és a szervezete leküzdi… Egyébként még olyan is lehet, hogy kevés ilyen-olyan anyag van benne, mert ezt nem eszi meg, azt nem eszi meg… Mi szoktunk enni Béres cseppet, jó sok benne a magnézium, az segíti a teherbírást. De én azt mondom, hogy ha aluszékony, akkor az nem feltétlenül baj (persze kivéve, ha előtte nagyot esett, akkor lehet gond), mert olyankor regenerálódik a szervezete. Meg olyankor is lehet fáradtabb, amikor épp megtanult valamit és az nagyon nagy energiájába került. Emlékezz vissza, amikor a suliban sok új dolgot tanultál, akkor te is fáradtabb voltál. Értem ez alatt a mozgást, vagy azt, hogy a beszédében alakult valami, vagy megértett dolgokat és utána sokat agyalt rajta… Olyan is lehet. Látni fogod, hogy kel fel: nyűgösen vagy kipihenten. Ha nyűgös lesz holnap vagy bágyadt, vagy nagyon sírós, akkor lehet, hogy bujkál benne valami, de ha semmi jelet nem látsz rajta, akkor lehet, hogy semmi jelentősége. Az, hogy az orvos megnézi, nem baj, jobb a békesség szerintem. Neked mitől van kóros vérszegénységed? Annak ellenére van, hogy iszol eleget meg rendesen táplálkozol?

Vindo
tényleg, milyen volt Románia? Te aztán nagyon átadtad a laptopot. :) Szokatlan, megszoktam, hogy sokat olvasok tőled. :)

Vár az anatómia meg az idegrendszer… Nem tudom eldönteni, hogy nemi szerveket tanuljak vagy idegrendszert… Lehet, hogy inkább a nemi szervekre fogok most koncentrálni, utána még ráérek a reflexívre. :) Jaj, de nehéz elkezdeni… Na, megyek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok, kösz a hiányolást. Összecsaptak a fejem felett a hullámok, pl. tegnap este hatkor tudtam ebédelni :x
A képek szuperek. Irina, Ádi tényleg kiköpött olyan, mint Te :wink: Csak szőkében.
NIkolett, emlékszem rád, meg gondoltam is rád néha. Az utolsó bejegyzésed valami autós volt, ha jól emlékszem. Meg láttunk képeket is Nikiről már :wink:
Most röviden ennyi. Rohannom kell, nyolckor, tízkor Böszben vagyok, délben Debrecenben, kettőkor megint Böszben. Azt sem tudom, a fejem hol áll. Pénteken ovis szünet, szombat tömbösítés, az ösztöndíjhoz a kutatási tervet még el sem kezdtem írni. Na, nem ragozom tovább :? :arrow:

Kép
vindolanda

piac-simonfy sarok
!!! nem simonyi :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mucit akartam megdicsérni! ANNNYIRA HELYES KISPASI....HUH IRINA...A CSAJOKAT MAJD KERGETHETITEK KÖRÜLLE. :-))
BOCSI CAPS LOCK..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csilla, tegnap este jutottál eszembe ,hol vagy már :) jók a képek :) Ádit meg sem ismertem volna :) hasonlít Rád :)

B.-t azért érdekember is :) dokinéni ad cukorkát és matricát :) tegnap nem jutottunk el mert n11 előtt kelt fel és 11ig volt rendelés.ma már megint lázas :( ha felkel megyünk

:arrow:

KépKép
viranka

Vindo: nem semmi napod van.

Emma ma itthon van, szabin :-) Szerencsére nem lett lázas, taknyos ugyan , meg éjjel is ment még 2x a hasa, de eddig koppkoppkopp semmi. :-) Úgyhogy együtt boldogítottak, :-)

Irina: ok, csak kb kérdeztem, akkor majd csörögtök ha elszabadultál és én is indulok oda ahova mondjátok..I vállalta Dalmát..:-) és remélhetőleg Emma oviban lesz...vagy Ő is marad I-al..:-)

Bálónak jobbulást!!!!

Piroska: köszi nagyon jól van Dalma....semmi nyűgi már túl is van rajta, ..kapja még a gyógyszert..amit hihetetlen ügyesen bevesz....a pöttyök is alig vannak, sebesek..sok nem is lett hólyagos....:-) láza sem volt. :-) szóval szupi kis csajaim vannak...:-)

süt a nap......TAVASZ gyere már!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Lyukasórám lett pszichón (a tanári kart elérte az influenzajárvány, órák maradnak el sorban), így gyorsan írok Nektek.

Köszi a kedves szavakat a Muciról, a kép amúgy szerintem közepesen reprezentatív, mert 1. csokis a szája körül, 2. nagyfiúbbnak néz ki, mint amilyen valójában, 3. mostanában minden képen nagyfiús pózokat dobunk. :-)

Hú, Vindo, Neked aztán jó sok dolgod lett... nem mintha máskor kevés szokott volna lenni.

Nikolett, mi újság? Változott valami a lányodnál? Hogy ébredt?

Piroska, hát nehéz kérdés is, hogy nemi szervek vagy idegrendszer, mindkettő izgalmas :-)

Kaqk, én szívesen látnám Emmát is, de ahogy Nektek kényelmesebb a mozgás Debrecenben.
irina

Debrecen nem olyan nagy...:-) autóval leszünk, dinakimusan vezetek :lol: :lol: szóval 10 perc alatt bárhol ott vagyok. :lol: :lol: :lol:
Meglátom Emma hogy lesz, de 3 ig Ő alszik.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek!
Noémi vidáman ébredt.Igaz reggel négykor kérdezte mikor lesz világos:-)
De azóta nagyon aktív!!
Voltunk dokinál.Kicsit piros a füle.Kapott cseppeket.
Majd a nátha szezon végén lesz neki egy labor.

Én miért vagyok vérszegény.Azt nem tudni de 10 éve kiderült ,hogy nagyon és a vasat kilöki a szervezetem.

Igen volt autós téma.Vettem egy autót.Elváltam törvényesen de a volt férjem egy áll.......
Elköltöztem.
Bajára.Van egy új párom akivel nagyon szeretjük egymást.Imádja a lányom.És ez nagyon jó!
talabér nikolett

Niki: de jó hogy Noémi vidáman ébredt! volt férjed :evil:, új párod: :lol: Legyetek nagyon boldogok! Közös gyerek?? :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát természetesen szeretnénk majd babát!!
De másfél éve vagyunk együtt.Még azért várunk!

Noémi minden gyerekre féltékeny akihez csak hozzá szólok.

De majd remélem ez is megváltozik.
talabér nikolett

Biztos fog változni...főleg ha a tesója lesz az..:-) Ő hogy viseli a válást és az új párodat?

persze nem is azonnal gondoltam..habár TI tudjátok.. :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Végre mi is itthon. Gyorsan betettem a kolbászt a sütőbe, feldobtam a hagymalevest is. :lol:
Ez a napsütés, a jó idő olyan mosolygóssá tesz, élvezem. Most mintha kevésbé lennék fáradt, bár bevallom, doppingolok is kicsikét. Még az ősszel vettem egy készítményt, most többször nem felejtem el bevenni. :wink: De valahogy muszáj bírnom a tempót. A gyerekek kicsit zizegteg ma is, eléggé fárasztó tud az is lenni. Délután meg Momóval terápiás császkálást rendeztünk, ennek keretében sikeresen hozzám ragadt egy pizsama. Katasztrofálisak a pizsamáim, a Cundaban le volt akciózva, így nem bírtam nem elhozni. :oops: Na, ennyit az elvonómról. :oops: Meg Momitól kaptam egy édes kis felsőt is. De az ajándék. :lol:

Kaqk, éljen, éljen. Mindig is csodáltam a családodat. Nekem ez a hihetetlen kategória. :lol: Akkor telefonon tartjuk a kapcsolatot. Ez a sportos vezetés tetszik. :lol: Én inkább öregasszonyosan szerintem. Momókám férje szerint megfontoltan, biztonságosan. A. szerint meg még nem is tudok. Amúgy meg tényleg igaz, Debrecen nem nagy.

Piroska, ezek a dilemmák. :lol: Igen, szándékunkban áll venni f.biciklit. :lol: Csak a jobb időt várjuk. Egyébként Bercó nem annyira sportos gyerek, ezért is örülünk nagyon ennek a kérésnek, naná, hogy teljesítjük. A Decatlonban próbált biciklit is, na az még egyáltalán nem megy. Majd ezzel a futóbiciklivel megedződik.

Irina, jó, hogy így kihasználtad az időt. :wink: :lol: Egyébként azt én is néztem, hogy sokkal érettebbnek tűnik a koránál Mucikátok. :lol: Jaj, nagyon várom már, hogy találkozzunk! Készüljetek kicsikét, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre a szakdolimmal kapcsolatban, ötleteljünk egy kicsit, jó? Nem kell hosszan. :oops:

Niki, na látod. Ezek szerint akkor nem aludt már sokáig. Én mit nem adnék ennyi nyugodt alvásért. A legjobbakat kívánom Nektek! Legyen minden szép és jó a jövőben, a múltat meg sikerüljön valamennyire elfelejteni.
dmaggie

Csajok, akkor a holnapi debreceni viszontlátásig minden jót Nektek! ;-)
Puszi!
irina

Nikolett
nekem mondta az egyik tanárom, hogy van olyan is, hogy széklettel nagyon sok vér elmegy, mert valami belső vérzés van, de nem tudom, tényleg nem emlékszem, ha akarod, utána nézhetek. De gondolom, rendesen kivizsgáltak akkor, nem? Vagy még azt is tanultuk, hogy van olyan, amikor a vasat a szervezet átalakítja és nem a vérbe megy, hanem elfolyik valami miatt, attól is lehet valaki vérszegény. Az elvileg a belekben van, ha jól emlékszem, de most nem találgatok, ha kell, akkor megnézem neked pontosan, jó?
Örülök, hogy a kislányod rendben van! :) Ha csak egy kis csepp kell neki, annyi baj legyen, csak legyen jól!

Vindo
hát aztán nálad is van káosz... :)

Maggie
figyelj, nagyon-nagyon jó a futóbringa. A kislányomnak van biciklije is, azzal jó sokat esett, de a futóbicikli nagyon bevált. Utána meg majd veszel rendeset. De miért nem veszel vaterán? Elég drágák ezek, nem? Mi kölcsönkaptuk...

Kaqk
ügyes a leányzó, tényleg! :) Gratulálok a lánykáidhoz! :)

Irina
hát ez az látod!:) Most meg rajzolhatom a méhet meg a nem tudom, mit... Valamit még kell ma gyakorlatra, jaj megyek is...

Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, azt hittem először, hogy olyan zümmögős méhet rajzoltál :lol:

Nikolett - a lényeg, hogy a történet vége boldog.

Most keltem a többieket. Szombat után rendezem soraimat, és visszatérek.
Lányok, olyan helyet válasszatok majd, ahová én is el tudok ám jutni kocsival :lol:
Egy körül az egyetemen vagyok Rugóval. Már nagyon várja.

Kép
vindolanda

Halihó,

Köszi Piroska :-)

Futóbringa!!! csak ajánlani tudom..mivel motorozni is szeretett Bercó ezt is imádja majd mert hasonló viszont az egyensúlyérzékét fogja fejleszteni..és sokkal könnyebben tanul meg majd pedálossal, mert nem lesz furcsa az egyensúlyozás. :-))))

Emma még most is használja, mikor mihez van kedve..na nem most télen..:-)

Emma ment oviba, tegnap mér nem ment a has ..rengeteget evett..viszont pukizott sokat..:-( orra folyik továbbra is mindkét csajszinak meg nekünk is...de majd csak elmúlik.

Nemsoká talizunk!!!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jaj, annyira feltöltődtem. Lányok, köszönöm. :lol: Én személy szerint remekül éreztem magam. Csak kevés volt az idő.
A csajszikák, Irina, Kaqk, Vindo, tüneményesek még mindig. :lol: Nagyon csinik. A gyerekek elragadók. Rugó teljesen otthon érzi magát az egyetemen, Emma elbűvölte Rugót, szokás szerint, együtt vásároltak, teljesen közös projektben nyomultak. Bercó szokás szerint a szoknyám mellől figyelte az eseményeket. :lol: Én meg csak csodáltam a gyerekeket. Emmát különösen, hiába, na, én ugye fiús anyuka vagyok. :lol:

Szuuuuupeeeer volt. :lol:
dmaggie

Hú, én is itt vagyok.

Tényleg nagyon jó tali volt:) Hogy nem vacsorázok, az valószínű - nekem ez a két süti betett.
Rugó már túl a Villám Mcqueen-sokkon. Itthon felkelt, ahogy kivettük a kocsiból.
G. elment dolgozni, én meg igyekszem Rugót hamar altatni, aztán dolgozgatok majd :wink:

Este majd jövök :arrow:

Ha el nem alszok.

Kép
vindolanda

Vindo, én úgy beédesedtem, hogy nyomattam némi kolbászzsíros kenyeret. :oops: :lol: :lol: De nagyon tele van a hasam. Mondjuk én délben ettem egy kis levest. :roll: Délelőtt meg egy almát. :lol:
dmaggie

Én egyre inkább azt gondolom, hogy ma este inkább lefekszem és alszok. De azért lehet, hogy belekapok valamibe. :lol:
dmaggie

Hát, én a Dr. House-ba kaptam volna bele, de még nincs hozzá felirat, ahogy látom :roll:
Majd meglátjuk, R. mikorra alszik el :roll:

Pihentesd a hasadat akkor :wink:

Kép
vindolanda

Na, én lehet, hogy feladom. Annyit legalább megcsináltam, hogy lementettem néhány ped-i dokumentumot, amit majd elemeznem kell egy dolgozathoz. A vonaton majd ezzel szórakoztatom magam szombaton.

Irina, nem lett izomlázad. Annyi könyvet cipeltél, hogy nem csodálnám. Hogy utaztál?
dmaggie

Ó, kérdésnek szántam. :oops: Csak nem úgy sikerült.
dmaggie

hali en is itt. remelem rina is hazaert. :-)
jaj csajok olyan jo volt talizni. anyira kedvesek voltak berco kis csendes..."marcipan falo "
rugi edes, mennyit beszel, es micsoda pasi. kezenfogta, derekon ragadta emmat.
foto teloval...majd letoltom.

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, lányok,
én is hazaértem végre.
Köszönöm Nektek, szuper tali volt (csak legközelebb hosszabbra fogjuk nyújtani ;-)). Nekem ez Rajtatok kívül a gyerekekkel volt az igazi. Legközelebb valahogy Ádit is a képbe rakjuk.
Maggie-m, aranyos vagy, hogy kérded, de igen, eléggé beállt a hátam, meg ettől a fejem is megfájdult. De azt bírtam nehezen, hogy a vonat 3 óra alatt vánszorgott haza, vágányzár meg minden, a WC-k nem voltak nyitva, egy fűtetlen töksötét kocsi is volt, a sötétben vágtam át rajta, egy pasas ült ott a jéghidegben a sötétben. :shock:
De csak hazaértem. Hulla vagyok, pihenni fogok. Holnap majd bővebben jövök, ha lesz időm. Mindjárt hétvége...
Jó éjt, puszi!
irina

na, a sötétben sikerült 3-szor is leírnom egy mondatban. akkor tényleg elég sötét volt. :lol:
irina

irina

Nagyon nehezen indul a reggel, érzem. Alig bírtam kikászálódni az ágyból. Azzal jutalmaztam magam, hogy a kávém mellé bekapcsoltam a gépem. :lol:

Hamarosan ébresztem a többieket is.

Irina, köszi szépen a linket, betettem a kedvencek közé, meghallgatom. Izgalmas a téma.
Nekem még ígértél valamit, kérlek ne felejtsd el! Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok, de akár szólhatsz is neki, hogy keresni fogom. :lol:
Hálás vagyok ezért az ötletért.

Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz vége lett. A vonatok katasztrofálisak, nem is értem, hogy kerülhet ennyibe, amikor szolgáltatás meg nuku. A fűtés egy tragédia mindig, hol megfagysz, hol megsülsz. Ááááá, inkább nem is írom tovább, mert felhúzom magam.

Bercónak nagyon tetszenek az ajándékok. Egész este azokkal játszott. Jojózni szigorúan csak valamire felállva volt hajlandó. (ágyra, asztalra) :lol: :lol: Igazán nagy örömet szereztél, köszönjük szépen.
dmaggie

Hát Rugó a jojóval aludt :lol:
Amúgy tegnap G. úgy talált ránk a hálóban, hogy boldogan aludtunk mind a ketten feloltott villany mellett :roll: Ennyit a nagy dolgozós tervekről. Ellenben hajnalban felkeltem, és nagyjából mindent sikerült megcsinálnom, amit tegnap éjjel kellett volna.
Anyósomék ugyanakkor vasárnapra bejelentkeztek, és a lakás komoly kívánnivalókat hagy maga után. Holnap tömbösítek, amivel még nem nagyon állok sehogyan sem. De majd kialakul :lol:

Vonatok - :? :? :?

Egyszer egy olyan büdös bácsi ült fel a nem dohányzó kocsiba, hogy mindenki elmenekült a dohányzóba, úgy álltunk ott, mint a heringek :lol:

Rugó is fenn. Ma költözik az óvoda, szünnap mind a kettőnknek.

Kép
vindolanda

Irina: a jojo nállunk is sláger....Nekünk le kellett picit vágni a madzagból....:-) egész este, reggel ezzel játszik... kösziiii

Ma elő kell készülnöm, holnap du-án vacsi vendégek jönnek..DE ma du-án takarítás, anyuékhoz megyünk, szombat de-anyóshoz, vasárnap de-apóshoz és du-án még lehet az aquaticumba is....:-) lesz hv-i program! :-) ja és hétfő ünnepeljük hoyg 14 éve imádjuk egymást I-al... :shock: :shock: :shock:. :lol: :lol: :lol: :lol:
Renedeltem neki még a múlt héten ajcsit..de még nem jött meg :evil: :evil: :evil: :evil:
remélem ide ér!!!meg vacsi is lesz..remélem.. :oops: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, az ajándék-rendeléssel nálatok mindig problémák adódnak :roll:
Boldog ünneplést!

Rugó fürdik, közben tételsorokat gyártok a tárhelyre :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, ez a nap... :twisted:
Jól éreztem reggel. Azzal kezdődött, hogy az oviban kérték, délben hozzam el Bercót, mert több óvónő is beteg, meg akik ott vannak, azok sincsenek jól. Reggel megérkeztek a gyerekek, egyik betegebb volt, mint a másik, az egyik jobbra dőlt, a másik balra. Kértem egy lázmérőt, kemény hőemelkedése volt két gyereknek, egy másik is necces volt. Telefon, csak visszaviszik őket, de tegnap volt nagyvizit, akkor még semmi bajuk sem volt. :roll: :? Jelzem, mindkettő már napok óta rosszul van, de mindegy.
Rohantam Bercóért, előtte még elugrottam boltba, hogy legalább kenyeret, felvágottat vegyek, meg holnap Dávid megint utazik, tehát kellett ásványvíz is, stb. Még nem voltam az ovinál, de már veszettül csengett a telefonom. Természetesen nem veszem fel vezetés közben. Gergő volt az, Wagdikának meghúzódott a háta, nem tud mozogni, vigyem el a balsebre. De én meg nem tudom, mert mennem kell még az apa mh-re is, jegyet kell vennem, takarítanom, mosnom, főznöm kell holnapra. Gergő szinte üvöltözik velem, mondtam, annyit tudok csinálni, hogy hazahozom őket, aztán pihen, majd a szülei, ha megjöttek Bp-ről elviszik orvoshoz. A suli előtt kiderült, hogy le kellett volna tennem a balseben, de azt meg nem csinálom, nem hagyhatok ott egy 14 éves gyereket egyedül. :shock:
Végül be kellett vinni az üzletbe, az édesapja is ment oda, aztán majd megoldják.
Végre eljutottam, hogy megvegyem a jegyemet, ott ért az utolsó sokk, a vonatom harminc perccel hamarabb indul. Még meg kell néznem, de lehet, hogy a menetidő is változott. + amivel haza szeretnék jönni, nem indul, egy órát kell majd Cegléden várnom. Ááááááááá!!!!!!!!!!!! Közben a közlekedés őrület, felhúztak azzal is, hogy a spar parkolóban a mozgássérült parkolót telepakolták bevásárló kocsikkal, stb. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak. Végre itthon vagyunk, kezdődhet a nyugodalmas robot. :lol:
dmaggie

Kaqk, gratulálok!!!!!! :lol: :lol: :lol: Jó kis sűrű lesz a hétvégétek.

Vindo, hova költözik az ovi? :roll:
dmaggie

Maggie, az ilyen sz..r napok után mindig jobbak következnek :wink:

Tatarozzák az ovit, nyílászáró-csere, festés stb. lesz, és egy hónapig az alsó tagozat épületében lesznek az ovisok. Közelebb van hozzánk, így még jobb is lesz, ha gyalogolunk.

A mai napon a házimunka és a gyereknevelés közötti vékony mezsgyén egyensúlyoztam. Már csak a fürdő/wc van hátra. Holnap G. meg R. hűtőt-mikrót takarítanak, amíg tömbösítek, du. meg leporolom a lakást, és vasárnapra kész lesz minden :roll:

És egy pozitívum a mai napra: a kerti tóban még kemény jég van, de van lék a közepén. Jönnek fel az aranyhalak enni, de még elég lassúak 8)

Rugó leült kicsit mesét nézni. Jobban is teszi, ritka fárasztó volt ma :lol:

Fürdő/wc takarítása :arrow:

Kép
vindolanda

Azért egy pozitívum van, ma végre a haverom is elment tüdőszűrésre és bepecsételtette az én eredményemet is. Gümőkórtól mentes vagyok. :lol: :lol: :lol: Lassan három hónap után már meg is lett a pecsétem. :oops: :lol:

Jókor kezdik ezt a tatarozást, azért nincs még olyan remek idő, de ők tudják.
dmaggie

alkottam :)
Kép Kép Kép Kép

de jó lehetett a tali :) :)

ennyi fáradt vagyok :)

KépKép
viranka

Sziasztok!
Kicsit elhúzódott a nap...

Maggie, ez nagyon nehéz lehetett, drága! De a holnap tényleg jobb lesz!
Én csak azt nem értem a Wagdika-történetben, hogy az iskola nem tudott egyetlen embert sem keríteni, aki a kisfiút elvitte volna a balesetibe??? Nincsenek ilyenre ennyire felkészülve?
Éljen a jó tüdőlelet! :-)

Vindo, [/b irigyellek, h tudod ezt a rotációs takarítást csinálni (= mindig egy kicsit mást), igazi flylady vagy :-)
Én vagyok a másik véglet: nagy többfázisos rohamban felnyalni a lakást.

[b]Verus
, ez a legjobb sapka, amit valaha gyereken láttam, hát gratulálok!!! Báló nagyon vagány benne!

Kaqk, 14 év, az elképesztő, gratulálok Nektek!

Ádi épp fénykardozik S-sel a vete-vete (más házi megnevezésünkben a kutyafejű robotok) és a tyúgyap-tyúgyap (magyarul: haláldroidok) robotok ellen.

Jó kis védésen voltam ma, titkárkodtam, azt nagyon bírom, mert villámgyorsan kell értékelő szöveget kreálni már menet közben. Most végre egy darabig nincs védésből több, kicsit sok volt az elmúlt fél év ebből a szempontból
Nincs mese, hétvégén fejlődéspszichológiáznom kell.
Meg megyünk Halász Jutka nénire, az új albumát adja elő.
irina

Ó, lányok, nagyon örülök, hogy a jojók ennyire bejöttek. :-)
irina

Ja, a robotok az általuk kiadott hangokról kapták Áditól a nevüket.
Hát én ezt az új SW-trilógiát nagyon nem szeretem, két jó dolog van benne: Ewan McGregor meg a zenéje. Aztán ennyi.
irina

Még egy utolsó bejelentkezés és megyek aludni, korán kelek, hogy a csoda vigye el.

Irina, én is ezen töprengtem. De szerintem, amilyen kis lükék, nem szóltak egy tanárnak sem. Egyébként Gergőnek meg a szája dagadt fel, kicsattant neki kosarazás közben. Egyébként annyit tudok, hogy most otthon van Wagdika, reggel mennek majd orvoshoz. Ennyit tudtam volna én is csinálni. Egyébként is szerintem nincs nála a taj-kártyája, anélkül meg nem állnak velünk szóba.

A régi SW-filmeket én szerettem, ezek az új részek annyira nem jönnek be nekem sem, kissé erőltetetnek tartom, meg unalmas is olykor.
Remélem a jó győzedelmeskedett.

Na, még annyit, hogy a történetem úgy folytatódott, hogy felhívtam a főnővért, aki eléggé érdekesen beszélt, az egyik gyereknek szinte semmi baja, biztosan egyszeri lázközlei állapot volt és kész, a másik egy kicsit elveszettebb, alszik, a visszatérte óta. :roll: :roll: :shock: Majd meglátják hétfőn. Kiakadtam. Egyébként de. mondtam a haveromnak, hogy fogadni mernék, hétfőn minden gyerek ott lesz az iskolában.
Már megint én vagyok a h... p..., mert túlaggódom, teljesen ez jött le nekem. Jelzem, ez egy szociális-egészségügyi vonalon mozgó intézet. :shock: Nem nagyon tudom eldönteni, hogy a világ, vagy én vagyok a lüke.

Ja, még egy. Ma azért gonoszkodtam is. Már megint elém vágott egy biciklis, kicsit közel voltam hozzá, eléggé durván kiabált, de életveszély, ahogyan közlekednek. Sokan nem ismerik a szabályokat, a bicikli meg mindenre feljogosítja őket. Tisztelet természetesen az üdítő kivételnek. Egyszerűen nem jelzik a szándékukat, össze-vissza kanyarognak, nem tudják, hogy a zebrán át kellene tolniuk a biciklit, stb. én meg döntsem el, hogy mit is akar. Hagytam most, hogy villogjon kicsit a bszjelzője. :oops: :oops:
dmaggie

Viranka, egyem azt az arany kezedet. Hihetetlen vagy! Szuper lett!!!!! :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Gyönyörű idő van ma:-) egész délelőtt kinn voltunk:-)

A múlt hét megint csak húzós volt,minden nap f8 este 6ig irodában voltam,apjuk kezelte a gyerekeket, szerencsére Lali és a gyerekek jól bírják.
Pénteken leléptem fél 4kor és cukrászdába vittem el őket jutalmul, annyira élvezték:-)

Egyébként semmi különös nem történik velünk mostanság...

Már várom nagyona március 15. hétvégét:-) még nincs program, de az tuti, hogy csak családi programok lesznek!

Viranka, hogy te milyen ügyes vagy!!!!!

Csajok tali jó lehetett:-)

Irina, Ádi annyira szép kisfiú!

Vindo kitakarítottál? Gyertek , szivesen látunk! Van itt felénk valóban egy csomó látnivaló:
http://www.youtube.com/watch?v=PpqbKWC4 ... r_embedded
egy kis inspiráció:-)

Heni
KépKép
heni81

Most csak röviden, Rugó a hátamnál lapul egy jégkrémmel, és mindjárt végez.

Maggie, kivettem a könyvet.

Szuper sapka, Viranka 8)

Heni, kösz a linket.

Irina, azt hittem, Ti neveztétek el a droidokat :wink:

Most G. pókhálókat szedeget. Aztán valami rendezvényre kell mennie, és meg váltom, és porolom a lakást Rugóval. Nemrég értem haza, Bösz-ben voltam. Olyan meleg volt a kocsiban, hogy egy kicsit le kellett tekerni az ablakot :shock:

Kép
vindolanda

És amivel már régen lógok:
Kép

Újszerű gördeszka-használat:
Kép

Installáció gördeszkával, porszívóval, kispárnával - miközben takarítanék... Kép

Port töröl ma délután.
Kép

Kimentem vizet cserélni. Mire visszajöttem, már a fotel alját takarította :lol:
Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Meglepetés... :lol: Ma megint hamarabb ért véget az órám, így el tudtam jönni egy korábbi vonattal. Megint kicserélték a helyjegyemet :lol: Sikerült visszafelé is egy olyan vonattal jönnöm, ami az átszervezéseknek köszönhetően több helyen is megáll. A hajnali is olyan volt. Irina, szerintem Te is hasonlóval mentél haza csütörtökön.
Rettenetesen fáradt vagyok, hajnali négykor keltem. Az óra jó volt, megbeszéltük, hogy mikor vizsgázunk, a vizsgára kell két cikket véleményezni is. Ha jól számolom ezzel már nyolcra nőtt a beadandóim száma. :shock: , kettő még tutira lesz. Eddig ebből majdnem kettőt csináltam meg. Bele kell húznom.
Az órán a tanárnő megcsináltatott velünk két tesztet, az egyik egy hallás utáni szövegértéses teszt volt, a másik meg egy munkamemóriás teszt, egy szöveg hiányzó szavait kellett beírni időre. Szerintem ez lehet a kutatási területe, mert elkérte tőlünk.

Tényleg, Irina, mondta a tanárnőnk, hogy menjünk a MANYE konferenciára. :lol:

Ennyi volt.

Heni, nagyon sokat dolgozol. Hétvégén sikerül azért kicsit feltöltődnöd?

Vindo, ilyen segítséggel könnyű. Szupi képek. Köszönöm szépen a könyvet. Majd megbeszéljük, hogy hogyan jut el hozzám. Gyorsan kifénymásoltatom belőle azt, ami kell, aztán adom is vissza. Mondjuk nem kevés, 170 oldal kötelező belőle. :twisted:
dmaggie

Hahó!

Maggie, nem, szerintem Te abszolút normális érzésű emberként álltál a dolgokhoz, engem a többi felnőtt felelőtlensége zavar a dologban, meg a gyerekek viselkedése is egy kicsit. (De főleg az, hogyhogy nincsenek egy kisfiú rokonai - bárki, aki vinni tudja - elérhető távolságban?).

Vindo, ez a gördeszka családtag-gyanús. :-)

Heni, köszi! ;-) Szerintem az a jó, ha semmi különös nincs. Az a legjobb. :-)

Nagyszülőztünk ma, gondoltam, milyen sokat fogok tanulni, hát a könyvhöz sem jutottam. Ez szokott lenni.
irina

Maggie, MANYE? Jó ötlet! :-) De csak ha akkor úgyis arra jártok... én elvileg előadó leszek, gyakorlatilag erre 10% az esély. Nagyon drága lett az a konferencia (kb. a berlinivel azonos a regisztrációs díja), és nekem idéntől már minden saját pénzből megy, és még vár rám két külföldi konferencia szállásostul-utazásostul... Még egy ok: nemigen lesz időm felkészülni a konfira, nagy dolgot ígértem be, de nem leszek vele kész, mert addig is sok minden van.
De azért ajánlom, Szegeden jó konfik szoktak lenni!
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: