A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

PIROSKA, ezt még olvasni is borzalmas volt... tuti, elájultam volna, ha velünk történik... szegény drága Didri! de milyen ügyesen abszolváltátok ezt, gratulálok!

KAQK, drága Dalma, nagyon sajnálom, hogy elkapta a birkát. Hogy viseli???

VINDO, ez a nagyváradi projekt nagyon jól hangzik, biztos szuper lesz! Sok sikert!!!
Hát muszáj House-t nézni néha, én ha már kivagyok idegileg, csak egy jó film tud segíteni....
Jut eszembe, a szobámban van vagy 60 csatorna, de egyetlenegyen sem volt normális műsor... most megy valami Derrick társával, tegnap meg valami elborult animációs filmen aludtam el... elfelejtettem filmet rakni a gépemre.

A mai nap szuper volt, beléptem az előadóterembe, és ott ült az egyik kedvenc nyelvészem, aki nekem olyan, mint másoknak Elvis. Pedig nem is volt előadó, mégis eljött. Egy másik rocksztár meg magyar adatokat kért tőlem, és mondta, hogy majd megemlíti,hogy én voltam a forrása. Wahnsinn! :-)

Persze mindig van valami, túl nagy összeget foglaltak le a kreditkártyánkon, de próbáltam intézkedni.
Holnap lesz 5 órám a várost bejárni, már alig várom. Itt elég hideg lett, de még így is klassz az idő.
A fapadosokkal megszívtam, mert összesen 1 kézipoggyászt engedélyeznek, de szó szerint, a női táska is külön számít, így idefelé kidobtam a papucsomat (szerencsére egy ócska flippflopp volt), meg még pár dolgot, és nem tudom, visszafelé hogy szuszakolok be mindent (laptoppal, ajándékcsokikkal) az egyetlen táskámba.
De hát kaland az élet :-)
Hoztam 3 képet is Nektek.
Puszi!
Kép Kép Kép
irina

Sziasztok!

irina: húúúú, én most nagyon irigykedem ám! :) Én voltam egy hónapig Németországban cserediák még 16 évesen, és nagyon visszavágyom... Élvezd ki :)

Piroska: Didri :( Én nagyon megértelek, nálunk még friss az emlék Zsófi fejösszevarrásáról, tényleg borzasz látvány...

Kaqk, kitartás! Tudom, sovány vigasz, de legalább túl lesztek rajta! Remélem Dalma jól viseli!

Vindo: tök jó Rugó jelmeze, ügyesek vagytok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
Hát igen... Már aznap nem volt semmi gond, sütikét evett meg ilyenek, de néha elanyátlanodik és akkor elkezd ugyebár fájni a feje :). Nem vészes, nagyon ügyes gyerek, le a kalappal előtte! :)

Irina
assssztaaa! :) Nem rossz! :) Így belátni a szobába? Vagy belátni nem, csak kilátni? Azért gondolom, csak a fürdőben öltözöl és nem járkálsz a szobába bugyiban. :)
Tényleg kaland az élet! :) De jó lesz neked holnap! :)

Vindo
én is akartam írni, hogy szupi a jelmez, nem tudom, hogy írtam-e, de ha nem, akkor most írom. :)

Na megyek tanulni! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
:arrow:

Gremese, gratula hármaskához! :D
silka

Köszönjük a jelmez-dicséreteket:)

Nem semmi szoba :shock: 8)
Csak Derrick társa, vagy ott volt Derrick is?
Jó városnézést!

Jó tanulást, Piroska!
Bár, már gondolom, túl vagy rajta.

Panndi, melyik városban voltál?

Mi sajnos fenn fél hattól. Rugónak elég durva hasmenése volt hajnalban - több átöltöztetésen vagyunk túl. Még a fürdőszoba kilépője is sz...s lett.
Kapott hasfogót, most egy órája semmi gond. Meg evett puffasztott rizst, és vizet kért. Megfigyelem, mert jó lenne azért holnap Nagyváradra menni :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is megvagyok. :lol: Tegnap szerencsére hamarabb véget ért az órám, át tudtam tetetni a helyjegyemet, így más nyolcra itthon is voltam. Mondjuk eléggé zombi voltam. :roll:

Kaqk, mielőbbi jobbulást a kicsikének!

Piroska, ajaj. Borzasztó tud lenni, mi is átéltük néhányszor.

Irina, de jó kis helyed van. Nagyon tetszik. :lol: Gratulálok!!!!! Ezt jól megmondtuk előre. :lol: Ádinak is jobbulást, remélem nem lesz komolyabb!

Vindo, szegény Rugó. :cry: Hááát, nem tudom, nem akarlak ijesztgetni, de garázdálkodik egy ilyen vírus.

Mi ma ünnepeljük majd a nagyfiúkat. Dávidnak holnap lesz a szülinapja. Így most főzök a változatosság kedvéért.
dmaggie

Szia Maggie :D

Boldog születésnapot Dávidnak! Mi lesz a menü?

Rugónak reggel óta nincs baja :roll: Lekopogom.

MInden betegnek/sebesültnek jobbulást!

Kép
vindolanda

Köszi Vindo. :wink:

Nem lesz nagyon különleges. Csontleves + bakonyi csirke galuskával. Aztán lesz még somlói torta. (azt rendeltük, pontosabban anyukám)

Szóval ennyi. Szerencsére ezek nem nagyon pepecses dolgok.

Jaj, igen. Bercó rendben. Gyakorlatilag én is, bár éjszaka volt néhány rossz pillanatom, a váladék olykor nagyon kellemetlen tud lenni a garatomon. Akkor küzdenem kell a levegőért. Meg éjszaka még eldugult Bercónak is az orra, nyűglődött egy kicsikét.

Tök jó, hogy Rugónak nincs most baja.
dmaggie

Piroska: jaj még olvasni is rossz volt!

Maggie: szia :-) Dávidnak boldogságosat!

Vindo: Rugó? szegénykém!

Irina: micsoda szoba..az ablakon nevettem..:-)

Silka???????? ezer éve!!!

Dalmán gyűlnek a pöttyök...kap vmi vírus ellenes gyógyszert..Emma is azt kapta amitől 2 nap alatt meggyógyult..remélem Dalma is meggyógyul. Jól viseli..sztem nem nagyon tudják Ők még ilyenkor hogy mi van..hintőporozom, de nem igazán látom hogy nyűgi lenne, eszik, alszik, játszik..:-) happy gyerek!

De már olyan jó lenne túl lenni ezen a nyavaján..már egy hónapja kínlódunk . Jó lenne már együtt kimozdulni, de addig amíg birkások, nem ajánlott kivinni...állandó hő kell nekik....

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercó akkor jobban, te is pihengess..de most van vmi a levegőben, anyum is nagyon beteg meg a dokink ( gyerekorvos/családbarát) remélem mi most kimaradunk.
Dalma még szörcsi.. de nem vészes.

KépKép
kaqk
Debrecen

Látod, Kaqk, Dalma ügyes leány, nagyon jól viseli. Túl lesztek rajta, ez a lényeg.

Maggie, semmi szerénykedés, ami galuskás, az csak finom lehet :wink:

Én most szalmaözvegy vagyok, G. az egyetemen.
Teendők lennének: ágyáthúzás, teregetés, konyhapakolás, fürdőtakarítás.
Rugó végre leült a fenekére, és notebookon játszik, addig kicsit szusszanok 8)

Nálunk G.nél maradt ki az egyik himlő, de sem az anyja, sem ő nem tudja, hogy melyik is... Gondolom, ha R. hazahozza, majd ápolhatom őt is :lol:
A bárányhimlőt én 14 évesen kaptam el a nagyobbik bátyámtól (ő meg 19 volt, mikor összeszedte).

KV :arrow:

Rugó ebédelt. Kíváncsi vagyok a következményekre :roll:

Kép
vindolanda

Bochumban voltam, jajj, nagyon jó volt. Hűderégvolt... :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Embertan:

- Rugó, látod, ezeknek a bácsiknak a bőre barna, mert az őseik Afrikában laktak. Ott a nagy meleg miatt az emberek bőre ilyen.
Ezek afro-bácsik.

Rugón látszik, hogy megvilágosodik.

- Szabi is? (kis cigány srác az ovis csoportban) :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Ja, erre mondja Bruce Willis az utolsó cserkészben, hogy bazi öreg vagyok már :roll: :lol:

Biztos jó lehetett 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk:-) élvezzük a meleget:-)

Olyan jó most már, hogy hosszabb időt kinn lehet tölteni az udvaron, ma már a hinták is felkerültek a helyükre:-)

Fiúk oviznak, mi meg dolgozunk ezerrel:-)

Kaqk csak vedd lazán, legalább túl lettek a csajok a himlőn igy kiskorban:-) és szabit sem kellett kivenni... Nálunk Péterke 11 hónaposan volt himlős, Áron sajna még nem:-(

Én már nem bérelnék a helyetekben, egy csomó pénzt kidobáltok csak az ablakon...de ez csak az én véleményem...hitelre is mehetne az albérlet ára.

Nagyon szépen köszi a csokit:-) nagy kedvencünk!

Emese Csini poci!!!!

Irina hűűűűű, írigykedem ám!

Vindo nagyon kis keratívak vagytok!!!! SZupi jelmez!
Hát igen, a kertes házzal jóval több a baj:-) de a gyerekeknek kell az udvar, viszont most hogy dolgozom kíváncsi vagyok mikor lesz időm egyáltalán füvet vágni és még hol van a többi:-(

Maggie isten éltesse a nagyfiúkat!!!! jó ünneplést!

Csajok nincs valakibek Bogyó és Babóca DVD????
Odáig vannak érte a fiúk, állandóan azt olvasom, minden reggel lesik a Minimaxon... ha valaki másolná nekünk , azt nagyon megköszönném:-)

Heni
KépKép
heni81

Nem tudtam visszaolvasni, csak hoztam egy képet egyelőre. :)
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Naposat :)

Vindo,nagyon klassz jelmezt csináltatok :) :) mondjuk ez számomra nem volt meglepő :)

Irina,hú de jó most Neked :) :) jó kirándulást,Ádinak meg jobbulást :)

Kaqk,hidd el jobb,h. most kapja el :) :) írtam már B. 5 hós volt mikor birkás lett.Jobbulást amúgy :)
Én meg Henivel ellentétben lehet inkább albiban laknék :) ha belegondolnék(ha lenne hitelünk) lehet sokkal olcsóbb, mint a törlesztőösszeget fizetni(hugiék példáját látvan)

Piroska,áh olvasni is rossz volt :( Szegény Didri :( de igazi hős volt :)

Mesi,szép pocak és gyerekek :) :) asszem lassan találkozni kellene,mert már meg sem fogom ismerni Zsozsit,Gegit :) :) (M. pont tegnap emlegette kicsi fiadat :) :) h. tönkretette B. autóját :lol: :lol: :lol:

Heni,írj privit :) :) s akkor nem felejtem el :) :)

B. beteg :( tegnapra belázasodott,nehezen kapott levegőt :( estére a kúpot is beígértem már neki :( a puffogtató sem igazán hatott :( s nem igazán javul :(

Szia Silka :) :)

:arrow: kicsi fiam lelkét ápolgatni

KépKép
viranka

Heni
átküldjem neked skype-on?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi csajok. Csak az a baj, hogy azt mondják hogy ilyenkor még nem ad védettséget hogy elkapta..mert ilyen fiatalon nem alakul ki a védettség. Ezért sem adnak oltást csak kb 7 hós kortól vagy még később. :-( Szóval nem nagy öröm hogy elkapta ..mert még esélyes hogy még egyszer elkapja :-( De jól viseli Dalma cica.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk,B. mikor másodjára vszínű elkapta,semmi,de semmi baja nem volt,pár pöttyön kívül :shock: sem láza,sem légúti betegsége(ami ált. birkával jár) nem volt :wink:

KépKép
viranka

Kaqk
az a baj, hogy azok az immunglobulinok, amik megjegyzik a betegséget, csak most kezdenek termelődni, ha jól tudom... De lehet, hogy már azért valamennyi van neki és meg fogja jegyezni... Nem lehet tudni. Majd kiderül. De valóban nem az az általános, hogy védett lesz. De ettől függetlenül sem lehet teljes biztonsággal állítani azt, hogy védett lesz, mert ha akkor jön egy bárányhimlő neki mondjuk az oviban, amikor már le van gyengülve a szervezete egy betegség után, akkor képes lesz újra lebetegedni, úgyhogy sajnos 100%-os védettségre soha nem lehet számolni, mert az mindig attól függ, hogy épp milyen állapotban lesz akkor szegénykém.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, valaki nagyon profi ebben a témában
8) 8) 8)

Tegnap délután kimentünk, amikor kicsit sütött a nap. Volt macskázás, gördeszkázás, hintázás, napozás a hintaágyban stb. Aztán kitartóan vártuk a family frostos bácsit, és akkor már kicsit hideg volt. Este felé jött Gábor is, onnan meg ment az esti rutin.
Rugónak már du. nem ment a hasa, így ma óvodába ment. Este még dolgozgattam valamennyit, és 11 körül aludtam el.

Két kép a tegnap délutánról:
Kép

Kép Nem hagyományos deszka-használat. Rugó arról ábrándozott, hogy majd Enci az ülében ül eme művelet közben, de a macskának nem volt hozzá affinitása.

Remélem, Irina szerencsésen hazaért tegnap.

Kaqk, sajnálom, hogy nem okoz védettséget teljesen... De hátha olyan eset áll majd fenn, mint Bálintnál.

Heni, ha nem vagy torrent felhasználó, megnézhetem Neked. Márciusban hazamegyünk, nem tudom, akár el is mehetnénk hozzátok. Biztos van még olyan kirándulóhely arra, ahol nem jártunk :wink:

Emese, Zsófi durván hasonlít Rád :shock: :D

Pakolás, öltözés, útlevél-keresés, és irány Románia :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó,
Hát igen ez az. :-( De most sem lehet egy szavam sem, mert egyik gyerek sem lázasodott be, semmi más tünet (Emma 2 napig taknyi volt a birka után, de 2 nap alatt el is múlt, Dalma taknyi picit, de nem vészes) Emmának viszketett de nem kapart el, jól bírta, biztos a vírusellenes gyógyszer! :-)

Meglátjuk. Reméljük a legjobbakat.

Vindo: Jó utat Romániába! Rugó képek édesek! :-)

Irina: hazaértél szerencsésen?

Már várom a talit..de sajnos Dalmát nem tudjátok megszeretgetni..:-( . Majd legközelebb! :-)

Majd szervezünk főtéri bicózást, fagyizást ha jó idő lesz!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Lassan fürdés, alvás. Bár én dolgozni kezdek. A hétvégén megint kaptam egy beadandót, de azt szinte meg is csináltam ma. Így lassan az ötből majdnem kettővel megvagyok. Ma este a szakdolihoz olvasok, jegyzetelek majd.

Vindo, édes Rugó a gördeszkával.

Emese, de cukkancsok. Zsozsi tényleg nagyon hasonlít Rád.

Kaqk, tök jó, hogy ilyen remekül viselték/viselik a lányok. De ugye azért tudunk talizni csütörtökön. Válassz egy cukit a közeletekben, odafuvarozom a csajszikákat. :wink: :lol:
dmaggie

Lányok, lehet, hogy én is kocsival leszek, és délután viszek egy igazi férfit is :roll:
Odamegyek az egyetemre olyan dél körül, és négy körül el kellene mennem Rugóért, aztán visszamegyünk Db-be :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, O.K. :lol:
Na, én most tudok nekikezdeni a dolgomnak. Eddig tortáztunk. :lol: Csütörtökön én is délig vagyok, mehetek én is egyből az egyetemre, aztán már bárhogyan lehet. Bercót vagy elhozzuk az oviból, vagy nem. :lol:
Na, akkor olvasgatok.
dmaggie

De jó nektek! :) Nem baj, én meg itt sóvárgok...
Legalább csináltok képeket és felteszitek odaátra? Ennyi jusson már nekünk is...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Maggie, legyünk esetleg az óvoda után nálatok?
KOradélután cukrászda vagy kávé, aztán szétszéledünk (én szívesen fuvarozom addig Irinát, legalább meglátja, hol lakom), aztán második felvonás következik?
Este meg elviszem Irinát a hetes vonathoz, úgy is arra megyek haza??
Kaqk, neked hogy jó?
És Irina?
Mert én szépen beosztottam itt mindent :lol:

Kép
vindolanda

Naposabbat :)
Vindo,nálatok még ekkora hó van? :shock: bár most itt esik,de már sehol semmi nem emlékeztetett a télre :)

Bálint meg még alszik :shock: :shock: :shock: ilyet sem csinált még sosem :) remélem ma már nem lesz lázas,de a dokihoz ma szeretném elvinni,lessen rá :) Tegnap előtt este azt mondta: Anya Én azt szeretném,hogy a doktornénihez menjünk el és gyógyítson meg :)
:arrow:

KépKép
viranka

Hali,
Emma 4 ig van oviba én is fel tudom venni és a gyerekek is talizhatnak kicsit! Dalmát nem lehet kivinni, majd I vagy vmelyik nagyi lesz vele.
Akkor mikor talizunk? Hánytól hányig? közben azért hazaugrok etetni, Emmáért..:-) Hol??? hát nem tudom, mindegy!

Bálint: gyógyítson meg! oh egyem a szívét..jobbulást neki!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Hú, de hideg van/volt. Kimentünk a temetőbe, aztán felnéztünk az albérletbe. Megint elmentek az albérlők, visszamentek Amerikába. Most várjuk majd a következőt. Háát, kell egy du-n legalább, amíg megint kitakarítom majd. Meg mosni is kell az ágyneműt, bár elhoztunk néhány darabot, azt itthon kimosom.

Jól átfagytam. Most kicsikét aklimatizálódok, aztán összeütök valami vacsit a fiúknak. Szerintem a maradék aranygaluskából máglyarakást csinálok nekik, így hátha elfogya majd. :lol:

Tegnap éjjel f.11-kor kidőltem. Eléggé álmos is voltam, meg alig láttam már ki a fejemből. Ma folytattam, meg még folytatom is.

Vindo, részemről rendben van a dolog. Jó kis forgatókönyv. :lol: A gyerekek is tudnak egy kicsit találkozni, játszani. Jó lesz. :lol:
Csak azt igérjétek meg, hogy nem néztek nagyon szét, olyan kupi van mindig itthon, meg nem nagyon jut időm takarítani, port törölni. :oops:
Hogy sikerült az út?

Irina, mi van Ádival? Csak nincs valami bibi? Akkor szoktál így eltűnni, ha van valami. :roll:

Piroska, sajnos nekünk még mindig nincs fényképezőgépünk, de talán megoldjuk majd valahogyan a dolgot. :wink: :lol:

Viranka, mi van Bálinttal? Egyem a kicsi szívét, de tündér. Micsoda bizalom. :lol: Jobbulást neki!

Kaqk, még mindig idilli? Hogy csináljátok ezt, nem is értem. Szerintem úgy van, hogy az egyetemen futunk össze Vindoval dél körül, de azt még nem tudjuk, hogy Irina mikor végez majd. Aztán elmennénk egy cukrászdába. Én eredetileg a Mandulát javasoltam, (nagyerdeire) de mehetünk a belváros felé is, hogy ne autózz annyit. Akkor aztán felszedjük a gyerekeket, és nálunk folytatjuk a partyt. :lol:

Ha végeznék a könyvekkel, akkor legalább a könyvtárba vissza is vinném, meg megnézném, hogy mire van még szükségem.

Na, most megyek a dolgomra. :lol: Írjatok!!!!!!!
dmaggie

Halihó!
Bocs, h csak most jövök, de miután hazaértem, ezer dolog várt, ez van, ha elmegyek 4 napra.
Szóval: Debrecen, megyek, 11-től van a védés, nem tudom, mikor ér véget, de próbálok utána lelépni (csak nem akarok megsérteni ott pár embert azzal, hogy azonnal eltűnök, lehet, h kell még egy-két kollégával dumálni), aztán telefonálok, Maggie-t és Vindót hívom.
Vindo, nekem az esti 7-es vonat már nagyon kései, másnap is védésen vagyok tag. Legkésőbb a 17:34-essel kéne visszamennem, mert a 6:18-assal megyek le, elég hulla leszek úgyis. De így is lesz jópár óránk. :-)

Panndi, én meg az 1 hónapért irigyellek, szívesen lennék ott annyi ideig. :-) Merrefelé voltál amúgy cserediák?

Jövök majd még, képekkel is. [/b]
irina

Vindo, gondoltam rád amúgy, milyen volt a konfi Romániában???

Piroska, jól láttad, a hotelszoba egyik fala tiszta üveg volt, némi lapfüggönnyel, estére behúzta a sötétítőt. A germánoknál amúgy is jellemző, hogy nincs függöny és belátni, nem izgatja őket.

Hoztam képeket:
BRECHT SZÍNHÁZA (VOLT), A BERLINER ENSEMBLE

Kép

EZ MEG BRECHT BÁCSI
Kép

EZ VALAMI JELENTÉKTELEN ÉPÜLET :-)
Kép

EZ IS VALAMI NONAME IZÉ
Kép

EZT EGY U2-KLIPPBEN LÁTTAM, NEM TUDOM, MI LEHET ;-))
Kép

FALDARABKÁK
Kép

POTSDAMER PLATZ
Kép

ÖREGEMBEREK
Kép

ALEXANDERPLATZ
Kép
irina

Nem tudom, miért, de csak Marx ölét simogatták szét az emberek... :lol:

Verus, hogy van Bálint? Remélem, semmi baja...

Jaj, Panndi, bocs, most látom, írtad, hogy Bochum. :-)
Én régesrégen (kb. 10-12 évesen) Bécsben voltam egy hetet cserediák, nagyon bírtam, csak a házigazdák voltak ijesztőek.

Maggie,
utólag is Isten éltesse Dávidot! Rendbejött a náthád?

Csajok, én nagyon szívesen elmegyek mindegyikőtökhöz, csak azt nem tudom, kb. 4 órába mi minden fér bele, talán elég sok minden :-) Aranyosak vagytok, hogy vártok, köszönöm!
irina

Gremese, elképedtem, mekkora már Zsozsi és Gegi! Nagyon szépek!

Kaqk, kitartás, drágáim, a birkával!
irina

Talán úgy jobb lenne, ha én rugóstól mennék az egyetemre :wink:
Így minden belefér.

Át kell adnom a notebookot. Szuper képek. :arrow:

Kép
vindolanda

Na, túl vagyok a ruhák teregetésén, sütésen, ruhák hajtogatásán. Bercó nem kérte a máglyarakást (máskor megette), jól benyomtam. :oops: Nem kellett volna.
Most majd fürdetés, fektetés. Nekem meg munka ezerrel.

Irina, ne butáskodj, szeretünk és kész. Majd minden kialakul akkor. Rugalmasak vagyunk, igaz? :lol:

Irina, tényleg nagyon szépek a képek. Meg azt figyeltem, hogy szép idő lehetett. Köszönöm, a náthám rendben, a torkomat érzem még, szerintem az még nem százas. Dávid nevében is köszönöm. :lol:

Én itt leszek este.
dmaggie

Maggie-m, ultrarugalmasak vagyunk, az tuti. :-D
Jó munkát ma estére, nagyon ügyesen haladsz a dolgaiddal! Nekem végre el kéne kezdem a fejlődéspszichót, mert égő lesz a helyzet.
Igen, gyönyörű idő volt vasárnap Berlinben, ragyogó napsütés, csak a szél fújt, de az nagyon. Sajnos csak végigfutni tudtam a fontosabb részeken, múzeumba be se tudtam menni, még a Pergamonba sem az Istár kapuhoz, ami azért égő, de ezer ember állt mindenhol sorban.

Ha nem idegesítő, hoztam még pár képet, engem lenyűgözött a város. Aztán hozok a Muciról is, mert már nagyon megnőtt, meg a haja is (bár azóta volt hairdressing), hadd lássátok. :-)

Vindo, Rugónak kéne deszkásszerkó, nem? 8)

Kép

BUDAPESTER STRASSE
Kép

BERLINI DÓM
Kép

A FAL HELYE KIKÖVEZVE A POSTDAMEREN
Kép

Kép Kép Kép Kép

SZOVJET EMLÉKMŰ 1941-45
Kép
Kép

SPREE FOLYÓ
Kép
irina

Na, a Siegessaule csak nem akar rendesen megjelenni, akkor:
Kép

Ééés...

Kép
irina

Sziasztok.
Ezer éven nem jártam erre.Talán még van aki emlékszik ránk.
Gratulálok mindenkinek ahol kistestvérkék vannak és lesznek!!

Nálunk még nem.

Noémi most beteges.8ra viszem oviba,négykor megyek érte.Ma már hatkor aludt.Szerintetek mi baja lehet????
Nagyon aggódom.Multkor volt beteg.Kapott anti bogyot meggyógyult.Most fáj a füle.meg nagyon fáradékony.Nagyon aggódom.

Kb.20 oldalt visszaolvastam de annyi minden történt veletek,hogy reagálni erre képtelenség.
talabér nikolett

Irina, nem csodálom, hogy elvarázsolódtál.
De gondolom nem baj, ha az én szívem csücske az utolsó kép. :lol: Annyira Te vagy, csak más színekkel. Azok a kis gödröcskék. Igazi szívtipró lesz ez a legény. :lol:
dmaggie

Utolsó, azt eldugulok: erre a U2-klippre gondoltam, ami Berlinben játszódik, Bono meg a Siegessaule tetején pörög :-D:
Ez még az a korszakom volt, amikor fülig bele voltam esve és a kedvenc filmem a Der Himmel über Berlin volt (bár a kettő nem függött össze).

http://www.youtube.com/watch?v=o2EW9RM2LGA
irina

Szia, Niki.
Nagyon sajnálom a kislányodat. Szerintem inkább orvost kérdezz, én például csak találgatnék. Lehet, hogy egy labor kellene. :roll: Bár mondjuk nem egyformák a gyerekek. Szokott-e aludni az oviban? Lehet, hogy nagyobb az alvásigénye, mint az átlag. De lehet, hogy egyszerűen csak megviselte a betegség vagy éppen felülfertőződött valamivel. Annyi minden lehet. De vannak itt azért olyanok, akik értenek is ehhez. Én tényleg nem.
Gyógyulást!!!!
dmaggie

Maggie köszönöm.
Holnap reggel megyünk orvoshoz.
Én is koros vérszegény vagyok remélem ö nem.
Már két éve nem alszik délután de az oviban most néha elalszik akkor amikor kell de nem mindig.

Ilyenkor olyan ideges vagyok nehogy valami baja legyen!!!
talabér nikolett

Szia, Nikolett, emlékszünk Rád, persze!
Nem értek hozzá, majd Piroska jön és jobban fog tudni mondani dolgokat, de én is a vérszegénységre tippelnék. Egy vérkép biztosan jó lenne. De próbálj megnyugodni, hátha csak a lábadozásról szól az egész!

Maggie-m, köszönöm! :oops: :D
irina

Vindo, csak ha nem teher Neked Rugóval jönni az egyetemre. Miattam tényleg ne törjétek magatokat, meg ne szervezzétek át az életeteket nagyon, kérlek!
irina

hali.
ma I pesten volt. anyosom vigyazott dalmara mikor emmaert mentem. azzal fogadtak h nezzem meg nem lazas e. ok 36,4 et mertek, de nem lett estig semmi, sot korizni is menni akart, igy mentunk, minden ok. csak folyik az orra. ,aztan hasmenese volt, emellett rengeteget vacsizott, gyumit evett. remelem nem lesz beteg, furdest is sikeresen megoldottam veluk, bar csak emma furdott meg en, dalmat csak torolgetjuk a pottyok miatt.

akkor kb mikor talizunk?
A SIMONYI SARKON IS NYILT MANDULA CUKI NEM?
bocsi a nagybetuert.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, az a baj, hogy én nem tudom, hogy pontosan mikor ér véget a műsor, amire megyek, saccolni kb. 2 órányira tudom, tehát kb. 1-kor ér véget, de ez csak tipp. A vége előtt nem tudok eljönni sem.
Mivel nem akarom, hogy mind rám várjatok, az is jó, ha valahol találkoztok, vagy valahol kényelmesen elvagytok, és én majd bekapcsolódom, nekem mindegy.
irina

Emmácska, remélem, jól lesz. :-)
Dalma igazán hősiesen viseli a dolgokat.

Na kellett hiányolnotok, csak velem van tele a babanet. :shock:
irina

Hehe, akkor én is itt. :lol: :lol:

Irina, nekem annyira mindegy. Az egyetemen kényelmesen tudok Rád várni és még akár dolgozni is tudok. :wink: :lol:

Kaqk, remélem nem lesz semmi baj! Nagyon ügyesek vagytok. Hú ezt én nem tudom, mármint, hogy a Simonyin hol??? Én a Géresi utcaira gondoltam. De mehetünk máshova is. Annyiból jobb talán, hogy ott nem kell fizetni a parkolásért. De tényleg mindegy, hogy hova megyünk, csak találkozzunk. A főtéri tali is remek ötlet. Képzeld, Bercó szeretne egy futóbiciklit vagy mit. Már nagyon várja a napsütést. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: