A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Családi házba szeretnétek költözni? Ha megtehetnénk, szerintem mi is mennénk. Csak a "kedvünk" hiányzik hozzá.
dmaggie

Sziasztok :D

Maggie, jobbulást az egész családnak!
Palacsintasütés - hát, inkább pihenned kellene, nem???

Kaqk, reméljük, nem kapja el :wink:

Azt is mérlegeljétek, hogy a családi házzal sokkal több a macera. Meg több a fenntartása is. Ha I. nincs otthon, akkor két kicsivel elég húzós tud lenni - nem megoldható, csak komplikált pl. egy fűnyírás, egy gyeplocsolás.

Amikor R. kicsi volt, próbáltam locsolni vele, hogy rám volt kötve, de nem sokáig bírta :lol: Egy idő után már elkertészkedtünk, de az eleje... :roll: :x Ki is száradt mindenünk akkoriban :lol:

Kép
vindolanda

egyenlore berelni szeretnenk, tudjatok a kulfoldre koltozes nalunk barmikor lehetseges. hat igen, ezert is csak sorhazat nezunk pici kerttel. itt van udvsr de autok jarnak meg semmi sincs, fu is alig. szoval egy pici kert kellene ahol emma is elmolyol meg dalma is felfedezhet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Értem :wink:

Már túl a koffeinmentes kávén. Hajmosás lassan, aztán megyek Rugóért, és buszozunk a szakszolgálathoz.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak Gábor nagyon beindult: egy ideje már kúszik és feláll, de most már kapaszkodva lépeget a bútorok mellett, és ha ébren van, teper mindenfelé, nagyon résen kell lenni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Megpróbáltam aludni, de állandóan csörgött a telefonom. Feladtam. Szerencsére Bercó alszik, legalább gyógyul. Hamarosan jön a Kedves és akkor megyek az orvoshoz. A citránozás nem nagyon vezet sehova.

Kaqk, hajrá!!!! Nálunk is áldás ez a kis udvar. Bár sokan nem használják, nem is nagyon értem őket.

Vindo, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Megint vizsgálat?

Panndi, azta. Gábor hihetetlenül erős kisfickó.

Többek között Vicuska is hívott, Hanna is betegen, lázasan otthon maradt, az orvosnál találkoztunk egy másik csoporttárssal is.

Irina, sikerült a próba?
dmaggie

Vindo, igazad lehet, de örülöik, ha Bercó enne valamit. Szerencsére leves volt. Holnapra fánkot tervezek. :wink: :lol: Sajnos az anyukák nem engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy ellegyyenek. Ezért is megyek el végül az orvoshoz. Hátha ad valami lórúgást, aztán szépen, gyorsan rendben lesz minden. Egyébként meg továbbra sincs lázam, csak a hideg ráz állandóan.
dmaggie

Maggie!
Jobbulást nektek! Pihenned kellene tényleg, dehát valóban nehéz megoldani...
Bercó hogy van?

Vindo!
Szereti Rugó a buszozást?

Panndi!
Hű, Gábor hihetetlen kispasi! Igyekszik nagyon a lányok után! :)

Kaqk!
Igen, egy kis kert szuper lehet! Akkor István folyamatosan pályázgat külföldre?

Irina!
Ti hogy vagytok?

No, a múlt héten túl lettünk a farsangon. Zsuzsu maradt lepke, Gergő a darázs helyett utolsó pillanatban csiga lett. (Szerencsére csak azért, mert elő kellett szedni a régi jelmezeiket, és ott bújt a csiga jelmez is, és megtetszett neki...)

Kép
gica1

Sziasztok!

Maggie drágám, ez nem hangzik túl jól, tudom, hogy semmi időd, de tényleg próbálj a kis idődben pihenni-gyógyulni, nem tanulni vagy dolgozni. És mielőbb gyógyuljatok meg Bercóval, a nagyfiúk is!!!

Gica, egy kép a jelmezes Zsuzsóról és Gergőről? :-)

Vindo, milyen volt az Underworld 4? Én asszem csak a 3-at bírtam (vagy a 2-őt?), a többi részt nem.

Kaqk, kertes ház: nagy élmény gyerekként, megértem, hogy erre vágytok.
Én is kertesben nőttem fel, és bár nagyon jó lenne szép nyári estéken a verandán inni egy pohár bort, se időnk, se energiánk, se kedvünk nem lenne egy kert fenntartásához -- még jó, hogy időben rájöttünk S-val... majd esetleg, ha megöregszünk, de akkor sem biztos. "Cserébe" Ádi igazán zöld oviba jár jó levegőre, ezt azért fontosnak tartottam, meg hogy parkközelben lakjunk, ne a kipufogógőzök kereszttüzében. Azért a kutyák nagyon hiányoznak, 22 éven át mindig volt kutyám.

Maggie, hát sajnos ma nem tudtam próbálni, mert tegnap semmi időm nem volt az előadásomra, a diákoknak kellett üzengetnek meg anyagokat csinálnom, szerintem majd előadás előtti este a hotelben elpróbálom magamnak, és még rövidítem, ha muszáj. :-)
irina

Ja, vmi járvány lehet az influ mellett, mert az ovi fele betegeskedik, ma beszéltem az óvónőnkkel. Pénteken mennének a gyerekek bábszínházba, de alig lesznek...
irina

Maggie, hogy vagytok?

Gica, igen, sosem tiltakozik a buszozáskor.
Tényleg, képet majd kérünk.

Irina, még a Fifty-fifty-t nézzétek meg, csak jókat hallottam róla, én is szemezek vele egy ideje.

Dolgozni, mert holnap kezdődnek a hajnalozós napjaim :? :? :? :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszönöm a kérdéseket, egyelőre még nem jól. A nagyok szinte rendben, de Bercó is még igencsak rosszul van. Nagyon eldugul az orra, borzasztóan köhög, de legalább már nincs láza. Étvágya sem sok.
Én meg, alig aludtam. Azzal kezdődött, hogy tegnap du-n, amikor hazaértem az orvostól, már semmit sem tudtam csinálni. Annyira rázott a hideg, hogy be kellett bújnom az ágyba. Se munka, se semmi nem volt. Elaludni sem nagyon tudtam, állandóan eldugult az orrom. Ja, meg közben megint irtóra fáj a lábam is. Valamikor 11 után sikerült elaludnom, de hamar felébredtem, mert kivilágított a tévé a Gergő szobájából. A gyerek aludt, a tévé meg nem. Ráadásul Bercó is megindult volna. Hajnal egykor veszekedtem Gergőre, hogy most már bizony ideje lenne kikapcsolnia a tévét, pontosabban felébresztettem. Aztán megint nem nagyon tudtam aludni. Hajnali hatkor meg jött Bercó. Szóval zombi vagyok, tele a fejem, stb. A doktornő szerint nem a náthám a gáz, hanem a torkom, az valami borzasztóságos. Kaptam is antibigyót, meg táppénzre is kellene mennem, de ma még itthon maradok, aztán holnaptól dolgozok.

Szóval ennyi.

Irina, szerintem az oviban, itt is hasonló a helyzet. Ráadásul ez még ugye nem az influ, mi lesz itt akkor????

Vindo, jó munkát!
dmaggie

Bercókám mutatta, hogy bibis a nyelve. Szuper. Herpesz. :roll: Most lekezeltem neki.
dmaggie

Maggie: oh sajnálom.. :-( .szegény Bercó herpesz :-(

Emma oviban :D :D :D annyira vágyott már menni....Jaj és a kis barátai közül az egyik elkezdett ugrálni : emma, emma emma .....15 percig egyfolytában..annyira örült emmának.

I elutazott. Olyan nagy a csend.. :?

Tegnap megnéztük a házat..hát felemás.... :? Még várunk.....inkább gyűjtögetünk mert van egy ház amit szívesen megvennénk... :oops: majd egyszer....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Jobbulást mindenkinek!

Vasárnap szülinapi zsúronvoltunk - keresztfiunk 3 éves lett. :) Azóta gyerekeink picit betegek, de hnap engedem Samut oviba, csak nehogy betegebb legyen... Nem akarom, hogy hetekig megint itthon maradjon... Mármint szeretm, mikor itt van, nem azért ( :oops: :oops: ), csak az óvónénik mondják, h rendszeresen kellene járni... Ok, tudom én, de ha egyszer beteg, micsináljak????

Piroska mindekit puszil, üzeni, jön majd, csak sok a család-suli-honlap egyszerre... :)

Szép napot! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Utólagosan is mindenkit Isten éltessen, külön azokat, akik az elmúlt napokban ünnepeltek szülinapot-névnapot. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Maggie-m, ez nagyon nem jól hangzik, muszáj lenne még pihenned!!! Kérlek, vigyázz magadra! Bercónak is gyors gyógyulást kívánok és sok gyógypuszit küldök!
Ádi arca is foltosan piros volt a hidegtől, valami gyógyszertári krémet használunk rá (egy ismerősöm adta, náluk kapható csak, vmi csodakeverék, tényleg nagyon jó, kakaóvajszerű szaga van). Nyelvherpeszre mit használtok? Nálunk a Tantum Verde vált be, de már lejárt a szavatossága.

Most lehet, hogy nem leszek már nagyon, mert utazás előtt vagyok, csüttől-szombatig meg Berlin, de persze ha netközelben leszek, írok Nektek. :-)

Ádi holnaptól ovizik, ő is eléggé hiányolta már.

Puszi Nektek!
irina

csüttől szombatig: vasárnapig. :oops:
irina

Halihó!

Éppen megreggeliztem, mindjárt készülődök. Szerencsére az éjszaka aludtam, cseréltünk a Kedvessel, ő aludt B. mellett, így most ő a zombi.

Sokat jelent egy alvás, de még rettenetesen gyengének érzem magam. Bercó kedve egyre jobb, most éppen ajtót rajzol nekem. :lol: Az ajtóból kissé szögletes ember lett, bődületesen hosszú karokkal. :lol:

Ma majd csak későn leszek szerintem, munka után elmegyek a könyvtárba, valamit be kell hoznom a lemaradásomból. Kihasználom, hogy itt van anyukám.

Irina, én is azzal kenegetem neki. :lol: Már sokat javult. Jó utat, ügyes leszel a konfin. Majd jövő csütörtökön jól kibeszéljük. :wink: :lol:

Na, megittam a kávémat is. Megyek készülődni. Írjatok sokat!
dmaggie

Hahó!

Adós vagyok még egy pocak fotóval. Gegi csinálta - azért egész jó lett. 8)
Itt a 23. hétben vagyunk.
A gyerekek a héten itthon, az egyik kruppos, a másiknak hörghurutja van, mi meg sokat dolgozunk.

Egyelőre csak ennyi, mert sok a munkám.

Puszi

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, fiú???? 8)
Nem semmi pocak. Gegi meg ügyes fényképész :D

Maggie, szegény Ti :?

Most csak rohanok, mert egyedül vagyok éppen. Holnap du. már lazább lesz, bár péntek farsang, szombat tömbösítek :?
Ma volt egy elővita, és utána beültünk az egyetemi kávézóba páran, és az olyan jó volt 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Emese, de tündéri. Lehet, hogy botor dolog ilyet írni egy pociról, de nekem nagyon tetszik. :oops: :lol: Nagyon kis csinike vagy. Gegi meg igazi profi fotós. Nagy cuppantás neki!

Vindo, 8) 8) Már nagyon várom a csütörtöki kávézást, sütizést. :lol:

Jaj, olyan zizzentek voltak a gyerekek, hogy csak na. Jól elfáradtam. Egyébként is eléggé gyengének érzem magam. Nem nagyon szoktam magam elhagyni, most is teszem a dolgom, de nem szokott ilyen lenni. Furcsa. :roll:
Munka után gyorsan hazaugrottam ebédelni, aztán elmentem a könyvtárba. Ott sikerült befejeznem az egyik dolgozatot. Még kell hozzá csoportfeladatokat is írnom, de azt már megoldom valahogyan. Hááát, nem vagyok rá büszke. :oops: :oops: Lehet, hogy holnapra is beütemezem ezt a feladatot, jól lehet ott dolgozni. :lol:
Bár közben meg itthon is lesz dolgom, ugye pénteken utazom. Na, majd megoldjuk a mamával.
Most éppen brokkoli krémlevest főzök, Bercó már be is jelentkezett rá. :lol:
dmaggie

Kisfiú bizony! Ezt 4 külön doki állapította meg. :)
Parázok, hogy olyan nagy lesz, mint Gegi, de hát végül is ő is kifért... :roll:

Ha éppen nem dolgozom és nem pihenek (jelez ám a pocakom, mert bekeményedik), akkor Zsozsi ruháit pakolom on-line piacterekre és adom el. Jaj, azok a szép kislány ruhák...
A fiúkat elteszem persze. 8)

Még sok dolgunk van, kell ágy, kevés a szekrény. Ezen kívül persze van minden. A ruhákat kell átnézni, és beszerezni párat.

Dmaggie! Tőled akartam kérdezni, hogy - ha jól emlékszem - te pelenka diszkontból vásároltál nem? Mert én nem akarok vagyonokat költeni Liberóra meg ilyenekre. Van tuti helyed? :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Tegnap este valami miatt nem tudtam elküldeni a hsz-omat. Utána meg egyszerűen nem tudtam elérni a bnetet.

Szóval, igen Emese, kitűnő a memóriád. :lol: De én itt, Debrecenben, a hozzánk legközelebbi üzletben vettem a pelusokat. Elégedett voltam vele. Olykor előfordult néhány hibás darab, de azt akár még ki is cserélték.
Sajnos nem tudok olyat, ami netes lenne.

Ma egy kicsivel jobban. Bercó még alszik. Én megint reggelizek, de csakis a gyogyó miatt. :?

Szép napot Mindenkinek!
dmaggie

Sziasztok!

Mesi csini pocak :D
az aldiban jó minőségű a pelenka és nem is drága. Pötinek onnan vesszük jó ideje. Sokkal olcsóbb mint a Libero és minőségben hasonló.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hosszas munka után elkészült a farsangi jelmez, erre a telefon nem kapcsolódik össze a notebook-kal :x :x :x
Szerintem életem egyik főműve lett, bár a Rugóval közös munkánkban voltak hullámvölgyek :lol:

Kép
vindolanda

Mesi, de jó! :) Szép pocak, és éljen a kisfiú! :)

Vindo: farsang pénteken?? Látom, ők is képben vannak, mikor van a farsangi időszak :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés:
bocsi, hogy nem jöttem, de volt minden... Didri beverte a fejét, be kellett varrni, a suli áááá... Inkább hagyjuk. IgG, IgM, IgE és társai. Nem tudom, kezd zsongani az agyam. Mi mit szállít a vérben, cöruloplazmin rezet. Hogy lehet ilyen neveket adni??? Mindegy...

Mesi
de széép a pocid. :)

Maggie
szegénykém, nagyon kilehetsz... Ezt ki kell pihenni, nincs mese! Sok volt a suli - meló - gyerek... Gyógyulást nektek!

Móni
Aldis pelust mi is vettünk régen. De úgy emlékeztem, hogy nem drága. Jaaa, nem, Lidl-est vettünk. Az Aldis is jó?

Vindo
na hallod... Kávézás... Mikre van időd :)

Irina
majd mesélj, milyen volt. :)

Tanulok egy kis élettant. Szép napot lányok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

ja, Dóri
neked már írtam. :)

Jaj megyek már!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Aldis pelenkát használtunk mi :wink:
Szerintem a minősége igen jó volt (de ez babafüggő, Rugónak bejött), az ára meg szerintem olcsóbb volt, mint a libero-pampers-vonal :roll:

Hú, én nem is tudom, mikor kellene farsangot tartani :oops:

Az biztos, hogy lesz fánksütés meg valamilyen zenei izéke. És mivel ma szabadnapom van, a tegnapi nap meg a szombati meg munkanap, így szerencsére még jelen is tudok lenni :roll:

Tegnap megint kidőltem fél kilenckor este. Lányok, semmire sem emlékszem :?
Viszont felkeltem, így próbálok dolgozni, amíg a férfiak alszanak :arrow:

És gondolunk Irinára is, aki azóta a berlini tudományos életbe is belevetette magát 8)

Piroska, kitartás!

:arrow:

Kép
vindolanda

Farsangot nagyböjt, vagyis hamvazószerda előtt, az pedig tegnapelőtt volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Értem :wink:

Ébresztem a többieket :arrow:

Kép
vindolanda

I am so Happy...I hazajött :-)
A gyerekek is annyira örültek..még Dalma is majd ki ugrott a kezemből mikor apáját meglátta..:-)

Piroska..tanulás + minden más.. :? sajnálom!

Irina: Milyen Berlineben?

Maggie: hogy vagytok???

Vindo: képet majd azért próbálj feltenni!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hazajöttünk 8)

Rugó nagyon menő volt a jelmezében :lol:
Sajna a mobil még mindig nem látja a notebookot, hogy a fene essen bele.

Kaqk, akkor most jó világ lesz rátok :D

R. még mindig a jelmezével játszik. Egy széken ül mellette, kis autót tologat a tetején.

Kép
vindolanda

R. megvizsgálja a visszhangdoboz belsejét. Egy nagy rugó van benne. Mondja:
"Anya, itt van én!" :lol:

Kép
vindolanda

Na, át kellett állítgatni a bluetooth-beállításokat.

Itt van az ominózus jelmez, de itt még a villám, meg a 95-ös szám hiányzik az oldaláról. A tetején dugta ki a fejét, az oldalsó lyukakon a kezét. Volt nála egy duda is, és zömmel piros rucijai voltak.

Kép

Kép
vindolanda

A mozgós néni tanácsa a gördeszkás mozgásterápia. Rugó azonban máshogy értelmezi: "nagy fiúk így csinálják".

Kép

Amúgy kaptunk pár gyakorlatot, azt kell csinálgatni, és egy hónap múlva vissza menni. De inkább a formalitás kedvéért a néni szerint.

Kép
vindolanda

Szupi a jelmez!!! :-)

gördeszka????? mozgásterápiára?
Emma is gördeszkázott 2 éve..:-) mikor megtalálta az enyémet..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát igen, írtak pár gyakorlatot, és ezek között vannak a gördeszkásak. Gondoltuk, ez később is kellhet neki, nem úgy, mint a gimnasztikai labda :roll:

Kép
vindolanda

Köszi :D

Kép
vindolanda

Amúgy fekve kellene tologatni rajta, de Rugónak van róla alapműveltsége. Lenyomta az egyik lábával, és akkor mondta, hogy nagy fiúk így csinálják.

Kaqk, Te tudsz gördeszkázni???

Kép
vindolanda

Vindo
milyen mozgásterápia? Mi TSMT-n gördeszkáztunk fekve.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halvány lila gőzöm sincs :wink: :roll:

Még kétszer kell mennünk, addig lesz gördeszkázás. Szóval olyan két hónapig gördeszkázunk.
Kaptunk egy papírt, amin gyakorlatok vannak - pörgessük Rugót, meg ilyenek. De ezt alapból szoktuk, én az ágyban hengergődzök vele rendszeresen, G. meg pörgeti... De gördeszkánk, az nem volt :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak egy villanásnyi bejelentkezés. Szegeden vagyok. Éppen várom a levesemet. :wink: :lol:

Kicsit lezsibbadtam, de nagyon élveztem a mai előadást.
Igen, igen éljen Irina!

Kaqk, de jóóóó. Én is nagyot néztem a gördeszkán! Vallj színt! :lol: :lol:

Vindo, csinálgassátok a gyakorlatokat! Mi ez? Alapozó terápia? Már reggel is írtam, irtóra tetszik a jelmez. Hihetetlenül ügyes vagy!!!!

Na, lelövöm magam, jók legyetek. Holnap csak tízre érek haza. Szerintem akkor már nem jelentkezek.
dmaggie

halihó, lányok!

MESI, nagyon szép pocak! :-)

VINDO, ez tényleg az év jelmeze, gratulálok!!!
Rugó igazi deszkásgyerek. :-)

MAGGIE, hogy vagytok?

PIROSKA, szegény kis Didri, hogy történt a dolog?

bocs, ha nem írok mindenkinek, csak futólag olvastam át, kicsit fáradt vagyok.

kisgépen írok, minibillentyűkkel, lassan és hibásan fog menni...

hiányoztok! :-)

most van először egy kis időm, ma lement az előadásom, szerintem tűrhető volt, kaptam hsz-eket is, a konferencia meg amúgy is tök jó (az egész arról szól, amiről a doktorimat írtam.)
a németek jó fejek, de ezt eddig is sejtettem róluk, a közlekedés és szervezés tökéletes, nagyon kedvesek és nagyvonalúak, a regdíjban benne van két ebéd, és nem kispályáznak semmiben.
a szállodai szobám meg olyan modern, hogy két órán át kerestem, hogyan lehet ablakot nyitni. hát gombbal vezérelve.
képeket még nem csináltam, majd holnaptól. itt meleg van, csak az eső esik.
hiányzik Ádi és S., most S egyedül próbál meg helyzetkezelni, az elmúlt pár napban megint nem aludtunk éjjel, mert Ádinak nem szelel az orra, és éjjel vagy 5-ször ébred mérgesen kiabálva.... na majd ma éjjel alszom, remélem, S. is.

puszi Nektek!
irina

Egy hajnali bejelentkezés :D

Irina, várjuk a berlines képeket! Mondtam én, hogy ügyes leszel :wink:
Ablaknyitás :shock:
Kitartást S.-nek és jobbulást Ádinak!

Maggie, tényleg nem tudom, milyen terápia. De elhatároztuk, hogy rendesen csináljuk. Rugó is elég lelkes a gördeszkával kapcsolatban. Pl. megpróbált rajta aludni, párnát tett a feje alá. Egy tíz percig bírta :lol:
Úgy látom, Szegeden jó leveseket csinálnak.

Köszönjük a jelmezes dicséreteket. Én is nagyon örültem neki, hogy így sikerült.

Ma egész nap tömbösítek, vasárnap szünnap, hétfőn viszont angol nyelvű workshop Nagyváradon, mikrobusszal megyünk.
Szép napot.

Kép
vindolanda

na birka nyert 2:0 ra.

dalma is el kapta himlot. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
szegény kicsi... Olyan picurka még... Épp most mondja egy másik anyuka is, hogy betegek lettek ők is. Járvány van ezek szerint.

Vindo
hogy-hogy mentek Nagyváradra? De jó nektek! :)

Irina
ez a szállodai szobás sztori aranyos. :)
Velünk úgy történt, hogy a kislányom szaladt be a wc-ről az öltözőbe és megbotlott, beverte a fejét az ajtófélfába, de annyira, hogy azt hittem, hogy nem fog felállni. Aztán felállt szegényke, odajött és eldobta magát, elszédült. Felemeltem és láttam, hogy minden csupa vér, folyt a kezemen végig, a csuklómon, ő meg sírt, hogy hagyjuk békén, haza akar menni. Borzasztó volt... Aztán bevarrták neki, hívtam taxit és elmentünk a felnőtt orvoshoz. Nagyon rendesek voltak, Didri meg egy hős volt. Rámszólt, hogy ne fogjam már le a kezét. :) Sírt szegény, de nem vergődött, csak kérdezte, hogy mikor lesz már vége. Mindegy, túl vagyunk rajta...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szegény Didri :(
Hány öltés volt?

KÖzben itthon, vége a munkanapomnak. Hangom kevés, és megyek is fürdeni. G. meg R. jól elvoltak, R. állítólag gördeszkázott is az udvaron. De csak akkor hajlandó, ha a térdére fáslit kötünk 8)

Szerintem estére pizzarendelés valószínűsíthető. Ötkor keltem Brrrrr.

Jó lenne este is kitartani, még a heti House-t sem tudtuk megnézni.

Nagyvárad: egy román-magyar kutatásban vagyok benne, hol ők jönnek, hol mi megyünk. Publikálunk is a másik országban, így ez külföldinek minősül 8)

Kép
vindolanda

Szegény Dalma :(

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: