Üdv köztünk!
Nagyon sajnálom a Veled történteket
A nőgyógyászod nem csinált kivizsgálást, hogy miért történik ez a sok szörnyűség Veled? Vérvétel, terheléses cukor, genetikai vizsgálat, stb.
Mennyire laksz vidéken? Én Szigetszentmiklósról járok be a klinikára, és nagyon segítőkészek, ha csak lehet, a kivizsgálási idő alatt egy napra teszik a vizsgálatokat (amit lehet persze), hogy ne kelljen sokszor beutazni.
A rákszűrés mindenképpen kell, de azt a SOTE-n is meg tudod csináltatni, és egyenesen felküldik az ARO-ra az eredményed. az első konzultáción Murber doktorral találkoztok, és ő elmondja az egész menetet, odaadja a szükséges beutalókat.
A kivizsgálás ideje alatt minimum 3x kell menned reggel vérvételre, és egyszer a párodnak is el kell mennie andrológiai vizsgálatra. Ha ezek az eredmények megvannak, akkor mindkettőtöknek be kell menni egy előre megbeszélt időpontra a professzor úrhoz, és a leletek alapján elmondja, hogyan tovább. Innen mindenkinek egyéni, hogy kinek milyen vizsgálatra van szüksége.
Nem tudom, Nálatok mivel lehet a gond, de a SOTE-n szerintem jó kezekben lesztek, én csak pozitívan tudok beszélni róluk, bár az első lombikom vetéléssel végződött, de ez már nem rajtuk múlt, a természet rendje.
Nem tudom, tudtam e segíteni, ha esetleg valami megválaszolatlanul maradt, írj nyugodtan!
Léleksimi Neked!