oolong, Gratulálok!Nagyon szép nagy baba lett..még hízott inkább bent,ezért nem bújt ki...
bzs88, hááát ez az..körülöttem mindenkinek alszik vagy szépen mozog a kicsikéje,csak az enyém tombol...
Igyekszem nem elhagyni magam..az nem is lenne rám jellemző..
de a fájdalmaimat én érzem..nem dagadok még most sem az tény..a száj duzzadásról hallottam több helyről én is,hogy jó jel..de már nem nagyon hiszek semmiben.jön amikor akar,csak ne hordjam túl legalább...
Pokoli estém volt..de legalább az éjjel már nem.
Noel az egész napos tombolást folytatta itthon is..sőt mire lefeküdtünk átment olyan erőszakos cirkuszba,hogy ketten simogattuk a párommal a hasam.utána felkeltem és sétáltam,mert általában ha állok iszonyú kemény lesz a hasam,és kevesebb a helye,így lassít...nem vált be.teljesen önálló életet élt a hasam...járt ide-oda...
Éjszakás volt a szülésznőm,és már azon voltam visszamegyek a kórházba...tegyék gépre,és mondják meg ez miért van...ez egy pici baba..ha aktív is,nem hiszem el,hogy az egész napos tombolás és nem alvástól nem fárad el?
Már annyira fájt a hasfalam mindenhol,hogy elkapott a sírás is...
Végül lefeküdtem,és a fáradságtól neki nem adva időt ,elaludtam..
Éjjel 1x voltam fent,de nem ébredt fel rá.
Most meg végre reggel van....
Megpróbálok utána olvasni valahol,hátha írják mitől lehet ez..meg a magas nst eredmény...(magas frekvencia a gyereknél)így mondták....
Legyen szép és nyugis napotok...