Vindo
hogy te milyen rendes vagy!

:):):) Egyébként az tény, hogy neked is jobb így, de akkor is nagyon rendes vagy!
Maggie
hát tuti, hogy darázsfészek, de jó téma.

Nagyon-nagyon jó téma!
A daganatbiológiát sejtszinten tanuljuk, de én akkor is kíváncsi vagyok. Meg nagyon szeretném felvenni a jelnyelvet is. Majd szép lassan...
Heni
jaj, ezek a túlórák... Én a suliban igyekeztem megoldani úgy, hogy inkább korábban bemegyek, de az évvége katasztrófa a gazdasági csoportnál...
Irina
hát az igaz, hogy egy gyereknek kikezdi a külföldi út az immunrendszerét, főleg, ha gyenge. Majd te hozol neki haza vírust meg bacit, amikor hazajössz, hozzászoktatod majd szép lassan, aztán mehettek.

Már ha lesz rá pénz ugyebár... Mert nem olcsó mulatság egy ilyen külföldi út. Mi még Balatonra se igazán jutunk le, pedig ott ingyen voltunk, mert ott a telek, de nincs autónk, mert nem bírunk venni, egyszerűen folyton kell másra a pénz, nem nagyon tudunk költekezni. Annyi adósságunk van, hogy ááá....
Jaj, megyek egy kis vérösszetételt tanulni. Nem tudom, miért olyan perverzek ezek az élettanosok, ezek a százalékok, jaj... Kation ennyi, anion ilyen meg olyan, csak a vérplazmáról kell tudni kb 15 értéket, a többit elég felsorolásszerűen. Hát a felsorolásszerű, kb egy A4-es oldal. És ez CSAK a vérplazma, hol van még a vörösvértest, fehérvérsejt, thrombocita (vagy thrombocyta, kinek, hogy tetszik). Na, mindegy, tanulok.
Szép napot, lányok!