Sziasztok!
Hát tegnap vagy tegnapelőtt írtam, de Mendi kitörölte és begurultam...

Na, nem benneteket büntetlek vele, de olyan kevés az időm... Már elkezdték a dogák, röpdogák megoldást. Hát ez van...
Olyan nehéz rávenni magam, hogy újra ezt a hajtás-pajtás legyen...
Na, csak gyorsan, aztán tanulok:
Vindo
szegénykém, jó kaki napod volt kedden. Nekem is az volt, de úgy látom, hogy az emberek általában kicsit zűrösek most. Vagy csak azért, mert én is az vagyok, nem tudom... De szerintem betett a hideg front, ez sok volt az emberi szervezetnek.
A gyerek étkeztetése: hát ha egy éves korától nem adtál neki csípős paprikát, akkor nem gáz. Addig meg bébiétel: nézd, én azt gondolom, hogy egy boldog anyuka fontosabb, mint az, aki idegességében odaégeti az ételt miközben ordít a gyerekkel. Ha jól megválasztod a bébiételt, az is tud jó lenni, amúgy is adsz mellé gyümit meg ilyeneket, úgyhogy szerintem ez nem gáz. Gáz az, ha a gyerek éhezik, vagy COLA-t öntenek a cumisüvegbe!!!

Ezt az egyik tanárunk mondta, hogy bizony ilyen is van... Háááát.... Nem tudom.... El tudjátok képzelni???? Én nem... Nem tudom elképzelni, hogy van olyan anyuka, aki ilyet tesz, bevallom...
Irina
olyan jó látni, hogy sokat írsz.
Végül melyik téma lesz? De jó neked, hogy nincs lyuk az órarendedben. Én nagyon át kellett rendezzem, így most össze-vissza szaladgálok egyik csoportból a másikba.
Dóri
kívántam az előző hsz-ben Boldog Névnapot, de kitöröltem. Bocsi, így utólag...

De jobb később, mint soha... Na, akkor Boldog Névnaputánit!
Maggie
nálam ugyanez, én sem tudom, hogy beteg lesz vagy hisztis. Kedden szülői volt és sokáig maradt az oviban. Soha nem hoztam el későn, mindig fél háromkor vagy fél négykor szoktam. Most sokáig volt ott és nagyon élvezte. De utána a készülődés, hát az katasztrófa volt. Megmondom őszintén, hogy biztos voltam benne, hogy agyvérzés nélkül nem jutok haza. Ezt nem tudom kezelni. Nem akarok vele kiabálni, nem is kiabáltam, de éreztem, hogy ott helyben szörnyethalok az indulattól. Borzalmas volt, soha többé! Inkább ette meg a fene a szülőit!
Na, tanulok...
Szép napot lányok!