A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Naposat :)

:?: :?: :?: :?: az micsoda? itt még semmi sem esett :)

Taxisblokád :) Én arra emlékszem,h. mentünk be Pestre,és annyit sétáltunk,azt hittük Apu eltévedt :) de csak fárasztani akaart minket+Hugi hátha nem fog annyit beszélni :)

Maggie, csirkecomb :) :) S olyan lüke vagy :) simán letagadhatnál vagy 10 évet :) :) szerintem Téged fiatalon tartanak a fiaid+a tanítványok :) :)

Irina,Ligetnél mindig olyan hideg volt :) +a Lövölde térnél :) úgy utáltam ott várni a trolit :)

:arrow: dobok a tűzre :)

KépKép
viranka

Jó reggelt, lányok!

Nálunk sose lesz kivasalva teljesen, mert nem férne el a ruhák egy része a szekrényben, nincs elég hely. De egyszerűbb egy tárolóban tartani őket, mint új szekrényt venni. :D

Este bealudtam, se munka, se szórakozás nem volt.
Itt szállingózik a hó, csak -4 fokot mutat a kinti hőmérő.

A taxisblokád nekem csak a híradóból maradt meg.
irina

Jó reggelt!

Itt tényleg nagy a hó, szakad, és mínusz 12 fok volt még egy fél órája.
Szerintem izzítjuk a szánkót, megyünk családilag a tüzépre madzagot venni.
G. paradicsompalántái már virágoznak, és olyan nagyok, hogy kötözni kell megint őket :shock:

Én nem is tervezem a dolgok kivasalását :lol: Majd behajtogatom a ruhákat egyszer a helyükre, de egyelőre ez is kihívás, mert annyi van, hogy másfél óráig kéne hajtogatni.

Rugó elég jól nyomta, majdnem fél kilenckor riadt meg.

Kép
vindolanda

Nem megyünk ma amúgy sehová, Anyuékhoz sem, rizikósnak éreztem (a terv az volt, h színház és majd Ádira Anyuék vigyáznak, holnap megyünk érte, de ahol ők laknak, még aszfaltút sincs végig, beragadnánk a hóba). Így ma a húgommal színházazunk, ha eljutunk odáig az időjárástól.
irina

sehová nem megyünk = mármint a város szélére vagy azon kívülre
irina

Húgod most ideiglenesen van itthon?

Jó színházazást.

Ránk a három testőr vár az este, bár dolgozni is kéne.

Meg le kell tisztítani a 30 méter hosszú garázsbeállót, meg a lépcsőt is.

MOst viszont tüzép-telep :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, olyan hideg van, hogy Rugó oda fog fagyni a szánkóhoz.

Irina, jó szórakozást akkor! Mit néztek meg?

Viranka, jó kis csel. :lol:

Ez a nagy hó egyébként nem annyira rémisztő. Emlékszem, Dávid óvodás volt és akkora hó volt, hogy a járda két szélén felhalmozott hófal magasabb volt, mint Dávid. Sétáltunk haza, én meg mindig belelöktem a hóba. Először meglepődött, aztán nagyon élvezte.

Nagyon hideg van, letoltam a havat a teraszról, meg a függőfolyosóról, majdnem megfagytam közben.
Bercóval ketten boldogítjuk egymást, éppen nyírbál valamit. Nagyon összpontosít. :lol:
dmaggie

Maggie, a Pygmaliont. :D
Ja, krém: ez nem zsíros, azokat én sem bírom, az olyanokat kézkrémnek használom el.

Vindo, itthon van a húgom, nem élt külföldön soha, csak sokat utazott egy időben a munkája meg egy szerelem miatt.

Megjártam az aldit, rengetegen voltak. A hó meg nagyon nyomul most már itt is. Szép, én szeretem.
irina

Hát, jól felöltöztünk, így nem fáztunk. Viszont Rugónak a hóesés nem tetszett maradéktalanul, mert belefújta az arcának a kintlévő részébe a havat, és megijedt :shock:

Irina, azt hittem, kiköltözött :wink:

G. már szemez a hólapáttal :lol:
Én is szívesen kimennék, szeretek havat lapátolni, de Rugóval is maradni kell :roll:

Mikor hat-hét éves voltam, több hónapig szanatóriumban voltam Kékestetőn. Méteres jégcsapokra emlékszem, és kb. egy méteres hóra.

Maggie, nem semmi lehetett, ahogy Dávidot lökdösted :lol:

Kép
vindolanda

De több szánkós csapattal is találkoztunk.
Szóval nem csak mi mentünk ám ki.

Kép
vindolanda

Mi is kimegyünk, ha a gyerekek felébredtek. :) Megvártuk, míg itt is lett hó, most már VAN, és hamarosan mehet a szánkózás. :)

Viranka, nekem is tetszik a csel. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Irina
végül mit vettél? Vagy még nem vettél ajándékot?

Vindo
szanatóriumban? Miért? Tüdő vagy milyen?

Mi voltunk tegnap szánkózni. Didri nagyon élvezte. :) Mendi is, nem akart elaludni, annyira be volt zsongva. :) Ült a babakocsiban és sasolta, hogy mit csinálnak ott a gyerekek. Pedig már sötét volt, de teljesen odavolt. :)

Viranka
már esett? Gondolom, már ott is, nem? :)

Maggie
ti voltatok kint szánkózni?

Ja, itt a weboldal, megmutatom, de még szerkesztem: bp16.babamama.info

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Piroska, mi még nem. Annyi dolgom volt, meg vendégek jöttek hozzánk.
Ma hajfestés lesz. :wink:

Irina, milyen volt az előadás.

Hó: itt most nem esik.
dmaggie

Lányok, mi eléggé behavazódtunk. Gábor megint megy ki lapátolni, mert kocsival sem tudna kiállni, és be kell mennie Db-be. A kocsibeállónak nyomát sem látni, és úgy ráfújta a havat, hogy vagy 30 cm-ben áll ott.
Rugó meg a változatosság kedvéért vetkőzik, szánkózni akar :x
Én még csak most keltem, G. volt fenn Rugóval. Engem békén hagyott, mert mondtam, hogy anya dolgozott az éjjel.
Piroska, igen, tüdő (asztma).
Megnézem az oldalt.

Majd ha kimegyünk, csinálok képeket is. Tényleg szép.

Kép
vindolanda

Meglestem a weblapot 8) Nagyon csinos. hogy mire nincs energiád :wink:

Kép
vindolanda

Én is megnéztem, szupi kis oldal. :lol:
dmaggie

Sziasztok!
Piroska, szuper az oldal, amit csinálsz, gratulálok!
Még nem vettem ajándékot, 2 hét múlva lesz a zsúr. De maradok annál, amit gondoltam.

Maggie, a darab nekem tetszett, mert tele volt jó nyelvi poénnal, csak sokan nem értették, miért nincs hepi end (az eredeti darabban sincs). Ez a Higgins prof egy kiállhatatlan alak, faragatlan stílusú, nem egy sármos valaki (más kérdés, hogy a kedvenc színészem játszotta, de tényleg nem erre hegyezte ki, amit azért fájlaltam :-)).
Hány és milyen tárgyaid lesznek?
Képzeld, nekünk reggel 7-kor (!) nyit a rendszer, előtte beiratkozás is elektronikusan, micsoda pankráció lesz...
Most 12 kötelező tárgyunk van (8 volt), elég súlyos lesz, 2 nap is ki kell járnom.

Vindo, jól behavazódtatok :-)

Voltunk kint, én fáztam vastag harisnyában is, így előbb bejöttem. Ádi ásta a havat.
irina

reggel 7-kor = mármint holnap reggel
irina

Mi kicsit megcsúsztunk az ebéddel, pontosabban még nem volt éhes senki. Most fejeztük be, megpróbálom elaltatni Bercót, márcsak azért is, mert én is kómásnak érzem magam. Lassan megértem a macikat, hogy miért is alszanak téli álmot. :lol:

Irina, még nem tudom pontosan, de most kevesebb lesz, kb. 15. Bár lesz majd szigorlatom is.

A Pygmalion én eddig csak filmen láttam, azt is régen. De arra emlékszem, hogy imádtam.
dmaggie

Ádi most ment el aludni.
Én meg haditervet szövök, milyen sorrendben vegyem fel holnap a tárgyakat, a gyorsaságon múlik ugyanis minden, nekem meg nagyon nem mindegy az órarendem. Fél éve is úgy jött csak össze, hogy azzal a tárggyal indítottam a felvételt, aminek a leginkább stimmelnie kellett (szemináriumok adott sorrendben). Úgyhogy holnap fél 7-kor már a gép előtt kell ülnöm. 10-re már a jó órákból semmi nem volt. Ez van akkor, ha 3-szoros az évfolyamszám. :shock:
Aztán munka. Pedig hány jó könyv vár.
Tényleg, Maggie, elkezdted a könyveket, amikre rég fájt a fogad, hogy "majd vizsgák után"? :D
irina

nem volt = nem lesz
irina

Hoztam képeket.

Ez még tegnap készült a kertben, kisebb volt a hó. Kép

Ma próbáltunk keresni egy dombocskát, ez volt a legnagyobb a környéken. Kép

Ahová G. felhányta a havat, alkalmaztam a Maggie-technikát is, Rugót jól feldobáltam rá. Kép

Ez meg a kert ma délután.
Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok!

hó az van itt is bőven, de nem túl jó minőségű:-( nagyon poros, nem tapad, igy sem a szánkózás, sem a hóemberépítés nem volt az igazi:-(de a gyerekek örömüket lelték benne, lapátolták ezerrel, meg persze a csúszdáról a jó kis hóba belecsúszni milyen jó:-)

Hoztam pár képet:

Kép
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó és sikeres tárgyfelvételt, lányok :idea:

Kép
vindolanda

Hát, tapadni itt sem tapad :x

Heni, az udvaron a lejtőn tudtok szánkózni?
Hát, Áron meg Péter nagy segítség, az egyszer biztos 8)
Aranyosak a fiúk 8)

Kép
vindolanda

A Rugó kórsága átragadt rám. Csinálok magamnak mézes-fahéjas forralt tejet :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, jobbulást Neked! :-)
Jó kis hó van Nálatok, Rugó nagyon édes és boldog a hó közepén állva.

Heni, nagyon édesek a srácok.

Nálunk ugyanez a nem tapadós hó van, a biztosra utazó szülők kivittek a parkba hólapátot és azzal építette méteres hótorlaszokat meg fura alakú hóembereket. Ádinak nagyon tetszett, de kiakadt, hogy nem építünk saját hóembert, és mindjárt hármat akart, mert annyian vagyunk. Nehezen fogadta el, hogy ebből a hóból nem lehet...

Maggie, milyen tárgyaid lesznek? Biztos csupa izgalmas :-) Szakdogatémát választottál?
Én kezdek nagyon beleszeretni a pozitív pszichóba, aminek a fő hazai képviselői épp nálunk tanítanak, úgyhogy beleásom magam, lesz előadás a témában. Ez egy olyan irány, ami abszolút tetszene később saját témának is (műhelymunkához majd másodévtől meg szakdogának). Bár a pszichóban csak jó és érdekes témák vannak, azt se tudom, merre kapjak. :lol:
irina

Vindo, Rugó még náthás?
irina

Hát, valami zöld izé még folyik az orrából, a köhögése már olyan felszakadós, szóval ő már sínen van szerintem :wink:

Három hóember... Ha melegszik az idő, majd építetek akár hármat is :wink: Talán márciusban.

Tényleg, tavaly nőnap környékén hóembert építettek G. meg R., vagy két métereset lehetett. A telefonomban ott van a dátum, elég meglepő.

Jó akkor ez a pszichológia 8)

Kép
vindolanda

Vindo hát Rugó egy tünemény! NAgyon aranyos:-) Mi tudunk szánkózni az udvarban, vagy egy jó kis lejtős részünk...zsákon az igazi 8)

Irina próbálkoztunk mi is először lapáttal is, de sehogysem állt össze a hegyemberkénk:-) de majd lehet éjszaka kicsit megfagy, aztán holnap már lehet lesz.

Heni
KépKép
heni81

Hát Heni mondjuk azt, hogy az az összelapátolt hóember olyan is volt: egy kupac hó. Nem egy rendes hóember, ez a kihívás még a jövőé. :lol:
Milyen a munkád? Bevált a hely, a kollégák (főnök)? Már ha publikus.

Vindo, örülök, h jobban van Rugó. :D

Amióta ez a hideg van (0 alatti), én állandóan éhes vagyok. :roll:
irina

Halihó!

Bercó nem aludt végül, de közben átjött Bogika és befestette a hajam. Ezzel foglalatoskodtunk eddig.

De édesek ezek a havas képek. :lol: Bercót nem lehetett kimozdítani. :cry:

Vindo, jobbulást! Hogy tetszett Rugónak? :wink: :lol: Mondjuk a képből ítélve nem nagyon tiltakozhatott.

Heni, szépségesek a gyerekek.

Irina, hú. 3??? Édes. :lol: A kurzusfelvétel jó kis sakkozás, az már biztos. Ügyesen csinálod! :lol: Már én is kíváncsi vagyok. Ped-pszic-ból most csak szemináriuaim lesznek. Remélem megússzuk valamilyen beadandóval. Érdekesek amúgy: pl. konfliktuskezelés és kommunikáció az iskolában, méltányosság és esélyegyenlőség. Nyelvészetből már nem annyira emlékszem, egyszer olvastam kb. hogy mik lesznek, de azért párat fel tudok idézni: lesz társalgáselemzés, mondatértés és munkamemória, meg ilyenek, lesz beszédzavarokról is szó. Jók lesznek.

Tavaly, márc. 3-án volt a temetés, akkora hó volt, hogy na, meg nagyon hideg is volt akkor.
dmaggie

Szakdolgozat: még mindig nem döntöttem. Több is érdekel.
dmaggie

Maggie, hú, de jó tárgyaitok lesznek :-)
Hajfestésre nekem is kéne egy ember, S. nem tudja megcsinálni, más meg nem ér rá. Úgyhogy még pár hetet várat a dolog. Úgyis növesztem, hossz(abb) hajú leszek.
Na, másolatot akartam készíteni Ádi kedvenc magyar szinkronos DVD-iről (Kungfu Panda, Szörny Rt. stb.), hát doszt sem engedte egy program. Úgyhogy most kettőt ötvözök, egy kiírja a merevlemezre, egy meg onnan a DVD-re. 8)
irina

Irina, én meg a Te tárgyaidat csodálom. Esz a fene, mert azok is érdekelnének. :oops: :lol: Na, majd egyszer, ha már tényleg annyit keresünk... De azt sejtem, ez nem jön majd el. Biztosan jó lesz majd a hosszabb haj is. Nekem már eléggé hosszú egy ideje, éppen azt beszéltük Bogival, hogy vegyek több doboz hajfestéket, mert egy már nem elég.
Dávid abban reménykedik, hogy nem kell holnap suliba menni. A haon-t olvasva nincs rá esélye. :lol: Több településen is bezárták az iskolákat egész az egész hétre. Bercó pénteken nem megy majd, mert nem tudjuk másként megoldani a felügyeletét.
dmaggie

Maggie, megértem Dávidot, jó lenne még egy kicsit téliszünetezni :-)

Nekem még rövidebb hajjal rémlettél, ill. olyan vállig érővel. Annál is hosszabb. Egy képet róla? ;-)

Akkor is nagyon jó tárgyaitok vannak, ilyenek a legtöbb magyaros BA-képzésen (meg talán még MA-n) sincsenek. A társalgáselemzést ki fogja tartani? Az biztos jó lesz :-)

Hát most kicsit be vagyok tojva, mert maradnak a régi kemény tárgyak (áltpszicho 2, matstat 2, élettan 2.), a legtöbből van előadás és szeminárium is, erre bejön még a fejlődéspszicho (ea. + szem), pszichotörténet, módszertan, pszichometria, méréselmélet, meg aki még akar valamit, a zöme megint vizsga lesz. Így kissé soknak hangzik. De hát az élet csupa kihívás.
irina

Sziasztok!

irina, csak kicsit a másik oldal védelmében: Barbiet (eredetit) már 1800 Ft körül lehet kapni, az nem olyan drága szerintem. Zsófinak volt születésnapi zsúrja, én előtte direkt írtam a szülőknek, hogy semmi nagy ajándékot nem kérünk, írtam egy "ötletlistát", hogy hajgumit, hajcsatot, kifestőt, matricát szívesen fogadunk, nagyobb ajándékot nem kérünk :)

A mekis szülinap nekem sem szimpi, de amikor Zsófi zsúrja után pakolásztam este, akkor bizony többször eszembe jutott, hogy ezt most igaziból nem is kéne csinálnom :) Meg azért az itthoni zsúrra is el tud menni a pénz, mert üdítő, szendvics, süti, kis díszítés, én vettem papírtányért, papírpoharat, plusz ugye még az előkészületek.

Mi azért tartottunk zsúrt, mert Zsófi kérte, és emlékszem, hogy én gyerekként szerettem a bulikat :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, nincs lányom, úgyhogy sokat nem tudok a barbiekról, nekem egy darab volt anno, arra nagyon vigyáztam.
Nézd, a szóban forgó kislány nem az akadémiais vonal miatt jár az ovinkba, hanem mert befizetik a szülei. A nő luxuskocsival jár. Szerinted egy ilyen kislánynak nincs még barbieja, és ha netán mégsem lenne, majd pont az én olcsóbb barbiemra vágyna?
De nem is tartom sem eredeti, sem jópofa ajándéknak a barbiet, de tudom, hogy a kislányok szeretik -- mint ahogy annak sem örülne, ha vki az én fiamnak venne mondjuk gormitiket vagy vmi hasonló szörnyes izét. (És hát biztos nem azért, mert Waldorf-fan lennék :-DD
A zsúrral kapcsolatban: nem gondolok senki zsúrjáról semmit, azért zavar, mert azt érzem, hogy viszontelvárás, hogy más is tartson, de ezt lehet, hogy csak beképzelem. Nekem is volt zsúrom, egyszer, kb. 10 éves voltam, lehet, hogy nem is szocializálódtam rá, mi a családban tényleg soha nem tartottunk, csak családi ünnepként szüli- és névnapokat. :-)
irina

örülne = örülNÉK
bocsánat
irina

mindegy, van egy csomó háttértényező, amiket itt mind nem tudtam leírni, a lényeg az, hogy ez a kislány valami méregdrága barbira meg pónis izére gyűjt.
tény, hogy nem egyszerűek ezek a dolgok, mert én mindig abból indulok ki, hogy a többi szülő hasonszőrű, és mindig a nem hasonszőrűek miatt indulnak el ilyen problémák. voltunk másnál is zsúron, semmi probléma nem volt a dologból.
ha meg annyira végletesen zsúrellenes lennék, nyilván nem is járnánk rá.
irina

egyébként kíváncsi is lennék a véleményetekre, lányok, hogy mit lehet tenni olyan helyzetben, amikor havonta minimum 2-3 ovis tortázás meg ünneplés van (nagy a csoport), ezenkívül havi 1-2 zsúr is, nekem kezd egy kicsit az agyamra menni ez az állandó ajándékáramoltatás. Ádi pl. az a típus, akinek ez az egész nagyon nem tesz jót, de antiszociális anyukát sem akarok játszani, mert az szintén rossza a gyereknek, ha mi elzárkózunk a többi szülőtől meg zsúroktól meg barátkozástól.
(nem tesz jót = követelőzés, hisztik, naponta jön, hogy "nekem mikor lesz szülinapom", ezt-kérek-azt-kérek, "mi most minden nap külön is viszünk egymásnak valamit" stb., stb.)
irina

hmmm... Ez azért érdekes, mert az oviban én nem tudok róla, h bárkinek lett vna bulija, vagy csak Samut nem hívták meg... A csoportban megünneplik a szülinapokat - a család viszi a tortát, gyerkőc kap vmit (kérik, h hozzunk vmit, aminek örülne, maximálják az összeget) - odaadják, és gyertyagyújtás után közösen tortáznak. Sztem ez így király, buli, és nem is kell több. :) De lehet, h majd kicsit később elindul a bulizás, akkor meglátjuk... Nekem nem lesz energiám minden hónapban 2x vinni a gyereket... :S

Képzeljétek, tegnap este helyszínelőset játszottunk. :) Elveszett jegygyúrűt kerestünk a hóban. Kocsitakarítás közben (kesztyű nélkül) lecsúszott. MIre kiderült, már messze járt az autó... De vissza a helyszínre, hívtunk vkit, akinek profi fémdetektora van, aranykeresőre állítva 5 perc alatt meglelte az oly kicsiny, ámde nagyon fontos tárgyat. :) Előtte már 4 órás kemény keresés volt mögöttünk - csizma, sapka nélkül, szakadó hóban, teljesen reménytelenül... De megvan, és most tök jó. :D

Tárgyfelvételről nekem eszembe jutott vmi.. Remélem, másk, akik ellen hadakozni kell, nem olvassák... De sztem, ha több gépről több ember bejelentkezik Hozzád, akkor, ha kiosztod, ki mit vegyen fel Neked, nagyon hamar véezhetsz, és csodálhatnak, hogy milyen villánkezű vagy... Csak 1 ötlet, nem biztos, h működik...

Pussz mindenkinek, jó éjt!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Na nálunk azért limitált létszám volt, négy kis barátnőjét hívta meg Zsófi, bár jöttek kistesók is meg anyukák is :) Nálunk a csoportban is megünneplik, de csak az óvónéniktől kapnak ajándékot, ők csinálnak nekik valamit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Panndi, szerintem amiről Te írsz, az tényleg más, mint nálunk ezek a zsúrok, bulik szakmányban... szerintem sok ez a gyerekeknek és csak bezsongatja őket, meg le is értékeli az ünnepnapot, ha egy évben 20-szor van ünnep. De ez persze csak az én véleményem.
Már az is problémás, hogy a szülinapozás sem egy körben történik a családban sem, mert általában nem kivitelezhető, s így "állandó szülinap" van.

Dóri, ez a jegygyűrűvadászat nem lehetett semmi :-D Remélem, nem fáztatok meg!

Felvettem a tárgyaimat, de hihetetlen, mi ment, a rendszer csak jóval később engedte a tárgyfelvételt, mint ahogy meg volt hirdetve, az emberek nagy része meg be tudott jelentkezni. Van, aki egész éjjel fent volt, hogy bejusson, de a rendszer ledobta.
:shock:
irina

Dóri, utólag is köszi a tippet, több ablakot is megnyitottam, de egy órába telt, mire bejutottam a neptunba.

Megyek, rendbe vágom a lakást és nekiállok dolgozni. Azért leszek itt is. :D
irina

Szülinapokat,nálunk az oviban ünneplik a gyerekek,s ennyi :) Itthon Mírának volt zsúrja,jó volt(2* is).S inkább az amit Panndi írt, listát kértek/adtam, tényleg apróságok(szinte uaz,amit Te leírtál)a pakolás az volt a legborzasztóbb :) Nálunk is azért volt,mert M. kérte,Én magamtól nem csináltam volna

:arrow:

KépKép
viranka

Hát igen, nálunk a karácsony tart egy hétig, minden nap kapnak valamit, sok...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Dóri boldog névnapot :)

gyerekzsúr és ajándékok.
Én sem vinném túlzásba az biztos. Itt szerencsére nem divat, az oviba viszünk be tortát, ott közösen megünneplik. Ajándék nincs.
Csini még nem szeretne zsúrt, ha kéri persze lesz, de nem visszük majd túlzásba.

Itt újra havazik és hideg van nagyon.
A hétvégén mi is sokat voltunk kint szánkózni, szuper volt :D

a képek csodásak:)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dóri, Isten éltessen a névnapodon!

Verus, Panndi, Móni: hát igen, nekem is ez fáj, hogy túlzásnak tartom
- az otthoni, ovis (különtortás) és zsúros ünneplést (bár az lehet, hogy aki a gyerekének zsúrt tart, főleg ha nem otthon, az otthon már nem ünnepli, bár ott is vannak nagyszülők és egyéb rokonok)
- a nem jelképes ajándékozást ilyen életkorban, főleg alig ismert kisgyermeknek
- a gyerekeknek az állandó ajándékozós hangulat gerjesztését.

Hát akkor ezt jól átrágtuk. :-)

Mindegy, erre a zsúrra még elmegyünk, aztán a többit minimalizáljuk (mondjuk eddig egyen voltunk, egy másikra betegség miatt nem mentünk el).

Meló:arrow:
irina

Halihó!

Hóóóó, az van. :twisted: Reggel úgy segített az óvodai mindenes, hogy ki tudjak jönni a hóból a kocsival. Az úttesten mégsem állhattam meg, aztán meg a fagyott hó csak akadályozott. A bácsi hólapáttal felszerelkezve segített + meg is kellett tolnia a kocsit. A suli előtt is természetesen 10-15 centis egybefüggő hóréteg. Megálltam egy helyen, de az úttestre lógott a kocsi hátulja. A gyerekekkel aztán kimentünk és a haverom (tart magánál most hólapátot), kialakított nekem egy parkolóhelyet. Kíváncsi vagyok, holnap ki fog ott állni?

Irina, megértelek én is. Bercót egyelőre még kettőre hívták, az egyiknél kifejezett kérés volt, hogy ne vigyünk ajándékot. Mondjuk azért egy pakli kártyát vittünk. De az nem egy ökör ára. A gyerekek meg nagyon élvezték a közös játékokat.
Gondolkodom rajta, de nem igazán tudok rájönni, hogy hogyan lehetne véget vetni ennek a féktelen ajándékozásnak. Panndiék, Virankáék teljesen jól csinálták, én is így csinálnám esetleg. Bár igyekszem megúszni a dolgot. De már pedzegeti B. A nagyoknak talán nagycsoportos és iskolás korukban tartottunk, aztán maguktól nem igényelték már vagy annyira szűkkörűvé vált, hogy csak a legjobb barátjukat hívták meg. Az ráadásul itt alvós is volt.
Ha a gyerek ragaszkodik hozzá, akkor biztosan tartunk majd mi is, de limitáljuk a meghívottak számát, meg a meghívóra ráírjuk, hogy no ajándék.

Ügyes vagy a tárgyfelvétellel. Akkor minden úgy alakul, ahogyan szeretted volna?

Dóri, Isten éltessen! Jó kis kaland. A lényeg az, hogy meglett. :lol: Neked sok tárgyad lesz?
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: