A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mea Kép
A tüsződ elég nagy, a nyálkahártya szép vastag. Én azt mondanám, hogy MINDENT BELE MA MEG HOLNAP IS :D
De! pár nap múlva menj vissza a dokidhoz és ellenőrizzétek le, hogy megrepedt-e, nehogy ciszta legyen belőle.
Ha 2-3 nap múlva sem reped meg, akkor mindenképp kérj egy tüszőrepesztő szurit.

Meg azt azért mindenkinek tudnia kell, hogy optimális esetben, amikor minden klappol a baba esélye 25%!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ilcsilya!Kép

Köszi a tanácsodat, fel is hívtam a dokimat, azt mondta ő is reméljük megreped mindent bele és hétfőn délre megyek hozzá és megvizsgál.
Ennek most örülök nagyon, mert ha netán ciszta lesz időben észreveszzük.

Megkérdezem ezt a tüszőrepis szurit is.

Köszi még egyszer, hogy segítettélKép

Pusz

Mea
mea

Mea Kép
láttam írtál azóta.. nekem el kellett mennem az előbb.

A párodat Ti is kivizsgáltathatjátok. www.krio.hu igaz a vizsgálatért fizetni kell, de szerintem ők a legprofibbak, és tutira nem szúrják el. (sajna van, ahol rossz az andrológia és téves a vizsgálat eredémye)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megann
Nem tudom, hogy hiretelen kellene-e lemennie tüszőrepikor. Amikor nekem volt tüszőrepim, akkor kb. 36,3-ról esett le 35,9-re mindkét hónapban. Szóval ez azt hiszem hirtelen volt inkább. Nekem viszont nagyon lassan ment fel, ez sem jó.

Jázmin
Nagyon sajnálom!!!!!!!! Remélem, téged azért nem visel meg anynira mint engem tegnap, de ha sírnod kell ,akkor bőgd ki magad rendesen, nem szabad elfolytani, mert annál rosszabb. Mit is mondhatnék még? Megyünk tovább előre az úton, ami ki van nekünk jelölve, és az úton vár ránk valahol egy kis csomagocska, amit a gólya rakott oda Kép A te csomagod is ott van az úton, rá van írva a karszalagjára, hogy "Jázmin baba" Kép Az enyémre pedig hogy "Tündi baba" Kép Szerintem siessünk értük, ne várassuk őket sokáig, és amíg odaérünk, mosollyal telik meg az arcunk is és a szívünk is!

LÁnyok
Rendel a dokim jövő csütörtökön, úgyhoyg el tudok menni hozzá papírért a vérvételhez. A vérvétel pedig január 5-e körül lesz aktuális Kép

Tündi
Vendég

Tündi
itt ülök a melóhelyemen és alig bírom türtőztetni magamat, hogy ne bőgjek (mert itt nem bőghetek). Olyan aranyos vagy!!!
Kép

Jázmin
djázmin

Jázmin
Én is itt ültem tegnap a melóhelyen, és fél napig bőgtem. Ez van. Bőgjél te is. Mondd hogy meg vagy hatódva a rádióban szóló karácsonyi daloktól és hangulattól Kép És ha most mosolyogsz, akkor gyerünk, indulnunk kell a csomagocskánkért! Kép

Tündi
Vendég

Mea Kép
Mi is voltunk a Krioban, önkéntesen, és én is csak azt tudom mondani, mint Orsi: nagyon profik, nagyon kulturáltak, nagyon rendesek! Mi április végén voltunk, akkor azt hiszem 11 ezret fizettünk a spermavizsgálat + andrologiai vizsgálatért (mondjuk ez utobbi csak annyi volt, hogy beszélgettünk az andrologussal, + "szemrevételezte" a páromat, de nem matatott, vagy ilyesmi.)

Csajszik Kép
Remélem, nem baj, ha nektek is dicsekszem: tegnap voltunk genetikai UH-n, egészséges a baba, és ugy tünik, hogy kisfiu Kép
Mindenkinek azt kivánom, hogy mihamarabb átélhesse azt, amit mi tegnap a "mozizás" alatt"

pusz minyu

Ps: az öszi babák szuperek, én is az voltam Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

JázminKép TündiKép IldiKép BellaKép SzilviKép

N E M S Z A B A D F E L A D N I ! ! !

Az évnek még nincs vége! És ha jól számolom a legkritikusabb napok éppen Karácsonyra és Újévre illetve a kettő közé fognak esni. Miért ne kezdhetnénk zebrás teszttel az új évet?
Az évvége úgyis mindig pihenéssel és nyugalommal telik. Legjobb alkalom, hogy a Jázmin-babák, Tündi-babák és mindenki babája végre megtalálja a helyét odabenn.
Legalább az ünnepek alatt nem lesz gondunk azzal, hogy megjött Kép

Fel a fejjel! Nem szabad feladni!

Puszi
Noémi

Ui: Azért még reménykedek, hogy hátha megúszom a sok inszemet és lombikot jövőre. Kép
Vendég

Minyu Kép

Gratulálok!
Kép Hol lehet ilyen mozira befizetni??? Kép

Kép
Vendég

Noémi
köszi a bíztatást. Nem adom fel, csak egy kicsit szomorkodok!
Kívánom Neked, hogy úszd meg a tortúrákat!!!!

Jázmin
djázmin

Jázmin
Próbálj megnyugodni, nagyon sajnálom Kép
Remélem a következő hónap szerencsésebb lesz, drukkolok nagyon!

Minyu
Gratula Kép! Ha jól látom lassan túl vagy a félidőn. Érezted már ahogy mozog? Mennyit híztál? Tudom hogy az első időben inkább fogytál, sikerült már visszaszedni? Egyébként jól vagytok?

Megann
Nekem abban a hónapban, amikor terhes lettem (tehát tüszőrepi tuti volt) le sem esett a hőm, csak elkezdett emelkedni.

Tündi
Neked is jó hírem van, nem egyből ment fel, hanem szép lassan, 6 nap volt, mire elérte 36,6-ról a 37,00-t. Sőt utána 3 nappal még lement 36,85-re, így már le is mondtam róla, hogy sikerülhet, de aztán szépen emelkedett felfelé!

Szóval hajrá lányok, sok zebrát kívánok!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok csajok!

Csillam: köszi az infót. Ízt még leírhatnád, hogy hogyan jutottál el a bmc-be. Beutaló kellett, dokid ajánlotta e stb. Köszi

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Ja, nem ízt persze, hanem azt.

emeseanyu

Különben csajok, ti melyik meddőségit ajánljátok lombikra?

Voltam a kaáliban, a szokásos 8000-et befizettem. Olyan helyet szeretnék, ahol nem utasítanak el ducisan és a legtöbb vizsgálatom megvan (nem akarom újra csinálgatni). Nem szeretnék igazán inszemet (ha lehet, ezt megbumlizni) és nagy esélyeket szeretnék babára. Olyan komoly gond nem lehet, ha már van egy kislányom, nem?
Szerintetek?

Köszi

Szilvia

emeseanyu

Hallottatok valamit a Péterfyben dr. Lollok Zoltánról?

emeseanyu

Adri Kép
Elöször ugye fogytam 4 kilot, ezt most már pont visszahiztam. Jol vagyunk, én is, a baba is. Bár sajna a vizeletemben sok bacit találtak Kép, amit most gyogyszerrel kezelni kell, de én nem érzek belöle semmit, tehát remélem, még idöben elkaptuk a nyavalyásokat.
Pont a hét elején kezdtem el érezni hogy eröteljesen mocorog, valamelyik este már a párom is érezte, ahogy odatette a kezét, rugizott egy nagyot Kép

Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu Kép
Nagyon jó nektek, irigyellek, és további boldog másállapotot kívánok! Vigyázz magatokra nagyon! Kép

Noémi
Köszi szépen! Kép Tündi-baba szilveszter napján foganhat meg szerény számításaim szerint, és akkor a párom szülinapjára (jan. 14) kicsit késve ugyan de meglephetném egy zebrás teszttel Kép Ja, ráadásul a 30. szülinapja lesz Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak mint régi topiclakó bekukkantottam és olvasva Benneteket visszaemlékeztem a két évvel ezelőtti karácsonyra, mikor már három eredménytelen inszemen voltam túl, stb, stb, stb... az nagyon megmaradt bennem és gondolom HurkiKép mamában is, akivel akkor megfogadtuk, hogy jövő ugyanilyenkor az akkori "milyen gyerekszobában" izzani fognak a fűtéscsövekKép. Úgyhogy csajok fel a fejjel, és addig is gyűjtsétek a pénzt a "milyen gyerekszoba" fűtésszámláira!!!Kép

Bogár
a lenti topicból, aki mindenkinek kis csomagocskákat kívánKép

Bogár
Kép
Kép
bogár

Helló Lányok!!

Hiányoztatok, de nem jutottam a gép elé..

Csilla, de jó hogy lett egy zebrásunk!!!

Remélem a január sok zebrát hoz nekünk..

Rólam:
Egyre pörgősebb nekem ez az évvége, szusszanásnyi időm is alig, és pont most...

Tegnap este szedtem be az utolsó szem clostyt, picit furcsálltam, hogy már a 2. clostys napon "éreztem" a bal oldalam, aztán most már a jobb is néha fájdogál... hááát nagyon remélem, hogy azért, mert szép töszőcskéim érnek!!!

Drika, várom a képet!! Örülök, hogy minden renben!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Ui.: Tudtok Stelláról??? Hogy van??

Dana
dana

Adri!
Már a másik topicban is olvastam a Te adataidat, márminthogy mi mennyi és mikor volt, amikor terhesKéplettél!
Nagyon bízom benne, hogy mégis volt nekem is tüszőrepi, csak most nem éreztem úgy mint eddig!
Minden esetre leszek kíváncsi a folytatásra!
Tök jó, hogy visszajársz ideKép

Mea!
Örülök hogy ki tudtál még szorítani egy időpontot a vizsgálatra.Remélem minden ok lesz, azaz tuti minden ok lesz!
(Azért csendben megjegyzem, hogy nem értem, hogy miért nem vizsgálták még ki a férjedet, hiszen neki az egyszerűbb)

Mindenki és főleg Ti Kismamik!
Holnap senki ne menjen sehova, de tudjátok mit, már ma sem, mert mind kitörjük a lábacskáinkat ha nem vigyázunk!
Helyette szerintem akciózzunkKép

Kép

Kép
megann

EmeseanyuKép

Bocs ,hogy csak most válaszolok!
De nemrég értem haza ,a karácsonyi bevásárlásból!

A BMC-be kell beutaló! A nőgyógyászodtól!
Be kell telefonon jelenzkezni.
Ők adnak egy időpontot,hogy mikor mehetsz az első megbeszélésre!(ingyenes)
Elfogadják a máshonnan hozott leleteket: Sőt örülnek is neki!
Ami jó ha megvan:-HSG
-férjed ,andrológia
-Friss rákszűrés
De az,sem baj ha ezek sincsenek meg ,mert ők megcsinálják!(ingyen)

Mint mondtam ,itt vannak duci nők isKép

Ha érdekel még valami,csak kérdezz!Kép

TöbbiekKép

Nemszabad így nekikeseredni!
Olyanokat írtok ,hogy még én is elbőgöm magam!Kép

TESSÉK BÍZNI BENNE!Kép

ÚGYIS MINDENKINEK ÖSSZEJÖN A BABAKép

HA nem idén,akkor puff neki ....,majd jövőre!

Nekem a mikulás meghozta a várva -várt babát!Kép

A JÉZUSKÁTÓL MEG AZT KÉREM ,HOGY NEKTEK IS HOZZA VÉGRE! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Pszi Csilla
csillam

Csilla!
Remélem, a Jézuska most már jobban figyel ránk, hogy ennyien nyaggatjuk!

Megann!
Mi szót fogadunk Neked. Ha már ilyen rossz idő van odakint...

Nina!
Tetszik ez az őszi babás beszólás. Mi a párommal is mindketten ősziek vagyunk, de jó lenne, ha a babánk is csatlakozna hozzánk!

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek tetszett a nyakatekert logikám, csak az a baj, hogy minden hónapra jut egy az "okosságomból", hogy épp ez a hónap mért lenne jó. Na és persze utána mindig jön a nagy pofára esés. Ma szépítkeztem. Voltam fodrásznál, meg kozmetikusnál, mondjuk ők egy helyen voltak, de mire eltopogtam hozzájuk..., késtem vagy 10 percet. A kozmetikus jól megkínzott, és mondta, hogy még jó lenne, ha jövő héten is mennék. Hát majd meglátom. Holnap megyünk táncikálni, meg a nagyikámhoz. Remélem, arra nem lesznek nagyon csúszósak az utak. Vagy 2 órát fogunk kocsikázni.

Mea!
Szerintem nagyon szépek az eredményeitek. Én is kerestem egy időbe, hogy a kiskatonák mennyi idő alatt fejlődnek ki rendesen, de pontod adatot nem találtam. Viszont egy netes doki azt mondta, hogy napi 2-3 alkalom az már lehet, hogy sok, és nem lesznek jók a kiskatonák. Szóval egy nap egyszer biztos lehetKép

Megann!
Azért ez a hónap még jó lehet, nem biztos, hogy mindig megérzed a tüszőrepit. Én is azt hittem minden menzi előtt fáj a fejem. Hát legutóbb nem fáj.

Tündi!
Te csaj, te olyanokat tudsz írni. Esküszöm ide is már csak zsepivel tudok jönni olvasgatni, mint a szülőszobát nézni. Szerintem, aki ilyen szépeket tud írni, megfogalmazni, gondolni annak az életben minden kell, hogy sikerüljön. Nagyon drukkolok neked, és mindenkinek, hogy a csomagok, ha idén nem is, de jövőre megtalálják a pontos házszámot.

Minyu!
Gratula a mozizáshoz. Képzeld ma én is moziztam. Egy kedves ismerősünk elhozta a digi gépét és megmutatta a párocskája pocisképét, uh videóját meg a szívhangot is felvette. Tök jó volt. Ettől már csak az lesz jobb, ha én mutogatom az én felvételeimet.

Dana!
Drukkolok, hogy sok szép tüsződ legyen.

Csilla!
Remélem igazad lesz és hamarosan mindenki pocakos leszKép

Bogi!
Mi a csillag jegyetek? A párom igazi skorpió, ő novemberi, úgy, hogy nekem az év eleje is jó lesz. Régen írtál magadról. Mi újság veled?
Kép
Puszi
Nina
nina79

Nina
Én is kigondoltam, hogy most lesz szilveszter körül tüszőrepim és ha most sikerülne, akkor pont szülinapomra jönnénk haza a kórházból. Tiszte lökött az ember...Kép Majd a következő ciklusra is kitalálok valamit.Kép

Szilvi
szilvi26

Lányok!

Aki még halljaKép, én most értem haza és kritikán aluli a helyzet jégügyileg!Éjszaka szerintem mindenki élezheti a korijátKép...kismamik ti most ebből kimaradtok, ugye nem bánjátok annyira...Kép
Szerintem holnap tuti megdöntjük a tavalyi végtagtörés csúcsot, emlékeztek??Te jó ég..akkor is mi volt.....
Tehát én az akciózás mellett döntökKépAki okos velem tartKépKépKép

NinaKépÉn sem adom ám olyan könnyen ezt a hónapot(sem)KépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok LanyokKép

Regi topiklako vagyok, valoszinu azert meg egy paran elmlekeznek ramKép Szerencsere mar nagyon sokan atkoltoztek a regiek kozul a masik topikba.
Elolvastam - jobban mondva atbongesztem - az irasokat, ennyit lehetetlen vegig olvasniKépKép.
Eloszor is gratulalok minden zebratulajdonosnak, remelem egyre tobben lesznek!!
Egy par szot irnek magamrol, ha nem haragszotok. Mi mostmar tuljutottunk az 5 ev probalkozason. ket evvel ezelott kezdtunk bele a kivizsgalasokba, addig csak azert nem, mert tul sok minden valtozas volt az eletunkbe es szinte lehetetlen lett volna orvoshoz jarni. Azota azonban tuljutottam par honap verveteles kivizsgalason, HSG-n laparoszkopian hiszteroszkopiaval egyutt (endometrozisom van), valamint a mehembol eltavolitottak par kozepes meretu polipot. Erre ra fel evre volt 3 honap Serophen-es honap es 3 inszem rogton utanna. Szerencsemre az orvos tobbet nem probalkozott, igy ezutan kicsit le is alltunk. Mar tulvagyok sok-sok hullamvolgyon. DE higyjetek el, ez el fog mulni!!!!! Mivel az osszel tervbe vett lombik sajnos csuszni fog jopar honapot, (ferjem munkahelye sajnos eleg labilis es meg nincs masik)ezert ugy dontottunk, hogy addig sem adjuk fel. Ajanlottak egy nagyon jo akkupunkturas orvost, aki kifejezetten a meddoseggel foglalkozik. Nagyon sok mindent tanultam tole, hihetelen jo a csaj! Remelem eredmenye is leszKép

NinaKép
Ket hete nekem is volt torokgyulladasom es kaptam ra egy nagyon jo kinai "orvossagot". Gan Mao Ling a neve es kifejezetten a megfazasra valo es a probalkozos honapkoban is nyugodtan be lehet szedni!!!KépE melle ittam meg gyomber gyokerbol keszult teat csak ugy uresen es KET nap alatt minden tunetem elmulott.
Gyogyteat en ugy szoktam inni, hogy melle keszitek egy fel narancsot es miutan felhorpintettem, gyorsan bekapdosom a fincsi narancsot, az tuti elveszi a tea izet es meg C vitamin is. Soha nem gondoltam volna, hogy en ezeket valamikor is megiszomKépKép Elmeletileg ezek a gyogyteak ugy jok, ha semmit nem raksz bele! En is eloszor mezzel probalkoztam, mert a keseru fold iztKép nagyon nem szerettem, de ha elegge felmelegited, nem annyira rossz.

A hogorbehez szeretnek meg hozzaszolni, mert dokinenim alaposan kiokositott. A hogorben a 14 napot onnan kell szamolni, ahol a leeses utan a homerseklet eleri az elotte levo alaphot! Az en szvsz jo hogorbemet siman rossznak mondta, mert en a leesestol szamoltam a 14 napot, amikor is megjott, de erre azt mondta, hogy ez keves. A masik dolog pedig az, hogy a peteeres utani honek legalabb 5 tizeddel kellene magasabbnak lennie mint elotte. Az hogy mennyi az alapho az egyenenkent valtozo ugyeKépKép. Nalam sem volt meg soha 37 felett. A harmadik pedig, hogy a mensi elotti napon vagy az nap kell hirtelen leesnie a honek. Ha nem igy van, akkor valoszinu hormon problemak vannak. Sajnos nalam is elofordult, igy progeszteron kremet kaptam, meg egy homeopatias gyogykeszitmeny.

Szoval lanyok nem feladni es nem elkeseredniKépKépKép Higyjetek el par honap meg nem a vilag. Minden alkalmat meg kell ragadni, de ha nem jott ossze, akkor tovabb kell lepni es ujra probalkozni amig nem sikerul.
Elnezest, hogy ilyen hosszura sikerul.

pusza:
Vica
vica72

Jó reggelt, Lányok!

Még ilyen szombatot! Munkanap, jégpálya , csupa nagyszerű dolog.

Vica!
Örülök, hogy benéztél hozzánk és megpróbálsz segíteni nekünk. Kitartásod valami csodálatos!
Tudom, hogy meglesz az eredménye!
Az egyik unokatesómék is -akiknek hosszú hónapokig (3 évig) nem jött össze - próbálkoztak az akupunktúrával. Azóta nekik már meggyőződésük, hogy ennek nagy szerepe van abban, hogy márciusban érkezik hozzájuk a kisbaba. Neked is ezt kívánom, nézz be hozzánk sűrűbben és írj, hogy mi van Veled.

Dana!
Nagyon szorítok a tüszőcskéidért!Mikor mész UH-ra?

Nina!
Mi mindketten november végén születtünk, így nyilasok vagyunk.
Hát ez a két nyilas a héten igen szorgalmasan dolgozott a babaprojekten, az esti program így adott volt. Ma már felment a hőm 36,9-re, úgyhogy jön az "izgalmas" reggelek időszaka.
Vigyázzatok magatokra az úton! És jó táncikálást!

Lányok!
A következőn agyaltunk a párommal: azt értem, hogy ha a nő feszült, ideges, akkor nem tapad meg a baba. Mi van, ha a férfi az? Befolyásolja a kiskatonák minőségét vagy mennyiségét? Nálunk ugyanis ez a helyzet. A munkahelyén rendesen megy a "fúrás".

Bogi
bogi1975

Szia Vicaaaaaaaaaaaaaa!
én még emlékszem RÁd!! Gyere gyakran. Mi is most léptünk az ötödik évbe, és hasonlóképpen, mint Ti, és mi is most jutottunk el oda, hogy természetgyogyit kerestünk.... PErsze a csodára azóta is várunk.
Miért nem kezditek el a lombikot? Nem értem igazán....Kép Gyertek a Dévaihoz, v. menjetek el a Kaáliba.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Vica
Sajnálom hogy ilyen sokáig kellett probálkoznotok, de bízom benne, hogy már nem sokáig kell várnod a zebrás tesztet. Én is csodálom a kitartásod.

Minyu
Örülök, hogy minden rendben van veletek, további jó pocakosodást kívánok Kép!

Puszi
Adri
adri77

Jó reggelt mindenkinek!

Gondoltam még benézek, mielőtt elindulunk.

Vica!
Üdv nálunk, de nem is tudom mondhatom-e ezt, mert ha jól értem te már előttem is itt voltál. Hát nem semmi mi áll mögöttetek. Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a lombik. Köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem megfogadni. Amiket írtál a hőről nagyon elkeserített. Nekem az elején egyébként is ugrált, de itt a lányok azt mondták, az lehet azért mert szájban mértem. Viszont nekem igazán nem is esett le, aztán folyamatosan emelkedett, nem hirtelen, a végén, pedig a leesés utáni harmadik napon jött meg. Szóval nálam tuti a hormon probléma, szerintem. Ezt a krémet, amit említettél felírták vagy lehet csak úgy is venni?

Bogi!
Ügyesek vagytok, nyilasok. Szorítok, és most még több hőt küldök, mint múlt hónapban, hogy jó sokáig kitartson, mondjuk 9 hónapig.Kép
Én is aggódóm, hogy a párom lelkiállapota kihat a kiskatonákra, ill. ő szokott bevenni fejfájás csillapítót, ez vajon szintén rossz hatással van rájuk? Ha valaki tud, válaszoljon!

Lányok szorítsatok, hogy épségben hazaérjünk.

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Vica!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi év után még nincs babátok!De biztos lesz!Kép
Miért nem lombikoltatok még????
Nálunk van WishKép, akinek pl pár hónap után a lombikot írták ki, és Stella, akitől most nagyon várjuk a híreket, mert kb 1 hete kapott vissza 3 kis embriótKép.Tudtommal ő is egy éven belül van!
Ha belegondolok hogy nekem is lehet, hogy ennyit kell várnom, hát legszívesebben sírnék!

Ráadásul ebben a hónapban még peteérésem sincsKép, Nina hallaszz? olyan szomorú vagyokKép)ezt mostmár biztosra mondhatom! Pedig eddig mindíg éreztem, és most, hogy első hónap, hogy mérem a hőmet elejétől a végéig, erre bekrepál!Ciklus végén megígérem fölteszem az egészet!Most nem akarok ezzel fárasztani senkit!
Vica, számítok a te szakérő véleményedre is!
A következő hónapban hormontükrös és uh-s vizsgálatom lesz! Remélem addigra meggondolja magát a petefészkem.

Adri!
Jól jönne, ha feldobnád nekünk az utolsóKép görbédet!Hátha jobb kedvre derülök!

Jó csúszkálástKép mindenkinek

KépMegann?Kép

Kép

Kép
megann

Megann
Remélem sikerül feltennem, szóval ez volt a hőgörbém, amikor én teherbe estem:
<!--attachment: h_g_rbe-138222.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*15.9**h%f5g%f6rbe%2exls --><center><pre>
Kép
hőgörbe.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
Nézzétek meg, és ne keseredjetek el! Lehet hogy erről a görbéről is azt mondanák, hogy nem rendes ciklust mutat. Pedig itt a pocimban az eredménye!

Drukkolok mindannyiótoknak, hogy ezt átélhessétek!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok csajok!

Köszi Csilla az infót. Ha eszembe jut valami, még kérdezek. Végül is ezek a leletek nekem mind megvannak. És mennyi idő alatt lehet eljutni a lombikig? És ha nem akarok inszemeket? Inszemért ott különben fizetni kell? Na, mégis vannak kérdéseim.

Puszi

Köszi

Szilvia

emeseanyu

Adri!

Köszönöm a kedvességed!És hogy ilyen gyors voltál!
Nem is tudom mire vélni, mert most meg már úgy fájosgat a hasam mint tüszőrepikor szokott!
Lehet hogy csak a hőm szórakozik!De jó lenneKépKépKép
Puszi

Kép

Kép
megann

BogiKép AnnaKép AdriKép NinaKép MegannKép

Koszonom a kedves fogadtatastKép
Anna Rad emlekszem, sajnalom, hogy meg mindig itt vagy, de amint latom mar a finishben vagy, hajra, hajra!!
Nem akartam regenyt irni, bar sikerultKép ezert par reszletet kihagytam, amire sikerul rakerdeznetekKépKépKép
Szoval lassan 4 eve lesz, hogy kikoltoztunk Amerikaba. Eleinte nem volt munkank, illetve nekem csak egy felallasom volt, ezert biztositasunk sem volt. Anelkul itt meg ingyunk-gatyank kifizethettuk volna a vizsgalatokra is, hatmeg a mutetre. Aztan ahogy minden rendezodott, lett rendes munkank biztositassal, akkor vagtunk bele az orvososdiba. Szoval Anna sajnos sem a devai, sem a Kaali nem johet szobaKép
Az oszi lombik meg azert csuszik, mert parom munkahelye valoszinu megszunik, igy nem tudjuk bevallalni a $ 7500-t amennyibe kerulne a lombik.

NinaKép
A kremet a dokineni ajanlotta, de a boltban vettem. Valoszinu otthon is lehet kapni, talan a drogeriaban lehet. Emerita Pro-Gest Cream a neve.
Elkeseredni nem kell, sajnos nekem is hasonlo a gorbem, annyi kulonbseggel, hogy nekem leesik peteresker kb. 1-2 tizedet.

MegannKép
Latod, nem kell rogton letorni, vard ki a veget! Addig nem szabad lemondani a ciklusrol, amig meg nem jonKép. Vannak meg csodak, bar en meg nem talalkoztam veleKép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok Lányok!

Üdv mindenkinek!

Szerintetek a Kaáliba végeznek HSG-t?Mennyibe kerül?
Most azon gondolkozok ha tavaszig semmi irány a Kaáli célirányosan előre!
Vendég

Vikimi Kép
Végeznek. Nem a röntgenes, hanem az ultrahangos fajtát, és emlékeim szerint 15e Ft... de ebben annyira azért nem vagyok biztos.

Vica Kép
Jó újra látni, persze nem az a jó, hogy ezen a topikon vagy. Várunk át a másikba!

Emeseanyu Kép
Az inszem a kaáliban 25e Ft + gyógyszerek, de az inszem esetén nem egy nagy tétel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Köszi az infót.Tehát ez azt jelenti,hogy nem kell már úgy odamennem hogy minden vizsgálatom megvan.Nekem csak hiszteroszkópiát csináltak aminek jó lett az eredménye,de a dokim mondta hogy a laparoszkópiát is csináljuk meg.Én nem igazán értem miért,ha a másik jó lett és a páromnál mutatták ki a kevesebb spermaszámot és alacsony tesztoszteront most ő kezelik is.
Inszemilációt ebben az esetben végeznek?Ha mondjuk nálam minden oké és a páromnál is csak ez áll fenn????
Azt hiszem másfél év várakozás kezd kikészíteni és csak célirányosan akarok előre haladni.
MINDENKINEK MINDEN JÓT!

Viki
Vendég

Sziasztok,
Nem igazán írogatok ide, bocsi, de azon vagyok, hogy eltereljem a figyelmem a baba-project-ről.Kép
Mondjátok 'léci', hogy megörültem.Kép Az utóbbi két hétben kétszer is hánytam és erre Anyukám megjegyezte, hogy biztos terhes vagyok. (Nem tudja, hogy próbálkozunk.) Ez bogarat ültetett a fülembe és most nem tudom eldönteni, hogy azért érzem magam azóta is rosszul (sokat szédülök és néha hányingerem van) mert szeretném ha igaza lenne vagy egyszerűen csak rosszul vagyok.
Elvileg nem lehetek még terhes, mert most vagyok kb a 14cn-es és amúgy is korai lenne még.Kép

Mindenkinek drukk, Vicának és Stellának különösen.

Mini
minimi

Viki Kép
inszeminációt és lombikot is végeznek akkor is, ha mindenkinél minden OK, azaz ismeretlen eredetű meddőságről van szó (párok 30%ra ez igaz).

Tehát ha odamentek, akkor szerintem azonnal kezdhetitek az inszemeket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mini
Esetleg az előző ciklus után csináltál tesztet? Mert lehet hogy azon ritka emberek közé tartozol, akinek terhesen is megjön. Ha ezt kizártad, akkor biztos más miatt vagy rosszul. A rosszullétek egyébkénk kb. a 6. héten kezdődnek, legalábbis általában.
Drukkolunk neked is, remélhetőleg hamar összjön a baba (hacsak össze nem jött már Kép ).

Megann
Szívesen, remélem kicsit megnyugtat. Drukkolok!

Puszi
Adri
adri77

Adri
Köszi, közben azt hiszem peteérésem volt, akkor pedig nem lehetek még terhes. Vagy igen és ikreim lesznek.Kép Azért is volt fura, mert a hőm 37 körül volt, de ma feljebb ment.

pussz
Mini
minimi

Minimi!

Ha sokallod a hőfokodat, küldhetnél nekem egy két tizedetKép, hogy azt higyjem, volt pé-m!
Mert sajnos úgy néz ki ez a hónap nekem tényleg kiamaradt!Kép
Én egy balek vagyok, van pg 53-am és eszembe se jutott hogy ez elmúlt 5 napban elővegyem!Kép
Hülye, hülye, hülye.....
Lehet hogy nem mutatott volna semmit, de akkor is, a semmi is valami!

Adri!
Azért köszi!Kép

Hát következő hónapra fel...

Kép

Kép
megann

Minimi!

Mérted a hődet elmúlt ciklusban?
Leesett mensi előtt??
Ez igen fontos adat lenne...

Kép

Kép
megann

Kép

Hát nekem jó hosszú volt ez a hétvége. Leírom, hogy annak, akit érdekel, esetleg elolvashatja. A nagyikához rendben megérkeztünk, az utak csak vizesek voltak, de hazafelé elkezdtünk vásárolgatni, így 7 körül értünk haza. Gyorsan sminkeltem, öltöztem és irány a haverok. Nagyon jó volt a buli, sokat táncoltunk, de fél kettőkor már igen fáradtak voltunk, így hazamentünk. 10-ig aludtam!!!!!!!!! Eddig legalább 2 éve nem aludtam. Meg is látszott a hőn, semmi értelme nem volt megmérni. Holnap meg meló, már előre fáradt vagyok. Nem baj, mert csak egyet vagy kettőt dolgozokKép

Megann!
Na most akkor mi van? Van vagy nincs. Egyébkent a hőmérős módszerben sem lehet 100%-ig bízni. Hallottam, hogy valakinek tökéletes görbéje volt, pé meg sehol. Ne aggódj, a PG53 sem biztos, hogy bármit is kimutatott volna. Én drukkolok neked továbbra is.

Adri!
Jól látom, hogy neked a 21 napon volt a görbe szerint a péd?

Vica!
Köszi a krémes infót, de szerintem a közelembe ilyen krém nem lesz. Meg lehet, hogy jó lenne előtte egy vérvétel, hogy tényleg az e a gond, amire én gondolok.

Minimi!
Kívánom, hogy baba legyen a pocakodba, ha még most nincs isKép

Bogi!
Neked milyen volt a hétvége? Hőd?

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Minimi, ugyanazok a tüneteid mint nekem (bár én nem hánytam, csak az inger van meg) két hete folyamatosan. Ráadásul nekem csak 3 napig volt meg, holott 5-7 nap között szokott lenni. Kíváncsi vagyok ha tesztelsz mi lesz, én csak 31-én csinálok, ha addig nem jön meg. Nekem inkább evés után szokott hányingerem lenni és iszonyatosan keveset tudok enni. A gyomrom még éhes, de a szám nem. (most úgy írtam le mint egy kisgyerek, de nem tudom,hogy kell ezt normálisan mondani Kép)

Na, drukk mindenkinek

VKHajni

Kép

Kép
vkhajni

VKHajniKép MinimiKép

Remélem mindkettőtöknek baba lapul a,pocakjában!
Szerintem azért van a hányingerKépKépKépKépKépKép

Nagyon kívánom,hogy így legyen!!!!!

EmeseanyuKép

Sajnos azt nem tudom,hogy kell-e fizetni az inszemekért! De szerintem csak a gyógyszerekért kell! A lombiknál is csak azért kellett!
És sajnos azt sem tudom ,hogy át lehet-e ugrani rögtön a lombikba! Nekem az elzáródott petevezetékem miatt ,rögtön azt csinálták!
De azt tudom,hogyha pl. kevés a kiskatona akkor is rögtön a lombik jön!
Megadom a tel.számot! BMC: 06/1 458-45-79
06/1 458-45-80

Csilla
csillam

Sziasztok lányok!

Sajnos egyáltalán incsenek jó híreim!
Pénteken este elkezdtem barnázni, ami mostanra gyengén szivárgó vérzéssé alakult, pedig foylamatosan nyomom az utrogestent, ugyhogy progihiány nem lehet.
A dokit nem tudtam elérni, mert ki van kapcsolva, talán holnap reggel!

Van valami ötletetek, hogy mi történhet velem??
Pénteikg minden rendben volt, aztán ...
Teljesen ki vagyok bukva és feladtam..
Nekünk ez sem jött össze, nem tudom mikor és hogy tovább...
Össze vagyok törve...
Bocsi a rossz hírekért!

Hajnesz!!!
neked drukkolok ezerrek, vigyázz nagyon magatokra!!!!

Stella

Kép
stella9

StellaKép

Te még nem ismersz engem! DE én is most vagyok túl az első lombikomon !Dec.1 pukcio Dec.3 E.T
Én már votam a vérvételen ! Sikerült!
Nekem is ugyanez volt! Barna ...stb..!
Semmi baj ! Ez úgylátszik természetes! A többieknek is volt akikkel egyszobában voltam! Nekik is sikerült!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Úgyhogy NYUGI!Kép

BIZTOS OTT A BABAKép BABÁKKépKép:?

(Nekem a 3-ból csak 1 tapadt meg! Kép
De ő itt van ÉRZEM!Kép

CSILLA
csillam

Stella Kép
A vérzést okozhatja egy haematoma is, ami a punkció során keletkezhetett akár. Ne gondolj azonnal rosszra!
Az utronak elégnek kell lennie, egészen biztosan nem a progeszteronghiány miatt barnázol.

Ami most fontos, hogy feküdj! Tudok olyan mamiról, aki a 12. hétig folyamatosan vérzett ill. barnázott, de a baba ott a pocijában és minden OK velük.
Nagyon drukkolok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: