Vindo
az oldal marketingje? Szájhagyomány.

Én mást sem csinálok, csak folyton beszélgetek anyukákkal. Mindenkit kikérdezek, mindenkinek segítek, ahol tudok.

Ha nem fog kelleni a segítségem, akkor nem fog menni. Ha kelleni fog, akkor meg jó.

Csináltam egy facebook-os csoportot, hogy a weboldallal kapcsolatban véleményeket kérjek ki. Hát nem gondoltam, hogy ilyen nagy igény lesz rá: két nap alatt 37-en vagyunk benne.
Itt is -11 volt reggel, majdnem megfagytunk...
Irina
nem baj, ha most megbetegszik, mert ezzel edzi az immunrendszerét. Nekünk azt mondta a mikrobiológia tanár, hogy ne aggódjunk, ettől erősödik a gyerek. Bár ő javasolta az oltást is, nem tudom... Van, amiben én is egyetértek, de nagyon nem vagyok oltáspárti. Valamennyi mehet, de nem minden. Ő azt mondta, hogy ha beadjuk az infuenza elleni oltást, akkor egy hányós-hasmenéses vírus mellett jól fog jönni, hogy még egy influenzát is nem nyel be. Lehet, hogy igaza van, nem tudom... De a sóbarlang jó, na.

Ahogy gondolod, ha nem nyugtat meg a gondolat, hogy elmenjetek, akkor tényleg nem érdemes...
Ahogy én emlékszem, a vírusnál nem az a lényeg, hogy mennyi jut be, hanem az, hogy milyen vírus, mennyire erős és milyen tulajdonságai vannak, gyorsan szaporodó vagy nem. Ha gyorsan szaporodik, akkor mindegy, hogy mennyit nyeltél be, hamar elszaporodik.
A jegyekkel én is így vagyok, vért izzadtam, rengeteget tanultam a vizsgára és örülök annak a kettesnek. Holott eddig én is négyes-ötös voltam. Az előző főiskolában úgy vizsgáztak oktatásmódszertanból, hogy amikor az értékelésnél tanultuk a kontraszthatást, akkor azt mondta az évfolyamtársam a vizsgán, hogy kontraszthatás az, hogy senki nem akar Piroska után vizsgázni, mert ő mindig jól vizsgázik és az rontja az én teljesítményemet.

Ehhez képest most egy csomó kettesem van (kb öt). Ez van...
Szerintem is jó dolog lenne neked a habilitáció.
Lányok:
csináltatok már olyat, hogy átkértétek a gyereket másik oviba? Érdekelne, hogy ez mennyire működik. Van rá lehetőség egyáltalán vagy csak elvi lehetősége van?