A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

No hahó!

Apa nem jött hiába, spéci fogással kellett Zsozsit lefognia, mindketten leizzadtak. :shock:
Kiszívták a trutyit a füléből (szúrni nem kellett). Az AB megállította a folyamatot - azt még szedni kell -, a jobb oldalról kijött a tubus is.
A bal oldaliban még benne van, 2 hét múlva kontroll.

Gegi csoportjának óvónénije megkért, varrjunk új ovis zsákokat, mert a meglévők szakadnak széjjel. Az anyagköltséget összedobják a szülők (remélem nem lesznek renitensek, mert vannak olyan szülők, akik nem hoznak tisztasági csomagot, és nem fizetnek csoportpénzt mondván: a karácsonyi ajándék nem a gyereké lesz :evil: ). Ha lesz ilyen, azt a csoportpénzből vesszük ki, mama meg megvarrja a 35 zsákot (amúgy 29-en vannak egy csoportban). Spéci lesz, zsebekkel, gumival, hogy az ágynemű is beleférjen. Valószínűleg Zsozsiéknak is kell varrni.

Zsozsiék szülőiét szeretem, ott jó fejek az anyukák, de múltkor voltam Gegién... :shock: Az a sok rosszindulatú szájhúzós okoskodó szülő.... Jájj! :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csessze meg, törölte a jegyzetfüzetet... Akkor gyorsan:

Köszi, lányok! :) Azért nem jöttem, mert kiszívott nagyon az anat vizsga.

Dóri
édi vagy! Bocsi, hogy nem jöttem egyből, nagyon kész voltam!

Móni
ne aggódj, ha csak tejcukor érzékeny, az sima ügy.

Emese
sajnálom, gyógyulást! Szerencse, hogy nem kellett szúrni!

Viranka
köszi! :)

Vindo
neked is köszi! :) Alszom most, de aludtam ám a vizsga előtt is, mert bealudtam, nyolc órát lenyomtam, úgyhogy nem volt gond. :)

Dettyk
neked is gratula! :)
Mi ez a lúdtalpas cucc? Nagyon ari! :)

Maggie
veled mi van? Te is befejezted, igaz?

Megyek, majd még leszek.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Irtó gyors leszek. Az éjszakánk leginkább kinlódás volt, mint alvás, ennek köszönhetően tisztára kába liba vagyok, de tényleg. Ráadásul reggel elromlott a kávéfőző, nem tudtam kávét inni. Szóval a munkahelyemen is használhatatlan voltam.
A du-i kozmetika kicsit feltöltött, de mostanra már múlóban a hatása. Tehát, mindjárt megyek az ágyba, hátha tudok majd aludni.

Bercó jól betaknyosodott, miatta nem aludtam. Most már szerintem jobban van, túl van a nehezén. A közérzetet egészen jó, csak éjszaka nem nagyon kapott levegőt, állandóan fújni kellett az orrát.

Piroska, igen, én a múlt csütörtökön befejeztem. Tegnap megkaptam az utolsó jegyemet is. Minden megvan.

Emese, borzasztó lehetett. Remélem, hamarosan meggyógyul Zsozsi. Teljes már a nyugalom?

Mónikám, hozzátok is gyorsan érkezzen meg a gyógyulás!

Na, tényleg nem kínzom magam tovább. :oops:
dmaggie

Jaj, Emese, még egyetlen pocakfotót sem kaptunk. :wink:
dmaggie

Maggie, remélem, már alszol!!!

Jó, örülök, h Zsozsival túl vagytok már ezen a csúnya napon... :S Azért gyógyuljon meg hamar leányka!!!

Mindenkinek, akinek vége a félévnek, hajrá, pihenni! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D

Férfiak elmentek, teljes a nyugalom 8)
Sajna az ébresztőórámat úgy hagytam, hogy hatkor csörög - csak hétkor kellett volna kelünk :? Persze Rugónak is kipattant a szeme.

Ovis szülői - be kell vallanom, mi még nem voltunk, mert mindig úgy jött ki, hogy valamelyikünknek dolga volt akkor, a másik meg felvette Rugót és csinálta végig az estét.
Tegnap amúgy szó szerint ezt hallottam az óvoda öltözőjében valami iszonyatos hangsúllyal: Ne hisztizz, te sz...r!

Zsozsinak, Bercónak jobbulást kívánunk!!!

Fáradt topiktagoknak jó pihenést!

Dettyk, köszönjük a lúdtalp-fájlokat :!:

Itt mínusz hat fok volt reggel, nagykabátban csuktam be a kaput.

Kép
vindolanda

Köszönjük a jókívánságokat, Zsozsikám sokkal jobban van.

Maggie! Sajnálom az éjszakát, és Bercónak mielőbbi jobbulást! A reggeli kv hiánya borzasztóóóóóó tud lenni.

Pocakfotó? :lol: :lol: :lol: Hát ő most kábé akkora a pocakom, mint Panndinak vagy Kaqknak szüléskor. :lol: :lol: :lol:
De majd csinálok.

Ebédet is kéne főzni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg, Emese, akartam kérdezni, bejött összességében az agglomerációs lét?

Várjuk a fotót!

Nekem szerencsére csak az ételhordó fiút kell várnom :roll:
Meg összedobni délig egy publikáció irodalomjegyzékét. Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Ma már sokkal vidámabb, kipihentebb vagyok. Este korán lefeküdtem, bár fel-felébredtem, de jó nagyot aludtam. Tegnap meg beszereztem egy új kávéfőzőt, tehát reggel kávéztam is. :lol:
Szerencsére Bercó is nyugodtan aludt, tegnap du-ra már túl volt a nehezén, így ő is pihent. Rendbe fog jönni. :lol: De azért köszönöm a jókívánságokat, biztosan hatottak és ezért ilyen gyors a gyógyulás. :lol:

Örülök, hogy Zsozsinak is ilyen a sorsa, de azért továbbra is ++++++.

Most én is főzök nagyban, mert ma itthon maradt Gergő (félévi értekezlet volt a suliban), meg itt van a barátja is. Mindjárt indulnak úszni.
dmaggie

Közben el kellett ugranom, kiszedtem a fasirtokat. Zöldbab főzeléket csináltam hozzá. Kíváncsi leszek, hogy milyen lett. A múltkoriban volt egy akció a Metróban, pontokért olcsóbban lehetett megvenni a Tefal Actifry készüléket, amivel egy kanálnyi olajban, esetleg olaj nélkül is lehet sütni. Most ebben sütöttem meg a fasirtokat. Az összes bartátot, ismerőst mozgósítottuk, hogy pontjaink legyenek. Amit eddig sütöttem benne, az remek volt.

Vindo, korai kelés: :twisted: De azért irigykedem ám, én sokkal hamarabb kelek. Munka készen van?

Dettyk, gratula!!!!! :lol: Szuper csajszi vagy. Munka???

Emese, az nem baj, ha nagy a pocid. Muuuutiiii. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Mi is élünk és virulunk:-) csak sajna nagyon fáradt vagyok minden nap, elég kimerítő a munkám, de bizom benne, hogy belerázódom és nem leszek mindig hulla amikor haza érek.....

Gyerekek oviznak, most a farsangra készülődnek ezerrel:-)

Még nem tudom minek fognak beöltözni a fiúk, van egy dalmata jelmezünk, meg még egyet valahol szerzek....

8. lesz a buli, csütörtökön, nem is értem miért nem pénteken....
kicsit kiakadtam ezen.

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyunk :D

Én még pizsamában. Rugó felkeltett hatkor, hogy nincs alszik idő, de gonosz módon bekapcsoltam a tévét neki, és meg visszafeküdtem :roll: Aztán G. kelt fel hozzá, és az a lényeg, hogy fél tízkor másztam ki az ágyból. MOst meg G. aludt vissza :lol:
REmélem, R. hamar kidől este.

Maggie, igen jól haladtam eléggé 8)
Na, akkor csak volt egy jó éjszakátok.
Milyen lett a fasírt?

Szia Heni!
A farsangon már mi is gondolkodunk, Rugó Matuka akar lenni most éppen. Talán kartondobozokból megoldjuk neki, lövésem sincs :roll:

Odarakok egy adag mosnivalót. Ki kellene találni mára valami programot. Akvarisztika vagy mit tudom én... :arrow:

Kép
vindolanda

hali,

hát továbbra sem aludtunk jól...hm...majd egyszer. :-)

farsang: Emma az a játék maci lesz ami a korin volt..:-)

reggel kori volt. mi Dalmával itthon...a hv-k nehezek, ha Emma itthon van Dalma nem akar aludni, akkor sem ha nagyon fáradt.

Ma valószínű megy anyóshoz aludni, apa holnap előad...lehet el tudok menni megnézni mert debiben lesz.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hoztam egy fotót a tvző fiúkról:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Édes fiúk! :)

Ma kerestük a kacsákat a tavon, mert ezen a télen eddig még em mentek el, de ma már nem voltak ott... Vajon csak most költöztek el?? Mert eddig nem volt elég hideg? Kicsit fura... :S

Szép hétvégét! :)

Megyünk este-éjjel moziba. 8)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, lányok!
Valami frappánsat akartam írni, de inkább nem erőlködöm. :-)
Hiányoztatok (köszi azoknak, akik gondoltak ránk, rám), ezért jöttem.
Rövid helyzetjelentés rólunk:
Ádi náthás, de jól van. Amióta nem írtam, voltunk kórházban (kiszáradt sok hányástól), de amúgy egészen jól bírta az elmúlt pár hónapot. Épp Kung fu panda 2-t néz, imádja. Mondjuk mi is.
Dolgozunk, szerintem a várakozásokhoz képest jól indult az évünk, én kifejezetten élvezem. Szakmailag most rendben vannak a dolgok. Vizsgáknak elvileg vége, az élettan jegyemet várom, attól mondjuk félek, brutális volt az írásbeli. De az anatómia 4-es lett (az előbb tudtam meg), azon dobtam egy hátast.

Nem tudom ígérni, hogy a régi gyakoriságban jövök meg hogy a régi mélységben írok (sok minden lesz, amit inkább a privátba), de örülök, hogy vagytok. :-)
Puszi!

Ui: Heni, a fiúk nagyon szépek.
irina

Csilláááááááááááááááááááááám :) de jó olvasni soraidat(na jó a betegséget nem,de akkor is :? ) hioányoztál ám :)
2 hét múlva szombaton megyek Pestre,talizzunk :)

én agyam leszívva,elkezdtem ma egy sulit.nem tudom mikor írtam ennyit :lol: 8) :roll: :shock:

KépKép
viranka

Ezt nem hagyhatom szó nélkül.

Irina, Drága Isten hozott. :lol: Rettenetesen örülök, hogy jelentkeztél. :lol: :lol: Szuper vagy az anatómiával!

Heni, tényleg szépségesek a fiúk.
Jöhetnél gyakrabban is, hiányzol Te is nagyon.

Kaqk, remélem sikerül meghallgatnod életed párját. Alvás: ennek így kell lennie.

Vindo, a fasírt jó lett, leszámítva azt, hogy elsóztam. :oops: (Hogy tegnap miért írtam rövid i-vel? :roll: )

Ma mini ünnep van, 24 éve ekkor volt az első randink a Kedvessel. :lol:
dmaggie

Verus, szia! :D
Ráérek akkor szombaton, egyeztessünk! Egy közös kaja is dukál!
Mit kezdtél el tanulni?

Maggie-m, puszi! Gratulálok Nektek, 24 év, hihetetlen!!!

Hm, Ádi, ha alszik, ugatva köhög (2 éjszaka óta), azt hittem, kruppos rohama is lesz, de nem lett, kap levegőt. Gondolom, lassan kinövi az ilyen bajokat.
irina

Irina: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó h jöttél. Néha azért gyereés írj...amikor úgy érzed. kíváncsiak vagyunk Rátok.
sajnálom a betegséget..korházat. :-( puszi Ádónak.

Maggie: gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni_: fiuk olyan helyesek. komolyak :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönöm lányok!

Csináltam még ma egy képet róluk, megosztom veletek :

Kép

ELgondolkodtam rajta, hogy Péterke lehet focista lesz majd a farsangi bálon.....

Heni
KépKép
heni81

Ideértem megint :D

Rugó reggel hattól volt fenn este háromnegyed kilencig
:? :? :?
G. csillagász műsort nézett este, és a Hubble űrteleszkóp nagy hatással volt Rugóra, egy folpackos hengerrel utánozta:)

Irina, de jó, hogy itt vagy :wink:
Gyógyuljon meg Ádi gyorsan :D
Várjuk a híreket, beszámolókat meg mindent.

Maggie, nekem le sem esett a rövid í.
Na, képzeld, ma én is csináltam gombapörköltet délután :lol:
Boldog mini-ünnepet. Igyatok valamit, az mindig jól jön!

Heni, de bájosak a fiúk.

Dóri, milyen tónál voltatok?
Mi lesz a film????

Kaqk, milyen előadás lesz?

Viranka, milyen sulit kezdtél el?

Elkezdek csinálni egy ppt-t a jövő heti tömbösítésre. Közben azért nézelődök a torrentes helyünkön is, ránk férne egy jó film. Utoljára a Skorpiókirály III.-t néztük, de azt inkább poénból, mert annyira rossz volt, hogy szórakozni akartunk egy jót. Hát igen, ez sikerült is :lol:

Lehet, csokilikőrt is hozok magamnak :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Irina, HELLÓ! Sokan gondolkoztunk, merre lehetsz... Piroskával vmelyik éjszaka beszélgettünk erről tanulás helyett... :) Örülök, h Ádám jól!!

VIRANKAAAAA! Ne haragudj, de egyszerűen nem volt meg a telefonom... Ha esetleg kerestél, nem bunkóság miatt nem vettem fel, hanem mert egyszeruen nem talaltam... De mostmar megvan. :D Bocsiiiii!

Vindo, itt a környéken van 1 kis parkocska tavacskával. :) Gyerekeknek pont jó, hogylássanak olyat... :) Befagyott már, de csak picit, rámenni tuti nem lehet, de azért jég. :D
Film: Suszter, szabó, baka, kém. :) Sztem jó volt. :)

Jó éjt, nemrég értünk haza, álmos vagyok. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie
te szegénykém! Kikészültél a sok munka-suli-gyerek hajtás mellett... Pihenj egy kicsit, most ezt megérdemled! :) Gratulálok a félévedért! :)
Nálunk is zöldbab főzi volt fasírttal valamelyik nap. :) Apa főzte, míg anya tanult anatra. :)

Zdori
neked is gratula! :) Én most nekiálltam egy kerületi babás-mamás információs oldalt csinálni, úgyhogy én most nem tudok pihenni, de majd egyszer. :) Egyébként nekem ez a pihenés. :)
Nem lehet, hogy a kacsák azért mentek el, mert jön a hideg? Nem tudom, csak kérdezem... Mozi? Milyen mozi??? Hogy te miket megengedsz magadnak! :)

Vindo
jajjj, ezt olyan rossz hallani. Nem azért, mert tényleg az emberből a gyereke az állatot képes kihozni, de azért akkor is... Nem tudom, nem ítélkezem, végül is én sem vagyok tökéletes, de valahogy azért ... Hm...
Nekem ez a Rugó név annyira tetszik. :) Tényleg. :) Minden alkalommal, amikor írsz és olvasom, mindig átfut ez a gondolat az agyamon. :) Olyan érdekes és olyan kedves. Igen, azt hiszem, hogy ez a legjobb szó rá: kedves. :)
Bocsánat, lehet, hogy tudatlan vagyok, de mi az a Matuka?

Heni
hát nálunk természetesen hercegnő lesz a kisasszony, de gondolom, ezt nem is kell mondani... :)
Olyan arik a képen a picikéid! :)

Kaqk
ez a kori engem annyira izgat, lassan mi is elmehetünk megnézni, szerintem érdekelné Didrit.

Irina
vééégre! :) :) :) :) Jaj, de jó! :) :)
Te figyelj, nem gondolod, hogy durva anatból négyest kapni??? Élettan, jaj, most jön!!!! Pfúúúj! Úgy félek tőle!!!
Ki szoktad nyitni a gyereknek éjjel az ablakot, ha köhög? Didri is köhög, de az oviban mindegyik gyerek. Ilyen időben ez van... Vagy nektek ez már régóta van?

Vindo
Egy csodálatos elme? Vagy 50 első randi? Ezek olyan aranyos (az első mondjuk komoly, de nekem nagyon nagy kedvencem) filmek. :) Dehát sorolhatnám, van egy csomó jó film végül is. :)

Viranka
milyen suli? :)

Most már dolgozom, mert sose lesz semmi ebből a weboldalból. :)
piroska.103

Naposat :)

Dóri,nem kerestelek,még nem jutottam el odáig 8) de skype-on már megvagy :)

pIROSKA,NEM IS MOND A HERCEGNŐT .m. KIKÉSZÍT EZZEL...(nem írom át :oops: ) hülyét kapok már ettől :) most próbáljuk másra rábeszélni,mondjuk boszorkány :) :)
Matuka:Villám McQueen barátja :) Verdák :) majd megtudod :)

Vindo,gombapöri :) :) de szeretem :) csillagászat :)

Csilla,akkor majd egyeztetünk előtte való nap :) s félkész állapotban van SB :)

suli.ker.suli,gyorstalpaló,2 hetente szombat,reggeltől f4-ig.Hívott Dórival közös ismerősünk,kellene ember neki, és mivel ker. végzettségem nincs,így elkezdtem :) csüt. jelentkeztem,tegnap már voltam :) de jó,mert sok minden ismerős volt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Hát, lányok, mikor reggel csörgött a vezetékes telefon, már sejtettem, hogy rossz híreket kapok. Szerencsére nagy nyugalomban történt a dolog, fájdalma nem volt. Pár napja már nem evett semmi. Elaludt.

Dóri, ezt a filmet én is kinéztem már magamnak, már csak G. O. miatt is, aki kamaszkorom óta nagyon bejövős nekem.
Egy tó mindig olyan idegnyugtató tud lenni. Pláne madarakkal.

Piroska, nem semmi vagy az információs oldallal. Ha kész lesz, majd linkelj.
Kösz a tippeket. Az ötven első randi nagyon bájos, tényleg, de az az ember a gladiátorból nem nagyon tetszik, nem szoktam megnézni a filmjeit.
Meg hát Gáborra is gondolnom kell, ő űrlényes-harcolós-filmeket szeret.
Az ettől eltérő dolgokat egyedül szoktam megnézni.

Viranka, jó tanulást.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, őszinte részvétem a nagypapád miatt... az enyém is így ment el, nagyon szerettem, csaknem 20 év telt el, de sokat gondolunk rá.

Matuka: isteni ötlet, csak nehéz megjelmezelni. :-)
Ádi most kalóz lesz, a közeli játékboltban szereztem jelmezt, mert a méretében sehol nem volt a vaterán és a teszveszen. Pont leértékelés volt. Két napig csak abban volt. :-)

Verus, dolgozol is már, de szuper! Gratulálok a sulihoz, ügyes vagy! SB -- de aranyos vagy. Beírtalak a naptárba. :-)

Zdori, drága, inkább aludjatok éjjel Piroskával, mint ilyen kósza lelkekről beszélgettek. :-)

Piroska, nem győzöm hangsúlyozni: a mi anatómiánk a tiéteknek kb. az ezredrésze lehet. Tudtuk, mik a tanár mániái, azokat tanulta mindenki.
Ádi ma éjjel már nem is köhögött. Megy a hidegpára neki folyamatosan, ez elégnek látszik. És persze gigászi mennyiségű C-vitamin, fülsapka, orrtisztítás.

Film: mi a Tetovált lány trilógiát nézzük (a svédet), nagyon tetszik bár a témája kiborító.
Ma nagytakarítós napom van, nem várom. Kéne dolgozni is, egy doktori kurzus egyik részét tartom (gendernyelvészet). Jut eszembe, Vindo, Maggie, lehet, hogy hamarosan megyek Debrecenbe egy doktori védésre. Még nem tudom a pontos idejét. Szívesen látnálak titeket.
irina

Kaqk, mindig megcsodálom, milyen szépek vagytok :-) Remélem, rendbejöttetek a náthából!
Kori: Ádi is emlegeti, kiszúrt a Nyugati közelében egy kis korcsolyapályát. Még meggondoljuk.

Még áll a karifánk (műfát vettem idén, nagyon bejött), Ádi kérésére még itt hagyták az angyalkák, de már készülődnek elvinni.
Na, dologra.
irina

Sziasztok!

Drága Csilla :lol: :lol: :lol: de jó, hogy jelentkeztél :D
Ádónak jobbulást, sajnálom, hogy kórházba is voltatok.
Vizsgákhoz gratulálok, nagyon ügyes vagy :D :D

Vera milyen sulit kezdtél?

Mesi kicsi Zsozsi :(
de legalább túl van ezen
ovis szülőket ne is mond, katasztrófális nálunk is a helyzet.
Szerintem elég annyit leírnom, hogy az egyik szmk-s életveszélyesen megfenyegette a másikat 300 ft miatt, mert sajnálta a gyerekektől............. Utána meg megsértődött mert le lett váltva és sajna Én léptem a helyébe :?

Dóri de jó, mozi :D

Piroska na ha nagyobb lesz a fiad fogod tudni a fiús mesék szereplőit is :D
Matuka egy vontatóautó, a Verdák című mese egyik főszereplője és legjobb figurájának egyike 8)

Heni szépek a fiúk :D
farsang miatt meg ne mérgelődj, érthető az óvónők szempontjából, hogy nem szeretnének pénteken esetlegesen túlórázni a farsang miatt, akkor már inkább csütörtökön.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Köszi Lányok, nem nagyon ünnepeltünk, tegnap volt anyukámnak a szülinapja is. :lol: Ez fontosabb. :lol: Délben pálinkáztunk egy minikét azért. Csak úgy, az ebéd előtt. :lol: Meg megnéztünk egy könnyed kis filmet, jól szórakoztam. Nem annyira szeretem Tom Cruiset, de ő volt az egyik főszereplő, meg Cameron Diaz. A film: Kéjjel, nappal. Olyan jófajta kis agymosós volt. Jó poénok voltak benne.

Viranka, akkor Te is növeltek a tanulóink táborát. :lol: Gratulálok. Ha jól értem, akkor hamarosan munka is kilátásban van?

Irina, jaj ezek a köhögések. Szerencsére B. már régen nem produkált ilyet. Most láttam Vicuskánál a sós párásítót áruló barátjának a szórólapját, küldjek elérhetőséget? Feltétlenül találkozzunk, ha Debrecenben jársz! Már előre várom. :lol: Egyébként meg ne szerénykedj. Mindig is tudtam, hogy nagyon okos vagy! Hamarosan írok majd mélt is. Elöljáróban csak annyit, a közös ismerősünk rendkívül korrekt volt, ez az általános vélemény.

Egyébként meg buzgón semmit sem csinálok. Pedig beterveztem néhány szakirodalom elolvasását, de egyelőre maradt. Mosásban, vasalásban kellene egyszer utolérnem magam.

Piroska, hogy Te miket nem csinálsz. Egyébként elhiszem, hogy nyugtat, kikapcsolt, mert teljesen más, mint amit eddig csináltál.

Zdori, mozi 8)

Vindo, nagyon sajnálom :cry: :cry:
dmaggie

Vindo őszinte részvétem :( :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, szia! :-) Jól vagytok? Cicus mi lesz a farsangon?

Maggie-m, Anyukádat Isten éltesse! (Írok levelet is Neked délután!)
Köszi szépen, a sós párásítóról már van anyagom (még Te küldted régebben), erősen gondolkodom rajta, hogy beruházunk rá. A sóbarlangozást abbahagytuk, mert valahogy az volt a benyomásom, hogy egyes felelőtlen szülők betegen is behozták a barlangba a gyereket, és Ádinak akkor lett fülgyulladása. Azért gondolom, mert némelyik gyerek nagyon rondán köhögött ott. Hiába mentünk este 7-re vagy olyan időpontban, amikor azt reméltem, nincsenek annyian. Úgyhogy le sem használtuk a bérletünket :roll:
Tavaly áprilistól már semmi baja nem volt Ádinak, lassú javulást látok, fülgyulladása is egyre ritkábban van.

Most jött a jó hír, megvan az élettanjegyem is. 4,0-es átlaggal zárok.
irina

Köszönöm.

Furcsa egy érzés, mert egyrészt rossz, másrészt meg nyugodt vagyok, mert relatíve szépen zajlott a dolog, és hát, ha meg kell halni, akkor az ember, azt hiszem, egy ilyet választana magának. 90 évesen, otthon, úgy hogy nem fáj, és hogy a legközelebbi családtagok ott vannak.

Irina, nagyon ügyes vagy a vizsgákkal.
SPSS hogy megy?
Várunk szeretettel Debrecenben.
Majd keresünk egy jó kis kávézót a belvárosban.

Maggie, szerintem még pár napig ne is csinálj semmit.

Móni, akkor már komoly pozíciót töltesz be :wink:
Durva egy fenyegetős dolog nagyon.

Kép
vindolanda

Irina, na ugye, meeegmooondtam. :wink: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!!!
De azt hiszem mindannyian megérdemeljük az elismerést. Munka, gyerek, család, miegyéb mellett tanulni. Én mindig ezt mondogatom a fiúknak is, hogy most használjanak ki minden lehetőséget, mert ilyenkor...
Igen, emlékszem, de ezt most egy fényképes, színes, akármilyen szórólap. Hátha több információ leledzik rajta.
Köszönöm a mami nevében is. :lol: Ezeket a szülőket én sem értem :roll: Miért kell megfertőzni a többi gyereket is?

Vindo, igazad van, én is kiegyeznék egy ilyennel. De mégis szomorú. Bár én azt hiszem már megbarátkoztam ezzel a gondolattal, de igazán majd csak akkor tudom meg, hogy tényleg így van-e, amikor élesben megy majd.

Kávézó jó ötlet vagy egy jó kis cukrászda. :lol:
Majd eldöntjük.

Én meg itt kinlódok. Fáj a lábam. Pontosabban térdhajlat alatt a visszerem. Nem jó érzés. :cry: Ha fel kell állnom és el kell indulnom, különösen rossz.
dmaggie

Szegény lábad.

Hát, Dr. House is megmondta, hogy az csak illúzió, hogy az ilyesmi szép is lehet.

Sóbarlang :shock:

Kép
vindolanda

Maggie-m, sajnálom a lábadat... fáslizás nem használ? S-nak is sok a visszere, tornáztatja, néha kenegeti, de szerintem később komolyabb beavatkozásra is szüksége lesz.

Na az már biztos, hogy Te, Piroska és Dóri viszitek a prímet, hihetetlenek voltatok a vizsgákkal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula mindannyiótoknak!!! :-)
Aztán pihenjetek sokat!

Vindo, Maggie, bármire nyitott vagyok (de főleg: cukrászda, amiben van kávé is, vagy fordítva ;-)), ha találkozunk, remélem, nem lesz egy rohanás az a nap.

Neki kellene állnom absztraktot írni, de szerintem Ádi már bármikor kelhet, inkább majd holnap.
irina

Ja, SPSS: még csak alapdolgokat vettünk, egyszerű korreláció- és regresszióvizsgálat, khí2-próba, meg az előtte lévő dolgok (t-próbák). Jövő félévben állítólag jön a bedurvulás. A gyakorlat nagyon jó volt, tetszett, ötös lettem, viszont kollokviumból kaptam a legrosszabb jegyemet (kettes). Ide nem fejteném ki, szerintem miért. :?
irina

Hát, akkor már ügyes vagy 8)
A többváltozós dolgokkal én is csak pár éve próbálkozom.
A lényeg, hogy meg van a kollokvium.

Rugó bezzeg nem alszik.
G. viszont igen, legalább egy órája nyomja. Először a földön kezdte, majd felmászott az ágyba.

Kép
vindolanda

Ja, ez kimaradt: köszönjük Piroska a rugós megjegyzést.

G. még mindig alszik.

Kép
vindolanda

Itthon vagyunk. Tegnap elutaztunk Nánásra, most jöttünk haza. Szerencsére semmilyen riasztást nem kaptunk. :wink:

Akkor majd csapunk egy görbe du-t. Tényleg, Irina, egy- v. többnapos lesz a konfi?

Elég sok visszerem van Bercó születése óta. Most meg ráadásul rajtam van még az ünnepi többlet is. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja. :roll: De ilyen még nem volt. Majd bekenem, meg egyelőre annyit tudtam tenni, hogy felpolcoltam. Így ücsörögtem egész nap. Ha még fáj, akkor fáslizom is majd. De inkább nem szeretném, hogy fájjon.

Bercó is csak a kocsiban aludt tegnap is, meg ma is. Úgy tervezem, hogy korán lefektetem majd.
dmaggie

De jó valakinek. :lol:
dmaggie

Ma kaptam egy különös levelet. Egy Mira nevű valaki írt nekem, hogy egy társkereső oldalon megtetszett neki a profilom. :roll: :shock: Ismerkedni szeretne, legyünk barátok. :shock: Visszaírtam, hogy szerintem téves és nem szeretnék ismerkedni vele. Valamit nagyon elnézhetett.
dmaggie

Maggie, lehet komolyan gondolta :wink:

Ja, hatkor riadt meg szegény G.
Most fürdenek Rugóval, én már kimásztam a kádból.

Orvos mit mond a lábadra?

Ha Rugó is nálam lesz aznap, olyan görbe délutánt nem csaphatunk:)
Irina, ha szállás kell, szólj, vannak üres szobáink.

Kép
vindolanda

Visszajött a levél. Mindegy, töröltem a visszapattanót is, meg az eredetit is. :lol:
dmaggie

Orvos egyelőre nem nagyon látta a lábam, mindig csak terveztem, hogy elmegyek, aztán nem lett belőle semmi. :oops:

Én is pont azon gondolkodtam, ha kellene szállás, akkor itt is megoldhatjuk, kicsit nagycsaládos fílinggel, de azért jó lenne. :lol:

Ha meg Rugó is csatlakozik a programhoz, akkor legfeljebb megkóstoljátok az új kávéfőzőm által készített kávét, a sütit is megoldom, a gyerekek meg jól eljátszanak majd. :wink: :lol: Na, így már rendben van a forgatókönyv.

Én is próbálom rávenni Bercót a vacsorára, fürdésre.
dmaggie

Maggie-m, bocs, de ezen a mirás sztorin akkorát nevettem. :lol: aranyos...

Kérlek, nézesd meg a lábadat (ha még nem voltál vele dokinál)! Annyi minden lehet egy visszérből...

Nem konfira megyek Debrecenbe, hanem elvileg egy disszertáció házi védésére, én vagyok az előopponens. Februárban vagy márciusban lesz. Azért írom, hogy "elvileg", mert nekem febr. egy része nem jó, és ha gyorsan akarják lebonyolítani, azt elvileg az opponens fizikai jelenléte nélkül is meg lehet oldani. De amúgy szívesen mennék.

Vindo, köszi, nagyon rendes vagy, ott is aludnék, ha úgy jön ki, de egynaposra tervezem. De még semmit nem tudok, csak hogy lesz.

Vasalok, muszáj.
Gary Oldman nekem is jöhet minden mennyiségben, épp most olvastam vele egy friss interjút az új film kapcsán, s ebben elmeséli, hogy azért nem vállalt megaszerepeket az utóbbi években, mert a fiait akarta nevelni. Na ilyet sem hallok sűrűn férfiszínészektől. :shock:
irina

Bocsi, akkor ezt elolvastam. :oops:
De jó, hogy ilyen hamar. :lol: Bízom benne, hogy jöhetsz. :lol:
dmaggie

Én is. :D

Vindo, egy fontos kiegészítés: szerintem G. O.-nak van talán a világon a legszebb keze.
irina

Maggie, tényleg el kell vele menni orvoshoz :!:

Irina, képzeld, nekem két elővédésem is lesz nyolc nap alatt, szerencsére csak bíráló leszek...

Ja, nagy partit csapunk.

KÖzben újrahasznosítom a gombapörkölt maradékát franciapirítós formájában.

G.O.-ből minden jót kinézek :oops:

Kép
vindolanda

Maggie drágám, Neked is köszönöm a szállásfelajánlást! Puszi!

Vindo, "csak" bíráló? Azzal van a legtöbb meló. :)
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: