Mné: köszönöm szépen, hogy sokszor eszedbe jutunk, nagyon aranyos vagy!
Igen, pénteken voltunk itthon orvosnál, D-hez pedig e hét pénteken megyünk. Elméletileg pénteken ahhoz az orvoshoz mentünk volna, vagyis mentünk, akit úgy ajánlattak többen, hogy nagyon rendes, és gondoltam, így hozzá szívesen járnék terhesgondozásra. Ott is voltunk időben, csak éppen egy teljesen más orvos nyitott ajtót, és tessékelt be. Meglepődtem, mert előtte a neten megnéztem, hogy mégis hogy néz ki, akihez megyek, és ez a dokker egyáltalán nem hasonlított rá. Mondtam neki, hogy kihez jöttem, és felvilágosított, hogy azt a doktor itt nem találom most, mert a kórházban ügyel. Pufffffff. Nagyon rendes volt ez a B orvos, így felhívtuk telefonon A-t. Aki közölte, hogy biztosan félreértettem az időpontot. Kaptam tőle egy újat e hét péntekre. És most jön a lényeg. Ezt mind hallotta B doktor is, és mondta, hogy ő nem akar beleszólni, de A kizárólag szerdán rendel így szerinte a pénteki sem lesz jó időpontot...... Na mondom, Magyarország!!!!! Egészségügy!!!! De röhej, mert ez mind privátba megy, szóval a saját pénze....Na mindegy. Mondtam B dokkernak, hogy szeretnék kérni egy uh-t azért, hogy minden rendben van e. És a lényeg! Kicsi kis Virágszálam már 17 mm!!!!! Ismét hallottam kicsi kis szívét, szép egyenletes volt, mondta is a doki.
Amúgy jól vagyok, bár éjjel egy kicsi apró görcsök voltak és reggel is. Ez nem tudom, hogy normális e.....?

Elméletileg most lenne a nagyon nem várt piri, és teljesen olyan érzésem van, mint akkor szokott..... Ezt már a múlt hónapban is éreztem, remélem ez természetes. Most rohangálok a mosdóba nézegetni, remélem nem lesz semmi.......