A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Üdv. Barbi!Kép

Ne maradj sokáigKép

Volt nektek már más vizsgálat is ezelőtt vagy egyből HSG?

Mea
mea

Csilla

Köszönöm az információkat, lenne még egy pár kérdésem az első átjárhatósági vizsgálatnál el se kábitottak? Mennyi ideig tartott a dolog , utána rögtön haza mehettél, nem véreztél utána.
Bocsika a sok kérdésért de minnél többet szeretnék tudni róla , néha cikki a dokitól ennyi mindent kérdezni.Köszi a segítséget.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Madaran
mennyi ikresünk lesz!!!! Stella, Hajnesz, Csilla, Te. Dejóóóó!!!!

Jázmin
djázmin

Jázmin
Köszike! Én is drukkolok neked nagyon! SZép karácsonyi meglepi lenne, igaz? Kép

Tündi
Vendég

Evike1975!

En 3 ciklusban kaptam pregnylt, a harmadik honapban sikeresen, mert par napja ket csikos tesztem lett.
Nekem a dokim mindig masnapot mondott, de ami erdekes, hogy abban a honapban jott ossze, amikor aznap voltunk egyutt meg utana is.Az itteni dokik velemenye szerint 12-36 ora kozott ajanlatos 1-2-szer,meg utana is, aki birjaKép!
Az adagtol is fugg , amit kaptal.En mindig 10000 egysegnyit kaptam(2 ampulla).
Utana pedig gyertya voltKép.
Sok sikert, es kivanok neked is egy mihamarabbi ketcsikos tesztetKép!

Udv,
Borbala
hobori

Borbála!!! KépKépGratulálokKépKép, szuper érzés lehet zebrás tesztet látni!!!
Tetszik a nevedKép, ha lányom lenne egyszerKép, ezt a nevet kapná!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

PÁgi!Kép Én már akkor egy éve itt voltam!!! Kérdezz bátran, ha tudunk, segítünk!!!Kép Valami okot találtatok azóta?Kép Hová jársz?
anna

madaran

Sziasztok!
Zituska Kép ma 2 cn. Kijavítasz majd a táblicskuban?

Elnézést a többiektől, de csak jövőre tudok rendszeresen jelentkezni.

Megy a drukk mindenkinek! Remélem mire újra benézek lesz megint egy néhány tucat kismama itten Kép
Ki akartuk üríteni a topikot karácsonyra. Még van idő KépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Tudom, hogy most hülyének fogtok nézni, de akkor a tüszőrepi előtt 1-2 nappal kell akciózni? (Mondjuk nekem peteérésem sem volt....Kép ugyhogy ilyen szempontból nekem mindegy, de azért szeretném tudni.)
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
Andi
andi81

Megann Kép Szerintem akciózzatok nyugodtan bármikor tüszőrepitől függetlenül, ártani nem árt, sőt szerintem kifejezetten kellemes Kép. Ha kiderül egyébként, hogytényeg hurutod van, akkor legalább kikezelik. Meg léátod mi is úgy kezdtük, hogy legalább fél év a lombik, és most ostt tartunk, hogy egy-két hónap Kép

TündiKép, JázminKép Szorítok, hátha zebrát hoz a karácsony Kép

Andi, a nem szép görbe semmit nem jelent. Az enyémen sem látszott semmi, sőt az ultrahangon sem, de a hormonvizsgálatok kimutatták, hogy mégis volt peteérés. Úgyhogy a peteérés megállapítása egy nagyon nem ekzakt tudomány.
Nekem ilyen volt a múlt hónapban a görbe:
Kép

Szilvi! Szegény Te Kép én is nagyon hasfájós vagyok mensikor. Küldök görcsoldó energiát Kép

Madaran! Drukkolok. Hűű, jó húzós a gyógyszerek ára. Már mondtam a páromnak, hogy kezdjünk el spórólni, mert mindjárt itt a lombik és onnan csak menni fog a pénz. Tiszta luxus a gyerekvállalás Kép

Borbála! Gratulálok Kép Nagyon szép neved van. Kár hogy nálunk az "r" betűs nevek ki vannak zárva (raccsolok és zavarna, ha rosszul mondanám a gyerek nevét Kép)

PÁgi, szia Kép Nekem a múlt hónapban nézték ultrahangon a pé-t, de nem látszódott semmi, a hormonszintek szerint viszont volt (ezt az elöbb is leírtam, na mindegy Kép). Szóval szerintem érdemes hormontükörel együtt csinálni. Nekem hátrahajló méhem van és ez is lehetett az oka, hogy nem látszottak a tüszők. Remélem nálad mindent rendben találnak Kép
Párodat vizsgálták már?

Noémi! Kellemes ünnepeket!

Stellának továbbra is megy drukk Kép

wish

Borbála
Tényleg szép neved van, nekem a Nagymamámat is így hívták, ezért különösen kedves számomraKép
Köszi szépen az infót, sokat segítettél, rohanok akkor hazaKép Remélem még nem késő!

Üdv
Évi
evike1975

LÁnyok lehet hogy hülyeséget kérdezek, d emostmár Én sem vagyok benne biztos, hogy mikor is a leghatásosabb az együtlét!
Szóval ha Én tegnap délután kaptam a tüszőrepesztő szurit, akkor előtte 1-2 nappal is kellett volna próbálkoznunk? Vagy amikor beadják a szurit onnan 1-2 nap, mire megreped a tüsző? ezért ráér, ha csak a szuri utáni két napon csináéjuk?
remélem érthető voltam!

Üdv
Évi
evike1975

Mea

Voltunk uh-on, vérvétel, vizelet, nagy rutin és a páromnak a kiskatonáit vizsgálták meg. Az eredmények közepesen jók.Ebbe a hónapba nem volt petérésem viszont semmi gyulladást vagy fertőzést nem találtak.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKépKép
Te tényleg olyan nagyon sokat segítesz nekem, és mindig megnyugtatsz! Ezer puszi neked te édes kis jaccsoló KépKépKép
A te görbéd is elég fura. Jól látom, hogy 36,5 fölé nem is ment???
Amióta ajánlottad ezt az internetes lapot, én is ott vezetem a hőgörbémet. Megpróbálom én is feltenni onnan. Nem tudtam, hogy fel lehet.
Még egy dolog. Nekem is hátrahajló méhem van. Az is lehet hogy UH-gal sem látni a tüszöket nekünk?
Egyedül a vérvétel eredményére hagyatkozhatunk?
Lehet, hogy már megint hülyeségeket beszélek. Ezer bocs.
Andi
andi81

Wish
Már itt is vagyok. Megpróbálom akkor felrakni a görbémet. Rápillantasz? (feltéve ha sikerül)
Még nem jött meg, de szerintem ma, vagy legkésőbb holnap megjön. Érzem és a hőm is ezt mutatja.
<!--attachment: h_g_rbe-137406.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*204.1**h%f5g%f6rbe%2ebmp --><center><pre>
Kép
hőgörbe.bmp (204.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
andi81

Andi
nekem is hátrahajló a méhem és nekem látták uh-n a tüszőimet...éppen tegnap voltamKép

üdv
Évi
evike1975

Andi!
Itt egy kis info!Én is a netről kaptam le még régebben!

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében:
Minden nap 37%
Minden másnap 33%
Hetente 1X 15%

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében a 6 legtermékenyebb napon:
1X 26%
2X 28%
3X 38%
4X 47%

Teherbeesés valószínüsége és szex a tüszőrepedés napjaiban:
Előtte 5 nappal: 8%
Előtte 4 nappal: 17%
Előtte 3 nappal: 8%
Előtte 2 nappal: 36%
Előtte egy nappal 34%
Tüszőrepi napján: 36%
Tüszőrepi utáni napon: 0%

Szerintem nem minden igaz ebből, mivel ugye a statisztika mindig ferdít!Ami biztos, hogy a tüszőrepihez közeledve egyre nagyobb az esély!
A legnagyobb a tüszőrepi napján (12-24 óra tartam!Utána pedig 0%)

Tündi,Jázmin!Kép
A folyásos dologról még annyit, hogy amíg leányka voltam, jobban zavart, nem tudtam, hogy másnak is ilyen sok,vagy csak nekem!(Mindenesetre a sok tisztasági betét reklámból arra következtettem, nem vagyok egyedül)Ezért mentem el dokihoz, de ugye mivel semmi különösebb bajt nem állapítottak meg, illetve amit igen, azt kikezelték, így belenyugodtam.
Ma már abszolut megtanultam együtt élni vele!Egyáltalán nem zavar, de annak nem örülnék, ha emiatt nem eshetnék spontán teherbe!Végülis én az ikreket is elfogadomKépKépKépSőtKép
Mandaran, drukkKépKépKépKép

Wish!
Ez szuper! Akkor most különösen izgulhatok érted!
Nagyon nagy köszönettel tartozom neked, hogy ilyen "pörgős" dokihoz irányítottál!KépKépKép
Így lehet hogy nekem is hamarabb lesz babám!

Ági!
Üdv, ne maradj soká!
Jázminnak igaza van!Amennyire én itt tudom, a vizsgálatoknak csak a töredékét tették meg nálad!
A dokim szerint 3 irányú:
1. Gyulladások, gombák, stb kizárása, peteérés nyomonkövetése uh-val ultrahanggal!Ciklus feltérképezés.
2.)Fizikai akadályok feltérképezése.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat(HSG), esetleg nincs e megcsavarodva a vezető stb kiszűrése!
3.)Immunológiai vizsgálat, mivel létezik olyan, hogy a szervezetünk már a méhnyakban kinyírja a kiskatonákat!
Hát röviden enniy! Remélem azért másnak is hasznos voltam!Bocsi a hosszú ömlengésért ismét?O

(Nekem a Léna nagyon tetszik lánynévben, én leányká(k)at szeretnék, bár mindegy)

Kép

Kép
megann

Sziasztok Csajok!Kép
Na itt is vagyok, túl a pungin!!! Kezdem a lényeggel: 17 petesejt!!! Azért felkészítettek, hogy 9 tüszőből ennyi petesejt között lesz pár éretlen is Kép de nyugodjunk meg, lesz bőven érett is és még fagyiba is marad! Ez bíztató, csak igazuk is legyen!!!Kép Mindenkinek igaza volt, az altatás nudli, sőt, nagyon is kellemes volt, semmi durva szédülés, bizsergés, csak filmszakadás és kész! Az érdekes volt, hogy valamennyit érezni véltem a "matatásból" és hallottam, hogy duruzsolnak, de ezek is tök kellemes érzések voltak!!! A férjem (aki most itt porszívózik mellettem Kép) elmondása szerint, mikor kitolt a beteghordozó, megkérdeztem tőle, hogy kaphatok-e még ebből a jó kis kokszból...persze erre én nem emlékszem, de jobb is, mert kicsit égő. KépKépKép És a pocim sem görcsölt, most sem és remélem este 7-kor sem fog, mikor hívnom kell a dokit, hogy fáj-e...Kép
ET pénteken, de holnap délben már telefonálhatunk, hogy mi a helyzet. Huhh, annyira izgi!!!Kép
Köszi szépen mégegyszer a drukkokat, nagyon sokat segítettek!!!KépKépKép
Pihi után jelentkezem! További szép napot Nektek! Kép
Hajni
hajnesz

Hello Hajnesz
Gratulálok, hogy ilyen bátran, ügyesen csináltad végig. Biztos meg is lesz az "eredménye"!
Tényleg jó sok petesejted lett, bár a fagyi babákra már tuti nem lesz szükségKép
Drukkolok amíg nem derül ki az eredmény!

Üdv
Évi
evike1975

Hajnesz
Gratulálok, ügyes voltál! Már pénteken transzfer???? Nem semmi! Kép Drukkolok nagyon! Kép További sok sikert!

Tündi
Vendég

Hajnesz!

Veled vagyunkKépKépKép

Kép

Kép
megann

Hajnesz!

Nagyon ügyes voltál. Pihenj sokat, és nagyon drukkolok neked!!!!!!!

Reni
Vanoreni

Evi!Kép

Nem akartalak osszezavarni, a szuri ideje a kiindulopont, ettol 12-36 ora kozott. A legjobb a tuszorepit telibetalalni. Szerintem ezt nem lehet percre pontosan megmondani, mert a tuszo nagysagatol is fugg!Kép

Udv,
Borbala
hobori

Hajnesz! Kép Itt is üdvözlöm a 17 emberkezdeményt!
Tényleg jól hangzik, hogy már pénteken visszakapod őket. Nekem 5 napot kellett várnom.

na, tényleg várnak azok a fránya dolgozatok!

Pusz mindenkinek
anna

madaran

Csak egy dologra lettem figyelmes.
A tüszőrepi utáni napon egészen biztosan nem 0% a terhebeesés esélye. A tüsző 24 órűig megtermékenyírhető, tehát addig van esély, utána már valóban nincsen.

A korábbi napok értékei onnan erednek, hogy a spermiumok kb. 72 óráig életképesek a méhben/petevezetőkben, ennyi ideig tudnak "várni" a kiszabaduló petesejtre.

Hajni Kép
9 töszőben volt a 17 petesejt??? ez nagyon érdekes! Mert elég ritka, hogy egy tüszőben több van, de neked szinte mindegyikben kettő volt.
Drukkolok, hogy szépen megtermékenyüljenek.

Anna Kép
Az 5 nap, az jobb mint a 3. Minél később kapod vissza az embiókat annál nagyobb a megtapadás esélye Kép mert csak a nagyon jó minőságű embiók bírják ki az 5 napot.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Vkhajni!
A dokikkal ilyen szempontból én is bajban vagyok. Egy spanyol nyaralás alkalmával leesett a vérnyomásom, és elájultam. Mivel ott nem mentem dokihoz, gondoltam majd itthon kivizsgáltatom magamat. Elmentem vérvételre, itt kezdődtek a gondok a nővérke 3-szor szúrt és azt mondta, hogy nem próbálkozik tovább, majd a dokinő. Jön a dokinéni szúr egyszer semmi, szúr másodszorra, elkezd csöpögni, de igen keservesen. Jön egy másik doki és kellemesen megjegyzi, hogy a lábban is van véna. Aztán a következő szúrással már lejött a megfelelő mennyiség, mert az előzőnél szétment a véna. Két nap múlva megyek, hogy mi a helyzet, a dokinő hümmög, és kijelenti, hogy szedjek vitamint. Szerintem vitaminhiánytól nem lehet elájulni. Szerintem. Szóval teljesen megértelek, de azért szerintem menj el a kivizsgálásra.

Tündi!
Remélem a halvány csík miatt kell majd a dokihoz menned. Drukkolok.

Megann!
Ne aggódj, én is azt hittem, hogy a pé csak 14 napon vagy előtte lehet. Erre a görbémből kiderült, hogy legutóbb a 20 napon volt. Annyira különbözőek vagyunk, itt nem minden séma felborul.

Hajni!
Szorítók a péntekhez, örülök, hogy nem fájt a pungi.

Bogi!
Régen nem voltál, merre vagy? Mi történik veled?

Zituska!
Te is nagyon régen voltál, veled mi újság?

Én ma ittam az első teámat, a cickafark, zsálya, palástfű keverékből, borzasztó volt. Olyan hányingerem lett tőle, pedig nem vagyok finnyás. Én 20 percig áztattam, lehet, hogy a sok idő miatt lett annyira rossz ízű. Adjatok tanácsot sok az a 20 perc?

Puszi
Nina
nina79

Hajnesz!
Ez nagyszerű! De jó, akkor már Ti is legalább hármasban karácsonyoztok! Nagyon vigyázz magadra!
Szorítok péntekre!

Anna!
Csupa jó hír érkezett ma a lombikosainktól!Ez a két hét elrepül az ünnepekkel és már Te is többedmagaddal kezded az új évet! Nagyon drukkolok Neked is!

Csilla!
Ma voltál vérvételen, jól tudom? Van már eredmény? Biztosan sikerült, ez a nap a Tiétek!

Megann! Andi!

Nekünk is fejtörést okozott mindig, hogy mely napokon legyünk együtt. Eddig tartottuk magunkat ahhoz, hogy a 10-16. napig kétnaponta (nekem 26 napos a ciklusom). Itt olvastam, hogy kétnaponta jó, mert akkor megfelelő mennyiségű és minőségű kiskatona termelődik. Így is tettünk, de semmi.
Most taktikát váltottunk: már a 9. napon volt egy akció, aztán a 11. naptól a 17.-ig minden nap belehúzunk. Kipróbáljuk ezt is, ha nem jön össze, akkor januárban irány a doki, aztán "vizsgálódunk" tovább. Próba szerencse. Megann, amit írtál, az megerősített ebben.
Csatlakozom Wishez, akciózzatok, amikor jól esik, mindig.

Barbi!
Üdvözöllek itt én is, ne sokáig maradj! Sok sikert a HSG-hez!
Nekem két hónapja csinálták, mindenféle kábítás nélkül. Fájt is rendesen, de nem szeretnélek ijesztgetni. Nagyon nagy a fájdalom, de mindenképpen megéri az a tíz perc kellemetlenség. Jó érzés, ha megtudod, hogy rendben van minden, meg amúgy is a babádért teszed. Másnap meg már nem is fáj, max. vérezgetsz egy picit. Szorítok nagyon!
Mit értesz azon, hogy az eredményeitek közepesen jók?

Tündi, Jázmin!

Mennek a drukkok! Olyan jó lenne, ha még az idén sárgulna az a tábla!

Drika!
Mi van Veletek? Rég jártál erre!

Nina!
Sajnálom, hogy megjött, de örülök, hogy nem vagy annyira összetörve! Tudod, nekünk is lesz babánk!
Még 2005-ben, o.k?

Dana! Zituska!

Hiányoztok már megint!

Bogi
bogi1975

Orsi
Látom, hogy itt vagy, ezért szeretnék kérdezni.
Meglett a férjem eredménye (elfolyósodás hiánya miatt tenyésztésre küldték a mintáját) és minden negatív. Akkor miért nem folyósodik el 90 perc elteltével sem? Sajna még nem tudtuk elérni a dokit.

Szilvi
szilvi26

Hajnesz, nagyon gratulálok én is. Olyan jó olvasni Kép. Én még ezen a 17-en is el vagyok hülve.

Wish, nekem ugyan az a problémám a névválasztással mint neked. És csak olyan nevek tetszenek amelyikben van r betű Kép. A párom mindig azt mondja, hogy nem hallatszik, ne foglalkozzak vele, de olyan hülyén érezném magam, ha utánna kiabálnék az utcán hogy Jóbejt gyeje vissza Kép. Na jó, ennyire nem súlyos a helyzet de akkor is. Így legalább tudom,hogy nem egyedül vagyok ilyen őrült Kép.

Puszi mindenkinek

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Nina!
Szia mégegyszer, csak az előbb elkerülték egymást a leveleink. Én is észrevettem, hogy akkor borzalmas igazán a teánk íze, ha már csak langyos. Én kb. 7-8 percig áztatom, aztán még jó melegen legurítom. Mézzel. Te raktál bele valamit? Úgy elviselhető.
Bogi
bogi1975

Bogi!
Tettem bele mézet, ahogy írtad nekem, de borzalmas volt így is. Este megpróbálom csak 10 percig áztatni. Remélem jobb lesz. Elkezdett fájni a torkom. Már csak ez hiányzott...

Nina
nina79

Nina!
C vitamin 1000mg!!!Gyorsan,gyorsan!Kép

Bogi!
Igen én is ezen a véleményen vagyok!Akció, amikor csak lehet!Kép
Egyébként mintha megérkezett volna mr. billings!Kép(váladék).Azért én reménykedem, hátha nem vagyok kóros!KépKépzeljétek, hogy meglepődne a doki, ha nem mennék uh-ra meg hormonra, mert bejelenteném, hogy nem jött megKépDe jó lenne, lehet hogy én lennék az első zebrás 2005-ben!!!!KépKépKép

Icsilya!
Igen igazad van!De képzeld mit tudtam meg újonnan beszerezett orvosomtól!
Orvosilag tehát: ha du 2 óráig megjön a mensid, akkor az az 1.cn. ha du 2 után akkor csak a rákövetkező nap számít 1. cn-nek!Ezt onnan tudom, hogy számolgattuk decemberre a lehetséges uh és hormonvizsgálatok napját, amikor pontosan megkérdezte, mikor is jött meg, én meg rávágtam hogy este 9. óra, mire ő fenti dolgokról számolt be nekem!
Ez viszont csak annak lehet érdekes aki tutira érzi a tüszőrepit(én mindig érzem, remélem).
Tehát ez az én esetemben azt jelenti, hogy nagyjából másnap estig még termékeny vagyok!

Ja és lányok!Még egy tutit mondott a doki!
Mensi-14 nap=tüszőrepi napja!Ezt is írtátok már itt, de nagyon tutira mondta a doki, azért írom le nektek!

Remélem segítettem valakinek!

Kép

Kép
megann

Lányok!Kép

Most értünk haza! Még nem olvastam vissza semmit,de mindjárt bepótolom!

TKépEKépRKépHKépEKépSKép VAGYOK!

IGAZATOK VOLT!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A DRUKKOKAT!

EZ BEVÁLT!

PUSZI MINDENKINEK!

KÍVÁNOM ,HOGY MINÉL ELŐBB NEKTEK IS SIKERÜLJÖNKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
csillam

Anna Kép Igen. Lehet, hogy az Uh-on nem látszik semmi. De neked biztos fog Kép Szerinem a görbéd tök jó. Nekem azért nem megy 36.5 fölé a hő, mert digitálissal mérem, és első csippanáskor kiveszem. de azt már kimértem nagyon sokszor, hogy elős csippanás után 3 tizedet megy még feljebb, többet nem, csak nincs türelmem kivárni. Szóval igaziból 36.8 fölé nem ment, de ez így is van jól. Ha nekem 37, vagy a fölé megy a hőm, akkor már nagyon rosszul érzem magam, az nekem már láz.

Megann! Fogunk mi még babakocsit tologatni együtt Kép

Hajnesz! Nagyon ügyes vagy! Szorítk, hogy minél több pete megtermékenyüljön, aztán péntektől még jobban rákapcsolok két hétig Kép

Vkhajni! KépKépKép Én "franciásan" mondom az "r" betűt, de ha nagyon fáradt vagyok akkor nagyon raccsolos szokott lenni. Nekem is sokan mondják,hogy nem feltünő, de engem azért zavar. Nekem az öcsémet Robinak hívják és anyu szerint én mondtam, hogy ez legyen a neve. 2 évesen persze még nem tudtam, hogy raccsolni fogok Kép Mi végül is az Anna, Judit, Zsolt, Levente és Balázs nevekben állapodtunk meg. Nem tervezünk ennyi gyereket, csak felkészülünk minden eshetőségre Kép

Nina, Bogi Ha rossz szerintem inkább ne igyátok. Én a rosz ízű cuccokat (pl nekem a kamillatea sem ízlik, de az epém miatt néha iszom) úgy iszom, hogy egy slukkra lehajítom, de odakészítek valami finomat mellé (narancslé, kocka csoki) és ha lement a rossz, akkor azzonal megiszom/megeszem a finomat így inkább annak az ízét érzem.

A párom most van kontrollon az andrologusnál. Mintát most nem kell adni, csak a laboreredményeit nézik meg. Szorítsatok, hogy ne legyen nála semmi gáz. Éppen elég hogy kevés spermium.

KépKépKépKépKépCsillam gartulálok KépKépKépKépKép
Nagyon örülök én is neki Kép

Puszi mindenkinek Kép

wish

Zbarbi!

Szia, igaz nem engem kérdeztél, de nekem volt 2x is. Az első, "hagyományos", röntgen alatt végezték, a másik ultrahanggal történt.
Az első az fájt rendesen, nem kaptam érzéstelenítőt sem, ráadásul megpróbálták átnyomni a festéket a bal oldalon, de ott el van záródva. Az ultrahanggal végzett az sokkal humánusabb. Tök gyorsan megvan, nem fájt különössebben, mert ott jobban nyomon lehet követni a festék útját és nem kínoznak fölöslegesen. Kb. 10 perc alatt megcsinálják. Nincs vézés, a festéknek kell kiürülni, de az ultrahangos esetben ez sem volt kellemetlen.
Szóval , nem olyan vészes.
byby

Hajnesz!Kép

Ügyes voltál! Mondtam én,hogy semmi az egész!

Tapasztalatból mondom,hogy itt a lányok olyan ügyesen szorítanak egymásért ,hogy az már fél siker!
A pénteki Transzferra én,is nagyon drukkolok neked!
Azt kívánom ,hogy 2-hét múlva ,te is ilyen boldog legyél a vérvétel után mint én most!

Igazából még nem is vagyok teljesen észnél!

Na de ez nem baj!KépKépKépKépKépKépKép

( A transzfer után én rengeteg banánturmixot ittam! Meg sok túrót ,sok fehérjét...stb!)

Nekem bevált!

BarbiKép

Engem teljesen elaltattak a HSG-NÉL!(Szabolcs utcában)

A lombikot nekem is a BMC-ben csinálták!
Elsőre sikerült!
Úgyhogy hajrá!
Ne félj semmitől ,ha kérdésed van ,itt mindíg kapsz rá választ! Drukkolok érted is!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Ja!

Nagyon szurkolok Stellának is!
Biztos neki is megtapad(nak)!KépKépKép
csillam

Csilla Kép
Gratulálok Nektek. Mennyi lett a HCGd? Drukkolok az UHig.

Megan Kép
megint nem kritikának írom, de MENSI -14 nap, NEM IGAZ. Saját példám alapján. Nekem UHval tudott volt a pontos nap (a hőmérő is ezt igazolta) és a tüszőrepi után 16 nappal jött meg minden ciklusban.
Ha pedig hormonproblémád van, akkor pl. pont az is lehet jel, hogy a tüszőrepi után 11 nappal jön meg, ilyenről itt a topikon is olvashatsz.

Szilvi Kép
Mire csinálták meg a tenyésztést? csak aerob baktériumokra (ez a gyakoribb) vagy az anaerobra is?
Mindegy, induljunk ki abból, hogy valóban negatív. Akkor a herében fellépő keringési probléma is okozhat ilyet ill. egyszeri alkalom is lehet, hogy ilyen lett mert pl. megfázott. Kellene egy konrtoll!
Most hirtelen több ötletem nincs, de töröm a fejem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi! Kép

A HCG : 55
Azt mondták ,Hogy ez 1 Képbaba! Dec-28 megyünk UH-ra!

Csilla
csillam

Orsi
Megnéztem a papírt és ez van ráírva:
Vizsgálatkérés: Aerob anaerob ureaplasma mycoplasma gomba
?
szilvi26

Orsi
Nagyon örülök, hogy próbálsz segíteni. Én már átbújtam egypár könyvet, de semmi. Kíváncsi vagyok a doki mit mond.
Bocs, hogy kérdezgetlek.
szilvi26

Csilla Kép
az egészen biztosan 1 baba, ez ET uáni 11. napon van? (a bmcben akkor szokták)

Szilvi Kép
akkor mindent csináltak. nincs ötletem....

épp szteróba ordítanak, majd jövök

Orsi
KépKépKép
icsilya

szasztok Lányok!
Csak bekukkantottam, de visszaolvasni sajnos nincs időm. Talán majd karácsony után, ha újra megyek dolgozni!

Hajnesz!
Drukkolok nagyon a pénteki transzferhez!

Enigma!
Remélem elmúlt a depihullám és most már csak szép, boldog napok következnek!

Borsó!
Köszi, hogy mindig gondolsz rám!
Drukkolok nagyon a holnaphoz! Kitartás, utána okosabb leszel!

Nálunk a kövi a helyzet, nem tudom mennyit tudtok belőle, ezért röviden leírom.
A 18 megtermékenyített petesejtből 16 kezdett el osztódni, és ebből a három legszebbet kaptuk vissza!
Tényleg szépek voltak - megnézhettük őket! Hihetetlen volt!
Majd 22-én megyünk vérvételre, addig pihi van!
Érezni meg igazán érzek még semmit, illetve nem akarok semmit bebeszélni magamnak!
Majd kiderül, de nagyon reménykedünk, mint mindenki ilyenkor!

OrsiKép
Üdv újra itt!
Gyönyörőek a Kismaczkók!

Pusza mindenkinek és ELŐRE AZ IKREKÉRT!
Stella

Kép
stella9

Stella

Pihizz sokat! Szorítunk nagyon!KépXKépXKép

Nekünk sikerült elérni az andrológust és szombaton megyünk megbeszélni, hogy hogyan tovább.
Én már ennek is úúúgy örülök, végre egy újabb lépés a baba felé.Kép

Csilla
Gratulálok!Kép Vigyázz magatokra!
szilvi26

Sziasztok!
Nem jó dolgok történtek ma Kép Találtak a páromnál egy csomó bacit, meg mindenféle vírust. Kaptunk egy nagy halom gyógyszert. Én is, merthogy állítólag tuti, hogy én is fertőzött vagyok. Csak tudnám honnan szedtük össze... És egyébként nincs semmit tünete neki se és nekem sem. Rejtély. Holnap el kell menni mind a kettőnknek vérvételre. Nekem vizeletre is mert nem találta doki az eredményemet. Ez is fura, de mivel még megvan a mensim, úgysem adhatok mintát.
Közben azt is mondta a páromnak az andrológus, hogy az én dokim holnaptól szabin van, ami azért fura, mert elvileg jövő hétre van nála időpontom.
Szóval most egy kicsit Kép vagyok. Remélem ezek a fertőzések nem befolyásolják az "egy-két hónap múlva lombik" kitételt Kép.
És most még szexelnünk sem szabad. Azaz csak óvszerrel, ami másfél éve valamiért nincs itthon Kép Most még annak kevés kis spermiumnak sem tudunk esélyt adni Kép
Az is idegesít, hogy a doki nem adta oda leleteket, a párom meg persze semmi konkétra nem emlékszik, hogy mit találtak a herpeszen és a rubeolán kívül (ami nem számít). Én meg tudni akarom mennyire van baj, illetve, hogy tényleg baj van-e Kép.
Na mindegy holnap reggel úgyis találkozunk vele, akkor kikérdezem és elkérem a leleteket.
Remélem nincs nagy gáz. Annyira örültem már, hogy hamrosan lombikolhatunk. Mostmeg már megint bőghetnékem van, mert félek, hogy ez hónapokkal elhalasztja. Kegyetlen ez a jó hír-rossz hír hullámvasút. Kép

wish

Kép

Megann!
Nincs itthon c vitaminKép, de tea és méz van azzal próbálkozok. Én is belépnék a 2005 januári zebrát várók klubjába.

Csilla!
Gratula, tudtam én. Csak azt nem értem magamban mért nem tudok ennyire biztos lenni.

Wish!
A tea így 8 perc után annyira nem is rossz, de fimon sem. Viszont ha használ, akkor mindent a babóért. Én se tudtam r betűt mondani kicsin, de a logopédus segített. Mondjuk velem állandóan a répa, retek, mogyorót mondatták, meg milyen színű az az autó, piros. De egy ismerősöm volt a legjobb. Nem tudta mondani a k betűt kicsin. Mondta a papájának: Ott megy tét rendőr. Mennyi? Tét rendőr. Mennyi? Á, három. Szerintem ari volt.Kép

Stella!
De jó, hogy bekukkantottál. Gratula a kismaczkókhoz. Drukklolok 22-én. Majd jelentkezz.

Szilvi!
Szorítok neked is, hogy legyen tovább lépés baba ügyben.

Na megyek csucsukálni
Pusza
Nina
nina79

Wish!
Ne légy szomorú, szerintem gyorsan kiírtjátok azt a sok bacit, és akkor mosolygós, lombikos leszel. SzerintemKép
nina79

Nina!
Igyekszem nem szomorú lenni, de azért nem könnyű.
Velem is mindig répa-retek-mogyoróztak. Apu meg a fogkrémet erőltette. Szrintem ezért mondom a torkomban az R-t, mint a franciák, mert a g és k is torokhangzó, és a fogkrémben nagyon egymás hegyén-hátán vannak.

Képzeljétek az egyik antibiotikum olyan (kettőt is kaptunk), hogy hetente kell szedni, de aznap amikor szedem meg kell enni az egész dobozt. Ez nagyon durván hagzik. Mondam is a páromnak, hogy akkor már ebédelni sem kell, mert jóllakik vele az ember. Kép
Nagyon durva. Szerintem. Nem mond sok jót a baciról Kép
Most azt számolgatom, hogy 3 hét antibiotikum, utánna kontroll, annak két hét alatt van meg az eredménye, úgyhogy februárban akár már lehet lombik, ha addig minden rendbejön. Szorítsatok jó? Kép

wish

Wish!

SajnálomKép, hogy újabb akadályok gördültek az utatokba!De kérlek ne kenődj el!
A légyeg, hogy jó kezekben vagyunk.Kép
Először is nekünk kell egészségeseknek lennünk hogy egészséges babánk legyen, ezt ne feledd!
Tehát ne siettess semmit, hagy ürüljön ki rendesen minden aminek ki kell!Remélem bagatell bacik meg vírusok vannak, jó lenne tudni a teljes diagnózist!
Na ne szomorkodj...........KépKépKép

Már előre látom, hogy nekem is valami hasonlót fog mondani jövő héten, úgyhogy lelkileg már készítem is magam!(meg a pénztárcámat is)
Pedig mi is 2 hónapja kaptunk egy jó kis adag gyógyszert még az urológustól(ezért is nem ment még a párom kiskatonavizsgálatra, hagy ürüljön)

IcsilyaKép
Minél többet írunk, annál többet tudunk a világról és magunkról!Így legalább reményt kapnak azok is, és tudják, hogy nincsenek egyedül akik nem a "nagykönyv" szerint működnek!Kép
Szerintem amúgy ebből a fajtából vannak többen!
Egy percig sem vettem rossznéven az írásodat!Kép

Csillam!
Ez fantasztikusKépKépKép
K.....ra irigykedemKépDe azért örülök a sikerednekKép Puszi!

Stellácska!Kép
Csakhogy itt vagy!Látom nagyon visszafogottan írsz
Izgulsz nagyon ugye???Próbálj megnyugodni!
MINDEN RENDBEN LESZ, NEM LEHET MÁSKÉPP!!!!!KépKépKép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Jó reggelt Lányok!

Csilla!
Gratula!!Mi már ezt megmondtuk előre, vigyázzatok magatokra.....

Wish!
Ne légy szomorú!!Kép
Szorítunk neked nagyon!!

nicola
nicola79

Jó reggelt!

Csilla!
Nagyon nagy gratula Nektek! Vigyázz nagyon a kis Manócskádra!

Wish!
Tudom, szörnyű ez a várakozás, de az a február itt van már nem is olyan sokára, és addigra nagyon jó kis bacimentes "környezetet" fogtok kialakítani a babának/babáknak.
Nem jártok-jártatok véletlenül strandra vagy uszodába? Nekem szent meggyőződésem, hogy a férjem ott szedte össze a colit.

Szilvi!
Sok sikert Nektek a dokihoz! Várunk vissza a hírekkel! A jó hírekkel!

Stella!
De jó, hogy bekukkantottál! Olyan izgi, már egy hét sincs a vérvételig. Vagy: még van egy hét?
Nagyon szorítok Nektek, hogy jó erősen kapaszkodjanak a babócák!

Bogi
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: