Itten vagyok én is. Elment a főnökön, így van egy csöpp időm függeni.
Kriszto: Ez a dokinő, akit írtál az endós doki, vagy Csapó helytettes.
Kretty: Ez tényleg hihetetlen. És miért ment műteni a doki, ha tudta, hogy mennek hozzá időpontra? Gondolom az ő műtéte nem olyan, mint a nőgyógyászoké, hogy hirtelen csúszik be egy szülés.
Szélkisasszony: Mi ütött a főnöködbe? Azt hiszi, hogy nem dolgozol rendesen? Imádom az ilyet, hogy ellenőrzik az embert, pedig mindig minden el van végezve határidőre.
npgy: Csatlakozom a többiekhez! Én is nagyon szeretném látni Virágszálat az UH képen, ha lehet. Kérlek ne foszd meg tűlünk a gyönyörködési lehetőséget.
Momelcsi: Hogy vagytok? Hogy vannak a gyerekek? Taknyoskodás elmúlt, vagy még dübörög? Ti ilyenkor nem kapjátok el a férjeddel?
Katapetra: Örülök, hogy Te is ismét itt vagy! pont reggel gondoltam rád, hogy milyen régen nem jártál felénk. Sikerült egy pöttyet pihenni? Hogy halad a vállalkozásod beindítása? Van már konkrét megrendelőd is?
Mi most se nem indulunk Déévainál, se dokihoz nem megyünk. Megmondom őszintén, hogy a dobbantáson jár a fejünk, csak egy a bökkenő, hogy én csak angolul beszélek (ez is túlzás, inkább gagyogok), viszont Németországba szeretnénk menni, hátha ott egy kicsit fényesebb a helyzet. Nem akarok politizálni, és nem is értek hozzá, DE
Pusza: