Itt vagyok!
Köszi mindenkinek a drukkot, úgy látszik jó ha kérem, mert akkor szép napom lesz.
Először is: beszéltem Barikával: a fiúk csodaszépek és jól vannak, azt hiszem Zalánra mondta, hogy ma durci volt délelőtt
Ő is jobban van, a tegnapihoz képest a hangja sokkal megnyugtatóbb volt, nincs még ereje teljében, DE jól van!
Már felkelt, felült többször, volt már mosakodni, hasonlók, de nem egy leányálom, de szépen lassan megy, menni fog neki!!!
Jó volt hallani, hogy jobban van.
Aztán beszéltem Csutinkkal: ők is jól vannak, megkért, hogy írjak nektek, mert semmi ideje nincs, így egy ideig nem tud jönni, a csajok picurkát lefoglalják.

Jól vannak, a lányok növögetnek szépen, Csutinak van segítsége, de így sem sétagalopp, de nem panaszkodott, elképesztő, hogy még mindig a lelkesedést és mérhetetlen örömöt hallom a hangjában, pedig ahogy ő is mondta nem egyszerű. Szóval le a kalappal.
Aztán nálunk: minden OKÉÉÉÉÉÉÉ
Megmutatom az uhu képeket, szinte törvényszerű volt, hogy ma nem kapunk, de nem gond, láttuk!!!!
az első kép: még csak egy picurka fehér pötty, a szikhólyag látszik ez 3 hete volt, akkor 5hetesnek írták a terhességet
a következő kép, felül a szikhólyag alul babóca, picit olyan mint egy kis paca, de a mi pacánk!!!, szóval ekkor 6hét 1 naposnak saccolták a terhességet, itt már gyönyörűen pulzált a kismanó:
majd a mostani uhu-n már 19mm!! jó nagyot nőtt! és hallottam a szívhangot!!! megmutatta a doki, lányok zsebkendő-hiányban szenvedtem utána elég sokáig! szóval most már olyan babóca formája van, sajnálom, hogy nem kaptam képet, viszont kaptam egy ilyet, és a terhesség kora 8hét+4 nap, azaz mégiscsak a bikácsi szülcsinapozó hétvége a ludas...
Boldogság van a köbön. Mehetek védőnőhöz, vérvételre stb. stb.
Ja és Csapó doki nem lesz nyáron amikorra kiírtak így ajánlott maga helyett egy doktornőt, kedves, aranyos, fura, hogy nő, de legyen. Főleg, hogy Csapó ajánlotta.
Jaj, sokat írtam, de boldogság van!
mindenkinek óriási pusszantás
jövök még!