A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hajnesz, engem tavaly kétszer is altattak.
Nagyon gyorsan elalszik az ember. Amikor beadták az altató mondták, hogy kicsit úgy fogom érezni, hogy zsibbad az arcom, erre annyit tudtam kinyögni,hogy "ilyen gyorsan?" és már aludtam is. Olyan volt, mint amikor nagyon-nagyon fáradtan bedől az ember az ágyba és egyből elalszik, csak kicsit gyorsabb.
A felébresztés meg olyan volt, mint amikor még aludnál, és nem akarsz felkelni, de azért keltegetnek. Azt tudom, hogy az elsőnél nagyon mérges voltam, hogy ébresztgetnek, mert valami nagyon jót és szépet álmodtam, de már nem emlékszem mit Kép
Viszont mind a két esetben hánytam utánna Kép Ez sajnos előfordulhat.

wish

HajneszKépKépKép

Szia!De jó hogy írtál!Olyan rég hallottunk rólad!
Ne izgulj!!!!KépKépKép Minden rendben lesz!
Legalább a rohanásban megpihensz egy picitKép(altatás).
Szerintem minden ok lesz és kész!Ráadásul lesz babódKép Három isKépKéphi-hi!!!
Kérünk jelentést, ok?Na jó még holnap pihenhetsz, de aztán csütörtökön feltétlenül számítunk a beszámolódra!

Emeseanyu és többiek!
Egyébként úgy döntöttem én Norbi UPDATE lek egyet, mivel egy vizsgálat is kiderítette, hogy magasságomhoz(169 cm) és súlyomhoz(62kg) képest sok a zsír bennem!KépAzt mondták ez genetika is, de egy nyavalyát!Ez nem genetika, hanem a tábla Milka este a tévé előtt!Kép
Kibékülnék én a 62-vel, ha mondjuk izom lenne az a +5 ami rajtam van!Kép
(Másrészt meg látom a családon hogy a +10 +40 kg hosszú távon milyen eredményt szül!Kép)Úgyhogy mindenkiden drukk a fogyáshoz!Én is imádom a bejglitKépMajd sütök azért egyet édesítőszerrel meg teljes kiörlésű liszttelKépKépKép

Dana! Tényleg...hová tűntél??? Beragadtál egy plázába??

Kép

Kép
megann

Jazmin!

En ugy allok nagyjabol, mint Mea. Majdnem egy napon vagyunk, es egyutt megyunk UH-ra penteken, o a 13. nap, en meg a 12. napon. Ugyhogy penteken meglatjuk mi ujsag odabent. Aztan vervetel nekem legalabbis egy hettel ra, progi, tudod.

Wish!

Hajra a fogyikuraert! Irok mailt!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Wish!

Köszi! Ismét jó hírekkel jöttél hozzánk!
Azért nektek bevallom, nagyon berosáltam, amikor egy 'csontvázon'Kép megmutatta a doki hogy mi az a gerincsérv vagy a porckopás!
Hát szegény szegény gerincbetegek....Képőszintén sajnálom őketKép

Kép

Kép
megann

WishKép MegannKép
Nagyon aranyosak vagytok, köszi szépen az ismeretterjesztést, sikerült megnyugodnom!!!KépKépKépLehet, hogy még álmodni is fogok??? De jó! Na akkor majd begyakorlom az új csillagdalt és ha ébresztgetnek, gyorsan eléneklem nekik, hogy "Várj méég, nehogy elfújd a gyönyörű ááálmot...!" KépKépKép
Köszi Csajok!
hajnesz

Jázmin
Köszi aranyos vagy, persze vigyázok a picire meg magamra. Remélem hamarosan én is kívánhatom ezt neked Kép!

Hajnesz
Semmi gond nem lesz, meglátod! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és Stellával együtt ikreket vártok majd! Remélem szép álmod lesz Kép!

Persze a többieknek is nagyon drukkolok, a karácsonyfa alatt még lehet zebrás teszt Kép!

Puszi
Adri
adri77

Köszi AdriKép begyűjtöttem Tőled is a drukkot!!!Kép Én is küldök cserébe a holnapi dokilátogatáshoz!!!Kép +++++++++++ Biztos minden rendben lesz!!!KépKépKép

Majd jövök a hírekkel, most kicsit takarékra teszem magam. Kép
Pusza mindenkinek
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Nekem két éve derült ki, hogy van nyitott gerincem és ráadásként csigolyaösszenövésem is. Nagyon sok múlik egy jó ágyon is, ami a hátfájásokat illeti.
Mivel csak két éve derült ki, így kaptam kétszer is gerincérzéstelenítést: 15 évesen térdműtéthez és 10 éve császárhoz. De többe nem egyezem bele.
Az elsőt meg sem éreztem, a második fájt, de kibírtam, de a császárhoz sokat nem ért. Végig tompa fájdalmat éreztem. Aztán pedig évekig szenvedtem időszakosan előjövő derékfájástól.

Rajtam is van vagy 6 kg +, sajnos. De ismerősök szerint sovány vagyok: 160 cm, 60 kg.

Kriszta

mohácska

Sziasztok'

Régóta olvaslak titeket nagyon sok hasznos információt kaptam tőletek. Mi már 5 hónapja próbálkozunk és sajnos nem jött össze a baba. Most készülük HSG ) petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. Ha valaki tudna nekem erről valamit mondani azt nagyon megköszöném.

Sziasztok Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!Kép

Újra itt vagyok!

Nekem is gerincsérvem van!3-éve derült ki!2-hónapig voltam vele betegállományban!A gyógytorna jó rá!

Hajnesz!Kép

Köszi neked is a drukkot!
Én is szeretnélek megnyugtatni a punkcióval kapcsolatban!
Nekem idén a punkció volt a 4.altatásom!

Már igényli a szervezetem ,hogy 2-3 havonta elaltassanak! Kép
Én is paráztam minegyik előtt!Aztán rájöttem ,hogy kár volt.
Igaz én nem álmodtam semmit,de olyan érzés volt mintha csak egy jót aludtam volna! Mondom ,nincs mitől félned!Kép
Lényeg ,hogy tényleg éhgyomorral menj.Mert ha nem ,esetleg hányhatsz utána!

Csilla
csillam

Zbarbi!

Szia!Üdv nálunk, ne maradj sokáKépahogy mi itt szoktuk ezt mondani!
HSG-m még nem volt de még lehet hogy lesz, így csak a felszedett infót tudom mondani!
Sajna elég kellemetlen, sokaknak fájdalamas a vizsgálat, DE SOKAKNAK A HSG UTÁNI CIKLUSBAN ÖSSZEJÖN A BABÓ!Kép Mivel a vizsgálat megszűnteti a kisebb összetapadásokat...
Azt hiszem hogy van egy gyengébb válfaja, amikor gázt vezetnek a vezetékekben, és így is ki lehet mutatni de ahogy itt olvasom, a másik a gyakoribb és a fájdalmasabb is sajnos!!!
De azért ne ijedj meg, eddig még mindenki kibírtaKép
És hát a babóért mindent nem???
Sajna ennyi az amennyit tudok!
Ne izgulj, szerintem minden ok lesz!
Magánnőgyogyid van??

Kép

Kép
megann

Szia BarbiKép

Ezt kórháza válogatja,hogy hogy csinálják(HSG)

Nekem is volt ,de túlsokat nemtudok mondani neked róla,mert nekem altatásban csinálták!

Az tudna többet mondani,akit nem altattak hozzá!
Neked melyik kórházban csinálják??

Csilla
csillam

Sziasztok csajok!

Én is megvagyok ám még Kép. Csak azért jöttem, hogy üdvözöljem az újakat, meg hogy nehogy elfelejtsetek engem Kép. Tényleg üdv itt, és nehogy ti is itt ragadjatok.

Látom megint sok mindenkiért lehet izgulni, úgyhogy útnak indítottam egy jó adag drukkot, kapkodjátok Kép.

Rólam csak annyit, hogy két napja iszonyatos szívverés és hányinger gyötör, de különben semmi más tünet nincs. Kicsit kezd elegem lenni belőle. Nem tudom mi lesz velem ha babás leszek. Szerintem addigra kivetetem a gyomromat és akkor nem lesz hányingeres gond Kép.

Különben nekem küldhetitek a + kilókat, mert rámférne olyan 5 kg minimum.

Na további drukk mindenkinek, de önző leszek és én is kérek szépen hányingermúlasztókat.

Puszi
Vkhani

Kép

Kép
vkhajni

Barbi!

Azért leírom kicsit bővebben,hogy nekem milyen volt!
Először a folyadékos feltöltéssel csinálták!
Az olyan ,hogy egy speciális folyadékkal feltöltik a petevezetéked ,amit röntgenen keresztül néznek! A folyadék szépen átfolyik a petevezetéken,és megfesti azt! A gond az ha nem folyik át mert akkor el van záródva!(De neked nem lessz!!Kép) Nem olyan vészes beavatkozás ,ne izgulj!

Szóval! Nekem nem folyt át,ezért rá 2-hónapra megpróbálták átfúvással is!

Ez már kicsit kellemetlenebb volt!
Míg az előzőnél hüvelyen keresztül csinálták,az átfúvásnál már laparoscópiával!

3 kicsi vágás a hason ! Azon keresztül kamerával nézik az én átjárhatatlan petevezetékeimet! Telefújnak levegővel .Mire felébredek olyan vagyok mint egy lufi!Kép

Segíteni ez sem segített! Ráadásul a beleegyezésem nélkül , elkötötték a petevezetékeimet ,mivel úgysem átjárható!

Azthittem megüt a guta!
Altatásból ébredezve közölte velem ezt a doki!

De ne izgulj! Veled nem lessz semmi gond!Kép

Ha van még kérdésed,szivesen válaszolok!

Csilla
csillam

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit akit még nem nagyon ismerek,de igérem mindennek utána fogok olvasni!
Szurkolok a halványcsíkoknak!!!!!!

Velem semmi nem történik,türelmesen kell várnunk,hogy a férjem eredményét feljavítsák és utána majd meglátjuk mi lesz.Olyan rossz ez a várakozás.....

Minden jót!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
minden újnak üdv!!
Hajni!! Innen is megy a drukk a holnapi punkcióra!! Aztán tessék gyorsan jelentkezni a hírekkel.

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

CSillaKép

Én is biztos vagyok benne, hogy a halvány csík is csík, és nagyon drukkolok neked, hogy ezt a holnapi vizsgálat is megerősítse!!!

BarbiKép
Üdv nálunk. Én nem tudok neked ínfót nyújtani a HSG-vel kapcsolatban, de nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Mi is csak aug. óta próbálkozunk a párommal.
Megkérdezhetem, hogy intézted el, hogy már 5 hónap után megcsinálják neked ezt a vizsgálatot? A hallott tapasztalatokból ítélve ez nem jellemző az orvosokra. Magánrendelére jársz?

HajneszKép Szorítok nagyon neked, ne félj nem lesz semmi gond.

Csatlakoznék én is a fogyni vágyó ( legalább -10 kg) és "gerincbeteg" társakhoz. Nekem ék alakban vannak elkopva a csigolyáim, amin igazán nem lehet javítani, csak szinten tartani, sok gerinctornával -amit sajna én sokszor elfelejtek megcsinálni Kép Tehát az orvosom szerint én is felkészülhetek a hátfájással teli terhességre, de ez legyen a legkevesebb, csak a baba egészséges legyen...(csak már itt tartanék)

Pusz mindenkinek

Reni
Vanoreni

Vikimi!

Kitartás, tudom, hogy nehéz a várakozás, de gondolj arra, hogy ha a pároddal minden rendbe lesz, akkor már egyenes az út és hamarosan sikerülni fog.

Reni
Vanoreni

Köszi Reni a biztatást.Olyan jó lenne,ha ilyen egyszerűen menne.

Én is fogyni szeretnék!Kb 6-7kg-t.Amikor abbahagytam a hormonokat:closti,utrogestan,bromocriptin...le is ment 4 kg,de az tudom,hogy csak a gyogyszerek hatása.Most egy adott kg-n stagnálok.
Tudtok valami tuti jó fogyit?
Vendég

Kép

Hát ma is ide értem.

Csilla!
Szerintem is ha halvány akkor már jelent valamit. Szurkolok, hogy mi hamarabb megerősödjön az a csík. Atya ég, nem semmi amit veled műveltek! Én nem is tudom mit csináltam volna a dokival, ha velem ezt teszi. Mondjuk lehet, hogy igaza volt, de akkor is...

Minyu!
Szorítok az uh-khoz. Ne izgulj sokat.

Jázmin!
Én is remélem, hogy ketten vagy, minimum. Egyébként nekem is van gerincferdülésem, rossz a tartásom,(a párom mindig szekál miatta) de a középsuli óta én se tornázok kifejezetten gerincre.

Tündi!
Stelláéknak továbbra is megy a drukk. Te most meddig vársz, hogy megjöjjön? Ha elmennél dokihoz esetleg uh-val megnézhetné mi van odabent, de lehet, hogy most hülyeséget írok. Bocsi.

Megann!
Örülök, hogy nincs súlyosabb baj a gerinceddel. Szerintem az úszás is nagyon jól erősíti a gerincet.

Barbi!
Üdv nálunk, ne maradj soká. A hsg-hez nem tudok hozzászólni nekem nem volt, de kívánom, hogy neked se fájjon.

Vkhajni!
Mennek a hányinger űző energiák. Ez a szívdobogás nem tetszik nekem. Egy ismerősömnek is volt, és aggódtam is miatta. A papájának volt szívritmus zavara, és szerintem neki is az jött ki. Nem kéne neked is jobban kivizsgáltatni ezt a dolgot?

Hajni!
Drukkolok, hogy a punkció jól sikerüljön!!!

Bogi!
Merre vagy?

Nina
nina79

Na jó én is bevallom, hogy nekem is rossz a gerincem. Nem nagyon foglalkozom vele, de most hogy mindenki elmondta, nem akarok kilógni Kép
Nekem egyszer durrant be 10 éve, akkor 1 hónapig feküdtem és minden nap injekciót kaptam. Annyira fájt, hogy még aludni sem tudtam. De nagy nehezen elmúlt. Aztán úgy 6 éve megint elkezdett fájni, akkor elmentem talpmasszázsra, 2 alkalom után teljesen elmúlt és most gyakorlatilag semmi gondom nincs. Ha figyelek arra, hogy hogyan hajolok meg emelek, akkor nem fájdul meg, bár fáradékonyabb, mint régen, amikor még "fiatal" voltam Kép.
Én nem tornáztatom külön, de az sokat segít.

Zbarbi! Szia itt! Meglátod minden ok lesz, túlleszel rajta és nemsokára zebrás leszel te is Kép

Puszi mindenkinek.

wish

Nina, asssszem várok még egy picit, ha nem múlik el jövő hétig akkor kénytelen leszek, különben a párom visz. Különben én elég nehezem megyek el dokihoz. Úgy vagyok vele, hogy vagy megoldódik magától, vagy úgyis visznek Kép. Itt kéretik a letolások mellőzését. Igazából ez onnan ered, hogy nálam ha elmentem semmit nem állapítottak meg soha és mindig azt mondták, hogy ez ebben a korban természetes. 14-15 éves lehettem és szédüléssel elmentem, mindenféle vizsgálatokat csináltak, de nem jutottak semmire, minden rendben ebben a korban ez természetes. Aztán 20 lehettem amikor elmentem gyomortükrözésre mert egész életemben fájt a pocakom, erre meg azt mondták, hogy semmi baj nincs, vannak gyomorfájós emberek. Ezek után még menjek el valamivel is? Kép Szóval várok hátha elmúlik Kép.

Én annyra várom már a zebrákat, olyan lelket önt belém, hogy van akinek sikerült. Kérek zebrás híreket Kép.

Pusz

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Sajnos most nincsen időm előre olvasni csak egyet akarok gyorsan kérdezni. Szóval ma voltam dokinál és minden jó volt az uh-n, kaptam tüszőrepesztő szurit (Pregnyl-t) csak nem emlékszem jól, hogy mit mondott a doki, hogy ma és holnap legyünk együtt vagy holnap és holnapután? Ha valamelyikőtök tud légyszi segítsen!! A holnap az legalább tuti!

Üdv
Évi
Mindnekinek babásodást!!!
evike1975

Köszönöm a sok információt, János kórházba fogják csinálni és úgy tudom hogy nem altatnak csak egy kicsit elkábitanak majd maga a beavatkozásról azt tudom hogy elvileg kellemetlen de nem fáj, majd meglátjuk. Őszinte leszek egy ismerős által sikerült idő előtt bejutnom a János kórházba. Kb másfél hónapja folynak a vizsgálatok vér,vizelet stb. Elméletileg "minden " rendben csak a múlt hónapba nem volt ovulációm ezért kérte a doki HSG vizsgálatott utána a minden rendben gyógyszeres kezelést kapnék.
Nagyon jó érzés titeket olvasni rengetteg ++++++++++ energiát adtok egymásnak.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Mindjárt indulok a nőgyogyihoz,csak benéztem.
Ez a hónap más mint a többi, nemhogy baba, még peteérésem se leszKép.Ilyenkor már szokott jelentkezni az a Billings féle cucc, de eddig még semmi....
Na szép kilátások, lehet hogy így a görbémet sem fogom fölrakni, pedig olyan szépen hullámzik mint a Balaton!Kép
Ugy látom valaki nagyon azt akarja az égiek között, hogy Zituska bekarcoljon a tábliba januárban!Kép
Hát jöjjön aminek jönnie kell!

Kép

Kép
megann

Lányok!
Szép, jó reggelt mindenkine!

Lassan átnevezhetjük a topicot "ma megint fáj a gerincem"-re. Kép

Barbi
gyorsan rá tudtad venni a dokidat a vizsgálatokra. Legalább nem várakoztok feleslegesen. Szorítok a HSG-hez.

Vkhajni
mennek a hányingerűzők!!!!

Hajnesz
holnapra szép álmokat!!!

Évi
Ma-holnap!!! Hajrá!!!Kép

Vikimi
Türelem. (ami nekem sincs sok).

Danaaaaaa!!! Zituuuus!!!!!

Jázmin
djázmin

Megann
aztán gyorsan gyere a hírekkel. A hőgörbék már csak ilyenek! Ez a peteérés dolog engem is aggaszt, lehetséges az, hogy egyszer van, aztán nincs?

Jázmin
djázmin

Dodo!Jázmin!Kép

Köszönöma drukkokatKép

Dodo!Kép

Nekem ebben a hónapban nem mondta a dokim a vérvételt, mondjuk csodálkozom, mert múlt hónapban vettek le 24.napon.

Ez nagyon fontos lenne egyébként vagy az UH is elég???

Mondjuk mi még csak 6. hónapja próbálkozunk és lehet, hogy ennyinek is örülnöm kellene.

Akkor együtt izgulhatunk, hogy most összejöjjön.

Neked hány naposak ált. a ciklusaid?
Nekem változó, 29-34-ig.Kép

Most még nem igazán érzem a tüszőérést a pocimban, remélem azért 13.napon látnak már szép nagyot.Meg a méhnyálkahártyára vagyok kiváncsi, mert múltkor tök jó volt 9,5mm.

Te is most szeded először a clostit, ugye?

Én sem érzek mellékhatásokat, mondjuk napi egy darab nem volt sok szerintem.

Mea
mea

Jaj bocsi, te már szedted elnézést, olyan feledékeny vagyokKép

Mea
mea

Sziasztok!

Csillam!

Kérjük a fejleményeket!!

nicola
nicola79

Sziasztok!Kép
Itt vagyok ám én is, nem vesztem el (bár senki sem hiányolt), minden nap olvastalak titeket.
Hát nekem megint nagyon szar lett a görbém! Holnap megpróbálom hozni nektek. Jó lenne ha valaki azért rápillantana. Ma reggel 36.5 volt a hőm, ugyhogy ma tuti megjön. Igazából még ebben a hónapban sem próbálkoztunk (3. fogi mentes ciklusom volt), de ha ma megjön akkor ez már a 4. lesz, és ebben már akartunk próbálkozni, dehát ilyen pocsék hőgörbe mellett felesleges. KépKép
Tegnap megbeszéltem a párommal, hogy ebben az évben már nem, de jövőre elmegyünk mindketten kivizsgáltatjuk magunkat, hogy mielőbb tisztában legyünk a dolgokkal. Bár az én részem kezd egyre tisztább lenni. Kép Sajna Kép Ebben a hónapban sem volt peteérésem.

Bocs, hogy így önző módon csak magamról írtam.
Mindenkinek nagyon drukkolok.
Hajnesz Kép Minden rendben lesz, követed Stellát.
MegannKép
Ha megjöttél a dokitól, gyere a hírekkel.

Andi
andi81

Megann!
Ne légy szomorú hogy ebbe a hónapba nem volt peteérésed, mert az nem jelent semmi rosszat én legalábbis úgy tudom.Igaz én is nagyon elkenődtem mikor a doki közölte velem hogy nekem sincs, de utána jártam és elméletileg teljesen normális ,hogy nincs minden hónap peteérés( igaz ez minket most nem vigasztal).Remélem jó híreket hozol nekünk.
Tényleg szerencsésnek mondhatom magam hogy ilyen hammar elkezdőtek a vizsgálatok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Andi!

Dehogynem hiányoltunk!
Én is ugy vagyok/leszek mint Te mivel én is most hagytam abba fogi tabit, nekem ez az első fogi mentes hónap!
Neked fogi előtt rendszertelen volt a mesid?
Nekem iszonytosan! És utánna??

Nicola
nicola79

Nina
Nem tuodm, meddig várjak, eléggé tanácstalan vagyok. Azt érzem csak, hogy 1-2 napig még nem tesztelek. Félek a kudarctól. Viszont jövő héten csütörtökön elmegyek a dokimhoz ha rendel, remélem lesz még rendelés (előbb nem tudok menni, mert dolgozok). Ha addig megjön akkor legalább kapok papírt a vérvételhez, ha nem jön meg, addigra lesz egy valahány csíkos tesztem, és akkor meg azért megyek el Kép

Tündi
Vendég

Jázmin!

Hát hírek vannak,csak nem túl jók!Kép
Kenetvizsgálatra mentem 12cn-vagyok, a doki soknak találta a váladékot, amit bent talált!(bocsi)Szerinte tuti lesz valami méhnyak hurut vagy ilyesmi!Kép.(létezik,hogy ez nem fáj??)
Sajnos amióta az eszemet tudom, sok volt nekem, pláne középidőben!Ez lehet hogy nem jó, de így volt!Voltam már ezzel dokinál(sztk) de nem mutattak ki semmit, ezért egy kis fertőtlenítő kúpon kívül nem kaptam semmit.
Hát kíváncsi leszek mit mond, 22-én megyek az eredményért!
A lényeg, hogy legalább azon vagyunk, hogy megtudjuk miért is nem esek teherbeKépÉs most a dolkit idéztem(Wish ezer hála ezért a dokiértKép)

Lányok!
Tartozom egy töredelmes beismeréssel!
Mielőtt elkezdtem volna írogatni nektek, szentül meg voltam győződve, hogy tüszőrepi utáni pár napban lehet az ember lánya terhes!És ahogy most nézegetem a naptáramat még szeptemberben is az elcseszett gondolatmenetem szerint akcióztunk!
Én is meglepődök a butaságomon, mindig azt hittem értelmes, tanult, tájékozott nő vagyok!Kövezzetek meg nyugodtan!
Viszont akkor még nincs minden veszveKépoktóber(fasírt a férjel=1 akció/hó)-november-december!Akkor még lehet, hogy tök egészségesek vagyunk!KépKép

Barbi!
Azért én még nem adtam föl ezt a hónapot sem!Csak 12-cn-n vagyok, lehet hogy holnaptól már jön az a várva várt/vagy nem várt(lsd orvos) váladék.

Bocsi a hosszú ömlengésért!

Kép

Kép
megann

Tündi!

Nagyon izgulok értedKépMindenképpen értesíts minket ha már nem bírtad továbbKép és teszteltél egy pozitívatKépKépKép

Andi!
Azért dobd föl a görbédet, hátha kiokoskodnak itt a szakértőink valamit belőle!
Én is felteszem kb jan 5-körül!Jaj de messze van még!Kép Ólomlábakon jár az idő!

Kép

Kép
megann

NicolaKép

Nekem előtte is és azóta is 27-28 napos, rendszeres. Ezzel sosem volt gondom. Meg a hasam is görcsölt az 1. napokban mindig, még fogi mellett is. Erre meg azt mondta a nőgyogyi hogy az jó, mert ez a peteérés jele. Erre nagy sz.rt. Nincs is peteérésem. Legalábbis a csajok szerint a görbémből ez következik.
Te méred a hődet? Mennyire rendszertelen neked? (Mármint a ciklusod.) Meddig szedted a gyogyit? Én 4,5 évig, megszakítás nélkül!

Andi
andi81

MegannKép
Holnap feldobom a görbém. Legfeljebb megint zaklatom egy kicsit Cat-éket a másik topicból, hogy lessenek rá, a mult havit is ő nézte meg.
Ne aggódj. Jan 5.-e olyan rohadt gyorsan itt lesz, meglátod. A karácsonyi pihengetős időszak mindig olyan gyorsan eltelik.

Én is kaptam 2 alkalommal is váladékozásra hüvelykúpot. Egyiket 4 éve kaptam, másikat kb. 2 éve. Húúúúúúú most jól megijesztettél, hogy nekem is lesz még valami ilyen gondom is.

Igazából akkor csak a november számít "jó" akciózásnak nálatok? Akkor csak 1 sikertelen hónapod van, nem? Ebben a ciklusban még bármi lehet!!!!!!!Kép
Andi
andi81

Zita
A táblázatban kijavítanál 1cn.?

Ma reggel jött meg és annyira fájt a pocim, hogy nem tudtam elmenni dolgozni.Kép

Hát ez a hónap sem volt az enyém, de a párom miatt nem is bizakodtam.

Tündi
Mikor tesztelsz? Szokott ilyen hosszú lenni a ciklusod? Érzel vmit?

Stella
Sokat gondolok rátok. Szorítok ezerrelKép
szilvi26

Megann
ne ijedj meg a váladékozástól. Lehet valami kis gombás fertőzéstől is. (Ezt bárhol össze lehet szedni, akár havonta is. Sajnos!) Kúp, gyogyó, krém van rá. Amúgy meg, ahányan vagyunk annyi félék, lehet Neked csak több ez a váladék és kész. Kíváncsi vagyok a dokid mit mond majd.

Jázmin
djázmin

SzilviKép Sajnálom. Tudod: új hónap, új lehetőség....Kép fel a fejjel

Ma reggel voltam vérvételen, két hét és beindul a stimu. Már megvannak a gyógyszerek. Az első "adag" cirka: 40E Ft...karácsonyi ajándék.

mindenkinek drukk!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Akkor nektek nem kellett gondolkodnotok hogy mi legyen a kari ajándék.Kép
drukk drukk drukk
andi81

Szilvi
sajnálom. Akkor pihizés van hétvégén. Jövőre meg mindent bele!!!

Tündi
mik a hírek Nálad? Stelláról tudsz valamit?

Jázmin
djázmin

Szilvi!
Nagyon sajnálom! Kép

Stelláék jól vannak! Kép

Jázmin, SZilvi, Megann
Pénteken reggel fogok tesztelni, ha addig semmi változás nem lesz. Picit menzisen fáj a pocim, de semmi más. Nem volt ilyen hosszú a ciklusom mostanában, nem is tudom, mit gondoljak Kép

Megann
Ha ez megnyugtat: nekem is több a váladékom sajnos. Én is kaptam pár éve gyógyszert rá, időszakosan jó volt, aztán visszajött. Valszeg alapból nekünk több van. Ha nem gombás, akkor nem baj, és talán "csak" nehezebben leszünk babásak. Ha meg összeszedek valami kisebb fertőzést, akkor meg van rá krémem (nőgyógyi írta fel), azzal kezelem, pár nap alatt elmúlik. Ezzel nekünk együtt kell élni. Felesleges kapkodni az antibiotikumokat szerintem. Ez olyan, mint hogy valaki szőrősebb mint az átlag, neki is együtt kell vele élnie, persze túl azon, hoyg rendszeresen megküzd a szőrtelenítéssel Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Hát nagyon-nagyon rég nem jártam már erre. Nincs is itt már olyan akik akkoriban voltak. Én 2003. novemberében tévedtem erre először. Azóta már sokmindenen túl vagyok, de sajnos a gyermekáldás még ezidáig nem történt meg.
Azért jöttem ismételten ide, mert sok hasznos tanácsot kaptam errefelé.
Én most fogom elkezdeni a peteérésem ultrahangal való figyelését.
Aki estleg ezen már túlesett kérdezem, hogy lesz tovább.
PÁgi

Ági
üdv közöttünk. Milyen vizsgálatokon vagy túl, ha még csak most nézik a pé-det UH-gal? Azt nem első lépések között szokták megcsinálni? Csajok? Vagy hülyeségeket beszélek?

Jázmin
djázmin

Andi!

Én 4 éve szedtem egy évig a Diana 35-öt de attól meghiztam és abbahagytam... Aztán akkor volt olyan (miután abbahagytam), hogy 2-3 hónapig nem jött meg.Elmentem dokihoz, kérdeztem mikor jön meg ,nem tudta megmondani (nem adott rá semmit), aztán rá egy hétre megjött, Akkor mi még nem akartunk babát, mivel még fősulira jártam. Szóval aztán felirta Graciált (marha drága a többihez képest)és kb. másfél évig szedtem, most hagytam abba!

nicola
nicola79

Tündi
rettenetesen fogok szorítani Neked péntekre! Nekem pénteken, (de legalábbis hétvégén) kell nem megjönnie. Úgyhogy dupla izgalomban leszek.

Jázmin
djázmin

PÁgi!
Üdv. ismét köztünkKép
Reméljük nem kell sokáig maradnodKép

És azóta milyen vizsgálataid voltak?
Vagy még nem mentél dokihoz ezelőtt?

Mea
mea

Megann
Én is ugyen ebbe a hibába bele estem nem csak te. Így igazából nálunk is csak 3 hónapja igazi az akciózás. Mondjuk én már febr. abba hagytam a gyógyszert és utána én hülye 3 hónapig védekeztünk, hogy ne hogy baj legyen a gyógyszer kiürülése miatt.
Ma nekem is megjött, úgy hogy hívhatom az orvost hogy mikor csinálja meg a HSG-t. Az biztos hogy a két ünnep között lesz a "nagy nap".Nem mondom hogy nem félek a dologtól, de remélem sok próblémám megszünik és nem csak több rossz dolgot fognak találni.
Szívből kivánom mindenkinek hogy ebbe a hónapba zebrás legyen.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: