Timurr, tényleg kevesebbnek nézel ki, de hát nônél az a jó!
16 éves korom óta engem is mindig fiatalabbnak néznek, eleinte kicsit zavart, de így vénségemre már örülök neki!
A csücsöris kép 20 hetesen készült, és sajna az a legutolsó, azóta nincs róla képem. Pedig már nagyon, de nagyon látnám!!!
Egyébként nemrég nekem is irtó hülye álmom volt a babával kapcsolatban, de inkább le sem írom, annyira nagy baromság. Valószínuleg mindenki álmodik ilyeneket, nem?
A 4D-s képek szuperek! Mindenhol olyan szépen látszanak az arcok. Hihetetlen élmény lehetett!!
Tamesz és Zsuzsa! Mindkettôtöknek szorítunk!
Babus, szerintem is nagyon szép lett a szoba! Bár mi is itt tartanánk már... És boldog szülinapot!!!!!!

Mukika,
Ha gondolod, teszek fel friss képet (vagy küldök neked). Az a fura, hogy mostanában nagyobbnak érzem, mint amekkora. Sokszor azt hiszem, hogy tök nagy, fôleg ha elfáradok, de ha fotón látom vissza, akkor még mindig csak sárgadinnyének tunik, nem görögnek.
Babustól én is messze elmaradok, ha a korban hasonló képeit nézem. A vércukorhoz a vért nekem 2 hét múlva fogják levenni, akkor leszek 26+6 napos, tehát ha még akkor is jó, akkor szerintem ne aggódj.
Viszont van egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. Amikor az AFP-vel együtt vérképet is akartak nézni, megalvadt a vérem és ezért nem tudták. Azóta nem vettek tôlem vért, csak az elôbb említett 2 hét múlva fognak. Ha bármiféle vitamin- vagy nyomelem hiányom van, nem késô, ha csak jövôre derül ki? Azt pl tudom, hogy vashiányom már terhesség elôtt is volt. Az csak rosszabbodik terhességgel, nem? Szóval a kérdés, hogy kezdjek-e el szedni pl vastablettát magamtól, vagy most már várjam ki ezt a pár hetet. Szerintetek?
Borbolya
25+0

,ehelyett kaptam a Caspereset.Nem baj már csak egy hét és teljesen bevagyok zsongva,hogy lássam 4d-én.Remélem nem fog alukálni,vagy durcizni,mert anyuci látni akarja mindenét.Te nem mész 4d-re?

A legrosszabb, hogy így babavárósan az ember lánya még abban sem lehet biztos, hol és mitôl fáj pontosan. De a lényeg, hogy biztos hamarosan elmúlik! 

hogy mindig csuklik,meg ez a csikizés,olyan irigyke vagyok. 

, szóval mindegyik kis lurkó lustizik.